Tråkigheter på Tråkighter..

Ahhh jag orkar inte mer.. Varför är det alltid jag som ska råka ut för såna här saker??

Först var det soc, sen var det bvc, sen var det mera soc och nu är det lägenheten..

Får skriva mer när jag orkar.. Har sovit knappt 4 timmar i natt så min energinivå är inte direkt på topp.. Känner mig helt orkeslös i hela kroppen..
Dagen som började så bra.. Var och lämnade nycklarna och ansökte sen om pengar.. Allt verkade gå åt rätt håll och så kom det här.. Som ett slag i ansiktet.. Nått litet hade jag väl väntat mig men INTE det här!!

Och inte nog med allt detta utan min kusin ringer och säger att hamsterungen dom har, som kommer från mig som snart ska vidare, bits.. Det har han inte gjort här så jag känner bara; vad mer ska gå fel??
Men det är ju nått litet till.. Elliott känner på sig att jag inte mår bra så han är jätte grinig.. Vilket är jätte trevligt när man känner att man inte ens orkar med sig själv.. Men så är det att ha barn, som mamma kommer säga..

Får se hur den här dagen utvecklar sig då.. Får se om jag får någon mer sömn.. Ser nog inte ut som det.. Men jag hoppas.. Hoppet är väl allt jag har kvar idag.. Får hoppas allt blir bättre imorgon..

Motivation kom till mig..

Ja snälla.. Jag behöver motivation och styrka.. Styrka att hålla fast vid det jag vill ha.. Styrka nog att hålla mig på rätt spår..

Styrka nog att gå och lägga mig i rätt tid!! På måndag åker Udden hem och då måste jag gå upp med Elliottan..




Jag måste gå och lägga mig...

Barnvakt..

På mer en ett sätt.. :P
Har varit hemma hos mamma och passat Felicia, hundarna, hönsen och de fula katterna.. *thihi* Ja jag passa alla djuren.. Fast katterna klarade sig rätt bra själva.. *thihi*

Passade även på att pussa massa på dom små hundvalparna.. Dom är ju så himla söta.. :) Fast med den mamman dom ligger inne med lär dom ju bli enna små energiknippen, värre än andra valpar.. :S Mamma lär få fullt upp sen när dom börjar springa runt.. *thihi*
Försökte även sälja in dom hos Udden lite, det gick så där.. Han "snosa" lite på en av dom.. Och erkände att han tyckte den röd/vita var finast.. Jag får sälja lite mer och sen i tid med att Astrids valpar kommer så är det klart att Oliver ska få en kompis.. Eller nått.. *haha*

Nu e Rascal i sitt esse.. Springer runt och hoppar på väggen och fjantar sig.. Lever upp till sitt namn än igen.. :P

Nää nu sa det stopp i mitt huvud.. Är trött.. Fastna framför tv:n idag igen... Psycho och sen Fletch.. Dvs ännu en dag med Chevy Chase.. *thihi* :D He's tha man!! Zlatan släng dig i väggen.. :P *haha*

Har fortfarande inte kopplat in min dator och laddat upp bilderna så ni får nöja er med dom jag fick av mamma för några dagar sedan.. Det är dom små fula valparna.. :)

                 

Kolla in gångstilen på de två sista bilderna.. Är dom syskon eller.. :P *haha*

En massa..

..tapetrullar i hallen.. kartonger i sovrummet.. smoothies i kylskåpet..
Ja jag har en massa saker lite överallt tycker jag.. :P Gick igenom lite kläder idag och hitta en massa kläder i stlk 68 och 74.. De i 68 var mest lite tjockare kläder så dom är bara att slänga ner i en kasse.. Funderar på om jag ska antingen ska lägga ut dom på Tradera lr Blocket.. Kan inte riktigt bestämma mig.. :S

Idag har vi även invigt våran Mixer vi köpte för ett himla bra tag sen.. Vi köpte den tom innan Elliott föddes och han är snart 8mån.. Och vi har inte användt den en enda gång utan den har snällt legat där i sin kartong, så idag kände jag att det var på tiden.. Igår kollade jag nämligen igenom min chokladbok och hittade ett recpet på Kaffemilkshake så det var ju tvungen att testas.. :) Sen efter det så gjorde jag två olika hallonsmoothies, en chokosmoothie och sedan en hallonmilkshake.. Jag tyckte inte om någon av dom.. Udde gilla de flesta.. :P Chokosmoothien går väl ann, fast tro det lr ej men jag tyckte den smaka för mkt choklad! Den smaka lite för stark med choklad smak.. Men det var nog för att man hade i chokladsås, man fick välja mellan chokladsås lr oboy pulver.. Och jag har inge oboy pulver här hemma.. Och tänker inte köpa hem heller.. Jag har slutat med sånt sedan ett tag tillbaka.. :P

Men nu ska jag nog gå och lägga mig.. Ska hem till mamma imorgon och vara barn och hundvakt.. Så då blir det en massa pussandes på hundvalparna och min lilla Albino plutt till kanin.. :) Han e såå go.. Har kollat lite efter dubbelburar för att kanske behålla honom.. Fast frågan är om jag verkligen ska behålla honom.. Han har en underbar personlighet, men har jag tid för en till??
Jag vill ju hålla på lite mer med hamstrarna..

Well well det tål att tänkas på... Bye bye..

Saturday Night Live..

Ja jag tänkte gå å kolla om det var Dan Aykroyds bror jag tänkte på men det var ju lättare sagt än gjort.. :S Tror nästan att det inte är det utan det är nån annan som jag inte kommer på nu.. Så därför e jag inne på imbd.com och kollar.. Men att kolla igenom 657 personer tar ju lite tid.. :P
Och inte står dom i den ordningen jag vill ha dom i heller, dvs från året dom börja.. För jag har för mig att han var med från början, han jag tänker på.. :)


Som tur va hittade jag honom precis på 42:a platsen.. :D Det är ju Belushi jag tänker på!! John Belushi rättare bestämt.. En riktig bra skådis!! Hans brorsta Jim Belushi ser ni på 3:an runt 19-tiden på vardagar i "According to Jim" eller "Jims värld" som det så fint heter på svenska.. :P

image60

Har Chevy Chase bruna ögon?!

Har precis kollat klart på filmen som var på femman. Var inte alls menat att jag skulle stanna uppe så här länge men jag råkade fastna framför filmen.. Gick precis in på http://tvprogram.nu/ för att kolla vad filmen heter.. Har sett den förut men kommer inte ihåg vad den heter.. Såg den inte från början nu heller måste jag erkänna..

"Bara bekymmer" eller "Nothing But Trouble" på engelska.. :)

Den är faktiskt bra, tro det eller ej.. :P Och med massa gamla godingar så som Chevy Chase, Dan Aykroyd, John Candy och Demi Moore.. Ska väll erkänna att jag inte är ett jätte stort Demi fan men hon går an.. Däremot Dan Aykroyd ligger väldigt varmt om hjärtat.. Har även en liten förkärlek till John Candy, vet inte varför men jag gillar honom.. Han är bra.. :) Och Chevy Chase ja han är helt underbar.. :D Och så har han bruna ögon.. Det såg jag minsann nu och då kan det ju inte bli bättre.. *thihi* :P

Var det inte Dan Aykroyds bror som dog i överdos? Har för mig att det var hans bror.. Han var tom mer känd än sin Dan, det var han som var stjärnan i den familjen tills att han tyvärr dog..

Jag fullkomligt älskar dessa gamla SNL godingarna.. :D Dom är för mig komedi.. :) Sånt man växt upp med.. :)

Men nu måste jag sova.. Tur att jag har Udden här så att jag får sova lite längre imorgon bitti, skulle aldrig klara det annars.. Är väl lite därför jag tillät mig att fastna i filmen oxå, det hade jag inte gjort annars..

Ska se till att Udden kopplar in den andra datorn nu oxå så att jag kan börja ladda upp lite bilder i mina inlägg oxå.. Plus att jag får upp lite bilder i min bilddagbok oxå.. :)


Fetman smittar av sig - kompisar största boven

 
Dina vänner påverkar dig mer än gener och livsstil om du går upp vikt. Det visar ny forskning från Harvard, uppger flera tidningar, skriver TT.

Äntligen!

Ja äntligen är den gamla lägenheten tömd från mitt skit.. Eller ja nästan allt, imorgon töms den helt. Men nu finns det bara sånt som ska slängas kvar i lägenheten.. Sen så är det bara städningen kvar sen är det klart!! Och städningen ska Udden fixa.. Dvs han betalar, nån annan gör jobbet.. :P Mammas jobbarkompis ska ta det, hon är jätte duktig så det blir nog jätte bra.. :)

Ska bli så skönt när allt är klart.. Sen till helgen kommer Udden och då ska det fixas iordning här i lägenheten.. Allt ska bli klart!! Fast om jag känner mig och Udden rätt så kommer det inte bli det.. :S Vi e lite dåliga på att motivera varandra.. *thihi* Och sen att Udden vägrar göra nått när jag inte gör nått gör ju inte heller saken bättre.. Dvs om jag sover till kl 13 då gör han inget på den tiden... Och om jag står och lagar mat då gör han inget då heller.. Eller jo ibland kan han göra det.. :)
Hur mkt jag än "klagar" på Udden så älskar jag honom.. Han är super go och snäll.. Men han har vissa saker som jag retar mig på.. Vissa saker som inte går ihop i mitt huvud.. Men men.. Han är den han är och jag älskar honom trotts det.. :P

Men tack vare honom har jag en glasbit i varje fot.. :S Och jag hittar inte mina pincetter så jag kan inte få ut dom.. :( Det gör ont när jag går.. Jävla skit gris..

Well well.. Nu ska jag gå å lägga mig.. Elliott la sig sent idag.. Vid 1-tiden somna han.. Sen dess har jag läst mail.. På min mail där jag är medlem i SHF mailinglista hade jag BARA 124st mail att läsa.. :S Det tog lite tid.. :P
Men jag klarade mig igenom allihopa, som tur va.. *thihi*

Men nu ska jag sova.. Imorgon ska jag till Fäboden och sedan hem till mamma och kolla på valparna för första gången.. :D Ska bli massa lattjo.. :D Men nu.. Nu ska jag sova.. :P

Usch..

Fy vad jag är trött... :/

Har dessutom en glasbit i foten som jag inte får ur.. :S En liiten liiten skit.. Har tappat bort min pincett som jag köpte för bara nån dag sedan.. Helt värdelöst..

Om ett tag somnar förhoppningsvis Elliott om och då ska jag passa på och sova jag me.. :P Hade igentligen inte tänkt sova idag men jag måste annars kommer jag bli jättelätt irriterad och skrika åt minsta lilla och det är inte snällt mot Elliott så det är bäst jag passar på och försöker sova lite till..

Tjejsnack v.30

Vecka 30
Underverk (Klickbara länkar i frågorna)


·Vilka av Sveriges [7 underverk] har du besökt/vill besöka?
Nr 4. Ishotellet i Jukkasjärvi

·Vilka av Världens [7 underverk] har du besökt/vill besöka?
Jag skulle nog inte tacka nej till någon av dom.. Skulle gärna se alla då jag älskar att resa och se nya saker.. :) De som lockar mest är nog Machu Picchu i Peru, Colosseum i Rom och staden Petra i Jordan..

·Vilken plats/byggnad skulle du vilja kalla ett riktigt underverk och varför?
Bra fråga.. Jag vet faktiskt inte..

·Vilken artist skulle du kalla för ett riktigt underverk och varför?
Dolly Parton.. Att hon inte ramlar framlänges med dom behagen är ett underverk.. *haha* Bättre än det kom jag inte på.. :P

·Har du gjort något som i dina ögon är ett underverk, vad?
Jag stod ut med värkar i 6 dygn och sedan ca 17 timmars förlossning och det som kom ut är mitt lilla underverk!! :D


Bajs Bajs Bajs..

Kan inte somna.. Har försökt men det går inte.. För mkt tankar i huvudet; saker som måste göras, varför vissa saker sker, hur ska jag göra.. Ja allt för mkt på en och samma gång.. Hjärnan går på högvarv just nu.. Och då går det inte att sova.. Men jag måste ju sova för jag måste ta hand om Elliott imorgon.. Funderar dock på att höra med Malin om hon kan ta honom en stund, inte för att jag ska kunna sova utan så att jag kan göra klart i gamla längeheten och plocka bort de sista grejjerna så att mammas jobbarkompis kan komma dit och flyttstäda.. Orka göra sånt själv.. :P Udden betalar så att hon ska göra det, hon e proffs serru.. :P

Om man ändå kunde öppna upp huvudet och ta ur hjärnan varje gång man skulle sova, då skulle ingen behöva ha sömnproblem tror jag.. :) Fast det lär ju aldrig hända.. :S

Well well får väll lägga mig och räkna får igen då, typ som det någonsin funkat.. :/

Dumma blogg..

Har inte kunnat komma in på typ hela dan.. Har försökt flera gånger.. Nu kommer jag ju inte längre ihåg vad det viktiga var som jag behövde skriva av mig av.. Kanske inte så viktigt mao.. :P

Denna dan har inte varit den bästa.. Elliott har haft sönder en av mina Marilyn Monroe muggar och sedan en tallrik, men den var mammas så det gör inget.. *thihi* :P Det var en djup tallrik, mamma!

Mer då.. Ja häromdan hittade jag en knöl på Oliver strac ovanför bakbenet.. Det är en rätt så liten knöl, strax mindre än en tia. Började klämma och ut kommer nått rödbrunt som sedan visar sig vara en FÄSTING!! Kan ju bara säga att efter att ha varit INUTI Oliver så var den rätt död.. :S
Trodde att knölen skulle börja gå ner men den verkar inte förändras.. Mamma ringde veterinären men dom tyckte att vi kunde vänta tills på måndag, vilket iof är bra då jag inte har pengar men jag är lite orolig.. Tänk om det är en till färsting där inne.. En som är för stor för att klämmas ut som en finne.. Men annars är han precis som vanligt.. :)

Och idag när Elliott låg och sov så gick jag in och kolla mat och vatten till hamstrarna och såg att Päronet var vaken så jag tog upp henne för att gosa och märker att även hon hade en stor knöl strax ovanför höger bakben.. :( Där är det ingen fästing utan största sanorlikhet en tumör.. Så tidigt.. Hon är inte ens året.. :( Inte ens 10mån gammal.. Fy.. Min lilla pälskling..

Mer då.. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. Bad Udden ta ner dammsugaren till den här lägenheten så att man kunde dammsuga lite men det ville han minsann inte för han tyckte det vart för jobbigt att gå fram och tillbaka med den.. Då sa jag; Men köp en ny till mig för jag behöver en här nere nu!!
Han förstår sig inte på sånt... Han e lite galen.. :P

Ja just det.. Sen så har jag "bråkat" med Martin.. Det är nämligen så att anledningen till att jag ens började kolla efter en ny lägenhet var för att Martin lovade att han och Kim skulle tapetsera om i den gamla lägenheten.. Det var så lätt så det skulle gå på en dag.. Och nu när det kommer till kritan så har inte Martin alls lust längre.. Han skrev: "Jag kan inte göra sådana jobb när jag kan ta jobb som man tar 4000 på en kväll"... Men hallåå då ska man väl f*n inte vara så j*vla stor i käften och lova en massa.. TÄNK INNAN DU PRATAR!!
Vart riktigt arg och besviken..

Hade ju hoppats att allt skulle kunna bli klart så att jag kunde lämna in nycklarna och åka till Laholm nästa helg.. Gisele fyller år och jag vill sååååååå gärna åka ner och träffa henne och alla andra.. Hade igentligen velat åka ner hela veckan men man måste väl vara realistisk, jag har inte tid.. :(

Usch allt känns så tungt och jobbigt.. Om jag kunde skulle jag bara släppa allt och åka härifrån.. Orkar inte så mkt mer.. Så jobbigt.. Kan inte nån bara komma och ta över.. Fixa både den gamla och den nya så att allt blir bra.. Fast varför skulle det bli det? Det är ju jag som frågar.. *suckar*

Life sucks..

Fjärde gången gilt..

Japp nu har den fjärde kommit.. Får se om det blir fler.. Tror inte det.. Än så länge är det 3 honor och 1 hane.. :) Små Pappillon/Chihuahua blandningar.. Dom kommer ju bli bedårande söta och vilken personlighet dom kommer att ha.. Säga vad man vill om Kissekotten men hon är urmysig och go.. :D Och Kalle är rätt go han me.. Iaf d jag känner av honom.. *thihi*

Nu väntar vi bara på bilder då.. Om jag känner mamma så satt hon med kameran i högsta hugg.. :P Om hon lyckades lugna ner sig lite dvs.. Annars är hon nog och hämtar kameran nu för att ta kort på dom små nyfödingarna.. :) Så framimot kvällen/natten/imorgon kan man nog förvänta sig att få ett mail med lite kort på.. Spännande.. Vet ju inte vad det blivit för färger ens.. Men jag tror personligen inte att det är nån som är helfärgad utan alla är nog mer lr mindre vita med bruna lr svarta tecken.. :)



Ska se om jag kan koppla in min dator så att jag kan lägga ut en bild på Kotten.. :)

Nr 3 blev en flicka..

Ja nu fick jag ett nytt mess från mamma.. Nr 3 ute och det vart en liten tösabit.. :D
Får se hur många det kan finnas kvar nu i lilla magen.. Jag tror nog på iaf EN till.. :) Hon har varit rätt jämntjock.. :)

Nr 2 ute..

Japps nu har det kommit en liten pojke, berättade min mobil nyss för mig.. :P

Jag lider med Kissekotten.. Vet hur ont det gör och då fick jag bara EN.. *thihi* :P

Valpning pågår..

Ja just nu håller Kissekotten på och föder.. :D Än så länge har bara en ploppat ut men fler är nog på utgång.. :)

Skriver mer när jag fått uppdatering av mamma.. :) Ska bli så spännande att se vad det blir för nått eftersom pappa Kalle bär på choklad.. Kanske små choklad pappisar!? *thihi* Vi får se..


Nu ska jag ta hand om ett grinigt barn.. Han är trött lilla pojken.. Vart väckt så han fick inte sova så länge som han brukar.. Men det ska han förhoppningsvis ta igen nu så jag kan få lite gjort här hemma.. ;P

Grattis Elliott..

Ja jag höll ju på och glömma.. Var till posten (läs: Ica) idag för att hämta ut ett paket som Elliott fått.. Visste att det kom från Findus men kunde inte lista ut var det var för nått.. Jag hade ju inte skickat efter nått och kom inte på att jag varit med i nån tävling.. Och eftersom det var till Elliott så förvirrade det mig ännu mer.. Men men vi gick dit och lämna fram lappen och så går kassörskan iväg och kommer tillbaka med nån surfboard liknande sak.. Som det självklart står Findus på.. Min första tanke: "Vad f*n är det där?!"
Gick hem med denna.. Lite bökigt men det gick.. Kom hem och Felicia och Kajsa (8 resp snart 9år) tyckte det var en jätte rolig sak.. En sak man ska ha i vatten.. *ler*

Efter att ha visat Lasse och Udden den så var jag ju tvungen att gå ut på internet och kolla vad det var för nått jag fått hem och VARFÖR så jag in på
www.findus.se och ser redan på första sidan:

image55      image54

Jahapp så det är en bodyboard han har vunnit lattjo.. Trycker mig vidare och läser det här:

image59

Vilken duktig son jag har.. *thihi* :D Sitter uppe om nätterna och spelar memory i smyg.. *thihi*

Nämen då kom jag ju på.. Spelade ju memory och skrev in mitt namn och det, sen spela jag en gång till och märkte att alla plattor låg ju på exakt samma ställe så då fick jag ju bättre tid och då kunde jag ju inte skriva in mitt namn igen eftersom man bara fick tävla två gånger så då fick Elliott vara med och tävla.. Men han stod ju med och hejjade på brevid så man kan säga att det var han som vann.. Det är han som får bodyboarden iaf, eller kanske Felicia.. :P Elliott kanske är lite väl liten ännu.. *thihi*
Fast han tyckte den var rolig när vi hade den på golvet.. Han satte sig på den och började leka.. Han är så söt min lilla kotte.. :D

Misshandlad mobil..

Dumma Udden körde på min mobil med barnvagnen så nu e den skadad.. :( Massa sår har den.. Går inte att laga.. :'(

Elliott lekte med mobilen, som alltid, och tappade den sen ner på backen och då passa Udden på att köra på den.. Jag looooovar att han gjorde det med flit.. Så typiskt han att inte ens höra att nått ramlar ner på marken.. Det är ju inte direkt så att det är tyst.. Men iaf..

Nu ser inte min rosa mobil så fin ut längre.. :( Dumma Udden!!

Tjejsnack v.29

Vecka 29
Veckans frågor kommer från Paula
Vad har du alltid hemma?

·I skafferiet?
Bröd och nu förtiden även Päron-Äpple gröt till Elliott.. :) Och kaffe oxå, måste alltid finnas.. :)
·I kylen?
Smör och mjölk..
·I frysen?
Plättar från nått år tillbaka som jag inte kommit över att slänga.. *haha* Kanske på tiden då jag inte tänkt äta dom.. :P Annars är det väl inget speciellt.
·I kryddhyllan?
Salt och grillkrydda..
·I fruktskålen?
Banan..


Rymdyoghurt..

Ja låter inte det som nått man vill testa?!

Satt och letade lite recept på Arla.se och hittade helt plötsligt en reklam om deras rymdyoghurt, var ju tvungen att ta en titt på vad det kunde vara och hitta det här:
http://www2.arla.se/Default____21194.aspx

30 spänn för en påse yoghurt e inte det lite väl saftigt?? Eller är det bara jag som är snål?? :S



Nu ska jag kolla på "So you think you can dance"..

Tjejsnack v.28

Vecka 28
Internet/snigelpost



·Har du internetbank, vilken? Om inte, varför?
Japp. Nordea.

·Brukar du posta något med snigelposten, vad?/Om inte, varför?
Det brukar bli väldigt sällan.. Om man inte ska räkna med det jag skickar iom Tradera.. Men ett handskrivet brev var längesedan..

·Brukar du handla, eller skulle kunna tänka dig att handla på internet? Vilken typ av saker?/varför inte?
Japp d gör jag.. Tradera is my friens.. :D Jag köper massa olika saker; cd-skivor, filmer, kläder, möbler(har hänt nån gång). Sen så har man väl köpt en och annan bur oxå.. *thihi* Och kanske även hamster, fast såna saker hämtar man ju, dom får man ju inte skickade..

·Har du sålt något på internet, eller skulle du kunna tänka dig att göra det? Vad/varför inte?
Japp har sålt en massa saker genom både Blocket och Tradera. Massa olika saker..

·Vad är det bästa OCH sämsta med snigelpost? Med mail? Vilket föredrar du?
Handskrivna brev har en viss charm, det går inte att komma ifrån. Dom känns mer personliga än ett mail. Fast det tar ju några dagar inte som mail som kommer fram på en gång... Så vill man ha snabba svar så är det ju mail som gäller men kan man vänta lite så tycker jag nog att man ska passa på och skicka iväg ett handskrivet brev som är skrivet på ett fint brevpapper.. :) Vad föredrar man då.. *hmm* Det var en bra fråga. Jag vet faktikst inte.. Om jag själv ska skicka blir det oftast mail, men att få själv skulle jag nog föredra brev.. :)


Tre rätters middag..

Ja här vart det inte bara pasta sallad utan jag gjorde både förrätt och efterrätt.. Och gott var det oxå.. *thihi* Och inte speciellt komplicerat heller.. :)

Förrätt:
Keso blandat med Sambal Olek på en avokadobädd (för att få det att låta fint :P)

Varmrätt:
Pastasallad gjort på pasta, kalkon(smörgås pålägg), tomat pesto, tomat, avokado, gurka, isbergssallad, baby spenat, fetaost och rödlök.. (tror inte jag missa nått)

Efterrätt:
Banan med choklad och grädde..

Såå gott.. :D Mums Mums.. Speciellt efterrätten.. :P Gick ju hur bra som helst trots att jag inte visste ur länge det skulle vara inne i ugnen.. Gjorde nämligen så att jag skar ett snitt längs med hela banen och sen stoppa jag in mörk blockchoklad och sedan rulla jag in den i aluminium folie och in i ugnen på typ 100-150 grader, kollade inte så noga :P, och sedan fick dom stå i ugnen medans vi åt "varm"rätten.. *thihi*

Elliott var så trevlig oxå.. Mitt i maten så börja han stonka och hålla på... Med andra ord så börja han bajsa medans vi satt och åt våran mat.. Trevlig va?! *haha* Well well så är det att ha barn, som mamma alltid brukar säga.. :P

Efter vi ätit och bytt blöja på Elliott så mötte vi upp Malin och gick och hälsa på mamma på jobbet.. Tog även med lite sallad till henne för det hade hon beställt.. :)

Får se vad det blir för mat imorgon då.. Måste nästan göra nått med potatisen som står i skafferiet.. Potatis och fiskpinnar kanske.. Lagom avancerat.. *thihi*
Sen vill jag baka nått oxå.. Fast jag borde ju inte äta det så det blir ju svårt.. :S Då får jag göra så pass lite så bara Udden kan få njuta av det.. *thihi* Tjocka på honom lite.. Typ som det skulle behövas.. *haha* :P

Fyndigt..

Ja nu har jag precis kommit hem från min lilla tripp fram och tillbaka till Sthlm.. Åkte dit med en blå gallerbur och kom hem med en dunabur plus 135kr i fickan.. Skulle igentligen haft 150kr på fickan men som alltid var jag ju tvungen att ta en kopp caffe latte och en croissant.. :)
Vart lite strul när jag var på pressbyrån och handla det. Skulle kosta 18kr för kaffe + croissant men han slog in det så det vart 21kr så då sa jag till och vips så slog han in så det kosta 15kr för mitt kaffe och min croissant.. Så där "tjänade" jag 3kr.. Snacka om att jag håller på å bygger en förmögenhet.. Små bäckar små som jag sa till Malin häromdan.. *thihi*

Nu ska jag, Udden och Elliott gå till Ica och handla lite mat.. Tänkte göra pasta sallad. Min syrra gjorde en jätte god pasta sallad häromdan. Tänkte att jag skulle försöka mig på en sån jag me.. :) Kan inte vara så svårt.. :)

Men nu ska jag samla ihop pant så att vi har råd med maten oxå.. :P Skickade Udden, Elliott och Oliver till gamla lägenheten för att samla pant.. *thihi* Lasse har lagt ihop två kassar så dm behöver inte direkt samla utan bara hämta.. Dom borde vara tillbaka snart så det är bäst att jag skyndar mig.. :) Hej så länge..

Trött..

Jag är så trött.. Elliott höll mig vaken hela natten.. Han ville inte alls sova, eller jo, eller inte, eller jag vet inte.. Han blunda men ville inte sova utan han skrek.. Vet inte om han kanske hade lite ont i magen lr nått.. Eller så kanske det var kaffet jag drack tidigare under dagen.. Well well nu är han knockad iaf.. *thihi* Sover som en stock.. Min lilla söta bebis plutt.. :D Han är snart inte bebis längre..

När Udden kommer imorgon(läs idag) så ska jag tvinga honom att koppla in min dator.. Saknar ju den.. Sitter på den här fula lilla bärbara saken nu.. Som jag förövrigt smällde en fluga med häromdan.. *haha* Märkte det inte förrens dan efter då det låg en platt fluga på tangenterna... :S Äckligt!!!


Nää nu ska jag sova.. Måste vara utvilad imorgon för då ska jag in till sthlm och byta/sälja bur.. Så det så.. :P

Hittade förövrigt lite bilder på datorn, bla denna på Felicia:

image53

Vad liten hon e på bilden!! :D

Kan tillägga att Felicia är min lillasyster som fyllde 8år den 21 juni i år.. :)

Varm i magen..

Ja sitter och kollar på tv så helt plötsligt så kommer det RIX FM Festival med massa artister.. Ååå jag blir alldeles varm i magen.. Ååå vad jag hade velat vara där.. En sån känsla, bara glädje...

Jag älskar såna här små konserter som t.ex NRJ in the park, okej-dagen, och alla såna här med massa små framträdande.. Och inga såna kommer det att bli i år.. :( Har ju inte hållt mig uppdaterad överhuvudtaget så jag har missat massa känns det som.. Men nästa år får jag ta mig i kragen och komma iväg på nått litet iaf.. Jag blir så himla glad av det.. Saker som får mig att må bra.. :D Får bara hoppas att jag inte jobbar så att jag missar det.. För då skolar jag.. :P Nää det får man ju inte.. *thihi*

Än så länge har dom visat E-type, Erik Segerstedt och nu är det Sonja Aldén.. Det var länge sen man såg E-type.. Äntligen är han tillbaka.. Men nog börjar han se lite gammal ut, men fräsch ändå.. *thihi* Jag tänker bara på min kusin Jeanette när jag ser honom.. Har fått för mig att hon tycker om honom.. :) En fräsching tror jag hon tycker att han är, om inte så tycker hon d nu.. För d har jag bestämt.. *thihi*

F*n att jag missa NRJ in the park då.. *små irriterad* Nu e det ju bara Gbg och Malmö kvar och dit har jag ju inte råd att åka endast för det.. *hmm* Inte bra juh.. Men som sagt; Nästa år!!

Får bara hoppas Danny, Måns och alla andra snygga idol killar håller i sig så att man kan dreggla lite över dom då.. *thihi* Fast om dom inte e med så finns det nog några andra oxå.. Brukar alltid finnas nått gott att glo på.. :) Ska nog tvinga med mig Sandra nästa år.. Eller vad säger du Sandra; festival sommar nästa år?? Fast inga stora festivaler, räcker med de som bara räcker några timmar.. Vill ju inte vara ifrån min lilla älskling allt för länge.. *thihi*

Synd att man inte har nån vidare bra sångröst annars skulle jag nog försöka mig på att själv stå där på scenen en dag.. :) Snacka om rush!! What a feeling!! :D

Nää nu ska jag kick back i soffan och njuta av musiken på tv:n.. Det är sånt här som ger mig energi så jag ska se om jag kanske tom kan få nått gjort.. :) Fast jag vill ju inte missa det dom visar.. :P

Saknad..

Fick mail här om dagen..

 

Tydligen saknar dom mig där på Lunarstorm.. *haha* :P




Men det är väl trevligt att nån gör det iaf.. *thihi*

Bara för det så måste jag lägga in min snygga Lunarbild.. :D I'm so HOT!!! H O T!! HOT!! *haha* *tänker på burger king reklamen*

image52

So little time, so many things to do..

What to do? What to do? I'm so tired.. Det tar ju aldrig slut..

Vill åka ner till Laholm den 22:a men det är inte säkert att lägenheten är klar, plus att jag vet inte om jag har råd.. Men vill ju jätte gärna åka.. Har känt mig lite deppig idag.. Vill men det verkar inte bli så.. Som alltid när jag vill nått..

Har börjat kolla på andra skötbord nu oxå.. Vill inte ha ett över badkaret längre, så himla bökigt.. Speciellt när jag inte kan bära det hela tiden pga min rygg.. :/ Bättre med ett som står brevid.. Men jag tycker ju om mitt skötbord... Well well..

Vill att allt ska bli klart här hemma nu så att jag o Elliott kan börja leva ett normalt liv.. :) Jobbigt med så j*vla mkt saker överallt.. Börjar tröttna rejält.. Men vad ska jag göra åt saken?? *hmm* Äta lite oreos kanske, det hjälper mot allt.. *haha* Eller inte.. :S


Har inte mått så bra idag.. Och det har ju inte blivit bättre av att få höra att man är tjock och värdelös av sin syster.. Okej värdelös delen kom jag på själv.. Men hon ska alltid gnälla över min vikt.. Typ som att det inte räcker att jag mår dåligt över den redan. Och idag när jag redan mådde dåligt behövde jag verkligen inte det.. Men så länge jag är så här tjock som jag är så får jag helt enkelt räkna med hennes små trevliga kommentarer.. Har ju fått leva med dom hela livet so far, så lite till skadar väll ingen.. Inte så länge jag har Elliott iaf.. Nått positivt i det hela.. Han älskar mig hur stor jag än är.. Fast för hans skulle vill jag ju även gå ner.. Vill inte vara en klump i resten av mitt liv, men det är inte så lätt..
Syrran tycker jag ska göra en sån där magoperation, men det känns lite riskfyllt.. Om jag inte hade haft Elliott så skulle jag ställt mig på kö på en gång, men vågar man verkligen nu när man har ett till liv att ansvara för? Det kan ju faktiskt gå på tok.. Bäst är ju att fixa det på annat sätt.. Om man bara kunde hitta lite inspiration och motivation.. Och kanske lite hjälp på vägen...

Well well ska inte trötta ut er med mitt dravel.. Natti natt..


Wanted dead or alive..



flugovalpen.blogg.se


WANTED FOR THE EVIL FRENCH-KISSING of a WEALTHY CAT'S BUTTOCKS


$2000






What's Your Blog Wanted For?



Free Online Dating from Mingle2


Snart Snart Snart..

Ja snart är familjen samlad.. :) Har nyss hämtat katterna från den gamla lägenheten och tagit hit dom till den nya.. Så nu är det bara Plopp, Calottie och ******. Men dom kommer imorgon sen är familjen hel igen.. :D

Sen måste vi bara flytta resten av grejjerna och sen hela proceduren av att sätta var sak på sin plats.. Jag har sååå mkt skit.. *bläää* Men det är sån skit jag inte vill slänga, så det är svårt.. :(

Äsch ska gå å lägga mig nu.. Får skriva mer imorgon...

Men flytten är igång.. Lasse har varit snäll och flyttat mesta av mina saker så nu bor jag och Elliott och nästan alla djuren i nya lägenheten. Den gamla är mest fylld med skit och lite annat oxå.. :P

Lasse är verkligen GULD värd!! Han har hjälp till nått enormt!! Han är den som har gjort mest i den här flytten.. Förstår inte hur han orkar fast det kanske han inte gör heller.. Kanske bara är snäll mot mig och Elliott och sen går hem och klagar.. *thihi* Men då får det vara så.. Han har rätt att klaga den här gången.. :)

Men som sagt; Nu ska jag sova..

Natti Natt..

Bra på att stava?!

Nja så där.. Trött så vissa fatta jag inte ens.. :P


I Scored a 87%!

Mingle2 - Free Online Dating


Hur mkt är min kropp värd..

Det här var ju massa roligt.. Snubblade på dessa tack vare Maggi så det är hon som får gå upp och ta hand om Elliott imorgon bitti för att jag inte orkar för att jag suttit och svarat på frågor hela natten.. *thihi*



Men vilka roliga frågor.. T.ex: Do you have any rare medical disorders, such as elephantitis?
*haha*
En annan var: Är du albino? *haha*



$5115.00The Cadaver Calculator - Find out how much your body is worth. From Mingle2 - Free Online Dating

Mingle2 - Free Online Dating




Vet inte om jag ska skratta lr gråta.. *haha*

Rate..

Online Dating

Mingle2 - Online Dating


Film fanatiker..

Nja.. Vet inte om jag vill påstå det.. Men jag fick några rätt iaf.. *thihi*


61%The Movie Quiz

FilmCritic.com - Movie Reviews





Jag lovar att Udden typ skulle ha 80-90% rätt.. Han lägger konstiga saker på minnet.. Men just frågan om Matrix; vilken färg på pillret, den kunde jag.. :D

Nöööörd..

*hihi* Hitta flera roliga Quiz.. :)


24% GeekMingle2 - Free Online Dating

Blogga Blogg..

Haha det här kan ju inte stämma.. Jag kan ju inte vara mer beroende än Maggi att blogga, känns ju konstigt eftersom hon skriver oftare än mig.. Kanske det att jag är för lat.. *haha* Tänker mer än handlar.. *haha*

Mitt resultat:

65%How Addicted to Blogging Are You?

Mingle2 - Online Dating


9 down 7 to go.. :P

Idag känner jag mig duktig.. Har blivit av med en av kullarna.. Wilmas ungar har fått nya hem. Fick dom skänka bort dom men vad gör man inte när man inte blir av med saker o ting.. Fick även åka in till t-centralen så det kosta mig 65kr+57kr att bli av med dom.. Men av den ena tjejen som tog den svarta bandade hanen fick jag 50kr för och då kan man tycka att jag skulle använda dom som respengar hem men nää jag gick in på Pressbyrån och köpte mig en kaffe latte + croissant plus en sån där pekanwienerbröds grunka.. Mums.. Magen tyckte det var gott.. *thihi* Kände nästan hur fikabrödet la sig runt midjan på mig.. Men men inget gott som inte har nått ont med sig, som man brukar säga.. *haha* Var på så bra humör så det gjorde inte nått att jag gick upp några gram.. Tyckte jag förtjänade det.. Fint väder var det ju oxå..
Och trevligt folk man mötte upp oxå.. Jag hade en person som skulle ha 2 honor, sedan en annan tjej som skulle ha den svart bandade hanen och sedan en kvinna vid namn Eva som skulle ta resterande. Själv skulle hon ha en och sedan skulle resten till Värmland på söndag. Värmläningen som ska ha dom pratade jag med i telefon förra veckan när jag skull på 1-års kalas hos Engla. Men då var ju jag bortbjuden så då kunde jag inte möta upp henne, men nu får hon dom iaf.. :) Roligt Roligt.. :)

Den här Eva är även uppfödare till Päronet, dock är det inte henne jag köpte henne ifrån.. :P En jätte trevlig kvinna måste jag tillägga.. :D

Mer då.. Ja i helgen ska vi flytta.. Måste ju få ut alla saker från min gamla lägenhet så att Kim och Martin kan börja tapetsera om.. Det blir ljus gult i vardagsrummet och ljus grönt i sovrummet.. Får hoppas att dom gillar det.. :P I min nya lägenhet ska jag tapetsera om sovrummet. Roooosa kommer det att blir där.. :D Ljus rosa..
Var nämligen så att vi var på Byggvaruhuset här i Knivsta för att leta skottkärra åt mamma och då hittade jag en hörna med billiga tapeter.. Inte nog med att dom bara kostade 79kr/rullen, det var halva priset oxå.. :D
Vi räkna ut att det behövs typ 7 rullar i varje rum så det blir ca 300kr/rum och det är ju inte så farligt.. Mycket bättre pris än de 2500kr som Knivsta Bostäder ville ha för tapetseringen och det var BARA tapeterna! Om tak och lister behöver göras nått åt då kostar det extra.. Plus arbetet tar dom väl säkert nått för oxå, det var säkert inte heller inräknat.. Vet faktiskt inte.. Och det var BARA för sovrummet och jag behöver omtapetserat i både sovrum OCH vardagsrum tack vare mina söta katter.. :/ Dumma Rascal..

Vart lite besviken när jag var in i min nya lägenhet. När jag var där och kolla tog jag ju mig inte en ordentligare koll på luckorna i kök och tapeterna i sovrum utan tog för givet att tapeterna skulle vara fräscha och luckorna skulle vara nya och fina som mina. Drog bara slutsatsen att alla lägenheterna hade samma luckor i köket, nya och fräscha som mina men icke sa nicke.. Dom i nya lägenheten är ju typ 60-tal.. Vita och fula.. Fula handtag och blää.. Inte snygga som mina jag har här i trä.. :( Men Udden kom på en bra sak med dom nya lådorna i köket, dom går nämligen att låsa, det gör dom inte här så där fick jag väl ge med mig..

Men jag har fått lite inspiration av att gå i byggvaruhus och grejjer; jag vill måla om i nya badrummet och vill byta skåpsknoppar i köket och kanske måla dom med.. I badrummet vill jag ha rosa rosa rosa och rosa.. Vill kunna matcha med rosa badrumms matta och andra rosa badrums artiklar.. :D Vill ha vill ha vill ha.. Men man ska ju ha råd oxå.. Men det löser vi; Vi vinner på lotto!! *wiieee* Drömvinsten here I come!!

Har även hittat en massa nya möbler jag vill ha.. Men det är så himlans svårt att möblera i min lägenhet.. Men jag ska iaf försöka ha minimalisk inredning.. Det ska vara lätt att dammsuga så att Elliott kan få springa runt utan att få damm på hakan.. :P

Nää nu ska jag fixa lite thé och spela marsvinsspelet.. *thihi*

Elliott har börjat göra värsta fula minen.. Påminner om Felicias "do the face"-min när hon var liten.. :D

image49

Visst är han söt?! :D Min lilla sötnos unge!! :D


Tjejsnack v.27

Vecka 27
Nycklar


·Vart går nycklarna på din nyckelknippa?
Hem, soprum och tvättstuga. Har dock slarvat bort mina ordinarie nycklar så jag har just nu en extra nyckel..
·Har du fler saker på nyckelknippan än bara nycklar, vad?
Ja några små figurer.. T.ex en svamp gubbe från Super Mario.

·Vems nyckel skulle du vilja ha, om så bara för en liten stund, och varför?
Jag skulle vilja ha nyckeln hem till Paris Hilton.. Skulle vara kul att få snoka omkring bland hennes alla kläder, djur och andra prylar..
·Var förvarar du dina nycklar, när du inte bär dem med dig?
Jag har dom alltid i min handväska. Eller ja mer lr mindra alltid.. :)
·Vem har förtroendet att låna din hemnyckel och av vilken anledning skulle du låna ut den?
Jag har 4 nycklar till min lägenhet varav två har jag själv. Den tredje har pojkvännen och den fjärde har mamma. Jag brukar låna ut min nyckel till Martin när han sover över här när jag inte är hemma. Och även om jag åker bort och behöver djurvakt då måste jag ju självklart låna ut nyckeln.. :) Annars kommer inte djurvakten in.. :P


Tjejsnack v. 26

Vecka 26
Glädje


·Vad var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.]
Fem kampen var rätt rolig.. :) Eftersom det var MIN släkt där så sas det rätt mkt roliga saker mest hela tiden. Inget som går att komma ihåg så där..
·Vad för "vardagsgrej" får dig att känna extra mycket glädje?
Ett städat hem. Händer dock allt för sällan.. :P
·Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast?
Ojj bra fråga.. Vet faktiskt inte..
·Vad är det "bästa som har hänt" dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! ;)
Ja om jag inte får räkna med Elliott så vet jag faktiskt inte.. Finns ju några saker. Bla när jag vann en resa till Irland med tidningen OKEJ var inte helt fy skam. Jag som alltid velat åka till Irland.. Annars har jag rätt lätt att glädja mig åt "små" saker oxå.

·Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad?
Åka till Laholm. Flytta (fast det är blandade känslor där). Bli av med hamsterbebisarna.. *thihi*


Världens bästa låt!!

Håller du inte me?? ;9 *asg*