Bjuda sig på..

Nu har jag bjudit mig in hos mamma för att mormor ska komma dit och dom ska äta taco ikväll! Eller rättare sagt; De vuxna ska grilla lax och barnen ska få taco! Så jippie för mig och Elliott som ska få Taco! *haha*

Det känns lite bättre nu när jag fått sova lite mer.. ;) *thihi*

Sova middag..

Nu äntligen har Ellan somnat så nu ska jag passa på oxå..

Får se sen vad vi ska göra.. Kanske gå å handla middag.. Vi har typ inget hemma.. :S Blir kanske några släta bullar till Ellan oxå.. Då blir han glad.. ;) *thihi*

Arg!

Varför lyssnar folk aldrig på mig för?!

Nu har jag sagt till Udden minst 5ggr att han måste ta hand om Elliott i helgen! Och jag har även berättat varför! Och ändå så ringer han och undrar om han kan jobba över på söndag! Sånt gör mig galen!!

Så jag sa som jag sagt de andra 5ggr när han frågat; "Om du vill jobba så är det DU som får fixa barnvakten! Och det är DU som får se till att han kommer dit och hem!"

Ahhh jag blir galen på sånt här!!


Ja detta hamnar i HATAR kategorin för att jag blir som sagt röd av ilska på folk som inte behagar att lyssna! Det är ju inte direkt första gången det här händer.. *suck* Som i torsdags då vi skulle in till Uppsala. Då sa jag det till Udden redan på onsdag och sa vad vi skulle göra och så.. Och ändå frågar han typ 3ggr på torsdagen vad vi ska göra och varför vi ska in till Uppsala..
Just nu är ilskan koncentrerad just på Udden men han är inte den enda! Långt ifrån!! *suckar högt och länge*

Linkin Park..

För ett par år sedan när jag var lite yngre än vad jag är nu så hade jag en period då jag alltid lyssnade på Linkin Park när jag var arg och ledsen.. Kan ni gissa vad som så lägligt spelas på MTV just nu?! :P

Självklart: LINKIN PARK!

Crawling


One Step Closer


In The End


Paper Cut


Nu mår jag liiiiite bättre.. :)

Förnuftet talar..




Jag vet att ni inte gör dessa saker för att medvetet göra mig ledsen!
Jag är bara inne i en period då jag tar ALLT personligt just nu..
Allt skit verkar komma på en och samma gång.. :(







Please kill me..

FY fan vad jag inte mår bra idag! Allt går åt helvete.. Det känns verkligen som att alla är emot mig idag.. Ont i huvudet har jag oxå.. Jag är såå trött.. Trött på att alltid vara snälla mot alla och sen bara få skit tillbaka.. Trött på att försöka fixa allt på rätt sätt men som ändå alltid blir fel.. Idag känner jag mig så misslyckad.. Och oälskad.. Varför kan jag aldrig göra nått rätt?! Varför tycker inte folk om mig?!

Jag tänker inte sitta här och rabbla upp allt som är fel i mitt liv just nu.. De flesta sakerna skulle jag dock kunna göra nått åt..

Men att mina planer går att helvete finns inget jag kan göra nått åt.. Inte i detta fall iaf.. Känner mig faktiskt jätte besviken just nu.. Nu vet jag att alla kommer att ta det här på fel sätt som vanligt. Jag menar inte på att jag vill att folk ska släppa allt för min skull men just nu i mina ögon är det en prioriterings fråga.. Där min familj prioriteras sist på listan och det gör mig väldigt ledsen! Skulle inte du vara ledsen och besviken om du var i mina skor?! Det här får mig att känna mig så himla värdelös! Känns som allt bara är skitsnack..

Jag orkar inte med mer just nu.. Ska ge Elliott mat och sen lägga honom.. Så ska jag passa på att gå och lägga mig oxå.. Känner verkligen att jag inte har fått tillräckligt med sömn.. I need sleep! Sen efter sömnen kanske jag ser helt annorlunda på situationen men det här är hur jag känner det just nu.. Så så mkt lär det ju inte förrändras men efter allt som hände igår som oxå fick mig att känna mig värdelös och nerprioriterad och sen sömnlösheten på det så finns det ju risk för att jag överreagerar lite.. I vanliga fall kanske jag bara skulle bli nedstämd och inte sitta och gråta som jag gör just nu.. Sen att folk blir arga på en för att man blir ledsen får en bara att känna en ännu mer värdelös. Varför får inte jag ha känslor?! Nu värker huvudet nått enormt.. Yxa tack!



Man ska aldrig visa sig svag brukar man(jag) säga men jag orkar inte bry mig.. Ibland måste man få vara ledsen oxå..

Bullar..



Elliott älskar släta bullar så det brukar jag muta honom med så att han ska sitta still när vi ska åka buss.. :) Tyvärr brukar inte det funka eftersom vi alltid måste vänta så länge på bussen så han hinner äta upp sin bulle, ibland hinner han tom att äta upp två bullar innan bussen kommer..

Cooooooooooolersch!! :D





Dagens Outfit - Elliott..

 
 

Idag tänkte Elliott visa upp sina fina nya kläder..
Shorts + Linne från H&M

Han vart ju jätte söt i dom! :D Speciellt på bilden där han har tungan som slips.. *haha* :P

Steve Madden TÄVLING!



Just nu pågår det en tävling hos Lily där man kan vinna ett par valfria skor från Steve Madden!


Så vad väntar du på?! Spring och tävla! ;)



Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Får glädjas åt andra..

Ja när man själv mår sisådär får man glädjas åt andra istället.. :) Har just nu 2st vänner som väntar smått! :) Den ena är det bekräftat att det är en liten tösabit! Vilket kan vara kul då dom har en kille sedan tidigare.. Eller ja det är killens barn sedan ett tidigare förhållande men jag räknar det som hennes oxå.. ;P Det är ju nästan d.. ;) *thihi* Iaf om man frågar ekorrarna.. ;P
Den andra vet vi inte än.. Ska bli spännande att se om hon kommer att vilja veta lr inte.. :)

Själv tycker jag det är fusk att kolla i förväg! :P Men det är ju upp till var och en.. :) Kan ju vara kul att veta så att man kan köpa lite saker i "rätt" färg innan.. Så att man slipper att bara köpa unisex kläder, dvs sånt som funkar för båda könen..
Men själv har jag fått noja på att dom kan faktiskt se fel! Vet att min kusins kompis köpte en massa saker för att barnmorskorna hade sagt att det var en tjej så var det en kille som kom ut sen.. :S Eller om det var tvärtom.. Så därför även om jag skulle vilja veta så skulle jag inte kunna lita på att dom har rätt så det skulle ju bara innebära att jag kanske blir besviken när det väl kommer så är det "fel".. Eller nej det där lät ju fel, man blir ju ALDRIG besviken så länge det kommer ut ett friskt barn! Men ni förstår säkert hur jag menar.. :)

Nämen nu vart det ju lite negativt iaf! Nej glädjas åt andra var det!

Och trots chocken i ena fallet så är jag glad för din skull!! :) För egen del var Elliott min vändning, men för dig verkar vändningen redan ha kommit så det kan ju inte bli annat än bra.. :) Och oavsett vad som händer så finns jag här för dig! :) Det är bara att ringa om du vill ha nån som följer med dig på mvc möten o grejjer.. ;) Du har mitt nummer! :)

Puss på er båda! Tur att ni är så fula så att åtminstonde era barn kommer att bli söta! *asg* Nej så får man ju inte säga, men ska vi vara ärliga: Varför tror ni Elliott är så söt?! Fula föräldrar ger söta barn och snygga föräldrar ger fula barn! *asg* :P *hahahahaha* Det är vetenskapligt bevisat! Jag låååååååååååvad! *hahahahahaha* ;P

Ledsen..

Idag känner jag mig lite ledsen, sviken, besviken, trött, ja lite allt möjligt.. Elliott sover efter många om och men.. Han ville inte sova middag idag..


Äsch jag tappa lusten att skriva..





Dumma människor..

FY FAN!!!



1½ -åring slogs nästan ihjäl av mammans nya pojkvän..

HEMSKT!!

Gråt varning på denna!







Vad tyst det blev..

Och så från ingenstans så somna han.. :P

Nu ska jag bara kolla på "En Callgirls dagbok" och sen ska jag gå och lägga mig! :) Sååå skönt!! För imorgon börjar dagis igen och dom där jävla bussturerna.. *suck*

Ingen som märker att jag är trött på det mesta idag?! :P Ingen bra dag överhuvudtaget!

Suck..

Inte nog med alla saker som har hänt idag, nu vill Elliott inte sova.. Han har skrikit i snart en timme.. Just nu känner jag bara för att gå härifrån och komma tillbaka när Udden har kommit, dvs imorgon eftermiddag!

Jag orkar inte mera idag!!! SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!


Paperlilies..

Nu har jag ett hett tips! Kolla in Paperlilies på Youtube! Riktig duktig och rolig tjej! Finns lite allt möjligt smått och gott.. :)

Här kommer några exempel:








Britney Spears Motherhood tips!



*haha*

Britney vs Jamie Lynn..

Britney


Jamie Lynn


Systrarna Spears


Vem tycker du bäst om?!

Star search..

Britney Spears


Justin Timberlake


Bill Kaulitz (Tokio Hotel sångaren)


Aaliyah
http://www.youtube.com/watch?v=EVBZ8C3PObw



Roliga saker man kan hitta när man inte letar.. :) Det får en på lite bättre humör iaf.. *thihi* :)

Underbar bild..



Det är nått med den här bilden som verkligen tilltalar mig! Jag vet inte riktigt vad det är, men det är nått med Elliotts uttryck! Tror jag.. Nått är det iaf som får mig att älska den här bilden! Konstigt som jag är! Så länge man bortser från hur jag ser ut på bilden, ingen överläpp bla! *haha* :P

Puss!



Hittade den här goa bilden på Ellan! Han lyckas då alltid få mig på bra humör när jag mår dåligt! Eller ja oftast iaf.. ;P *thihi* Min alldeles egna lilla goshög! :D

Idag är det lite tungt..

Igår kväll runt 20.30-tiden, precis efter att jag lagt Elliott så tittade jag in hos hamstrarna och då hittar jag lilla Peru ligga halvt livlös i sin bur. Jag både blåste och peta på honom utan att han reagerade, han levde dock! Så jag tog upp honom och kände att han var alldeles kall och jätte smal. Så smal var han inte häromdagen..

Så jag virade in honom i en handduk och tvingade i honom lite varm välling. Sen gick jag runt med honom innanför tröjan och gav honom lite välling till och från och hoppades på att han skulle bättra på sig..
Strax efter tolv slaget, efter ESC var slut så var jag tvungen att gå å lägga mig för att orka med Elliott idag så jag la ner Peru i sin bur inlindad i handduken för att hålla värmen och så la jag ner en skål med välling utifall han skulle få för sig att dricka lite..

Imorse var han den första jag kollade till och då låg han död i andra delen av buren, dvs inte i handduken där jag lämnat honom. Så han hade kravlat bort till andra sidan av buren och vänt på sig oxå men mer än så orkade han inte. :(

Så idag har vi fått begrava en vän.. Så det känns lite tungt.. Men nu har han det bättre iaf. Men tankarna går inne i huvudet; Om jag bara kollat till honom lite tidigare.. Jag tror ju iof inte att han hade gått att rädda då han inte alls kändes okej, hård i både magen och baken, men jag skulle ha kunnat åkt iväg till veterinären och avslutat hans lidande tidigare..

Men nu är han på andra sidan regnbågen och mår bra! Springer runt och äter gräs och maskrosor.. :)

Helt slut..

Ja jag känner mig verkligen helt död.. Vet inte riktigt vad det är för den senaste tiden har jag varit tröttare än vanligt! Så jag ser ju just nu inte direkt fram emot att jag ska börja på tisdagar och onsdagar med start på tisdag! :S Usch..

Jag orkar i nu läget inte göra nånting hemma så det ser ju ut som det gör.. :/ Och Udden vägrar att hjälpa till.. :( Ibland har jag lust att sparka på honom.. *grrr..* Det är ju han oxå som skitar ner men ändå vägrar han lyfta ett finger när han är här.. Eller jo visst han plockar i och ur diskmaskinen ibland.. *suck* Inte ens så att man orkar säga att det är "bättre än ingenting".. För det är ju typ samma som att göra ingenting..
Som sagt; Ibland vill jag bara slå honom.. Och idag är en sån dag.. :P *thihi* Och då har han inte ens varit här.. Eller jo han lämnade ju Elliott.. :)

Elliott har nämligen varit hemma hos sin pappa och farfar igår tills idag eftersom jag skulle på möte på morgonen och sen så skulle jag jobba senare på kvällen.. :) Så då fick pappa ta ledigt och vara med sitt barn.. ;P

Så igår åkte jag och Elliott in och kollade på djuraffären som skulle stängas men vi hittade inte så mkt utan vi köpte tuggben till hundarna för sammanlagt 36kr.. *thihi* :P Sen så gick vi och fikade med Eva och Lotta. Elliott visade sin värsta sida och var riktigt grinig och bråkig.. :P
Sen efter vi hade fikat klart gick vi förbi en annan djuraffär och sen gick vi till t-centralen där vi mötte upp Elliott och alla tanter splittrades åt sina egna håll.. En till Jackobsberg, en till Gnesta och så jag till Knivsta.. :) Och Udden och Elliott till Hässelby då da.. :)
Väl hemma hade jag tänkt göra lite vettigt men jag la mig på soffan och gjorde ingenting.. Pratade lite med Marie oxå och dega framför datorn.. Kollade lite på tv och serierna man ska följa på torsdagar, det är väl Greys som gäller då?! ;P
Efter Criminal minds (yttligare ett avsnitt jag sett tidigare) så gick jag och la mig.. Satte klockan på 10 för att jag tänkte att jag ska väl gå upp bra i tid även om Elliott inte är hemma.. Så kan jag göra lite vettigt då istället.. Sen somna jag.. Fick sova en hel natt för första gången på jag vet inte hur många nätter..

Sen vid 9.40 vaknade jag till men tänkte att jag har inget att gå upp till så jag sover till klockan 10.. Joo tjena. Klockan 9.50 så ringer min mobil. Vem där?! Joo Birgitta som jag skulle åka med för att hälsa på på dagiset jag ska praktisera på!!! Det hade jag helt glömt bort! Jag hade helt glömt bort anledningen till varför Udden fick ta ledigt från jobbet.. Hur duktig är man då?! Jag brukar vara rätt bra på att hålla reda på saker, ibland brukar jag ljuga då minnet är en bra sak att skylla på, men det här hade helt försvunnit från mina tankar.. Som tur e så bor jag ju nära dit jag skulle möta henne så det var bara att fort slänga på sig kläderna och springa dit.. Vi hann precis ut till mötet som var kl 10.. Tur för mig att det låg nära.. :P

Sen när jag kom hem igen efter mötet så la jag mig på soffan och åt lite frukost och kollade på slutet på "High school musical" som jag började kolla på igår.. Och efter nån timme lr två, vad hände då?! Joo jag somna så klart på soffan och vaknar 15min innan jag skulle stå ute för att möta upp min skjuts till jobbet.. Inte bra!! Och sen kom jag hem från jobbet och är helt slut, har knappt lämnat soffan sedan jag kom hem.. :S Och nu är klockan redan 22.43 och jag är helt slut!
Jag ska bara ta nått och dricka och sen ska jag gå och lägga mig.. Lasse kommer vid kl.8 imorgon och hämtar Elliott så då är det väl bäst att han är klar då.. För sen måste ju jag göra mig iordning..

Nej fy fy fy för att vara så här trött och slut.. Kan inte nån skänka mig lite energi?!

Besviken..

Här har man suttit uppe och väntat på "Criminal Minds" och fixat med lite dricka nu innan och så börjar det så är det ett avsnitt man redan sett!! Är inte det elakt!!

Död åt kanal 5 just nu.. :P Men imorgon är det säkert bra igen.. ;P *thihi*

Nam Nam..

Fy vad jag är godissugen just nu.. Inte bra! Man kanske ska fixa iordning en kopp thé med lite socker i och hoppas att det gör susen.. Men oftast gör det inte det utan då vill man ha en macka till.. Och man ska ju inte äta vid den här tiden.. Så inte bra!!

Jag åt dock en blåbärsglass för nån timme sedan och smaken sitter fortfarande i.. Den var lagom go.. Mormors godaste Blåbär.. Laktosfri tror jag den var oxå.. Vad det nu har med saken att göra..

Jag vill ha muffins! :P Eller geisha.. Eller geisha muffins..

Nää nu får jag ge mig.. Sitter och väntar på "Criminal Minds" sen ska jag sova sova säng säng säng.. Ska in till sthlm imorgon och möta upp Eva på Iguana Zoo på Rådmansgatan då dom har gott i konkurs, så vi hoppas hitta lite bra saker att fynda.. ;P Tänkte passa på att antingen möta upp Udden så att han ska följa med hem eller lämna över Elliott så att dom kan vara hemma hos Udden... Det beror på vad han vill göra.. Jag ska ju jobba på fredag så Udden har fått ta ledigt.. :P Bra va?! ;P *haha* Jag tvingade honom.. Elak som jag är.. Tror dock inte att han har speciellt mkt emot att få umgås med sin son.. Dom brukar ha rätt roligt ihop.. :)

Nää nu måste jag fixa iordning lite thé.. :)

Muffins..

Jag tror att min kära kusin har smittat av sig på mig.. Trots milen emellan oss.. :P För helt plötsligt har jag fått värsta suget på att göra muffins! Och inte vilka muffins som helst utan det ska vara choklad muffins med after eight fluff på! Dvs Cupcakes! ;)

Jag har lite försiktigt även letat mig in på bakverk i fokus och fått massa inspiration till tårtor och liknande.. Min kära kusin påminnde ju mig lite fint om att det inte är många veckor kvar tills min födelsedag.. ;) *thihi*
Man kanske skulle ha nån liten bjudning.. Fast det beror ju på om jag orkar baka och städa så det går att komma innan för dörren.. ;P Men roligt med en ursäkt att baka! Och även få smaka på "underverken".. *haha* ;P

Alla bakverk får ju mig även att tänka på en väldans begåvad cupcake bakerska, nämligen: Eva Blixman! Jag tror väl inte att det är någon av er där ute som missat hennes underverk?! :D Var länge sen jag var inne på hennes blogg så jag ska nog springa och kolla lite nu! :D

Ny film..

I måndags skickade jag ju tillbaka Dreamgirls och idag har jag fått en ny film med posten.. :) High school musical ska det vara i det lilla kuvertet.. Så den ska nog kanske kollas på ikväll beroende vad som är på tv.. :) Seg som jag är har jag ju inte sett den än.. :P

Men nu ska jag åka och hämta Elliott.. :) Bussen går från Knivsta 14.30, men jag ska först in på Ica för att köpa nått så att Elliott sitter still på bussresan hem.. Den roliga bussen som går 15.30 från dagis.. :/ Resan tar ca 10min.. Så från 14.40 till 15.30 får vi vänta på att bussen ska komma.. Riktigt kul.. NOT! :P

Men jag ska väl bege mig så att jag inte missar bussen för gör jag det så får jag vänta ett tag på nästa.. :P

Vart inge jobb.. :(

Jag kunde inte hitta varken skjuts eller barnvakt idag så det vart inge jobb.. Men på fredag har jag däremot fixat så att Udden ska ta barnet så att jag ska kunna jobba lite! ;)

Sen håller jag just nu på att kolla upp olika körskolor i Uppsala.. Har dock hört att uppsala är det hårdaste stället att ta sitt körkort på så det känns ju lite lagom läskigt det.. :P Får väl kolla om det kanske inte finns nått ställe i Märsta eller Upplands väsby istället.. *thihi* ;P

Men nu jeeeevlar säger jag bara! Bil och körkort nu med det samma tack! Hur sjutton jag nu ska ha råd med bil och körkort.. :S Men men det får lösa sig.. ;P *thihi*

Lämnat på dagis..

Jag var så säker på att Elliott skulle vara ett sånt barn som knappt hinner komma innanför dörren på dagis innan han har börjat leka med barnen, och visst var det så i början när jag och Udden följde med. Jag trodde absolut inte att han ens skulle ha tid att bli ledsen men vem tror ni börjar gråta så fort man ens hinner säga att man ska gå?! Joo mitt lilla gostroll! Han har gråtit alla de gånger jag lämnat.. :( Usch vad jobbigt det är.. Trots att jag vet att han inte är ledsen länge så självklart gör det ont i en.. Usch och fy.. :( Får verkligen hoppas att det går över snart!

Men det blir ju så konstigt när han går bara 3 dagar i veckan.. Han hinner ju precis vänja sig vid att vara där när han sen inte ska dit flera gånger under den veckan utan sen blir det 4 dagar hemma..
Jag har märkt på hans sömn oxå att han tycker det är jobbigt för att nätterna till tis och ons brukar vara lite halvjobbiga. Natten till onsdagarna brukar vara värst.. Som i natt tex så hade han jätte svårt att sova.. Han låg och var ledsen och pratade lite ledsamt och var sen lite mera ledsen.. Han vaknade flera gånger och verkade inte få någon ro.

Nu får man väl dock tänka på att han inte gått på dagis så många veckor än.. Men om det ska fortsätta så här hela sommaren så vet jag inte om jag orkar med.. :S Det är ju hur jobbigt som helst! Speciellt när ens sömn blir rubbad och man blir väckt och vet att det inte finns nått att göra för att lugna ner honom.. Man smeker lite över magen och shysshar honom men inget blir bättre.. Man tar upp honom och lägger över honom i ens egen säng men då har jag ännu svårare att sova så det blir ju ingen lyckad kombo det heller..

Jag bara hoppas att det ska gå över snart och att han ska vinka glatt när jag lämnar honom på dagis. Kanske tom skicka iväg en slängpuss.. :) Men det lär väl ta ett tag innan det kommer.. Han är ju så liten än..

Listen..



Ja jag kan ju inte undgå att lägga in den här när jag väl hittat den.. Vilken tror ni går bäst här hemma mellan orginalet och den här där lilla Brittany från Chipmunks sjunger?! *thihi* Den frågan är inge vidare svår.. *haha* Elliott och jag sjungern 6tgm6eeT5   öä<z _ ,m m,.klkml , m ,m nmn  na<,   MN  BNZ  

Som jag precis skulle skriva innan Elliott vart jätte glad och slog på tangentbordet; Elliott och jag sjunger och mimar med i texten! *thihi* Han tycker det är kul att härmas så om jag mimar, ja då gör han oxå det.. :)
Och eftersom jag bankar på tangenterna så vill ju han oxå göra det.. ;P *thihi* Han har bara inte riktigt fattat att man ska ta en tangent åt gången.. *haha* Utan här kör vi hela händerna och träffar det som träffas kan.. *haha* Han e rolig han! Och värsta smajlet har han oxå medans han gör det! Han ser såååå nöjd och glad ut! ;D

Dumma ovanor..

Ja man får väl kalla det en dum ovana att jag sitter uppe halva natten bara för att kolla på "Criminal minds".. ;P Men det är ju så bra! Iaf vissa avsnitt!

Kvällens avsnitt lämnade mig faktiskt alldeles varm i magen trots att folk vart mördade.. *haha* :P Var nog inte det som lämna den goa känslan i mig dock, får hoppas inte iaf! *haha* Nej ikväll vart ju Reid kär! Lilla sötnosen! Så där härligt osäker i sig själv och alldeles för smart för sitt egna bästa.. Helt underbar mao! :)

Jag tror nog att jag själv har en liten crush på honom.. Inte för att han är speciellt snygg men det är nått med hans karaktär som får mig på fall.. *thihi* Man blir ju himla nyfiken på hur han är i verkliga livet. Speciellt när man sett honom som Reid så många gånger och tycker sig inte kunna se honom på något annat sätt.. Det är spännande sånt här.. Karaktärer och verkliga människor..

Well well jag får väl ta min mysiga känsla i magen och lägga mig och sova och förhoppningsvis drömma massa goa drömmar istället.. Händerna på täcket dock för så roligt ska vi inte ha! *asg*

Dreamgirls..



Häromdagen kollade jag på "Dreamgirls". Den var inte alls som jag hade förväntat mig utan mycket bättre! :) Jag vet däremot inte vad jag skulle ge den för betyg.. Jag velar mellan 3 av 5 eller 4 av 5.. Toppbetyg blir det tyvärr inte.. ;P

Men på nått sätt känns det inte heller som att den når upp till 4 heller.. Jag hade velat veta mera! Det kändes lite som att dom har klippt bort lite väl mkt saker mitt i berättelsen. Jag tycker att man ska börja se en film och då få känslan av att man vill se mer men sen när man kollat klart på filmen så ska man vara nöjd med det man har sett! Visst kan man önska sig en uppföljare men det ska inte vara pga att man vill ha flera svar från första filmen..

Men filmen i sig, det man fick se, var bra! Kändes lite väl mkt "ostigt" när alla brister ut i sång helt plötsligt utan anledning men är det musikal så är det ju.. *thihi* Man kan ju inte ha en musikal utan sång.. ;P Och låtarna dom sjöng var bra! Fanns några som fastnat lite mer än andra på hjärnan.. Tex denna; Listen! Den kändes så klockren i filmen och jag fick verkligen in hennes känsla i kroppen.. Denna känsla av att bara bli överkörd, ingen som lyssnar! Man nästan känner hennes frustration.. Vet inte om det har med powern i hennes röst eller kroppsspråket i filmen eller kanske en del av båda.. En perfekt blandning.. ;)

Sen måste jag ju nämna skådisarna oxå! Först och främst, den som imponerade mest på mig var Eddie Murphy! Fy vad gammal han blivit! *haha* Nej men allvarligt. Vi är vana att se honom som Dr. Dolitte och andra roliga figurer där han alltid har skratten nära till hands.. Men i den här filmen spelar han nästan motsattsen. Och han gör det bra! Riktigt bra! Jag är mäkta imponerad! Beyonce är jag inte förvånad över, hon har talang och hon visar det om och om igen! Jag tycker inte riktigt att hon sticker ut i filmen då man vet att hon har talang och man blir så förvånad över dom andra man inte är van vid att se.. Som tex Jennifer Hudson.. Enromt duktig skådis och en sån otrolig sångröst hon ligger inne med! Där har vi nån som imponerar igen! Jag har faktiskt för mig att Hudson blev känd genom Idol. Och från Idol till detta skulle väl åtminstonde jag säga att steget är stort och hon gör det med bravur! Det finns nog inte ord att säga hur mkt jag gillar hennes "performence" i denna film!

Nej nu ska jag väl inte sitta och babla på om skådisarna.. Ni som gillar musikaler bör iaf se denna om ni inte redan gjort det! Som vanligt är jag lite seg med att se filmer.. *thihi* ;P Men eftersom Udden inte vill se den här med mig så måste jag ju hyra den själv och det är inte var dag nått sånt händer.. ;P

Men denna gång hyrde jag faktiskt i från Lovefilm.se och det var den första film jag fick hem, har precis skickat tillbaka den så ska vi se hur det här funkar.. Har det på prov i 2v nu sen ska jag bestämma mig om jag vill fortsätta eller inte.. Det är ju tyvärr inte gratis.. Men för er som är intresserade ska jag försöka komma ihåg att hålla er uppdaterade.. ;) *thihi*

Begåvade människor..



Ibland blir man lite avundsjuk.. Men bara lite.. *thihi* ;P

Jobba Jobba Jobb Jobb..

Nu ringde dom precis från jobbet och vill att jag ska jobba på fredag och kanske imorgon då Gittan är sjuk.. Så vi får se om Gittan vill stanna hemma imorgon och kurera sig eller om hon vill jobba.. Man vet aldrig.. :) Jag hoppas på dock på det första.. ;P *thihi*

Bajs att man inte har nått körtkort alltså! *suck stön och bläää* Nu måste jag ju höra med mamma om skjuts.. :/ Och om hon nu inte kan så är det ju kört.. :/ På fredag skulle jag dock kunna åka med Susanne dit.. Men det är imorgon..

Och ja just det: Barnvakt! Sånt måste man ha oxå! Det hade jag nästan glömt.. ;P *thihi* Jag tar lite väl mkt för givet att jag har nån som kan hjälpa mig.. Det är tyvärr inte alltid alla kan har jag märkt..

Nu ska jag ringa mamma och Udden för att höra om hjälp.. ;P *thihi*

Trubbel..



Den här hade jag och syrran allsång många gånger under den sommaren jag bodde hos henne.. :)

Someone New...

Eskobar feat. Heather Nova



Minnen.. Den här lyssnade min syster på jätte mycket den sommaren den kom ut.. Det var för övrigt även den sommaren jag jobbade på McDonalds och bodde hemma hos min syster i hennes lägenhet i Hässelby.. :)
Jag har för mig att den här varvades tillsammans med Kent och Håkan Hellström.. :) Jag lär nog lägga upp några av dom låtarna oxå snart om jag känner mig själv rätt.. ;D *thihi*

Njut av livet!

Hemma igen..

Nu har jag varit och hämtat Elliott från dagis.. Så kul att ta bussen härifrån kl.14.30 för att sen få vänta ända tills 15.30 innan bussen hem går.. *suck* Det här suger verkligen stenhårt! Får bara hoppas på att sommaren går fort.. ;P

På fredag ska jag dock åka och hälsa på på ett annat dagis ute i Alsike i närheten av där Elliott går.. Tanken är väl att jag ska jobba där på tisdagar och onsdagar mellan 9.30-13.30..
Men som det ser ut nu så har jag ingen barnvakt på fredag så jag vet inte riktigt hur det ska gå.. :/ Det återstår att se..

Just nu håller Elliott på och busar för fulla muggar.. Han har hittat en gaffel och en sked som han slår på saker med.. Riktigt roligt.. Ibland skriker han några ord jag inte riktigt vet vad dom betyder oxå.. *haha* Han är lite rolig han..

Och jag.. Ja vad jag gör?! Jag vet inte riktigt.. Men jag ska nog fortsätta med det jag gör iaf.. *thihi* :P

Bye Bye..

Tävlingsreklam..

Förut tävlade jag massor här på bloggen men nu har jag lite tappat lusten.. Lite beror på att jag tröttnar eftersom jag aldrig vinner och sen nu senast när jag vann så har jag inte fått det jag vann än.. :/ Och det var en alla hjärtans dag tävling.. Dvs det var ett tag sedan.. Jag mailade och frågade personen som stod för vinsten (inte på dennes blogg jag tävlade dock) och då sas det att alla priser var iväg skickade och att min vinst då mest troligen kommit bort med posten.. Och det är väl inte helt osannorlikt om man tänker på hur mkt denna person skickar iväg per dag.. Nån gång måste väl nått försvinna.. Men så bara nån vecka efter att jag hade mailat och varit jätte trevlig och frågat om detta så kom det upp ett inlägg på dennes blogg som handla om just priser som kommit bort med posten och personen lovade att ersätta alla som varit trevliga och då mailade jag henne och sa att jag precis läst det där och frågade om det gällde mig oxå och det har personen inte ens svarat på.. *suck* Man kan väl vara ärlig och säga nej isf om hon nu inte vill skicka saken igen..

Men det var ju inte alls det här som det här inlägget skulle handla om utan jag skulle ju säga att om man kollar bland mina kommentarer så kan man ibland hitta nån som gör reklam för en tävling som hålls på deras blogg. Så är man tävlingssugen så kan man hålla lite koll bland kommentarerna.. Jag godkänner alla tävlingsreklams kommentarer då jag tycker det är roligt med tävlingar och vill att flera ska få chansen att tävla men som sagt så har jag själv lagt det på is lite..


Kan ju även tillägga att det som var det tråkiga med vinsten var ju att jag hade tänkt ge saken till min kusin då även hon föll för den lilla saken.. Den skulle passa perfekt på hennes lilla mage! *haha* ;P

Skatteverket..

Idag har Elliott fått brev från skatteverket innehållandes hans identitetsbricka!! :D Jag tycker det är jätte spännande och läckert!! :D Elliott Elvin Alexander står det på den! *thihi* Min lille sötplutt!!




Elliott 1år

Tröttis..

Jag lovar att typ 80% av mina inlägg börjar på att anspela om hur trött jag är.. *haha* Men dom dagar jag är pigg sitter jag väl inte här heller.. *haha* ;P

Men idag är jag verkligen super trött och seg.. Har pimplat i mig lite ice-coffee men det hjälper ju inte direkt.. Så jag ska vara lite ful och gå och lägga mig en stund nu och vila lite.. Känns verkligen som nått jag behöver..

Har lämnat Elliott på dagis så jag är ensam hemma med vovvsarna.. :) Dom e segobertosar dom med så dom blir bara glada om vi går och knoppar ett tag.. :)

Runt kl. 14.15 kommer Lasse och hämtar mig så ska vi åka och hämta Elliott och sen är det vidare till jobbet för mig.. Så jag borde nog hinna både vila en stund och sen inviga den nya dammsugaren.. :) Får se om den är så dålig som Kerstin tycker att den är.. *thihi* Hoppas inte! ;P

Nu ska jag gå till sängs.. Men först ska jag väl dricka upp min bajs-coffee.. ;) *thihi*


Elliott 1år

Hemma hos mamma..

Nu är jag hemma hos mamma och passar alla ungar och alla djuren.. ;P 7 hundar tror jag det är just nu här hemma.. :P Mamma har 5st och jag har 2st.. Det måste väl bli 7st om min matte inte suger helt förjeevligt.. ;P *haha*

Satt och kollade igenom lite bilder mamma har på sin dator och hittade den här underbara bilden på Molly som jag bara måste dela med mig av! :D



Hur go får man ser ut på en skala?! :D Sötpluppan!!!

2008-03-30..

Har kollat igenom lite gamla bilder och hittade bland annat bilder från när vi var ute hos mamma och hälsade på.. :) Elliott fick gå in till hönsen och klappa dom så han vart jätte glad! :D

   

Sen gick vi vidare på våran lilla "4H gård" bort till kaninerna och pussade lite på dom.. *thihi* Alex som är på bilden är en jätte trevlig 4-årig dvärg vädurs hona som sitter tillsammans med våran egenuppfödda Stampe.. Stampe är dock inte våran utan han har bott hos ett par släktingar men kom på nått lov och skulle bo här för att familjen skulle åka bort och han har fortfarande inte blivit hämtad.. ;P Fast nu har han ju tjejbesök och har gått från att göra utfall till att komma fram och kela.. Elliott fick tom pussa på honom efter att den här bilden togs.. Tyvärr missade jag precis det med kameran.. :(



Mamma har för ett tag sedan skaffat ett par "friterade" höns oxå! *haha* Igentligen kallas dom för friserade men inte av mamma! Hon har minsann fristerade höns! Vi kallar dom Chicken Nuggets hönsen.. ;P *haha* Eller inte.. :P Den vita är varken friserad eller friterad utan hon är bara en vanlig dvärg kochin.. :) Gullefjun.. Henne hade jag innanför tröjan när hon var nykläckt, då hennes mamma övergav henne, så hon är jätte tam och det är henne Elliott klappar på bilden där uppe.. :) Dom andra springer mest bort.. :P

 

Sen kom vi in och då fick Elliott på sig ett par riktigt snygga snickarbrallor! Han vart ju stencool! *thihi* ;P



Duktig idiot!

Nu har jag gått och slarvat bort mina viktiga papper.. Duktigt jobbat fiskmås! *suck*

Nån som vill komma och hjälpa mig att leta?! Dvs du letar och jag kollar på! *haha* :P



Mera Wimans..

Wimans var helt klart ett program i min smak! En rolig blandning av det mesta och humorn var ju klockren! Dom såg ut att ha så himla kul Palle och Johan! Sen var jag ju hemligt kär i Palle oxå.. *thihi* Jag tror nog att jag var typ den enda i min klass som kollade på Wimans.. Men det som var bäst var ju ändå deras Wimans by night eller vad det nu kallades där dom sände en hel natt med tokigheter.. Under den tiden bodde jag hos min syster ibland och jag kommer ihåg när dom hade första natt programmet, jag satt uppe och kollade och Kristel hade varit ute med kompisar, sen när hon kom hem så satt vi båda två och kollade på programmet och skrattade ikapp.. *haha* Helt underbart! Ni vet ju själva hur knäpp man kan bli när man är övertrött! Ta det x2! Och att det är killar gör ju nästan galenskapet ännu värre! *haha*















Ett litet urval.. *thihi* ;P


Tur att ingen hade på sig skon..

Mera Wimans åt folket!!



Jag älskar Johans kommentar där i slutet: Tur att ingen hade på sig skon! *asg*

Underbara Johan och Palle! <3



Jag älskade Wimans när det gick på ztv men på nått vänster har jag lyckats missa denna underbara hit! *haha* :D

*sjunger* Jag kontaktar lunarcrew om du klagar på min rumpa.. *asg*

Jag ger dig min locktång..



Ingen märker vart jag har fastnat va?! Youtube vad är det för nått?! *haha* ;P

East 17..

Från amerikanskt 80-tals pojkband till brittiskt 90-tals pojkband! Efter att hela vågen med nkotb så kom ju East 17 fram med sina ljuvliga toner.. Om jag kommer ihåg rätt så var väl inte Ceggy nått större fan av dom men däremot Kristel gillade dom mkt! Har för mig att hon tom åkte ut till Arlanda och träffade dom och sånt.. Stå utanför hotell och liknande.. :) En egenskap som jag ärvt av henne.. Jag har oxå stått utanför både Sheraton och Grand i väntan på att ens idoler ska komma ut så att man ska kunna få en slarvigt skriven autograf och i bästa fall även en kram.. :)



Dom ploppa upp från ingenstans och blev rätt stora fort om jag inte minns helt fel.. Sen försvann dom för att sen komma tillbaka med denna låt som jag tycker är helt underbar:


Men då hade dom tappat en medlem.. Tony Mortimer hoppade av och namnet ändrades till E-17 istället..
För er som vill läsa mer kan gå in här:
http://en.wikipedia.org/wiki/East_17
Den som letar kan även hitta några av medlemmarna på MySpace.. ;)

Brorsan kan ju oxå!

Ja vi får ju inte glömma Donnie's brorsa: Mark Wahlberg aka Marky Mark.. Han är ju både sångare och skådis han med! ;)



Marky Mark & The Funky Bunch var väl inte direkt några som jag dansade till men Kristel gillade Mark så då var ju jag tvungen att gilla honom oxå! Och det kan jag faktiskt idag erkänna att jag gör! Men jag gjorde det nog inte då.. :P Fast jag föredrar honom mer som skådis faktiskt.. ;) Och gärna naken.. *asg* Nej usch så får man ju inte skriva! *asg* Fast hans tvättbräda var väl lite hans trademark sas.. ;P Och det är ju inte direkt nå dåligt trademark.. ;)

Trip down memory lane..

När jag ändå är på väg tillbaka i tiden så är väl New Kids On The Block ett måste.. Iaf för mig som var helt totalt förälskad i Donny i NKOTB! :)



Vem var din favorit?! ;)

Mina syrrors favoriter var Jordan och Joe.. Ceggy gillade Jordan och Kristel gillade Joe.. :) Joe har ju visat sig lite på tv i olika serier de senaste åren.. Han spelade bla en av lärarna i Boston Legal lr vad den serien nu hette.. :P Jordan försökte ju på sig en solokarriär i slutet av 90-talet/ början av 2000-talet.. Donnie, min favorit, har man ju sitt i ett x antal filmer sedan nkotb tiden.. :) Han är ju bla med i två av mina favvofilmer; Saw 2 & 3! ;)
Tydligen håller dom på med en reunion just nu..
Läs mer här:
http://www.geocities.com/nkotb.backontheblock/ eller här: http://www.nkotb.com/

Om dom kommer till sverige måste jag ju bara ta mina syrror och gå och kolla på dom! *thihi* :D



Associerar..



När jag hör den här låten så vattnas det i munnen på mig.. Den får nämligen att tänka på frosties flingorna som fanns när jag var liten med honung och hasselnötter på har jag för mig att det var.. Riktigt smaskiga tillsammans med mjölk.. När den här låten spelades så levde jag typ på dom flingorna.. :)

Gillar dock den här versionen bättre:
http://www.youtube.com/watch?v=u-xk1oSi5JQ

Jag är lesbisk..

Ja jag har ju glömt att berätta: Jag har blivit tillsammans med en Svensk Raggarbrud! *asg*



Hittade den här bilden när jag kollade igenom en cd med gamla bilder.. :) Udden e rolig han.. Jag tvingade på honom min jeansjacka. Tröjan har han däremot fått av Micke har jag för mig kommer inte ihåg.. Men jag skrattade iaf gott när han kom och hävdade att han var en svensk raggarbrud.. *asg*
Fast nu är det ett tag sedan han hade den tröjan på sig så han har väl tappat bort den.. Eller så kanske hans pappa har snott den.. *asg* Men det tror jag ju inte..

Tråk..

Jag har lite tråkigt.. Nån som har nått tips på vad som kan göras förutom städning?! :P





Seg dag..

Trots att vi har gjort massa saker idag så har dagen gått hur långsamt som helst! Jag förstår inte.. :S Vi har hunnit vara ute och handla flera gånger och vi har sovit middag och sen varit ute igen och ja vi har gjort massor och ändå är klockan inte ens 19 än.. :S Helt sjukt..

Vet inte riktigt vad vi ska fördriva tiden med nu.. :S Lasse var nyligen här och hämtade massa paket och brev som ÄNTLIGEN kommer att skickas! Dom har legat här i väntan på packning i år och dar känns det som.. Men jag har inte orkat eller kommit ihåg att ta itu med det tidigare.. Dessa saker borde ha skickats ut för flera veckor sedan.. :/ Inte bra.. Får bara hoppas att dom som äntligen får sina saker blir nöjda iaf! :)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n igen och dega vidare.. Är mega seg.. :/ Elliott har lyckats smitta både mig och sin morfar! Lasse klagade på att han hade minsann blivit smittad och har nu ont i halsen! Men han låter inte lika roligt som Elliott iaf.. ;P *thihi*

Middagspaus..

Idag är vi hemma från dagis.. Elliott är jätte försökyld och har värsta whiskeyrösten i stil med Bonnie Tyler.. Så jag bestämde att vi stannar hemma och degar hemma istället så kan han få ta saker lite i sin egna takt.. :) Kanske han faktiskt orkar med dagen oxå utan att bli så grinig som han varit de senaste två dagarna..

Så nu blir det till att äta mkt c-vitamin och friska på oss! Jag känner nämligen oxå att jag håller på och blir sjuk.. Nått jag inte får bli.. Jag måste ju vara frisk på lördag då jag ska jobba! Det är kanindag ute på Fäboden då så det lär väl förhoppningsvis vara lite människor där då.. Full rulle mao.. ;P Och då kan man ju inte vara seg i huvudet..


Idag har vi varit duktiga jag och Elliott och gått på banken och fixat med pengar så att glömda räkningar kunnat betalas.. :P Och sen gick vi till Ica och handlade släta bullar till Elliott för att han skulle vara snäll och sitta still i vagnen.. Det höll tills att vi kom hem och hämtade hundarna för att gå ut, vi hann bara till dörren sen så slängde han den i backen.. Som tur va så satt han snällt i vagnen utan bullen.. Däremot sprang Molly med bullen i munnen nästan hela vägen.. *haha* Eller iaf tills att jag gick och snodde den från henne, elak som jag är.. :P Hon fick tillbaka bullen efter promenaden.. :)

Nu ska jag gå och joina Elliott i hans middagslur.. Känner att huvudet behöver lite sömn.. Det börjar kännas lite tungt..

Tvätta..

Elliott har helt fått dille på att tvätta händerna.. Han har ju blivit så lång nu att han har lärt sig att öppna dörrar så han släpper in sig själv i badrummet och ställer sig och försöker tvätta händerna och munnen.. Riktigt gulligt faktiskt.. :)

Hittade honom nyss där inne så jag passade på att springa och hämta kameran och filma honom lite.. :)



E han inte bara för go! :D
Han vet var hästen, katten, hunden, grodan, fisken och kossan säger.. :) Fisken säger Blubb Blubb.. ;P

Könsbyte..





Jaha då var mina sommarplaner förstörda då.. *haha* :P



Mera musik!

Här sitter jag i lugn och ro och kollar igenom lite Talang bidrag på tv4's hemsida och så kommer helt plötsligt Elliott och vill kolla med mig så vi kollar igenom lite och så helt plötsligt så kommer vi fram till Next Generations barnkör och Elliott börjar digga som bara den!! *haha* Han vart jätte glad och dansa i mitt knä! :D Han är så söt min lilla kille..



Jag har den här öppen i ett annat fönster medan jag sitter här och skriver och så råkade den ta slut och Elliott sa direkt: "Titta titta titta!" :D Han vill se den! *thihi* :D Den här lär väl gå varm här hemma idag.. ;D
Texten är ju inte helt fel den heller.. Det är okej om Elliott lär sig den.. *haha* :P

Bohemian Rhapsody..

Tyvärr (tyvärr o tyvärr jag brukar ju inte kolla på det annars :P) missade jag ju Körslaget men läste att Team Cans vann och att dom framförde "Bohemian Rhapsody" och då var jag ju bara tvungen att gå in på youtube och söka efter den för att bedömma själv hur bra dom var! Eller dåliga.. Men tyvärr så hittade jag den inte.. :( Men då var jag ju redan inställd på att få höra denna underbara låt så då kunde inte mina fingrar låta bli utan dom skrev snabbt in Queen istället för Team Cans.. ;P Och just nu sitter jag och njuter av denna låt! Älskar texten, pianot, Freddie, ja allt!

Klickade mig in på den första "tuben" som var högst upp och fick fram denna versionen (musikvideon):



Men efter att jag lyssnat på denna så hittade jag även en live version:



Och jag måste ju erkänna att jag tycker den är bättre live! Men jag är ju en sucker för live musik! Det är en viss känsla när låtar framförs live och när dom är förinspelade.. Man får en helt annat känsla i kroppen även om det är exakt samma låt som framförs! Det går bara inte att jämnföra! Jag blir nästan knäsvag! ;)

Vilken tycker ni är bäst?!

Chipmunks - Bad day..

Nu ska jag åka till min syster och fira henne och smaska smörgåstårta så jag lämnar er med denna underbara låt! Ha så skoj under tiden! :)


Jag älskar den här låten! Speciellt när Chipmunkarna sjunger den!

Rolig reklam..



*haha* Vilken elak reklam!
Men jag kan tyvärr inte annat än att sjunka till samma nivå och skratta lite..
Men lite hemskt tycker jag nog den e.. :P

Trött liten pojke..

Nu äntligen har jag precis lagt Elliott.. Han var super trött! Han vingla både hit o dit och kunde knappt hålla ögonen öppna.. Inte konstigt när han gick upp kl 7 och sov ungefär bara en halvtimme efter luncen och får lägga sig först nu!

Han skulle ha gått och lagt sig redan vid kl 20 men vi har letat efter den där förbaskade vällingflaskan i över en timme.. *suck* Udden hade satt den på vardagsrummsbordet efter Elliott fått sin frukostvälling och då har ju självklart Elliott gjort som han brukar göra när han får tag på saker; Gått i väg med den!
Jag hittade den i soffan efter många om och men.. :P Invirad i påslakanet som Udden av nån konstig anledning lagt där.. *haha* Påslakan istället för filt i soffan.. ;P

Så ni förstår säkert att det var inge problem att lägga honom idag iaf.. *haha* Han har inte sagt ett pip sedan jag la in honom för typ 5min sedan.. ;P Myskillen! :)

Segt..

Här går det verkligen segt fram.. Jag e helt slut.. Har inte kunnat sova i natt, samtidigt som jag sovit jätte tungt.. Konstigt?! Jo jag vet.. :P Sov jätte konstigt..

Är trött i både huvud, ben och övriga kroppen..

Men det är ju så fint väder ute! Man vill ju bara ut och leka ruset av sig! Vilket dåligt samvete man får av att inte orka göra det.. :( Synd att Elliott är för liten för att vara ute själv annars hade man ju bara kunnat skicka ut honom.. Men han ska nog vara ett par år äldre innan det händer.. ;P

Vi får se till att leka ruset här inne i stället idag och hoppas på lika fint väder imorgon. Vi får även hoppas på bättre sömn i natt så att vi orkar leka rövare imorgon! :)

Sen får vi se vad som händer i helgen. Är ju röd dag på lördag så jag är ledig från jobbet.. Tråkigt tycker jag men men..
Hade jag haft bil hade jag kunnat få jobba iaf, fast inte i butiken utan med att mata djuren! Men tyvärr har jag ingen skjuts så det går inte.. :/

Nu ska jag nog slänga mig en stund på soffan.. Och dega gärnet!! ;P

Hemma från dagis..

Nu har jag och Elliott kommit hem från hans fjärde dag på dagis.. :) Han tycker att det är jätte kul och det kommer säkert inte bli några problem alls när jag ska lämna honom en stund imorgon.. :) Jag ska ju bara gå ut en kort stund så han kommer säkert knappt ens märka att jag är borta.. Han är så upptagen med allt annat.. *thihi*

Strax innan vi gick hem så gick vi ut och lekte lite i dagisparken och vad gör Elliott då?! Först leker vi lite i rutchkanan och sen går vi in i lekförrådet och väl där så hittar Elliott en liten pojke som han går fram till och kramar omkull!! *haha* Han kramar lilla killen så att han ramlar baklänges och slår i huvudet i väggen.. Men inge hårt som tur va! Det gick över efter några minuters skrik.. ;P Det roliga var att Elliott har aldrig träffat den där killen förut.. Inte vad jag vet iaf.. ;P Kärlek vid första ögonkastet.. ;P Han var blond med lockar precis som Elliott.. Jätte söt.. *thihi*

Nu ska jag gå och sörpla i mig lite kaffe.. Är väldigt trött så jag hoppas att det ska pigga upp lite.. :)

Smarto..

Jag har gått och varit lite små irriterad över att jag inte har kunnat komma in på min blogg.. Har försökt flera gånger men det har inte gått.. Snackat om fel lösen och jag vet inte vad..

Men så går jag in på min mail och vad får jag syn på?! Joo den 3 maj hade jag fått mail om att min blogg blivit flyttad.. *thihi* Det hade jag helt missat.. *skäms*

Inte bra när man inte har koll på grejjerna!

Nu ska jag gå och lägga mig.. Vi ska till dagis imorgon.. Tredje dagen på invänjningen.. Eller hur d nu stavas.. För trött för att bry mig.. :P

Natti natt!

Jävla Elin!

image566

Jävla Elin Lanto har snott min kille!! Jag har aldrig direkt gillat Elin Lanto men det här var ju droppen! Gå och sno nån annans kille så här.. Det är inte schysst! ;P *haha*

Fan att dom ska se så söta ut ihop då! :P *thihi* Dumma henne och vara så otroligt söt oxå! :) Man blir både lite lätt avundsjuk och svartsjuk på en och samma gång.. :P Vart nu svartsjukan kommer ifrån.. *asg*

O så kom dom.. :D

Var ute hos kaninerna, bråkade med Daisy, allt var kalabalik.. Så ringer det på dörren.. Oliver börjar skälla.. Väcker Elliott som sov middag.. Och där är dom! Blommorna!! :D

image561

Går in, ställer ifrån mig dom för att gå och hämta Elliott. Slänger ner honom i soffan.. Släpper in hundarna.. Och sen börjar jag öppna upp paketet.. :) Får syn på 3 röda rosor! Jätte fina! :D Blir jätte glad!

image562


Tror att dom är från Udden eftersom han bråkade och sa riktigt elaka saker till mig i onsdags natt men icke.. På kortet står det nått helt annat.. Dom kommer från den personen som låg i mina baktankar hela dan! Den enda som skickat blommor till mig tidigare! ;)

image563


Såklart! Min kära kusin! :D Hon med hjärtat av guld! ;) Fick ett mms häromdagen där hon bara sa "Cranewater" med en väldigt konstig och rolig röst.. :P Jag fattade ingenting.. Som vanligt.. :P Fast joo "Cranewater" fattar jag väl.. *haha* Och "Riverhorse".. Men inge "shoestone".. *haha* :P

image564


Jätte fina rosor.. Helt underbara! :) Älskar dom gröna snorpillarna som sticker upp ur buketten! För att inte tala om ormbunkarna på sidorna.. ;P *haha*

image565

Tack så jätte mycket min älskade kusin! You made my day! Too bad att Daisy förstörde den igen bara.. Men jag blir alldeles varm nu när jag tänker på det igen! :) Du är en av de mest omtänksamma personer jag känner! Helt underbar på alla sätt och vis! Och konstigt nog väldigt lik mig.. Så jag får väl tacka jag med.. För om vi nu är så lika så måste ju jag vara minst lika underbar jag med! ;P *thihi* Tack så jätte mycket!!

! ! ! Styvbjörn loves Toge ! ! !

Obelix' Soft Spot..

Jaja jag får väl visa det senaste tillskottet i hamsterfamiljen då da medans jag väntar.. ;)

Här är lilla Obelix' Soft Spot.. :) En rödögd rost dominant spot.. Dvs en orange hamster med röda ögon och prickar.. :P

image558

image559

image560

Tyvärr har han inte så jätte mycket fläckar.. Men förhoppningsvis kommer han att ge ungar med större fläckpartier.. ;) För nog ska han bli pappa när han blir äldre! :) Men först måste han växa på sig lite.. :) Får hoppas att han växer i öronen lite.. Dom e lite väl stora.. Men själv tycker jag ju bara att det är sött! *thihi* Men det är inget som uppskattas på utställningar.. Men då får han väl skippa dom då.. Varför utsätta sig för sånt om man bara kommer att få kritik?! :P

Väntar fortfarande..

Att dom aldrig kan komma då dom där jeedrans blommorna.. Jag väntar ju ihjäl mig här.. Sitter och pimplar Ice-coffe och är nervös.. :P Rädd för att dom ska väcka Elliott när dom ringer på dörren.. Men nu har han sovit en timme iaf så nu gör det inget om dom väcker honom.. :)

Men ahhh kan dom inte komma snart..

En glad överraskning..

Telefonen ringde precis för andra gången idag.. Konstigt.. Folk brukar inte ringa så här "tidigt" annars.. Den första var från Vitalas som ville att jag skulle bli kund hos dom igen.. Men icke sa nicke där fick dom gå tomhända.. :P

Och nu den andra samtalet kom från Jannes Blommor (tror jag hon sa) och sa att dom har blommor till en Nathalie och fråga om jag skulle vara hemma under eftermiddagen..

Så nu kommer jag ju att gå som på nålar tills att blommorna kommer! För jag har ingen aning om vem dom kommer ifrån.. :O Eller jo en liten aning, fast det är väl mer som en förhoppning än aning.. Men men det återstår att se!!

Hoppas på att det blir eftermiddag snart!! :D

(kanske ska se till att klä på mig då.. *thihi* Annars lär jag ju skrämma ihjäl blomsterbudet!)