Äntligen! :D


Yes! Äntligen har jag lyckats samla ihop 600p på GratisMakeup så äntligen har jag kunnat beställa hem ett presentkort värt 250kr på H&M! :D Och detta har jag lyckats med helt själv genom att varje dag gå in och kolla om det finns några länkar att klicka på. :) Jag har värvat 5st personer allt som allt och det gjorde jag i början. :) Sen dess har jag bara gått och väntat och loggat in varje dag. För varje dag du loggar in så får du ju 1p, sen svarar du på dagens fråga så får du yttligare 1p. Sen för varje länk du trycker på så får du yttligare 1p. :) Ett tag hade dom 2 eniro sökningar man fick 1p/st för så då kunde man ju lätt få ihop 4p/per dag. ;) Tålamod mina kära vänner! ;P

Här har ni beviset på att man inte behöver vara nån storbloggare för att lyckas tjäna ihop till ett presentkort! :D

Självklart behöver man ju inte vänta ihop till 600p utan man kan klicka hem ett presentkort redan på 400p! :)

Bli medlemar ni med! :) Så kan vi samla poäng ihop! ;) Jag har börjat om på 5p igen! haha! :P
Klicka på bilden så kommer ni direkt till medlemssidan! ;)


Bli medlem nu så får du ett försprång på 50p! ;)

Dax att sova lite..


Molly tycker att det är dax att sova nu så det är väl bäst att lyda. :)

Rascal latar sig..



Rascal tycker det är rätt skönt att det varken är några barn eller hundar i närheten! För då får han ju faktiskt plats i soffan.. Och som ni ser så kräver han ju rätt mkt plats! ;P haha! :P Min lilla goa tjockis! :) Han e ju bara för söt..


Han e ju bara för go min lilla prins! :D

Mycket bättre!



Alldeles alldeles underbar!!

Det kliar..

Fy fan det kliar över hela kroppen! Jag blir gaaaaaalen!! Har tagit alcogel över typ hela kroppen men det kliar iaf!! Ahhh jag blir galen!! Undra om man ska gå ut och stå ute ett tag och hoppas att alla jävlar dör innan man går in och lägger sig i sängen!

Sitter och kollar på Dödens städpatrull på tv också och det hjälper ju inte direkt heller.. Massa äckliga likmaskar och päckel! Urk! Ryser!

Imorgon blir det apoteket för att köpa Frontline till katterna, sen ska jag försöka flörta med Lasse och höra om han kan köra mig till ÖB, eller om mamma kan göra det, för att köpa virkontabletter! Sen är det storstädning och sanering som gäller.. Ahh jag blir ju trött bara jag tänker på det! Suck! Nån som vill komma och hjälpa?! ;)


Fatta hur det kliar på mig när man ser såna springa runt i en bur lr på ett djur! USCH! Nu e det där iof en bild på en huvudlus men sameshit different name! :P Hönslössen (som jag tror det här är) är inte riktigt lika långa i kroppen utan små, korta och runda i kroppen!

Lång dag..

Ja fy! Vart väckt alldeles för tidigt. :P Hade helt velat sova mkt längre men det var väl bäst att jag gick upp när jag gick upp..

Idag har valpen flyttat också.. Lite jobbigt men han kommer att få det bra..

Jag är trött.. Vill skriva massa men jag orkar inte.. Vill bara sova.. Är så trött.. Trött trött trött trött..
Har inte gjort så mkt fysiskt idag mer än att typ sitta i en bil men psykiskt har igår och idag varit en riktigt jobbig dag.. Och jag tror väl inte direkt att morgondagen kommer att bli nått bättre.. Kommer väl inte börja se ljusare ut förrens tidigast efter måndag tror jag..

Nej usch! Men nu har jag ju fastnat framför The hills have eyes.. ;P Så nu blir det inge sova heller.. Har ju sovit på soffan tidigare idag så.. haha! :P Men trött iaf.. :P Får se om jag kan somna sen då.. haha!


Älskade Melker som numera heter Bounty.. :)

Jobbig dag..

Nu ska jag snart iväg och lämna ifrån mig hamstrar och så ska Melker få flytta! Känns jätte jobbigt båda delarna men men..
Melker kommer få det bra iaf! Och förhoppningsvis är det friska hamstrar som ska tillbaka.. Man kan ju hoppas iaf! :)

Håll tummarna att det här löser sig bra nu!

Nu måste jag iväg! Tjillivippen!


Reuben..

Elliott och jag sjunger..



Elliott säger: Inga apor i sängen!

Hemma hos mamma..

Tydligen har jag skrivit den rubriken tidigare.. thihi.. :P

Är helt borta i huvudet! Trött trött trött trött! Ska nog gå och lägga mig snart tror jag!

Måste bara skicka iväg ett sms..

Natti natt!


Lill-Fian gillade kaninhuset.. ;P

Återkommer imorgon..

Jag försov mig rejält idag.. Inte så konstigt då jag inte somna förrens vid typ 5 imorse.. :P
Sen iväg till jobbet..
Fick hem den nya familjemedlemmen som jag gått och drömt om i över en veckas tid! ;)
Men jag återkommer med mer info om honom imorgon! :D

Idag har jag även fixat den nya sängen i sovrummet! ÄNTLIGEN säger jag bara!! Och hur skön e den inte då?! Jo men självklart super skön! Och det är så mysigt att lägga sig i en alldeles renbäddad säng som hundarna inte har hunnit grusa ner än! :P haha! Har tagit in hundarnas säng där inne också men dom är ju redan bortskämda med att sova sängen så det lär väl inte vara nån som ligger där direkt.. haha :P

Men nu ska jag gå in och lägga mig där iaf!! :) Myspys! Brevid Elliott! Hans säng har nämligen inte kommit upp än för att jag kommer inte ihåg vart jag la skruvarna till hans säng.. Jag samlade ju dom och la dom på ett bra ställe.. Tydligen ett alldeles för bra ställe.. haha! :P

Natti natt!


Astrid säger God natt!

Längtar..

Gud vad jag längtar till jobbet just nu.. Och med det menar jag ju inte Samrek utan Fäboden så klart! ;D
Ååå vad jag längtar! Längtar en massa! Så mkt att jag inte kan sova!

Men sova bör man! Annars lär det ju bli super jobbigt imorgon på jobbet! :S Uscha puscha!

Ni kommer att få veta om några timmar varför jag längtar så pass mkt! ;P thihi! Vill bara hoppa runt och sjunga lite! ;D


Reuben säger god natt!

Kan inte sluta lyssna..



Darin für alle.. ;P haha!

Hemma igen..

Nu har vi kommit hem igen!
Jag sitter här med en ond fot! Ja den är jätte elak! haha! Nej dålig humor! haha! :P
Men jag har gjort nått med min fot så jag haltar just nu.. Riktigt drygt må jag säga! Får bara hoppas att det har gått över tills imorgon.. Känner dock hur foten inte mår riktigt bra.. Undra om man kan vricka den utan att märka att man har vrickat den.. Hmm.. Låter ju inte helt omöjligt.. :P Inte när det gäller mig iaf.. haha! :P

Här sitter vi och kollar på "Så ska det låta". Sjunger med så gott jag får.. Inte alltid jag får för Elliott nämligen.. :P Taskig han e då! haha! :P Sen efter detta är det ju "Grillad"!!!! Jippie!! :D Har längtat en hel vecka nu!! Ska bli super kul!
Sen måste jag ju skicka iväg ett mail också! Det får jag ju inte glömma! Skriva upp på handen kanske! Maila Lisa!! Viktigt!

Nu ska vi fortsätta kolla på tv:n.. Har lämnat hem Daisy nu också så nu är det lugn och ro här hemma.. ;P

Måns på tv! :D


Erkänn att ni önskar att ni var Agnes på denna bilden! ;)

Sitter hos mamma..

Sitter här och lyssnar på "Dear Mr. President"! Den är ju sååå himla bra!! "Let me tell you about hard work" sitter jag just nu och sjunger med i texten.. ;P *thihi*

Sitter även och pratar med födelsedagsbarnet på msn! Lillebror blir gammal idag! Hela 22år!
Grattis Grattis säger vi igen! :)

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Vi har lite tråkigt här hemma just nu.. :P Elliott leker framför tv:n och jag sitter här och spelar nått konstigt trädgårdsspel. :) Elliott kommer med lite leksaker och visar för mig med jämna mellanrum så jag behöver inte hålla koll på honom för att han håller koll på mig! haha! :P För ett tag sedan kom han och hämtade mig och tyckte att vi skulle leka! :) Roligt att man fick vara med! Annars brukar han leka lite för bra själv. :P

Nu kom balpen och vill pussas! Så här ska det pussas! Vi har mest troligen hittat en hem som låter bra för honom.. Tråkigt nog.. Vet inte om jag ska bli glad eller börja gråta.. Tråkigt med lilla dunderpersonligheten!! Vill inte att han ska flytta men samtidigt kan jag inte ha en till hemma hos mig och jaglam ki omte begära att ,a,,a ska ha honom kvar för min skull..

Nej nu ser jag inget. Märks det?! HJa håller på poc pussar ihjäl mig! JAg ser inggeiting!

Up and away..

Nu ska jag och Elliott klä på oss och sedan hämta upp Daisy för att sedan åka vidare hem till mamma.. :)
Jag känner mig piggare än jag borde men det är säkert bara kortvarigt.. haha! :P

Nej nu måste vi skynda! ;)

Hoppas ni får en underbar dag! :D

Mitt i natten..


Här görs det välling mitt i natten. Jag har inte somnat än och Elliott har bara vaknat upp en stund för att flytta på sig och be om välling. :) Nu ska vi försöka sova igen. Vi måste ju vara pigga om vi ska orka passa Daisy imorgon. :p Natti natt!

Ny Goodiebag TÄVLING! ;)


Jag är just nu med och tävlar om en jätte söt goodiebag hos Nicole!
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! :)

Jävla comhem fortsättning..

Jag var inne och kollade mina fakturer och sånt på comhem.se för att jag helt enkelt inte hade något bättre för mig och vad ser jag?! Jo nån j*vla Tv Montenegro RTCG som jag sitter och betalar 29kr/mån för.. Så jag ringer till Comhem för att fråga vad är det?! Och tydligen så ska nån ha ringt in och beställt den kanalen den 11/7 2007! Jag bara va?! Det har jag ju absolut INTE gjort! Jag visste inte ens att det fanns nån kanal som hette Montenegro och den finns inte när jag zappar. Plus att jag har helt nöjd med mitt tvutbud som jag faktiskt har utan att jag behöver ha deras jävla tvsmall men jag har kvar det trots allt. Jag betalar ju inte direkt nått eftersom jag har komborabatt på just den summan. :P

Men nån måste alltså ha lagt in den där kanalen på mina fakturor för ett bra tag sedan som jag sen betalat 29kr/mån för i över 1½år.. :S Jag räkna lite snabbt och jag tror jag sammanlagt har betalat ca 580kr för en kanal som jag varken visste fanns och än mindre har lagt till i mitt utbud! :S Men han skulle fixa det. Dom skulle ta bort den kanalen från alla mina fakturor!

Så nu hoppas jag verkligen att jag får tillbaka mina pengar och att jag slipper betala för den där kanalen nått mer!

Och vad har vi lärt oss av detta då barn?!
Jo; Kolla alltid fakturan!! Även på dina e-fakturor. ;P
(Och låt lite arg när du ringer, det brukar funka. Men inte för arg! ;P)

Jävla Comhem..

Sitter just nu i telefonkö.. Är inte ett dugg road av det..

SUCK!

Nu svara nån..

Städning pågår..



Solen ger mig en himla massans energi och lust att möblera om hemma.. Men för att möblera om måste man ta fram dammsugaren så att inte dammet som gömmer sig kommer fram.. Räcker väl med det dammet som redan är framme lr?" haha! :P Ska försöka få Elliott att städa bland sina leksaker också. Kanske tom slänga lite?! Nej nu ska vi inte lova för mkt.. haha! :P Hamstrarna skulle nog inte tacka nej till lite nya leksaker och rent i sina burar så man kanske ska göra det också när man ändå håller på.. Nej nu tror jag viljeenergin lovar för mkt.. Får först se hur mkt kroppens energi orkar med. ;)

Underbar låt!


Så himla bäst!

Morrn Morrn!

Här har vi inte varit vakna länge.. Kanske 30min lr nått sånt..
Skickade sms till Udden igår och skrev att han får minsann ringa till dagis idag så att vi får sovmorgon, han börjar ju ändå jobbet kl 6 så han var ju redan vaken vare sig han ville det eller ej.. :P Och sen skrev jag även att han får sluta tidigare för att Elliott ska slippa åka fram och tillbaka i bilen när mamma lämnar mig på jobbet.. Så onödigt när han kan vara hemma med sin pappa istället.. :)

Nu ska jag försöka trycka ner lite frukost i min mage.. Igentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova igen.. Elliott har vaknat ett par gånger i natt och hostat och sen gråtit för att det gör så ont i halsen när han hostar.. :( Jätte jobbigt! Och elakt att han har smittat mig! :P

Nej soffan kallar!


Denna soffa skulle jag inte tacka nej till! Nån som vill ge mig 7 495kr eller varför inte 10 490kr så att jag kan få mig en bäddsoffa! ;D Bild från ikea.com

Fantastisk människa!



Var inne hos kollade hos
Lady Dahmer och såg DETTA!
Jag vart alldeles rörd och känner mig tvungen att dela med detta till er få som läser min blogg!
Vilken fantastisk person! Helt underbart att både se och läsa!
Dom har en egen hemsida också om ni vill gå in och läsa lite mera! :)
Kan ju bara säga en sak:

GO TEAM HOYT! :D

"Lonk"..

Jag vill ha "lonk"! Men jag orkar inte gå att handla..
Tänkte att Kim skulle gå och handla "lonk" till oss men han är ju inte online på msn och min mobil ligger på laddning.. :P

Nu tänker alla som läser detta: Vad f*n är "lonk"?!

Vad kan det var?! Jo men MJÖLK så klart! :D
Elliott kan inte säga mjölk utan han säger Lonk istället. :P Det fattar väl vem som helst.. haha!
Förut sa han Mlok men nu e det bara Lonk istället.. Låter så sött! :D


På tal om mjölk så tyckte jag DETTA lät som en väldigt bra och smart idé! :)

Cupcake TÄVLING! :D



Jag är med i en tävling hos Miss Linde där man kan vinna en Cupcake goodiebag! Hur underbart låter inte det?! Är verkligen supernyfiken på innehållet och skulle inte tacka nej till att vara den som får den trevliga överraskningen att öppna påsen för att vara den första att se vad som ligger där i! :D

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! ;)

Ett tips: Även om ni inte är intresserade av tävlingen så tycker jag att ni ska klicka er in på hennes blogg! :)
Om inte för inläggen i sig så för alla vackra bilder! ;)


Nej sova var det ja..

Har roat mig med att äntligen fixa en annons och sätta ut Melker på blocket.. Tråkigt men så är det..
Vi får väl hoppas att ingen vill ha honom.. (a) :P
Hade jag bott större hade jag minsann snott hem honom på direkten! Inte för att han tar så stor plats men resten av mina saker gör ju det! *haha* :P Men han borde väl kunna bo i en av hamsterburarna?! Lr får man inte göra så.. *haha* :P



Men visst har han blivit söt! :) Och helt underbar i temperament och underbar personlighet har han också! <3

Men nu e det minsann dax att sova! Tror Rascal tycker det också.. Han vill säkert ligga på mig som han gjort de senaste dagarna.. ;P

Gissa vem..

Gissa vem som har däckat i soffan.. :P

Det är inte dessa:


Inte heller någon av dessa:
 

Har ni listat ut det?!
Ja men såklart! Denna lilla sötplutten:



Dessa borde ha vunnit!



Vad var det för j*vla skit som vann igentligen?! STOR SUCK!

Mera EMD åt folket! ;D

Nej nu tror jag vi ger upp denna dagen..

Ja är det inte dax att sova nu så vet jag inte när det är dax att sova.. haha! :P
Nej men Elliott verkar ha kommit in i ny andning.. Han kom ju upp, sen så somna vi om på soffan men jag vakna av att han hade vaknat och tyst gått och satt sig och lekt på golvet. :) Min lilla sötnöt!

Han håller på och klär på och klär av sig. Han är värre än tjejer där! Man får gömma kläderna för att annars byter han kläder flera gånger per dag! *haha* Nu håller han på med samma kläder hela tiden.. På med pyjamasen, av med pyjamasen, på med strumporna, av med strumporna.. Sen vill han ha hjälp hela tiden med påtagningen av kläderna så man blir ju lite lätt frustrerad. :P Bestäm dig! På med kläderna lr va nakenfis! :P

Nu ska jag nanna.. Har väntat på detta hela dan! Känner mig helt däckad! Jag känner mig som en gammal tant faktiskt! Det känns i varje muskel när jag rör mig! Fy fy.. Jag känner mig som jag ser ut! :P *haha*


Jag som gammal tant! *haha*

Gissa..

Gissa vem som har vaknat.. :P
En ledtråd: Det är inte han i bakgrunden! :P


Elliott på julafton sjuk som nu.. :P

Trött..

Jag tror att Elliott har smittat mig!
Jag är mera trött än vanligt och känner mig mega seg.. Muskler ömmar och halsen har börjat raspa den också.. :/
Riktigt värdelöst mao! :P

Detta gjorde ju att jag efter jobbet var helt slut och höll på och somna inte bara en gång i soffan! Men man kan ju inte somna när man har ett barn att passa så jag lurade in honom i sängen och vips så råkade vi båda att somna! :P haha! Så nu ligger han där inne och sover! Hoppas att det inte vart för tidigt för honom. Men han är ju sjuk så han behöver ju sin sömn! :) Så håll tummarna att han sover till 12 i morgon! :P haha! Nej men åtminstonde till 9-10.. Får bara hoppas att jag kan somna i tid ikväll.. Men det borde verkligen inte vara några problem om vi säger så.. ;P

Nu ska jag lägga mig ner på soffan en stund. Skulle ju jätte gärna vilja kolla på Melodifestivalen innan jag däckar på soffan. :P Gissa vilka jag hejjar på?! En ledtråd:


God morgon!

Här sitter jag och är JÄTTE seg! Fy fan alltså! Vill bara gå och lägga mig och sova igen! Men det får man ju inte.. Jag ska ju jobba.. :P Tror inte dom blir så glada om man ringer och säger att nej tyvärr jag orkar inte komma idag jag vill sova! :P
Men lockande är det ju iaf.. :P haha!

En konstig sak.. Jag drömde om en av våra kunder i natt.. Shit alltså, hoppas HAN inte kommer in och handlar idag för att det kan nog bli ett par kinder som blir röda då! *hahahahaha* :P

Men nu måste jag skynda mig och klä på mig så att jag inte missar "taxin".. ;P

Tjing Tjong! :)



On the top of my head..



Den här har jag fått på huvudet! Och just Kelly Osbournes versionen också! :) Men jag klagar inte! Jag gillar denna!
Den får mig att tänka på en viss person som gillar/gillade(?) Kelly Osbourne! :)

Ny dag, nya äventyr!

Nu kommer mamma snart så ska vi ut på lite äventyr! :)
Ska till samma ställe som vi var på igår faktiskt! *haha* Uppsala mao! :P Samma affär också; dvs Hööks! :P Fast det skrev jag väl aldrig att vi var på? :P Men det var vi! ;)

Jag ska även försöka få mamma att köra förbi Djurfavoriten också för att köpa såna där äckliga maskar till hampisarna! :P Sen när jag kommer hem och säger det till Kim så kommer han att säga: "Men du kunde ju fått några från mig!" :P Men det duger inte! Jag vill ha alldeles egna! :P Ska ta med en box att ta dom i också.. Undra hur känsliga dom är mot kyla.. *hmm..*

Nu ska vi klä på oss och gå ut. Hundarna får äran att följa med också för att vi ska förbi mamma innan vi åker så dom kommer inte att behöva sitta kvar i bilen.. ;P

Tjillivippen!


Puss på er! ;)

Felsägning..

Jag tänkte säga: "Elliott ska vi gå och städa i sovrummet nu?!"

Jag sa: "Elliott ska vi gå och sova i städrummet nu?!"

*haha* Så typiskt mig att blanda om orden! :P




Kaffetjuv!

Här gör man iordning ett stort glas med kaffe till en bara för att bli tjuvad ifrån! :O
Nedrans lilla kaffetjuv! Ni kan väl aldrig gissa vem?! :P

Elliott såklart! Han älskar kaffe och ser gärna till att förse sig så fort man glömt glaset framme! Själv är jag av den uppfattning att kaffe är för vuxna och inte barn! Så jag blir ju inte överlycklig när han står och smaskar i sig av mitt kaffe. Sen så har han ju redan mer energi än mig så det är ju fusk om han ska få det jag behöver! Mouhahaa! :P Nej men kaffe är för vuxna punkt slut! Visst nån snutt hit lr dit gör nog ingen större skillnad men som nu så tog jag fram mitt glas på bordet och titta bort en kort stund och sen var 1/3 av kaffet puts väck! :S Tydligen gör jag gott kaffe! ;P haha! Det är väl blandningen med en skvätt mjölk och socker i också för att när udden gör sitt så brukar han väldigt sällan ha mjölk i och jag tror inte elliott tycker att det är lika gott som mammas kaffe.. ;P Så man ska väl ta det som en komplimang?! haha! :P

Men iaf! Som sagt tycker jag det är onödigt för honom att dricka kaffe så då byter vi ut det och ger honom sitt eget "kaffe", mao nått med massa socker i! haha! Kom på det sen att o'boy kanske inte är det bästa att byta ut det med! Men det måste ju samtidigt vara nått som lockar ifrån honom från mitt kaffe.. :P Så han fick sig lite ljummen o'boy istället. :) Självklart gjord på hans mjölk! För där har vi ju en annan del också.. Elliott är laktosintolerant så han ska ju ha sin laktosfria och jag vill ha min laktosrika mjölk! haha! Det är ju inte bra för honom att dricka massa av min mjölk.. Nu har jag väl ändå inte så mkt mjölk i mitt kaffe.. Men endå.. Onödigt! ;P

Men det verkar funka bra det här! Han med sitt "kaffe" och jag med mitt! :) Alla glada och nöjda! ;)


Klicka på bilden för att komma till ett skumt recept! :P
Gissa vem det receptet får mig att tänka på.. Ledtråd; Han är ihop med en ung framgångsrik blondin! :P

Klistermärken..

Jag och Elliott håller just nu på och klistrar på hjärtklistermärken i ett block.
Det blir så fint så fint! ;)

Elliott är så söt! Efter varje klistermärke han sätter fast så säger han:
"Fint du gjort Elliott!"

Nu ska vi fortsätta tycker han! ;)


Godmorgon!

Här har vi nyss stigit upp.. :) Vaknade dock strax efter 8 imorse. :) Sen har Elliott lekt i sängen medans jag har legat och vilat. Skönt att få morna sig lite innan man stiger upp.. ;)

Nu är vi hungriga och vill ha lite frukost! Elliott hittade sin frukost på direkten. Dvs riskakor som jag glömt att ta bort efter mig igår. :P Så han sitter redan nu och smaskar gärnet! ;) Gott gott! :)
Själv ska jag fixa lite thé och mackor. :) Självklart blir det en macka till Elliott också.. Han nöjer sig nog inte bara med några riskakor! :P Sen ska det bli lite välling också.. :) Inte till mig dock för att jag gillar inte det! :P

Elliott fick en ny vällingflaska häromdagen. Han är inte riktigt så förtjust i att gå och lägga sig om kvällarna så när jag ändå var tvungen att köpa en ny vällingflaska och den sorten jag tänkte köpa inte fanns så tänkte jag att nu jag ta en där det är nån som sover! Så kanske det hjälper! Så nu har han en flaska med Alfons Åberg i sängen! :) Och det funkar väl sådär! Men han tycker det är lite roligt iaf! ;P Kanske hjälper om ett tag! *haha* :P Fy vad jag är bra på att beskriva saker.. :P


Inte flaskan jag valde men Alfons juh! ;)

God natt!

Nu tar jag mina tjocka hundar och går och lägger mig..


Vissa sover lite konstigt.. :P Toby gillar att ligga på sidan pressad mot väggen! :P

Natti natt på eder alla! :)

Färdig för dagen..

Ja jag är verkligen färdig! Jag är helt slut! :P

Halva sovrummet är klart och förhoppningsvis har jag samma energi imorgon och motivation imorgon så att jag kan få det klart! ;) Och då äntligen få bort de två sängarna som står i hallen och har stått där ett par veckor.. :S Jag har verkligen inte orkat mig på dom tidigare.. Udden började att hjälpa till men sen orkade han inte mera.. :P Klenis! *haha*

Men nu är det slut för idag! Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och dega gärnet! Fixa lite thé och unna mig lite godis för att det är jag verkligen värd! ;P *thihi*

Snart är det "Criminal Minds"! Jippie säger jag! ;D


Nacho städar i sitt slott.. ;) Precis som jag! :P

Minne fiskpinne?!

Här tänkte jag vara mallig och skriva att trots att mitt hem är en enda röra just nu så har jag iaf koll på mina saker! Jag vet minsann vart dammsugarpåsarna ligger!

Men tji fick jag! Det var ju dammsugarpåsarna till den gamla dammsugaren! Den som Daisy bet sönder så vi var tvugna att slänga! Nedrans skit då!!

Jaja jag får fortsätta sopa! Jag köpte ju trots allt två st sopkvastar med skopgrej sist jag var på ÖB.. ;P Dom får funka tills vidare.. Får väl gå och köpa nya påsar imorgon och dammsuga då! :) Sopen funkar ju tills vidare! :)

Nu e det Evas funkarprogram! Riktigt roligt! Men håll tummarna att det är nått tråkigt idag för annars kommer jag att fastna här! Börjar redan känna hur orken börjar rinna ur mig.. Har bara sovit 4 timmar i natt.. Det börjar kännas nu.. :P Jag kanske ska gå och lägga mig tillsammans med Elliott ikväll?! *haha* :P

Röjning..

Här röjs det för fulla muggar.. Iaf en liten stund till.. Håller nämligen på i sovrummet lr svorrummet som jag precis höll på å skriva.. :P Men det blir väl inte så länge till för att Elliott ska ju sova snart.. Men jag ska försöka hålla ångan uppe och fortsätta i vardagsrummet sen.. Var ju ett litet bakslag att dammsugarpåsen var full och jag kommer inte ihåg vart jag lagt de andra.. Om jag har några andra.. :S

Idag har jag och mamma varit på Ikea och köpt lite smått och gott till hemmet.. :) Hittade även ett bokställ för 5 spänn som jag köpte till mina dvärghampisar som dom fick som hus.. Får se om dom tycker det är så roligt.. :P Jag köpte bara 2st, det ena har gått till Toby och Dimma.. Tänkte att dom kanske vill ha nu när dom snart ska få bejbisar! ;) Fast dom har ju redan gjort ett mega stort bo! :P Så förhoppningsvis är det på g snart! Hon ser dock inte så tjock ut.. :/ Men jag håller tummarna.. ;)

Sen var vi förbi Jula också och köpte nät för att fixa hamstrarnas burar! ;) Och silvertejp! Silvertejp är hamsterägarens bästa vän! Det och fantasin! *haha* ;D

Nu ska jag ta och fortsätta i sovrummet.. :) Men först ska jag ta mig en liten sån här:


Alldeles för goda för mitt eget bästa! ;P

I'm hot!

tycker ni inte det? Haha! Så jävla snygg i min nya frilla! Kan knappt bli bättre! Asg!

Kan inte..

..sova.. Som vanligt mao då da.. :P
Men nu har jag satt igång Spotify så jag hoppas att mina favoritlåtar kan få mig att somna.. Brukar gå bra.. :)
Så skönt att ha lite musik i bakgrunden, då tänker man inte lika mkt.. Lr det kanske bara är jag.. ;P

"My star" är vad som spelas just nu! That song makes me happy! ;D Många underbara minnen.. Mest av mig själv.. Dansandes.. haha!! :P Dumma kusin och mobbas för min dans! Eller min och min, den var ju snodd! HAHA! ;D

Nu ska jag lägga mig på Molly! :P Sova sött i ca 4 timmar.. Sen är det upp och jobba.. Bläää! Vill sova!


God natt!


Nu ska jag ta mitt stora arsle och gå och lägga mig! Ska upp om ca 5-6timmar.. Jobba jobba.. Och få hem min nya lilla pearl hane! Jippie! :D I'm sooo happy! :D Får försöka fixa in bilder på datorn snart.. Sitta här och använda massa gamla bilder som jag snor från min egna bilddagbok kan ju inte få pågå hur länge som helst.. ;P

Bilden där uppe är tagen av mig för några sommrar sedan uppe i dalarna.. :)

Matlagning pågår..


Här håller det på och lagas mat.. :) Eller själva lagandet är väl mer lr mindre färdigt.. Nu är det bara förstörandet kvar! :P Dvs maten ska ner i magen! ;P

Sen ska jag ringa min mamma och höra vad som händer idag.. Jag vill åka till öb och rusta tror jag det var.. Nej Jysk var det nog.. Kuddar vill jag ha! Får se om dom har kvar dom där billiga sköna kuddarna jag köpte förra gången.. Jag köpte ju tyvärr bara en kudde till mig själv, lr ja till Udden igentligen men jag snodde den.. Men nu har Elliott snott den från mig! Riktigt taskigt asså! ;P Så nu behövs flera! :P

Men först matförstöring! :D

Sova snart?!

Blir nog inte mkt till sömn idag.. :P Sitter mest och funderar på en massa städtips som jag sett på "Rent hus" så jag var tvungen att googla lite och som tur va hittade det jag sökte! ;) Propplösare, badkar och kylskåp! ;) Så i helgen ska jag försöka få bukt på den envisa proppen i badrummet.. :/ Plus att badkaret ska få sig en liten uppfriskande toutch och även kylskåpet.. :) Alla ställen som behövs extra mkt nu känns det som.. :P

Sitter även och läser massa tips på
Icakurirens hemsida. :) Dessa gillade jag:


Klicka på bilden för att komma direkt till tipsen. ;P

Godmorgon Elliott!


Gammal bild

Nu vaknade Elliott av egen maskin. :) Han ligger nu och dricker välling, sen är det bara att slänga på sig kläderna och gå till dagis. :) Hoppas det går lika bra att lämna honom idag som det var igår! Fast igår gick det nästan för enkelt tycker jag! :P Han vände sig ju knappt om för att vinka till mig! *haha* Taskmört! haha! :P

Ska väl gå och leta fram lite kläder medans Elliott ligger och myser på soffan. :)

God morgon!



Igår gick jag och la mig tidigt.. Elliott gick och la sig vid 19.30-nångång men vaknade lagom till att Desperat Housewife's började så han fick komma och lägga sig på soffan, ja bortskämd! :P Och sen efter att det slutade så vart han inslängd i sängen för att sova och där låg han och ville att jag skulle lägga mig brevid honom så han låg där inne och lät som en trasig skiva: "Snälla mamma, Snälla mamma, Snälla mamma, Snälla mamma".. :P Lät jätte gulligt.. Så självklart så smälte man så jag fixade välling och gick in och la mig brevid honom så jag somnade väl strax efter 23-tiden nångång.. Och tydligen gör det så att man vaknar redan vid 06.30 :P Så nu ligger jag och kollar på Vakna med The Voice. :)

Skönt att ligga och dega lite innan man måste dra upp Elliott.. :)

Jag har fått paket! :D


I LOVE IT!!! :D
Redan från första dan jag fick hem min nya mobil så tänkte jag att jag måste skaffa nån sån där ful mobilpung! :P Men nu fick jag ju en perfekt!! Ibland är det lite läskigt hur lika vi tänker.. ;P Detta var nog säkert bara slump.. Tror ni säkert! Men det tror inte jag! :P Vi är telepatiska på nått sätt! Är alldeles för ofta som vi tänker alldeles jätte lika även när det gäller skumma händer! Detta får mig direkt att tänka på en incident som hände i ett provrum för ett xx antal år sedan.. ;P

Tack världens sötaste och gulligaste kusin!! Me love you! :D