Nähäpp..

Jag kan inte somna.. Är hur trött som helst men kan inte somna. Är nästan som att det är en liten bit av mig som inte vill somna. Varför vet jag dock inte. Snart är det väl ingen dax att ens försöka heller då E och W snart kommer att vakna. Har jag tur så sover dom däremot lite längre idag då dom gick och la sig alldeles för sent! Men det var det helt klart värt! ;) Thihi! Vi har nämligen varit i Sthlm idag! En riktigt trevlig dag som tyvärr gick alldeles för fort! Kanske därför jag inte kan somna? För att jag tycker att dagen gick för fort?

Jaja vad det än är för orsak så tycker jag att den kan få släppa nu så att jag kan hinna få liite sömn innan killarna vaknar!

Håll tummarna för mig och min sömn! ;P Thihi!

Nånstans på vägen..

Nånstans på vägen måste jag lära mig att sluta vara så självkritisk!

Om jag inte släpper på kontrollen kommer jag aldrig kunna utvecklas!

Ibland..

Ibland önskar jag att jag kunde skriva så att hela världen stannar.

Jag tänker ofta i dikt men skriver ner mina tankar i tal.

Nånstans på vägen försvinner orden jag känner att jag vill använda och istället kommer ordinära och tråkiga ord ut ur mina händer..

Att tala med händerna är som att skriva med munnen!

Jag har en längtan..

Jag har en längtan efter ett liv så olikt detta men ändå så likt på en och samma gång..

Att gå på en smal gata i centrala stockholm med inga bekymmer men samtidigt med hela världen på ens axlar.

Att se när man blundar utan att förstå nånting.

Att älska är att vara! Att vara är att se!

Jag vill leva! Jag vill finnas!

Jag finns! Se mig!

Ögongodis!

Det är ögongodis på tv! Har fastnat framför en film på 3:an med en riktig snygging i huvudrollen!
Huvudrollen spelas nämligen av Dwayne Johnson aka "The Rock".

Ensam hemma!

Idag händer något historiskt! Jag ska nämligen sova helt ensam hemma för första gången sedan William föddes! :O Haha! Det är bara jag och katterna hemma! Udden, Elliott, William och hundarna är hemma hos mamma och sover och jag sitter här och njuter av tystnaden och lugnet!

Men efter 9mån så har man ju blivit lite förstörd! Trots att William inte är hemma så hör jag honom och tänker: "Jaha nu vakna William, bäst att gå in fort och lägga sig brevid honom då." Men det går ju inte nu för nu hör jag bara i syne! Om man nu kan göra det! Haha! ;P Ni förstår ju vad jag menar förhoppningsvis. ;)

Nu ska jag gå och sova!

Tror jag kommer att ha två katter som sällskap i sängen! ;) Dom ÄLSKAR när jag är hemma själv och dom får mig helt för sig själva! :) Den där Malte är lite jobbig tycker dom, men det ska läras bort! Och efter det kanske det kan bli som vanligt igen men katter som ligger på en på kvällarna. Prutt har redan smygstartat lite men Rascal väljer att lägga sig i garderoben istället.


Tvättning pågår..

Tvätta tvätta tvätta varför tar tvätten aldrig slut? :S

En av torktummlarna ute i tvättstugan är tydligen paj så nu tar all torkning dubbel så lång tid! Skit drygt! Bokade den andra tvättstugan också och tänkte att jag kunde ju torktumla i den men nej då var ju självklart den torktumlarn också trasig! Helt jävla värdelöst!!
Tvätten var klar vid 12-tiden och nu sitter jag bara här och väntar på att den ska bli torr! Måste ju köra samma maskin tusen gånger.. Sen ska jag orka städa efter mig också.

This sucks!