Räkningar..

Nu har jag precis betalat lite räkningar så nu slipper man det ett litet tag framöver. ;)

Det bästa är ju att jag faktiskt har liiite pengar kvar trots att jag hade flera räkningar än jag räknat med. Fast en räkning ska faktiskt mamma få.. (a) Thihi... Har inte riktigt råd med hela den summan just nu så då får hon ta den så får jag föra över månadsvis till henne istället. Egentligen skulle jag ju fixa så att jag kunde få den på autogiro varje månad men det har glömts bort i all hast. Men mamma betalar så gärna katternas försäkring åt mig ett litet tag. ;) Tur att man har en snäll mamma! :P Thihi! Två av katterna på min försäkring är ju faktiskt hennes! Eller ja en iaf.. :P Bettan kan man väl disskutera om. ;) Det var ju jag som ville behålla henne men hon bor ju hemma hos mamma.

Men men nu ska jag inte sitta och bubbla massa skit. Var mest bara inne för att kolla mail och betala räkningarna då da. Har inte kunnat vara inne på ett par dagar.

Nu ska jag flytta hamstrar tydligen.. Sova fick jag göra förut när jag försökte lägga barnet som vägra somna, men jag lyckades somna iaf då. :P


Saknar Elliotts långa hår..

Min, min bara min!


Vet inte om det är leran som kanske gör det men i mina ögon är hon den vackraste! ;D

Vi ska sätta upp en ägarskylt i stallet med en bild på Troja, ska tipsa mamma om denna bild. Tror hon kommer att tycka det är en super bra idé tror inte ni! Haha! ;P Om några timmar har hon varit min i en hel vecka! :D
Riktigt taskigt att jag inte kan rida just nu bara.. Men då får jag väl pussa på henne desto mera nu istället! ;)

Cravings!

Ååå har hittat en massa Betty Boop och Marilyn Monroe saker som jag vill ha på Tradera!

Skulle kunna inreda hela mitt hem med bara Marilyn Monroe och Betty Boop! Fast frågan är hur snyggt det skulle bli. :P Haha! Och Udden skulle väl vägra att komma förbi iof men vem har sagt att det måste vara en dålig sak?! Hahaha! Nej nu är jag taskig! :P

Nej har fastnat alldeles för länge framför Tradera så nu orkar jag väl inte gå upp imorgon bara för det.. Men det måste jag ju tråkigt nog, måste packa hamster vid 7 tiden på morgonen. Jippie eller nått.. Men då blir jag av med dom iaf. Fast lite tråkigt är det att bli av med Hugo.. Fast det är ju ett val jag gjort. Behöver ha plats om jag ska fortsätta med mitt projekt att få fram flera blåingar och jag vet ju faktiskt vart han hamnar så jag kan ju sno tillbaka honom om jag saknar honom allt för mkt. ;) Men jag har ju hans son och hans dotter här hemma plus 7st barnbarn och 7st barnbarnsbarn så jag klarar mig nog. Men ingen är iof lika snäll och go som han, men jag får klara mig helt enkelt. :)

Nu ska jag gå och nanna.. Eller ja snart, måste bara kolla på liite Betty Boop saker till innan jag går och nannar.. ;)


GE MIG!

Shoppeli shoppelo..

Vad jobbigt det är att ha värsta största shoppingbegäret samtidigt som man absolut inte vill göra av med några pengar. :P

Nån som har lust att sponsra en shoppingtur?! ;P Thihi!

Fast jag ska nog ta Elliott med mig in till Uppsala imorgon så att han och jag kan hitta en födelsedagspresent till Engla som vi ska fira på midsommar. :) Har bara ingen aning om vad vi ska köpa men vi hittar säkert nått. :)


Killarna försöker fundera ut nått bra att köpa. ;P

God morgon yxskaft!

Felicia, Kajsa och Liw sitter och leker med hästar på golvet.
Jag retas lite med Liw för att hon som ska fylla 18 i september sitter och leker med två 11-åringar, varpå hon säger; "Men vadå jag kanske har barnasinnet kvar!"

Sen lämna vi det och dom fortsatte och leka och börja plocka ihop sin flock varpå Liw säger: "Men det här är inte realistiskt!"

Men hallå!! Sist jag kolla så trodde jag iaf att "ha barnasinnet kvar" betydde att man hade fantasi! Men jag kanske har fått det om bakfoten?! ;P Haha!

Uppe med tuppen..

Vad kul det är med eksembarn som väcker en mitt i natten genom att han vrider och vänder på sig och kliar som en tok!

Nån som vill byta med mig?


Btw så är tuppen redan vaken för att han sitter där ute och galer som bara den! :P

Ooops..

Jag råka raka bort allt hår på barnet.. Så nu är Elliott flintskallig som sin pappa! Och nu tycker han att jag också ska vara flintskallig som hans pappa! Jag tacka vänligt men bestämt nej! :P haha!

Lyckades få några bilder på "mellanfrillan" iaf innan jag raka bort allt. ;)

Ångrar mig lite nu faktiskt. Jag gillar ju Elliott med långt hår. Och Elliott gillar ju också sitt långa hår. Men samtidigt så måste han ju också vara villig att borsta och tvätta håret om han nu ska ha så pass långt hår och det är han ju inte..

Och ja som mamma alltid säger; Det växer ju ut snart igen! ;P

Vanesak vanesak..
Folk brukar alltid vara negativa till förändringar i början och jag är absolut inget undantag. :P Men nu var det ju iaf jag som stod för förändringen vilket förhoppningsvis underlättar bearbetningen lite.. ;P Haha!


Elliott med tofs är nu ett minne blott..

Stackars barn!

Jag tröttna på Elliotts tovor i håret och hans ovilja att borsta sig så jag övertala honom idag att vi skulle klippa tuppfrilla! Vilket jag kanske ångrar lite nu.. Haha!

Gick ut på trappen med saxen i ena handen och rakapparaten i andra och börja gå loss!
Var ju riktigt kul faktiskt! Men det är fan svårare än det ser ut att få håret jämnt!
Just nu ser han inte riktigt klok ut.. Försöker få honom till att vilja ha allt hår bortrakat men det vägrar han!
Han vill inte klippas mera nu.. :S Hjälp! :P

Men jag har sagt till honom att om han vill ha kvar det hår han har nu så måste vi åka till frisören och jämna till det, annars måste jag ju skämmas! Den här gången kan jag ju inte skylla på nån annan heller utan nu är det enbart mitt fel! Haha!

Men han verkar vara nöjd med sin frisyr iaf trots att den är hur ojämn som helst! ;D

Ska försöka få det på bild imorgon! ;)

Barnen åkte för att bada..

Lasse tog alla barnen och åkte till badet. Helt sjukt tycker jag som faktiskt tycker det är kyligt ute idag, men barn är ju som dom är och Lasse låter dom vara barn. :P

Får se om dom blir sjuka sen. Rätt åt dom isf! :P Snäll jag är då. ;P haha!

Själv sitter jag inne med lite ryggvärk. Ska snart lägga mig på soffan tänkte jag. Är sugen på vattenmelon, tur att jag tvinga mamma att köpa det igår! ;P Thihi!

Erbjudande för Latte älskare.. :)


Se fler erbjudanden eller lägg upp ett erbjudande får dina läsare

Ringer..

Här börjar det hända saker. Tar tag i lite saker jag borde ha tagit tag i för länge sen och fan vad bra det känns! Iaf för stunden. :P Vet aldrig om det kommer bakslag sen men just nu känns det super skönt faktiskt. :) Kanske man kan bli av med just den här demonen om ett kort tag. :)

Nu ska jag ringa ett samtal till sen har jag ringt det jag skulle ha ringt i måndags.. Lite försening bara.. :P

Men huvudsaken är väl att det blir gjort. Fast den här sista saken borde jag ringt om för länge sen.. Skäms lite över det men förhoppningsvis löser det sig ändå. :)

Får faktiskt ta och skärpa mig snart! Är ju faktiskt 25år nu! Nu ska man va vuxen!
Fast enligt SJ så har jag ett år kvar innan jag bli vuxen. ;P haha!


Söta lilla Skorpan..

Är hon inte underbart söt lilla Skorpan!? :D
Hennes personlighet går inte av för hackor den heller!
Gladare och trevligare hund får man leta efter! :D

Underbar och älskad av alla!


Hur underbar får man va?! Världens goaste unge! :D

Tydligen blir man väldigt statisk av att rulla runt på en studsmatta. Om man tar i kanten och sen gör en "high five" så får man en härlig stöt! haha! Dumma Udden att lära Elliott det! haha!

Det roligaste är ju dock att så fort Elliott gett än en stöd så lägger sig håret ner igen som om inget har hänt! ;P

1år äldre..

För alla er som missa så fyllde jag faktiskt år igår. ;)
Vart hela ett år äldre, inte illa att lyckas åldras ett helt år på en dag! Haha!

Så numera ska man komma ihåg att skriva 25 varje gång man skriver ner sin ålder istället för att skriva 24. :)
Får se hur det går.. Men så här på "äldre" dar så spelar det väl ingen större roll om man missar ett år hit eller dit eller råkar skriva ett år för mycket.. Just nu känns det inte som att det spelar nån större roll. Känner mig ju inte direkt äldre..

Men man kanske borde ta och skärpa sig nu och fixa iordning saker och ting!
Kan ju inte bara gå och dra hela livet. ;P

Vi börjar första dagen på mitt nya liv på fel sida av 20-talet lagandes en rabarberpaj kanske?! Inte för att det är nått jag gillar men Elliott vill äta rabarber säger han och mamma tackar aldrig nej till rabarberpaj. Hon har gått och tjatat om sina rabarber alldeles för länge nu så nu slår vi slag i saken och gör nått med rabarber till henne!

Fast först måste vi nog fika lite och äta lite mer på gårdagens tårta. ;) Med lite smaskigt kaffe till, lr ja kaffe blir det till iaf. :P Jag kan inte göra smaskigt kaffe, kan försöka men jag lyckas sällan! :P

Taco..

Står och steker köttfärs, fryst köttfärs.. Varför påminnde ingen mig om att det är jobbigt med fryst köttfärs för? Man måste ju stå och vända och lalla med den och hålla mera koll än annars, riktigt jobbigt. Men värt det! Helt klart värt det! ;D Thihi!

Tänkte att jag skulle göra mig lite taco faktiskt. Vi åt taco i onsdags så det finns fortfarande en massa grönsaker kvar som inte är helt förstörda än så varför inte äta taco en gång till denna vecka?! ;) Det kan ju aldrig bli fel! Thihi! Allt fanns ju här förutom taco krydda men det kom mamma precis med så nu ska här snart smaskas! Tråkigt bara att jag får äta själv. Det är ju mycket trevligare med lite sällskap vid matbordet. Men jag får sätta igång MTV eller VH1 och sitta och lyssna på lite musik till maten istället. Hade ju varit kul om man hade kunnat äta framför tv:n men eftersom den enda tv:n som finns är vid sängen så tror jag nog att jag sitter vid matbordet. Blir ju inte så mysigt om man råkar spilla! Jag orkar inte bädda om bara för att jag är klantig! :P Måste ju ändå bädda om imorgon kväll inför hemkommandet av ägarna till huset. ;)

Nu ska jag vända på köttfärsen igen..


Men va fan!

Det verkar som att det inte är meningen att jag ska ta några kort!

Nu är nämligen batteriet laddat men nu istället så är kortet fullt! Jävla skit säger jag bara!

Jag vill ju inte radera en massa bilder som jag inte vet till 100% finns på usbminnet. Och usb minnet kommer jag inte åt iom att det är hemma hos mamma och jag sitter här ute med hundarna..

Inte bra, inte bra!

Nån som vill komma förbi med ett nytt minneskort till mig?! ;)

Skulle behöva typ 60GB tack! ;P haha!
Nej men 32 skulle funka bra det med.. ;P Haha!


Hundvakt..

Sitter just nu helt ensam i ett hus ute på landet..
Udden och Elliott är iväg på studentfirande och jag sitter här utan byxor med dörren öppen och fryser! Det sista kanske jag får skylla mig själv för. :P Haha! Byxorna ligger ju trots allt på stolen här brevid. :P Men det är ju ingen idé att ta på sig dom när man ändå planerar att krypa ner i sängs igen och glutta lite tv. ;)

Ska väl erkänna att jag ljög om hela ensamheten. :P Jag är ju faktiskt inte ensam, jag har ju 6st hundar till sällskap! 6st små söta goa hundar! :) Fyra chihuahuor, en chihuahua/Dv. spets (pomerian) och en papillon. De två sistnämnda är faktiskt min älskade Olivers mamma och pappa! :) Det är så roligt att se hur lik han är dom till personligheten trots att han bara spenderade sina första 7v tillsammans med dom! Och utseendemässigt har han ju samma ansikte som sin mamma! Sååå lika! Det är sjukt!

Jag har varit hundvakt till det här gänget förut också, två gånger tror jag faktiskt att det är. Förra gången var för ca 2år sedan eller nått, Elliott måste ha varit runt 1½ år tror jag. Den gången var det dock lite flera hundar här då dom hade 3st valpar, en av valparna har dom kvar men hon är ju vuxen nu. :) Sen har dom skaffat en annan hund och Kalle är omplacerad så lite annat gäng är det men i det stora hela ändå samma. :P Olivers mamma Märta var dock inte här förra gången för att hon bodde just då hos ett par släktingar till dom som äger hundarna och jag minns än idag att jag saknade min lilla Oliver nått fruktansvärt! Han är ju som min andra hälft den där hunden, både på gott och ont, så det känns ju verkligen när man är ifrån honom. Men den här gången, hemskt nog, saknar jag inte honom alls lika mycket för att det känns som att jag har honom här iom att hans mamma är så lik honom till både utseende och beteende! Självklart saknar jag min Oliver men inte alls lika fruktansvärt som förra gången!

Det kommer faktiskt vara sorgligt att åka härifrån. Jag tycker det är super mysigt här hemma både i huset och med alla hundar så jag kommer att sakna hundarna och huset när jag åker. Visst kan jag komma hit och hälsa på hundarna mer lr mindre när som men det vet jag ju redan nu att det inte blir av. Jag kan nog räkna på min ena hand de gånger jag har varit här sedan sist jag var hundvakt. Men jag får väl hålla tummarna att dom vill åka bort snart igen! Haha! ;P

Tog hit min kamera för ett par dagar sedan men jag hade tydligen glömt att ladda batteriet så än har det inte blivit några bilder tråkigt nog. Förra gången tog jag MASSA bilder och den här gången då jag faktiskt har en bättre kamera att komma med så har det inte blivit en enda bild mer än en mobilbild på mig och Skorpan. :P Men nu har jag laddat batteriet så nu gäller det att komma igång för att imorgon natt så kommer dom hem igen så om jag vill ha några bilder gäller det att jag börjar blixtra så fort som möjligt! :P
Måste ju åtminstonde få in minst en bra bild på varje hund! Och speciellt på Olivers mamma och pappa! Pappa Ture är ju 16år nu så det gäller nog att passa på faktiskt! Visst han är pigg piggelin men man vet ju aldrig när drt är dax. Just nu ligger han dock i sängen, trodde jag! :P Gick precis och kolla men det gjorde han inte alls för där låg bara Märta, Skorpan och Alice! Ture låg ute i solen och toksov. Det märks att han är gammal för att han hör inte alls så bra längre, lr så har han skaffat sig en slänga av selektiv hörsel fast det verkar ju alla hundar här ligga inne med mer lr mindre! Haha! Beror väl på vad man vill. :P Vill man att Alice ska sluta jaga katten så är hon helt plötsligt döv men ropar man på henne och vill att hon ska komma annars så kommer hon som skjuten ur en kanon! :) Så det beror väl helt på om dom tror att man ska ge dom nått gott eller inte! Haha!

När jag såg Ture ligga där ute så gick jag iaf in och hämta kameran men då rörde jag ju på mig så då vart ju alla hundar intresserade av vad jag höll på med så då vakna alla och när jag satte mig ner på knä för att ta kort på Ture så var Skorpan så snäll att hon gick och väckte Ture genom att slicka honom i ansiktet! :P
Men jag tänkte att då får jag väl ta lite fina vaken bilder på honom istället men då hade jag Signe som hoppade på mig och ville att jag skulle kela med henne! Haha!

Det är inte lätt med såna här översociala och glada hundar! haha! Men det är ju precis så det ska vara! ;D Thihi!

Nu ska jag gå och lägga mig under täcket och kolla om det är nått bra på tv. :) Lägga mig och mysa med gänget! :) Får se om jag får en Alice under täcket som vanligt. Haha!

Alice påminner mig jätte mycket om en gammal kompis. Hon har långa spinkiga ben och är en liten "goofeboll" så när jag ser henne så tänker jag bara på Micke! Haha!