Bambino tävling 4!

" Jag hoppas på att bli 1 av 4 som vinner hos WWW.JENNYN.SE
Vinsten är ett kit från Bambino som innehåller
haklapp, bestick och tallrik 

Var med och tävla HÄR du också! "


Bambino tävling 3!

Jag tävlar hos emmaoskrutten om ett "börja äta själv" paket från Bambino. Tre stycken vinner varsitt set med haklapp, bestick och tallrik. Tävla HÄR du med!


Bambino tävling 2!

"Jag är med och tävlar om ett Bambino-set hos Natalie&Bella"

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! :)


Bambino tävling 1!



"Jag tävlar hos Från botten till toppen... om ett av fyra Bambinoset! Tävla HÄR du med!"

Walking dead!

Nu är det spännande på tv! Eller ja just när jag skrev det så var det snusk men annars är det spännande! ;D Haha! Det har börjat en serie precis i min smak på Tv11. En serie om zombies!

Helt underbart!! Men lite läskigt när man är ensam hemma! :P Eller ja barnen är ju hemma. ;P



1 timme och 18 minuter..

Så lång tid är det sedan mitt förra inlägg och jag har städat för fullt under hela tiden! :P

Visst till mitt försvar så fick jag stå ett par minuter (säkert 10-15) bara för att fundera ut hur jag skulle göra då det inte funkade att göra så som jag hade tänkt från början..

Och nu skriker barnet lagom till att man är klar så dax att gå och tutta barnet och sen iväg för att handla! :)


Storstädning och ommöblering..

Ja nu är det storstädning och ommöblering på gång inne hos hamstrarna!
Har ju fått hem alla hamstrar jag hade hemma hos mamma så nu är dom ett lagom antal här hemma. ;P Thihi!
Jag tycker det är super mysigt att gå in till hamstrarna och bara vara. Då slappnar jag av. :)

Eller i vanliga fall slappnar jag av men de senaste dagarna har det bara känts jobbigt för det står burar huller om buller och är skitigt på golvet, ligger matpåsar och tillbehör mest överallt tycker jag.

Så nu när Adia är här och underhåller William och Jesper underhåller Elliott så tänkte jag att jag ska passa på att ta tag i hamsterrummet! ;) Så nu ska här fixas!

Supermys! :)

Börjar känna mig..

..HUNGRIG!

Jag gav barnen mat men jag glömde bort mig själv.. Det är jag i ett nötskal! Haha! :P Jag glömmer bort det mesta nu för tiden faktiskt! Haha! Jag måste skriva ner allt jag vill komma ihåg men sen glömmer jag att kolla på lappen så det är ju helt onödigt, bara slöseri med bläck! :P Haha!

Har nu i alla fall lagt fram lite sallad från igår till mig. :) Jag hatar kylskåpskall mat så den får helt enkelt stå framme tills att jag kommer ihåg att äta den. ;P

Under tiden kan jag ju försöka göra lite nytta. Skulle behöva ta itu med badrummet och slänga reklam som tydligen kommit in dit, fråga mig inte hur eller varför. :S Måste vara nått av mina smarta drag! ;P haha!
Joo nu kommer jag ihåg! Vi skulle gå ut och då låg reklamen ivägen och då tog jag upp och la den på skötbordet men sen ville Udden byta blöja där så då slängde han ner det på golvet och sen har det helt enkelt blivit liggandes där.. Inte bra! Men men.. :P

Nu ringer mamma. :)

Överdrivet?

Var precis inne i badrummet och kom och tänka på att nu när barnen är här så kan jag ju passa på att packa ner schampoot och balsamet som jag inte tål som jag tänkt skicka hem till mamma. Med 6 personer så går ju schampoo och balsam åt rätt bra så det är ju dumt att jag slänger helt nya flaskor bara för att jag inte tål, det finns ju säkert nån där hemma som tål det. :)

Och när jag ändå kom och tänka på det så började jag kolla runt och började räkna.. Hmm.. Det skulle jag inte ha gjort! :P Haha! Jag tror att jag kan ha överdrivet lite när jag köpt schampoo och balsam. Och även duschkräm. :P

Detta var vad jag hittade i skåpet:
  • 4st helt nya oöppnade showergel
  • 5 helt nya oöppnade shampoo/balsam
Och detta är vad som står framme:
  • 7 showergel
  • 11 schampoo/balsam
Och av alla dessa så använder jag ett par schampoo och balsam och en showergel. :P
Vissa av flaskorna framme tror jag nog kan vara oöppnade dom också. Så jag tänkte att jag packar nog ner ett par stycken till mamma. :P Annars lär ju jag inte behöva köpa schampoo och balsam någonsin igen! Det är bara det att alla 16 är typ olika sorter. :S Eller nej det är ju par av allt så "bara" 8 olika sorters schampoo! Haha! :P

Kommer nog skicka hem alla förutom 3 par till mamma. :P


Barnvakt..

Här sitter en trött människa som igår kom på idéen att jo men jag kan ju passa barnen medans Lasse håller på och hjälper till i stallet. Dvs drar mitt strå till stacken för ena hästen är ju trots allt lite min. ;)

Kan ju bara säga det att idag ångrar jag mig lite. :P Fast iof är det ju nästan bättre att dom är här för då behöver ju jag underhålla varken Elliott eller William!
William sitter och bara kollar på barnen och snackar för fulla muggar! Han tycker det är jätte kul att barnen är här! :)

Det jobbiga är ju bara att barnen vill ju ha mat också! Jag har sallad kvar som jag gjorde igår, det borde dom väl kunna äta hela dagen?! Det tycker jag iallafall! :P haha!

Har en lasagne också som jag köpte igår. Familjelasagne på 1,3kg! Tänkte att man kanske skulle kunna få lite matlådor att bara värma i micron sen. ;) Men det återstår ju att se när man har både Adia och Jesper här! :P

Nej om man kanske ska försöka få lite gjort. Har en hel del att göra. :/

Jag blir galen!!

Det här JÄVLA internet kan äta skit och dö!!!!

Har aldrig varit med om nått mer värdelöst skit!!!

Och jag som tyckte ComHem var lite dåliga, dom är INGENTING mot Tele2!!!!
Comhem är ju värsta dröm semestern i jämnförelse!


Allt bara går och skogen just nu och då väljer Elliott att bråka med mig. Wrong time!

One more thing..

En till sak jag irriterar mig på är att jag lyckades köpa för små kaffefilter häromdagen när jag var på Ica! What the fuck liksom! Jag visste inte ens att det fanns så där små! :P Haha! Men men jag får väl leva med det. ;P Om det inte finns nån som vill ha dom små? ;) Thihi!

Så det är inte bara Udden som irriterar mig idag! ;P Haha!

Men va fan..

Ahh!! Jag blir galen!! Desto mer jag går runt i lägenheten så hittar jag saker som irriterar mig!

Jag sa till Udden minst 2-3 ggr igår om att jag inte vill att han sätter saker på samma sida av diskbänken som katterna har sin mat för då finns det risk för att dom har ner sakerna plus att dom ska ju gärna kunna sitta ner när dom äter och inte behöva stå över en himla massa saker. Men trots det så har han flyttat en kastrull från spisen till just katternas plats! Jag fattar inte?! Om han ändå inte tänkte diska den eller sätta in den i diskmaskinen då är det väl rätt onödigt att ens flytta på den?! Eller har jag fel?!

Sen har jag sagt till honom ett par gånger att jag vill att han ställer tillbaka tandkräm och sånt där han tar det! Jag ställer allt in mot väggen för att det är så jag vill ha det och då finns det heller ingen risk att man råkar knuffa ner det i handfatet medans man tvättar händerna. Men enda VARJE dag han är här så får jag ställa in sakerna mot väggen igen! Det spelar ingen roll om det är hans saker eller Elliotts saker!

Jag blir så jävla trött!! Jag ber flera gånger och det är som att prata med en vägg!!

Visst det finns saker som jag är lite konstig med tex; hur jag vill att smörpaketet ska se ut inut eller att mjölkpaketen ska stå på ett visst sätt men dom sakerna förväntar jag mig inte att han ska följa för det är ju mest jag som är knäpp. ;P Så dom sakerna ber jag inte ens om för där fattar jag ju själv att det är lite stört. ;P Men det kan hända att jag har nämnt det nångång i och med att jag får lite rysningar när det inte är på mitt sätt. :P Och det kommer han minsann ihåg men när jag ber honom att göra saker då kommer han minsann inte ihåg! Hur jävla stört som helst!

Ibland när man kommer in i köket så står en lucka öppen. :S Man bara what?! Hur kan man gå ifrån utan att stänga luckan?!

Irriterad!

Idag känner jag mig irriterad! Och det blir ju inte direkt bättre av att Elliott håller på och bråkar med mig precis hela tiden! Han sitter och tjafsar om småsaker som inte har nån betydelse! Jag blir tokig!!

Men den största anledningen till varför jag är irriterad är ju på grund av Udden! Han har mage att klaga över att det är stökigt här hemma men vad gör han om dagarna när han är här?! Absolut ingeting!! Han har varit vaken hela natten idag och vad har han gjort?! Absolut ingenting! Han har inte ens plockat bort efter sig själv utan det har jag fått göra!

Visst han har rätt att tycka det är stökigt och jag begär inte att han ska städa upp efter mig men när han inte ens plockar upp efter sig själv! Nej då tycker jag inte att man har rätt att klaga!! Jag har dessutom lagat mat till honom varenda jävla dag den här veckan och han har inte ens erbjudit sin hjälp med att skära grönsaker eller nånting.

Nej jag känner mig måttligt irriterad just nu! Och det är väl just det som Elliott känner av så då måste han bråka om precis allting! Det är så att man känner att man bara vill slå till honom! Men så får man ju inte göra! ;P

Ska försöka ta lite frisk luft och lugna ner mig lite.. :)

Ska väl försöka sätta Elliott i nått slags "arbete" också så att han har nånstans att rikta sin energi mot istället för att jag måste få ta hand om den.. Tror nog det behövs en tvfri dag idag för hans skull. Han har massa energi som han behöver utlopp för märks det! Jag kanske ska bjuda honom på lite kaffe?! ;P Haha!

Eller så jagar jag honom i hela lägenheten! Fast då finns det väl störst risk för att jag blir trött istället för honom! Haha! :P

God natt!

Nej jag har inte somnat än! Det är så typiskt mig att inte gå och lägga mig. Om nån timme har jag varit uppe ett helt dygn och det börjar kännas i mitt huvud. Huvudvärk..

Det börja med att jag var jätte trött och tänkte gå och lägga mig vid 20-tiden men jag vet att om jag somnar då så kommer jag att vakna några timmar senare och inte kunna somna om så istället satte jag mig och åt lite godis för att orka vara uppe en liten stund till. Det borde jag inte har gjort för sen kunde jag ju inte somna! Och sen fastnade jag vid datorn och vid tv:n och nu sitter jag här. Men nu ska jag stänga ner datorn och försöka sova! Är som sagt jätte trött och har huvudvärk så nu borde jag kunna sova lite. ;)

Mjukisar..

Var inne på H&M's sida tidigare idag för att kolla efter lite nya byxor till Elliott, han har nämligen kommit in i en period då han vägrar att ha nått annat än mjukisbyxor på sig! Han blir jätte ledsen om man till exempel lägger fram ett par jeans till honom. Han vägrar! Han springer iväg och börjar gråta! Tyvärr börjar han växa ur de flesta mjukisarna han har så jag tänkte att jag bör klicka hem lite nya byxor. Blir ju så sällan man är in till H&M så då är det ju skönt att kunna beställa via internet. ;)
Vad jag har sett så är det H&M som har de billigaste mjukisbyxorna som faktiskt är bra kvalité också! Eller jag tycker dom har bra kvalité, Elliott har inte lyckats ha sönder några par än i alla fall. ;P Thihi!

Såg även att dom hade erbjuande på shorts så då passade vi på att klicka hem två såna också för dom lär gå åt i sommar. ;)

Elliott fick själv välja färg och han valde grönt! Sen valde jag resten så då vart det mycket blått! ;P Haha!

Det roliga var faktiskt att det fanns rosa att välja mellan och en liten del av mig hoppades att han skulle välja det men den andra delen ville inte det.
Men han kollade och direkt peka han på den rosa och sa: "Jag tycker om rosa men jag vill inte ha det!"

Underbart!! Jag vart jätte glad! För det är minsann inte varje dag som han erkänner att han gillar rosa! ;D

Får bara hoppas att hans fina gröna shorts kommer på posten nästa vecka som det står! :)
Han fick ju faktiskt ett par gröna mjukiar också så han kommer nog att bli glad! ;)

Jag måste gå igenom hans kläder imorgon och lägga undan det som är för litet..

God mat!

Gud vad god mat jag gjorde!! ;P Vart faktiskt chockad själv över att det vart så lyckat som det faktiskt blev. :) Vart dubbelpanerad groupierfisk med potatis och kall sås. Såsen gjorde jag på creme fraiche, dill, senap, salt och peppar. Hur lätt som helst. :)

Fick ju som sagt dille på fisk redan förra veckan men har inte gjort nått tidigare för jag har väntat på Udden. ;) Är inge kul att testa nya saker utan honom! Jag måste ju visa honom vilken duktig hemmafru han har! haha! :P

Det bästa med maten var dock att det blev precis så mycket kvar så att det räcker till lunch till mig imorgon! Mouhaha! Udden kan få ta en bit att Elliotts pizza. ;P


Laga mat!

Nu ska här lagas lite mat! Ska göra fisk och potatis med nån slags dillsås. :) Blir första gången jag tillagar fisk så det ska bli intressant! ;)

Kom nyss hem från min lilla shoppingtur på Ica och jag vart förvånad över hur billigt det blev när man bara köpte sånt som stod på listan! Haha! ;P Det slank ner två saker som inte stod med på listan, ena saken kostade 15kr och den andra kostade 20kr så det vart ju bara 35kr extra MEN däremot var det tre saker vi inte köpte. En av sakerna fanns inte och resten orkade jag inte bära när jag hade så mycket annat på listan så det får vänta tills imorgon helt enkelt. ;)

Men nu ska jag inte fortsätta babbla om mathandlingen utan nu ska här handlas med tillagning av mat! ;) Thihi!

Handla..

Ska springa iväg och handla lite. Behöver lite mjölk och skit. Eller ja inte bokstavligt talat på den senaste däremot men jag hoppas ni förstår! ;P Haha!

Har inga kaffefilter kvar heller! Det måste jag ju ha! Annars kanske jag gör som Udden och somnar på soffan! Haha! ;P

Sen behöver jag lite till kvällsmaten också. :) Kanske ska köpa hem lite jäst också så att jag och smellan kan baka lite bullar. Det återstår att se däremot. ;P

Ska se om jag kanske kan få med mig Elliott till Ica också. Tror ju inte det men man kan ju alltid försöka! ;)

Snart..

Snart kommer stora killen hem från sin första dag på dagis efter alla julledighet! Han skulle egentligen ha börjat för typ 3 veckor sedan men de första två veckorna så trodde jag att han hade vattkoppor, vilket han troligtvis kanske inte hade, och förra veckan så kom inte jag ur sängen pga min onda rygg! Så det tog ett par timmar för mig varje morgon att komma ur sängen så då hann vi inte iväg till nått dagis.

Så nu ska det bli jätte spännande att höra hur han har haft det! :) Han var tydligen inte jätte glad över att bli lämnad på dagis men det är ju inte så konstigt när han inte har varit där på nästan två månader.

Så nu är jag spänd på att få höra om hans dag! :D Ska värma lite bullar så vi kan fika och mysa lite! ;) Thihi!
Synd bara att kaffefiltret är slut, hade behövt lite kaffe i mig till bullen! ;P Det börjar nämligen kännas att man har varit vaken sedan 6.30 :P

Nu öppnas dörren!! :D :D :D

För många!

Sitter och kollar igenom min blogg för att se om jag kan minska ner antalet kategorier. Känns som jag har gått nutts på att skapa kategorier! :P Haha! Jag skulle säkert lätt kunna fixa en kategori för varje inlägg. :S Weirdo!

Men att sitta och flytta dom en och en är ju hur jobbigt som helst! Nån som vet om nått smidigare sätt att flytta dom på? Fast iof ska väl inte alla inlägg till samma kategori men endå.. Sjukt jobbigt att flytta dom en och en..

Nu har jag tagit bort 4 kategorier redan men känner nog att jag skulle kunna ta bort minst lika många till. Saker ligger ju ändå inte där dom borde. :P Plus att vissa passar ju i mer än en kategori. Egentligen borde jag bara skita i allt och lägga det i Familje kategorin. ;P

En fråga bara: Varför ha en kategori som heter "Random" när man har en "Allmänt" kategori?! Är inte det typ samma sak?! ;P Haha!

Jaja! Jag i ett nötskal!!



Det här inlägget skulle ju passa bra i en kategori som heter: "Kategorier"! Haha! :P

Han somna om..

Nu har bebis somnat om igen. Han brukar ju sova till typ 11-12 på mornarna så han är ju inte van att gå upp så här tidigt! :P Så det var dax att somna om igen. Nu återstår det att se hur länge han tänker sova. Man kanske ska sno åt sig en powernap medans han sover. Fast nu är ju Udden här så nu kan jag ju lyxa till det och gå och lägga mig trots att bebis är vaken! Massa lyx! ;P Haha!


Hunden avslöjar din ålder!

Läste en artikel om hur hunden avslöjar din ålder! Dom har gjort en undersökning och listat vilken ras som är vanligast för olika åldrar. Listan ser ut som följande:

Ungdomar (under 25 år):
1. Jack Russel
2. Chihuahua
3. Rottweiler

Unga vuxna (26-35år):
1. Rottweiler
2. Jack Russel
3. Labrador

Familjeliv (36-55år):
1. Schäfer
2. Golden Retriever
3. Labrador

Äldre medelålders (56-64år):
1. Golden Retriever
2. Pudel
3. Labrador

Pensionärer (över 65år):
1. Pudel
2. Strävhårig tax
3. Labrador


Väldigt intressant tycker jag! Och lite smårolig också! För om du till exempel tänker efter senast du såg en pudel eller strävhårig tax, hur gammal tror du ägaren var?! Är dock lite förvånad över att Golden bara är på andra plats i familjelivs åldern. Där hade jag nog gissat på första plats faktiskt. Schäfer är ju trots allt en bruks hund och inte den självklara familjehunden i mina ögon. Missförstå mig rätt nu! Jag menar inte att det inte är en familjehund för det är det ju helt klart men golden känns mer som nått lata småbarnsföräldrar skulle välja än en schäfer. Fast att jag tror det kanske säger mer om mig än om den här listan. ;P Haha!

Det roliga i det hela är att min lillebror har en rottweiler och artikelns förtext så står det: "Ungdomar föredrar chihuahua och jack russel, 30-åringar väljer rottweiler, medan pudel och tax är pensionärernas favorit."
Sen så har ju mamma en pudelblandning också! Haha! Så inte konstigt att jag tycker det här är lite halvkul!

Min hund är däremot inte alls med! ;P

God morgon!

Tydligen tyckte Udden och Elliott att det var okej att gå upp redan vid 06.30 så nu är hela familjen vaken! Jag och William låg nämligen och sov i soffan så självklart vaknar vi båda när dom kommer ut och tänder lite här och där. Udden sa till mig att jag kan ju gå in och lägga mig i sängen nu när ingen ligger där. Jag får nämligen ont i ryggen om nån mer än jag och William ligger i sängen, jätte trevligt måste jag säga! Det är ju nämligen ingen vanlig ryggont utan jag kan knappt röra på mig! Jippie liksom! :/

Men i samma veva som jag tänkte flytta på mig över till sängen så vakna lillfisen så då tänkte jag att då får jag väl ge honom lite tutte först. Och sen efter han hade ätit klart så hann jag piggna till.

Så nu har jag skickat iväg Udden upp för att väcka Kim och gå ut med Daisy medans Elliott och William ligger och kollar på barnkanalen. :) Och jag ska spela lite farmville!

Desto mer jag känner efter nu så är jag nog lite trött så jag ska nog gå och vila lite efter att Udden kommit hem igen. ;) Bäst att passa på när man faktiskt får sova på mornarna! ;P


God morgon!

Tydligen tyckte Udden och Elliott att det var okej att gå upp redan vid 06.30 så nu är hela familjen vaken! Jag och William låg nämligen och sov i soffan så självklart vaknar vi båda när dom kommer ut och tänder lite här och där. Udden sa till mig att jag kan ju gå in och lägga mig i sängen nu när ingen ligger där. Jag får nämligen ont i ryggen om nån mer än jag och William ligger i sängen, jätte trevligt måste jag säga! Det är ju nämligen ingen vanlig ryggont utan jag kan knappt röra på mig! Jippie liksom! :/

Men i samma veva som jag tänkte flytta på mig över till sängen så vakna lillfisen så då tänkte jag att då får jag väl ge honom lite tutte först. Och sen efter han hade ätit klart så hann jag piggna till.

Så nu har jag skickat iväg Udden upp för att väcka Kim och gå ut med Daisy medans Elliott och William ligger och kollar på barnkanalen. :) Och jag ska spela lite farmville!

Desto mer jag känner efter nu så är jag nog lite trött så jag ska nog gå och vila lite efter att Udden kommit hem igen. ;) Bäst att passa på när man faktiskt får sova på mornarna! ;P