Pust och stön..

Sitter och rensar min ena mail och har hittills tagit bort ca 2500 mail, trots detta finns det över 430 mail kvar.. :S

Jobbigt jobbigt jobbigt!

Men sååå skönt när det är gjort!! ;D

Tror jag har avsagt ca 50 olika nyhetsmail också! Jävla mycket skit man får alltså! Och typ 80% av dom har man ingen aning om vart ifrån dom kommit. :S

Men som sagt; Skönt att få det gjort!
Känns befriande på nått sätt! :)

1 down, 2 to go.. ;P Haha!

Jävla klant!

Idag gjorde jag nått så totalt idiotiskt som jag tror att bara jag lyckas med! Haha! Hur blond får man bli?! haha!

Gick för att hämta Elliott från dagis, hade Daisy med mig som vanligt. Daisy hitta en pinne som hon börja leka med och först sa jag att "nej du, du får minsann bära på din pinne själv" men sen iom att jag är en mes så gav jag efter och tog pinnen och kasta i väg den.

Ungefär i samma sekund som jag såg vart den landa så ångra jag mig. Varför kasta jag så långt? Men men jag får väl börja springa då för att kopplet kommer inte att räcka till insåg jag rätt fort. I samma sekund som jag tar fart för att börja springa så rycks jag omkull av 39kg rottweiler!

Hur dum får man bli?! Haha!

Jag brukar ju alltid se till att inte kasta så långt så att jag behöver flytta på mig. Och varför släppte jag inte bara kopplet för istället för att hålla kvar i det så att jag hamna med en jävla kraft rakt ner i asfalten mitt på skolgården. :S Som tur var så var det inte rast. :P Förhoppningsvis så var det inte många som såg hur klantig jag var! :P

Ramla med en väldans kraft så att luften slogs ur mig. Var tvungen att ligga kvar ett tag innan jag kunde gå upp igen. Daisy hann komma tillbaka överlycklig med pinnen i munnen och ville att jag skulle kasta igen, vilket jag faktiskt gjorde strax efter att jag lyckats ta mig upp på benen igen.. Dock hamna den typ bara vid mina fötter den gången! Haha! Tror nog jag skämdes mer för det än för första gången! Haha! För hade jag sett nån göra så; dvs först kasta alldeles för långt och bli omkulldragen för att sedan bara typ "tappa" pinnen framför benen så hade jag skrattat ihjäl mig! Haha! Lite skadeglädje får man väl tåla.. ;P haha!

Men iaf.. Nu sitter jag här med en jävla värk i armen, ryggen och ev nått revben. Nått är det iaf som gör ont när jag andas. Har redan börjat få ett hyfsat snyggt blåmärke på armen. Och nedsatt funktion kan man nog också säga. Kan knappt ens hålla i ett glas med handen för att armen inte orkar. :S Gör ont när jag försöker höja armen ovanför axeln också. Inte bra, inte bra. Men det borde väl gå över om nån dag eller två, förhoppningsvis. Bara det går över innan lördag så är jag nöjd!

Jag har ju bara mig själv att skylla! Hur klantig får man bli?! :P

Nya små kryp..

Ja nu har Blåbär minsann fått en ny klunga bebbar. ;) Thihi!

Så det kanske är dax att plocka ur de 3 större syskonen nu. Hon är ju ändå duktig och låter de äldre bli så pass gamla så att dom är gamla nog att flytta innan hon föder nästa kull. :) Hon kunde ju i värsta fall ha fått ny kull efter 17dagar. Kul med bebisar var 17: de dag, eller inte.. :P

Kollade inte hur många dom var, såg bara att dom var där.

Nu ska jag gå och nanna. :)

Äckligt litet kryp!

Ni kan aldrig gissa vad jag hittade i huvudet på Elliott igår?!

Jo men självklart; En ful äcklig liten fästing!

Elliotts allra första fästing!

Får hoppas att det inte var nån sjukling för Elliott har inte fått nån fästingspruta än! Man ska ju helst inte vaccinera dom innan dom är 3år och i vintras tror jag knappast att det behövdes så därför är han inte vaccinerad. Men ska nog kolla upp och fixa det så snart som möjligt!

Regnet det bara öser ner..

Vilket vackert väder vi har! Eller inte.. :P

Kollade precis ut genom fönstret och ser hur det bara öser ner utanför! Tur att jag och Elliott inte gick till parken som vi hade tänkt. ;P Tur att man behövde nått i magen innan man gick ner så slapp man få det där över sig! För det ser inte nådigt ut.. Thihi! :P

Fast jag gillar ju regn men kanske inte när det spöregnar så här iof.. Fast iof är det varmt ute så spelar det ingen roll, då får det spöregna bäst det vill. ;) Men det är inte alls varmt ute idag. Kände nästan att jag hade velat ha vantar på mig när jag gick för att hämta Elliott. Tur att det är en sån kort bit att gå iaf. ;)

Nej blir ingen park för oss idag, får hoppas på bättre väder imorgon istället. :)

Testar..

Testar om det går att blogga från mammas nya leksak. ;) Eller vem försöker jag lura, jag använder ju den mer än mamma så det är nästan mer min nya leksak än mammas. ;P thihi Lite jobbigt att träffa rätt på tangenterna bara, men det är ju en vanesak. :) Ska sova nu. Måste upp onödigt tidigt imorgon för att hästen ska verkas. Skit tråkigt om jag får säga mitt men vissa saker måste göras vare sig man vill eller inte. Får bara hoppas att Trojghurt sköter sig den här gången! Sist sparkade hon ju till Theres, hon som verkar dom. Var iof inte elakt menat men hon fick tydligen in en bra träff på nån nerv så att det gjorde svinont. Inte bra! Bättre lycka denna gång. ;)