Prinsessan på tv..

Världens sötaste son kom precis för att hämta mig för att det är prinsessan på tv!

Han säger att jag måste skynda mig innan "den blir slut"! ;D

Så bäst att skynda sig!! :D

Bebbar :)

Nu i natt har det kommit ett litet gäng bebisar! :D Närmare bestämt 4st små guldhamsterbebisar! Dom är såååå efterlängta! Var år och dar sedan jag hade guldbebbar sist! :) Det måste ha varit Madigans kull och det måste nästan varit över ett år sedan eller mer. Och innan dess var det Toscas kull och det är faktiskt en av Toscas bebisar som är pappa till denna kullen! Min älskade lilla Milou har nämligen fått komma till och ha lite roligt! ;P Han fixa biffen även på äldre dar! Haha! Har för mig att han blir 2år nu till juli eller så men det gick ju perfekt. ;)

Trodde faktiskt inte att det skulle bli några bebisar för GG och Milou då GG blivit så smal men trots att hon smalnat av så tyckte jag mig så att hon hade en liten kulmage. Och ja mina ögon lurade inte mig iaf! ;) Tog upp och kände på henne lite försiktigt igår och nog hade hon nått i magen. Och i natt föddes dom!

Alldeles lagom många om ni frågar mig! Hellre 4 än 14! ;P
Ser ut att vara åtminstonde en svartögd och en brunögd iaf, dom andra två hade jag svårt att se på. Dom sprattla så mycket. Och man vill ju helst inte pilla på dom än. Eller vill vill man ju men man bör inte! ;P

Kommer bild så fort dom har öppnat ögonen! Innan dess är dom inte så söta att se på.. :)

Ömsning..

Kollade en snabbis på ödlan och såg att han har ju spruckit på ena sidan!
Vart skiträdd efter alla skräckhistorier man hört om zophobas larver som äter sig ut från magen på ödlor och andra djur! Men lugna mig och kollade lite närmre och då ser jag ju att ödlegubben håller ju på och ömsar! :)
Vilket är nått posivt, tror jag. ;P haha!

Tänk vad lite mat kan göra med ett djur! ;P haha!

Just nu ser det jätte läskigt ut dock för att huden står ut så att det ser ut som ett extra ben på ena sidan! :P

Ska bli kul att se om han blir lite ljusare nu efter att han har ömsat. Kim påstår ju att han är skitig för tillfället och att jag borde bada honom! Ehh skulle inte tro på det! Fick nästan panik idag när han höll på och rymma! Haha! ;P

Illamående..

Sitter här med värsta konstiga illamåendet.. Det är inte så där så att man känner att man behöver gå och kräkas utan mer att man bara mår illa och konstigt.. Inte bra inte bra!

Har nyligen varit hos hästarna och gett dom lite mat. Elliott, Oliver och Daisy fick också följa med. Gick bättre med Elliott idag än vad det brukar. Han brukar ju aldrig vilja vara där. Han brukar bara springa runt och skrika att han inte vill vara i mormors stall utan i Tindras stall! Han vill bara vara i Tindras stall! Men idag är det inget Tindras stall! Han får vänta tills nästa lördag! :P

Sen precis innan vi skulle åka hem så stack jag, Daisy och Elliott iväg och gick en liten prommis innan mamma hann i kapp oss och plocka upp oss. Vi hann inte speciellt långt idag men Daisy hann göra sina behov iaf. Och det är ju det som är det viktigaste.

Hade inte så stor lust att gå så långt när jag mår så här heller.. :/ Helt värdelöst mående!

Men det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Hundarna måste ju gå ut oavsett.

Fast hellre en stund ute i friska luften än att stå på alla fyra och skura kiss och bajs från golvet!
Det blir ingen frisk av! ;)

Fint väder = Shoppingsugen..

Vad jag önskar att jag hade lite pengar att shoppa för just nu!!
Vill bara åka in till uppsala och shoppa gärnet efter allt och ingenting! Sätta mig på ett café och ta en latte och bara njuta i solen!
Men det dröjer väl ett tag innan jag kan göra det med gott samvete.. Men jag lär väl göra det nångång med dåligt samvete innan dess dock.. :P

Funderar tom på att ta jobb på McDonalds bara för att få lite mera inkomst! Borde väl inte vara så svårt att få jobb där tycker man. Har ju fått jobb där förut. ;P Thihi!

Jag saknar ju sååå att gå runt och lukta senap och flott.. :/
Men ibland har man inte så mycket till val.

Nudlar..

Det vart nudlar iaf.. :P

Stod och tänkte att det kanske är bäst att jag viker ner tröjan för att jag kommer snart att lyckas skvätta vatten på mig och 3sek senare så gjorde jag exakt det! Dvs skvätte varmt vatten på mig! Haha! Klanto!

Varför jag har tröjan uppvikt? Har ni märkt hur varmt det är ute?! Kan ju säga att det är minst lika varmt inne hos Kim fast utan blåsten! :P Så här går man lättklädd när man är inne! Haha! :P Iaf så länge ingen ser. ;)

Lathet?

Kan man kalla det lathet när man inte ens orkar laga nudlar utan funderar på att gå till Ica istället för att köpa mackor att äta.. :P haha!

Känns ju som att hela handlingen att klä på sig och gå ut borde vara mera ansträngande än att koka nudlar men mitt huvud är inte riktigt som det bör idag.. Eller ja inte nån dag för den delen.. ;P haha!


Ikea..

Här sitter jag och vill iväg! Jag vill till Ikea för att köpa saker till barnens lekrum! Shoppa för mammas pengar mao! ;P haha! För inte ska väl jag betala för hennes barns lekrum. :P Haha!

Men mamma ligger och sover så nån resa till Ikea ser det inte ut att bli så istället sitter och och kollar på
hemsidan.

Har en idé på hur jag vill att lekrummet ska se ut. Eller hade det tills att jag började kolla alla förvaringsmöjligheter! Nu har jag ju ändrat mig. ;P Men det blir nog lite för dyrt med ett Trofast system så jag får nog gå tillbaka till mina ordinarie tankar.. Fast visst skulle det bli snyggast med Trofast men frågan är ju om det verkligen är värt pengarna..

Fast samtidigt så tycker jag ju att mamma ska köpa det för att då har ju kanske jag en chans på att få hennes Niklas bokhylla som jag velat ha hur länge som helst! ;P haha!

Vill hitta ett måttband och gå lös här inne just nu! Det spritter i fingrarna på mig! Och det har det gjort ett par dagar nu! Men jag får inte komma iväg till Ikea iaf! Taskigt tycker jag! Fast mamma inser väl hur dyrt det skulle bli att låta mig gå lös inne på Ikea! haha!

Men tills att mamma går med på att köpa ett Trofast system så får jag väl fortsätta att kolla på Apa och Samla lådorna. ;) Kanske nått antonius system också.. Fast efter att ha kollat på ikeas hemsida så blir jag bara mer och mer kär i Trofast systemet! Tror faktiskt att det skulle öppna upp rummet mer också! Känns ju så litet just nu..

Nej nu ska jag fortsätta glutta lite på hemsidan och sen kanske ta fram måttbandet och mäta lite.. Man kan ju försöka få mamma att åka förbi Ikea sen. ;) Fast det lär väl inte bli så jätte lyckat iom att hon ska jobba i natt igen.. Men försöka kan man ju alltid! ;D


Tankar..

Häromdagen när jag stod på jobbet och packade hö så kom jag och tänka på när jag var gravid med Elliott. Jag var så dundersäker på att det var en tjej. Tänkte vad konstigt det kan bli att man är så säker på en sån sak. Fast sen kom jag ju på att helt fel hade jag ju inte! ;P Haha!

Han har långt hår och vägrar klippa sig då han enligt han själv vill se ut som en flicka! haha!
Han älskar Hello Kitty, precis som sin mamma! ;P

Så enligt andra är han nog mer tjej än kille.

I mina ögon är han världens bästa och får ha precis så långt hår han vill, så länge han också vill kamma sig! För nått troll vill jag inte ha! Han får även älska vilka figurer han vill, varesig det är Hello Kitty eller Spindelmannen. Men eftersom han är en mammagris så är det ju klart att han älskar dom figurer som hans mamma älskar! ;) Fast han är minst lika mycket för spindelmannen och bamse som han är för Hello Kitty så jag tror inte att hans pappa behöver oroa sig speciellt mycket. :)

Själv är jag inte ett dugg orolig! Han är lika mycket älskad av alla hur han än väljer sina leksaker! ;D


Han är så söt i sina toffsar! ;P

Ishockey..

Gud vad jag hatar att det är ishockey på tv! Alla bra program utgår ju! Bajs bajs bajs på kanal 5!

Idag hade jag ju velat se Criminal minds!
Istället lät jag mig själv somna när jag la Elliott. :P
Sov lagom länge för att bli godissugen och vilja sitta i soffan och smaska godis! :P Men istället ska jag nog göra en kopp varm choklad och sätta mig i soffan med. Känns som att varm choklad är lite nyttigare än godis iaf. Kanske inte mycket men lite iaf. ;) Man får väl inbilla sig. :P Man har ju åtminstonde lite kalcium i mjölken, det lär man ju sällan ha i godiset. :P Thihi!


Sjukling..

Gjorde samma sak med Daisy igår, dvs tog med henne till stallet och stack sedan precis innan det sista skulle göras för att hon skulle få sig en liten längre prommis än vad jag brukar ge henne när jag är här hemma med henne.. Och trots att det fanns mindre saker kvar att göra så hann vi längre igår än dagen innan! Så trots att vädret inte var det bästa så hade Daisy tungan ute som slips. :P Jag tar det som ett bra tecken, för det brukar hon inte ha på våra fjutt prommisar. :P

Jag tycker inte heller att hon drar lika mycket när vi går ute hos hästarna där. Igår hade jag flexikopplet på henne och i början tyckte jag faktiskt att det var bättre. Som en helt annan hund. Men mot slutet så vart det mest irriterande då hon gick framför mig tills att kopplet stoppade henne, då vände hon ut på vägen istället. Hon höll nästan på att bli påkörd en gång. Störigt störigt!

Men både hon och jag har fått två bra promenader den här veckan, eller Daisy har fått tre iom cykelturen med Sara i måndags. ;) Visst vet jag att hon behöver såna här promenader varje dag men nått måste väl ägaren göra också! :P Jag ser ju iaf till att hon åtminstonde får komma ut och kissa om dagarna, det är väl alltid värt nått. :P Sen om det inte är långpromenader hon får kan väl inte spela så stor roll, det är ju upp till Kim att fixa när han kommer hem från jobbet! Det är ju hans hund!

Men visst är det roligt att gå på långpromenader! Men inte här i Knivsta! Och inte med en hund som drar, vilket Daisy gör non stop när vi går i Knivsta. Det har varit mycket lättare att vara på prommis med henne på ett "nytt" ställe. Får väl försöka fortsätta följa med mamma ut och hjälpa med hästarna för att sedan ge mig ut på en tur med Dojjan. :)
Men inte idag! Idag mår jag inge bra.. :/ Magen är dum och huvudet hänger inte alls med.. Så vågar inte gå allt för långt hemifrån idag. Tycker Kim kan komma hem snart så att jag kan åka hem till mamma med Elliott så att han roar sig med Jesper medans jag vilar på soffan.. ;)

Härlig promenad..

Var iväg till hästarna och tog Daisy med oss. När alla hästar var utfodrade och det bara var lite små saker kvar att göra (typ städa stallet :P haha) så tog jag Daisy i kopplet och sa till mamma att vi börjar gå hem så får hon plocka upp oss på vägen sen. Och ja du vi hann rätt långt innan mamma kom och hämta oss..

Nu är ju jag värdelös på avstånd men en 2-3km måste vi ha hunnit iaf.. Kanske ingen långpromenad för andra men för oss är det d. :P Vi gick i rätt rask takt också så både jag och Daisy vart varma. :P Daisy fuskade ju dock genom att gå ner i vattenfyllda diken och både dricka och svalka ner benen lite. Själv fick jag vänta tills jag kom i bilen med att dricka och svalka mig i nått vatten har jag inte gjort än :P Haha!

Det var himla skönt väder ute idag! Solen låg på ett tag för att sedan skymmas av lite moln nästa stund så att det iom det blåste lite skönt på en. Så helt perfekt väder att promenera i! :)

Tänk om man hade samma mysiga skogsvägar inne i knivsta som man kunde spatsera i, skulle ju vara kalas! Fast det finns det väl säkert. Är väl bara jag som inte har nån aning om vart dom ligger. :P

Vi såg 2st rådjur som stod och käka vid vägkanten också bara ca 2-3 meter ifrån oss. :) Dom hörde nog inte oss när vi kom eftersom dom stod kvar. Eller så brydde dom sig bara inte. :P För jätte bråttom bort verkade dom inte ha heller. Ena rådjuret stannade ändå så pass länge så att den kollade in oss innan den försiktigt skuttade iväg. :)
Daisy hade nog gärna följt efter men hon stod faktiskt helt still och bara glodde och lyssnade nått otroligt bra på mig. Behövde bara säga Daisy en gång för att få henne att kolla på mig! Annars brukar jag få stå och tjata men inte då inte! :) Säkert för att hon hoppades att jag skulle säga "Varsågod" och sen släppa kopplet! ;P haha! Men det hände aldrig! :P Orka springa efter dom sen! Då hade jag varit helt slut nu! :P

Nu ska jag laga lite mat till barnen. :) Det blir mat och potatis som Uddens pappa brukar säga! ;P Varav maten idag står för köttbullar och sen så ska potatisen mosas innan den serveras. ;) Nam nam!
Egentligen är det väl Jesper som borde få bestämma iom att han fyller år idag men jag tog mig friheten att bestämma själv att det blir hemmagjord potatismos med mamma scans köttbullar! ;D För det var jag sugen på! Och vem har hört talas om ett barn som tackar nej till köttbullar och mos?! :P Thihi!


Daisy lipar! :)

Vilket väder!

Solen skiner och Kim's lägenhet är kokhet!

Är ju helt underbart ute! Vi är dock inne just nu för ett litet mellanmål, men frågan är om vi inte ska bege oss ut snart igen. Är ju synd att det blåser bara. Blir lite kallt i skuggan. Fast samtidigt är det skönt att det blåser annars hade man ju inte stått ut i solen. ;P Man är ju inte van vid den här värmen än! :D

Nu ska jag kela lite med Prutt innan vi hittar på nya äventyr att gå ut på. ;)

Nytt husdjur?!

Ja det verkar ju inte se bättre ut.. :P
Det är ju jag som köper maten och matar den så man kan väl mer lr mindre säga att den numera är min. Vare sig jag vill det eller inte. Men hem till mig kommer den aldrig.. Eller jag tror inte det iaf.. (a) Thihi. Man ska väl egentligen aldrig säga aldrig. :P Räcker väl med att jag får ta hand om den nu i april.

Nu kanske ni undrar vad jag babblar om.. Lillebrors ödla såklart!
Är ju inte bara hundvakt när jag är här utan jag har ju tagit på mig rollen som ödlematare också! Verkar ju inte vara nån annan som matar den så då gör jag det. ;)

Idag har han både fått sallad och såna där äckliga maskar. Eller dom kanske är larver. Eller jo dom är larver iom att dom förpuppas och blir skalbaggar sen. Men hur som så är dom super äckliga! Dom bits ju också dom jävlarna! Fula äckliga zophobas päcklingar!

Köpte även nått nytt från jobbet i lördags. Hittade torkade mjölmaskar som jag testa att ge Ödlis, som Elliott kallar den. Det gick ner det med. Funderar på om jag ska ge honom lite fler såna idag. Dom är ju inte speciellt äckliga iom att dom är döda så dom kan jag tom ta i handen, oftast gör jag ju inte det men jag kan om jag vill.. :P Haha!

Han är duktig på att tigga den där Ödlis faktiskt! Eller han och han, jag har ingen aning om vad det är för nått kön på den. Jag tänker inte ta i den och kolla! :P Så mycket tycker jag inte om den. :P Thihi!

Om ni är intresserade av hur Ödlis ser ut så är det bara att googla på Skäggagam! ;)
Ska försöka lägga in nån bild om jag lyckas ta hit kameran nån dag. :)

En sak till bara..

Det ligger nånting och piper brevid mig just nu.. ;)
Det kommer från hamsterburen här brevid!

"Snutt snutt snutt" hör man om man lyssnar tillräckligt noga!
Så himla sött!

På påskafton kom det nämligen 4 små dvärghamstrar i Hugo och Majas bur. :) Tyvärr var det 2st dödfödda men 2st lever fortfarande och är så runda och goa som dom bara kan bli! :) En liten agouti och en liten mandarin ligger där i buren såg jag idag när jag kollade! :) Gången innan jag kolla så var dom ju fortfarande små och för det mesta rosa men tyckte mig kunna ana redan då att ena skulle bli mörkare än den andra och så klart hade jag rätt som vanligt! Haha! Nej men det är inte så svårt. Har man haft ett par kullar så lär man sig se pigmenten rätt fort. :) Sen så mörkar agoutisarna på sig rätt bra medans mandarinerna är knallrosa ett par dagar till. :) Så även ett otränat öga skulle nog kunna se det! ;) Thihi!

Men nu babblar jag igen! Säg åt mig att gå och lägga mig istället!! :P

Nu sluta bebbarna låta.. Dom har låtit massor under hela tiden jag har skrivit det här inlägget men nu bestämde dom sig tydligen för att sova. Och bra var väl det för jag är kissnödig! Har druckigt massa vatten idag, dvs som vanligt! ;P Thihi!


Hugo och Majas allra första kull. :)

Dumma mig..

Tänk att jag alltid gör så här!
Dvs sitter uppe alldeles för länge trots att jag är trött! :P
Var helt slut när jag kom hem, hade velat gå och lägga mig på direkten egentligen men det känns ju inte helt smart att gå och lägga sig vid 18-tiden direkt så jag höll mig vaken. Tillät mig inte ens att somna på soffan! Tänkte att jag är uppe till minst 22 iaf..

Ja jag kan ju säga att jag var uppe till minst 22.. Plus lite timmar till.. Haha!

Råkade hitta in på en gammal spelsajt som jag brukade spela på för typ 2 år sedan och såg att dom har ju fått en massa nya spel som måste testas! Och vart hamna jag?! Jo sittandes och spela UNO! Haha! För det har man ju aldrig spelat tidigare.. Haha! :P

Jaja ska stänga ner datorn nu iaf och gå och lägga mig. :) Är ju barnledig så egentligen spelar det väl inte så stor roll om jag är uppe länge nu, kan ju ta sovmorgon hur länge jag vill. Eller ja nästan iaf..

Om inte Kotten väcker mig kl 6 igen som hon gjorde imorse! Helt plötsligt från ingenstans kommer en hund och slickar mig i öronen och över hela ansiktet. Så brukar hon aldrig göra annars. :S Eller jo slickar i ansiktet och så gör hon ju men hon brukar aldrig väcka en när man sover så där på natten. Men allt hade ju sin förklaring när jag vaknar och faktiskt hör en katt pipa! Blubbie var instängd och ville komma ut så hon stod och jama för glatta livet därbakom dörren för ingen nytta. Var ju bara hundarna som hörde henne! Men Kotten var ju iaf snäll och väckte mig så att jag kunde släppa ut henne. :)

Det är ju synd om Blubbie för hade hon kunnat jama som en riktig katt då hade jag säkert vaknat! Vet inte hur många gånger man har blivit väckt av Dida genom åren pga att hon jamat som en dåre. :S Fast Dida stannar iof inte bara vid jamandet utan hon kraffsar som en tok på dörren också så man kan inte undgå att höra henne.

Blubbie däremot kan bara pipa. Ni vet ungefär så där som ens näsa piper när man är jätte täppt! Det är Blubbie när hon jamar! Haha! Hennes mamma var likadan och hennes morbror Tiger likaså! ;P Ja vi har halva släkten här! :P Haha! Fast Tiger är ju egentligen grannens katt och Blubbies mamma Kia finns ju inte vid liv längre tyvärr..

Men nu sitter jag bara och babblar.. Dvs som vanligt när jag ska sova. Då minsann kan tangenterna gå men inte annars! För annars när jag sätter mig ner och ska skriva så försvinner bara allting från huvudet.. Det är inte lätt att vara naturligt blond alla gånger må jag säga! ;P haha!

Nej sängen kallar! Natti natt!


Elliott utslagen på soffan.. :)

Jackson Rathbone..

Det finns ett avsnitt av Criminal Minds som verkligen har satt sig på min hjärna! Älskar det avsnittet lite mer än de andra. ;) Iaf av de äldre avsnitten än så länge. :) Egentligen är det väl inte så mycket handlingen i sig som gör att jag älskar det här avsnittet utan pga en blick som visas i ett par sekunder i slutet av avsnittet. Den där blicken har satt sig i mitt huvud och jag kan inte skaka bort den. Får rysningar av den! Fast bra rysningar!

Jag har en tendens att sitta och störa mig på visa "små" skådisar som är med i såna här avsnitt, dvs dom som bara är med i ett avsnitt. Vissa är så himla dåliga! Ibland kan jag inte ens kolla klart på avsnittet bara för att jag stör mig på hur personen spelar! Riktigt drygt jag vet! ;P Haha! Men jag kan inte rå för det. Tråkigt nog.

Så det jag vill komma fram till är väl att just den här blicken är nått som är helt tvärtemot vad de dåliga skådisarna brukar leverera! Blicken han ger går verkligen rakt in i mig och han ger verkligen en sån klockren blick så bara blicken är värd att sitta och kolla igenom hela avsnittet!

Men det var egentligen inte alls det jag skulle komma fram till utan poängen var ju den att jag nyligen sett det här avsnittet och har fortfarande det väldigt färskt i minnet, speciellt blicken. Och nu när jag sitter här vid Felicias dator så märker jag att den här killen som spelar i Criminal minds avsnittet är ju för sjutton med på hennes bakgrund! Och hennes bakgrund föreställer lite personer från Twilight!

Själv har jag inte sett Twilight än och har väl inte jätte bråttom med att göra det heller.. Lär väl bli som med Sagan om ringen filmerna; dvs jag ser den första och andra filmen bara nån månad innan den tredje ska komma ut. :P Haha!

Men detta gjorde ju mig väldigt nyfiken på Twilight ju! Eller mest på hur han spelar i Twilight! Är väldigt anti Twilight pga hela hysterin runtomkring! Sånt förstör väldigt mycket för mig. Då blir jag 3år igen och hamnar i trotsålder och vägrar vara med och tycka samma! :P Haha! Moget jag vet! ;P

Tänk att gå från att spela psykiskt sjuk i ett Criminal minds avsnitt till att vara med i Twilight! Måste ju vara rätt stort kan jag tro. :) Visst har han gjort andra saker också, inte bara dessa två karaktärer men det är hittills bara därifrån jag känner igen honom. :) Verkar som han har börjat få lite mera större roller efter Twilight iaf om man kollar in honom på
Imdb. :)


Blicken som får mig att rysa! Fast den gör sig sååå mycket bättre i avsnittet där man vet vad det handlar om!


Som tjej. (Spoiler alert!) Från samma avsnitt! :P Han är nästan snyggare som tjej än kille.. (a) Haha!


Börjar lösa sig..

Tänk vad lite ärlighet kan göra.. Förstår inte varför jag tror att jag alltid behöver klara av allt själv. Att jag är helt själv här i världen. Ibland behöver man hjälp. Ibland kan man inte fixa allt själv utan behöver nån annan som kan komma in och ja ibland bara bolla med en för att man själv ska kunna öppna sig och inse vilka vägar man faktiskt har att välja.

Det börjar iaf kännas lite bättre nu. :) Det kommer att lösa sig. Visst kommer det att bli vissa sura miner men det kommer att lösa sig till det bästa till slut. :) I värsta fall får vi väl göra det till det bästa oavsett vad det blir för utfall. :)

Jag känner mig iaf positiv idag, trots att jag har varit grinig och trött idag. :P Lätt hänt när man är sjuk och har en hund som håller på och drar omkull en samtidigt som barnet springer åt helt fel håll och vägrar lyssna! Självklart ringer mobilen mitt i också. Då kan man lätt dra åt den sura sidan istället för den glada sidan. :P Men det där brukar ju lösa sig så fort vi har kommit in. :P

Man snackar ju mycket om "roadrage" men jag har nått som kallas för "dogwalkerrage"! Haha! :P Har verkligen en tendens att bli sur när jag är ute och går med Daisy! Kanske för att hon drar så inåt h-vete! Eller inte kanske utan det är så! Man har ingen lust att gå ut med en hund som drar så att man får ont i armarna. Men vi gör det iaf. ;) Hon är ju trots allt en super mysig hund, när hon inte drar! ;D

Ont i hjärtat..

Idag har jag tagit tag i en sak som jag väntat alldeles för länge med.. Men för vilken nytta?!

Sitter här och känner mig slagen.. Tårarna rinner.. Allt är bara för jobbigt! Men jag har ju bara mig själv att skylla. Hatar att jag ska fungera som en struts så fort det börjar bli minsta lilla jobbigt.

Men bättre nu än aldrig kanske. Eller jag vet inte. Det kanske är för sent, det kanske inte hjälper..

Hur som helst måste jag få ihop ca 18.000kr och hur lätt är det på en skala?

Jaja det är väl bara att försöka. Göra sitt bästa. Trots att jag vet att det kommer att bli jobbigt.. Får inte gå tillbaka till strutsläge nu! Då faller allt!

Bara att ta på den tuffa masken och faca det här nu! Jag har själv satt mig i denna sitsen! Jag har ingen annan att skylla på även fast jag ibland vill! :P Visst finns det anledningar men det är fortfarande jag som gjort valen! Man har alltid val!

Men hur det än blir så löser det sig. På ett eller annat sätt. Antingen på ett bra eller på ett dåligt sätt. Man får ju bara hoppas att det är det bra sättet som vinner!

Nån som har lust att låna ut 18.000kr till en som inte riktigt vet när hon kan betala tillbaka? 100kr i månaden skulle jag säkert klara, hur lång tid tar det innan jag blir skuldfri då? ;( Tusentals år känns det som..

Nej nu får vi sluta deppa och tycka synd om oss själva! Har man satt sig i en situation så får man ju se till att ta sig ur den också! Det kommer säkert att gå bra. Kommer att vara tungt och jobbigt men till slut borde det gå tycker jag. :)

Nu lägger vi alla sura miner åt sidan och försöker gå in i detta med ett glatt humör istället! Så gått det går iaf.. ;)