Värkar..

Sitter här med värkar och måste själv leta upp numret till förlossningen för att Nummerupplysningen inte har det!

Hur sjukt är inte det?!

Nästan lika sjukt som att jag bloggar när jag har värkar!! :P

Men nu gör det jävlarns ont!

Pank..

Gick ner för att lägga mig och precis när jag tänkt lägga huvudet på kudden så kommer jag på; "Ja just f*n jag har ju glömt betala mina räkningar!" Så då var det bara att hoppa upp ur sängen igen för att sätta igång dator och lägga in alla räkningar. Och nu är jag pank! Eller egentligen inte förrens på tisdag. :P Så en kort stund får jag "njuta" av att ha pengar på kontot. Var tyvärr tvungen att låna lite av Udden den här månaden iom att jag inte kunnat jobba på typ 3v. och iom det inte fått in det jag brukar få in. Har dessutom inte tagit ut den lön jag har jobbat ihop så har ca 1000kr innestående på jobbet.

Nu tycker väl ni att jag är knäpp i huvudet som går upp mitt i natten för att lägga in massa räkningar! Kan väl göras imorgon tycker nog de flesta men nej! :P Kl 14 imorgon(idag) ska jag nämligen iväg på bebiskoll igen och man kan ju aldrig vara helt säker på att man faktiskt får komma hem igen. Speciellt inte efter att jag gått med lite värkar idag. Visst dom är inte så täta men ont gör dom och dom kommer ju oftare och oftare, även om dom fortfarande kanske är nån timme emellan. ;P Haha! Så därför tyckte jag att det är bäst att ta itu med det på en gång istället för att vänta och sen kanske glömma bort! Måste bara påminna Udden om att han måste betala sina räkningar imorgon också. Jag var snäll och lämna lite pengar till honom på hans konto iaf.. Haha! ;P

Nu måste jag nog gå och kissa igen. Ett himla massa spring på toaletten är det just nu! Jag får sluta dricka så mkt för jag gör ju nästan inget annat än springer på toa just nu känns det som. Kissa och sova det är allt jag gör just nu! Haha!

Och nu har jag festat till det med en förkylning också! Tänka sig! Det är jag och alla andra i hushållet! :P Jippie! Bäst för mamma att köpa hem lite Kang Jang eller vad det nu är hon brukar försöka hålla sig frisk med för annars är hon snart lika snorig och trött som resten av gänget här hemma! :P

Fortfarande ingen bebis..

Nej bebisen trivs bra i magen och vägrar komma ut. :P

Var på koll igår och läkaren uppskattade att jag nog är i v 39 och inte v 42 som jag är enligt tidigare BF. :P

Ska dit på måndag igen så får se vad dom säger då..

Men det verkar som att jag inte kommer att få rätt i min gissning på att den skulle komma idag. Det är alldeles för lugnt i magen för att det ska hinna komma ut nått på bara några få timmar. ;)

Så nästa gissning ligger på tisdag och kommer från Anki. Så vi får se om Anki får rätt. :)

Är ju bra om den håller sig inne nu i helgen iaf iom att det inte riktigt passar sig iom skjuts och barnvakt och grejjer. :P Snäll bebis som tar hänsyn till såna grejjer! Haha!

Men jag vill ha en augusti bebis iaf och inte en september bebis! Men jag har väl inte så mycket att säga till om tyvärr..

Lugna puckar..

Här är allt lugnt och stilla.

Hade BF i lördags men bebisen ligger fortfarande lugnt kvar i magen. ;P Verkar inte vilja titta ut. Men jag har ju sagt att den inte ska komma förrens den 28:de så den är väl snäll och lyssnar på sin mamma. ;P Haha!

Har ringt till dagis idag och sagt att Elliott kommer tillbaka från sitt sommarlov på måndag. Är väl bäst att börja gå tillbaka i vanliga rutiner igen för då kanske vi har tur med att nån kommer och stör. ;) Frågan är ju hur det blir sen. Sen efter att bebisen har kommit. Är väl roligast för Elliott om han får gå på dagis som vanligt, men frågan är om han får det när Udden då kommer att vara pappaledig. Nån som vet? Eller pappaledig och pappaledig, han kommer ju att ta ut dom där 10 dagarna, lr vad det nu är, som man får i samband med förlossningen.

Jaja ingen idé att sitta och fundera på det nu. Det blir som det blir. :) Mest troligtvis blir det dagis men med några lediga dagar här och där, dvs helt som vanligt mao! Haha! :P

Nu tycker Elliott att jag ska leka med honom så det är väl bäst att jag gör det då. :)

Förresten kom jag på vart han har fått Cat Stevens låten ifrån! Den är ju med i Comviq reklamen på tv! Ni vet den där en massa ungdommar sitter vid en brasa på stranden med laptops i sina knän!? :)
Elliott får alla sina bästa låtar från tv och radio! Haha!
Hans favoritlåt är ju den här: "118 800 super billig nummerupplyssning via telefon och sms"! :P När den reklamen spelas på radio så är det nån som sitter och skriker; "HÖJ!!!" ;D Haha! Han är rolig han! ;D

"Ooh baby baby it's a wise"...

Så springer Elliott och sjunger idag! Det började redan igår faktiskt med detta låtvalet. Tidigare har det mer lr mindre bara varit "I am flying, I am flying" från Erik Grönwalls "Higher" eller "One, two, three, lallaala" från Britney Spears "3". Men nu har han avancerat upp till en gammal klassiker får man väl ändå kalla det för! ;)

Men jag förstår inte vartifrån han har fått det. Kan inte komma på att jag hört den speciellt mkt på radio eller så, men nånstans måste den ju ha kommit ifrån så den har säkert gått mer på radio än vad jag har tänkt på. För han kan ju inte ha kommit på den helt själv. :P Haha! Kan ju faktiskt vara så att jag själv fått den på huvudet nån dag också, jag har ju också en tendens att gå och sjunga lite i tid och otid till allas lycka. (a) Haha!

"Ooh baby baby it's a waaaajs!!" och så upprepar man bara den frasen tusen gånger. :P Haha!

Vet ni vilken låt det är?! ;)

Men så klart det är den här:

Elliott är så underbart go! Han gör mig verkligen lycklig! <3


Flugor..

Sitter vid Felicias dator och har just nu 10st flugor sittandes på skärmen och 2st flugor som sitter på min arm..

Mmmm Mysigt.. Eller inte!!

Ska nog ropa på mamma, hon går med flugsmällan i högsta hugg mest hela tiden! Haha! Hon hatar verkligen flugorna! Själv tycker jag det är lite skönt när dom går på en, fast 12st på ett och samma ställe känns faktiskt lite äckligt.. Och jag vill absolut inte ha några flugor i min mat! Där går min gräns! :P

Skärmen påminner mig just nu om en
Hitchcock film. :P
Fast filmen har inte just flugor i sig utan en annat sorts flygfä i en stor flock..

Nu ska jag måla en cp ruta..

Haha skrattar så att jag får ont i magen av den här! Dålig humor, I know! Haha!


In the poop..

In the poop! Hahahahaha! Älskar den här!!