Ger upp..

Nej nu ger jag upp för idag..
Ska gå in och lägga mig och försöka sova inne hos valparna. :)
Måste upp tidigt imorgon om jag ska med och besöka dagis.. Och det bör jag väl göra. ;) Om inte magen bestämmer sig för att göra ondare.. Den har varit riktigt elak denna gången..

Nej nu är det dax för att sova!

Natti natt!

Förvirrad..

Hmm.. Nu hänger jag inte riktigt med.. La in min hyresräkning igår så att den skulle dras idag men inga pengar har dragits.. Men det står att räkningen är betald.. :/ Jag hänger inte alls med.. :S

Jag loggade in på nordea för att skjuta på 2 räkningar för att om dom dras så kommer pengarna inte räcka till hyran och hyran är prio ett.. De andra två kommer att bli försenade ett par dagar men så får det bli men hyran kan inte bli det. Så eftersom jag såg på min mobil att hyran inte hade dragits idag så gick jag in för att skjuta yttligare en dag på de andra två, för jag hade bara skjutit upp dom tills den 1/9. Men när jag loggar in så finns det inga kommande räkningar.. :S Allting är borta! Riktigt skumt..

Så jag satte mig och skrev in hyran igen för att betala den imorgon då.. Men jag tyckte det var väldigt konstigt att både den och de andra två räkningarna hade försvunnit.. Dom kan ju inte bara försvinna.. :S Men efter typ 30min letande så hittade jag dom i historiken! Dom var markerade med "betald".. Väldigt konstigt då INGA pengar har dragits! Men detta innebär väl att allt kommer att dras imorgon. Jag hoppas bara då att hyran dras först! Den är ju ändå den som är registrerad att dras först för den skulle ju dragits redan idag och dom andra imorgon..

Som sagt jag är väldigt förvirrad och undrar hur detta kommer att sluta.. Hoppas verkligen att det är hyran som dras först annars blir jag galen!!


Vad håller ni på med?!

Eye kit beställt!


Idag har jag varit på ÖB och handlat en himla massa Fun light! ;P haha!
Det går åt hemma hos mamma och jag märkte av en tillfällighet att det finns ju koder på dom på ÖB också. :) Jag trodde det bara fanns på dom stora men det finns ju även på de små. :) Så nu när dom har 2 för 15kr så passade jag på att köpa hem ett par stycken hem till mamma. Det går ju typ 2 i veckan lr nått sånt här så.. ;)
Så jag slog på stort och köpte 8 flaskor hem till mamma.. :P Två lär jag väl ta hem till mig kanske.
Men mamma berättade ju att hon idag köpt en Soda streamer så det passar ju perfekt med lite saft att blanda ut med då.. Folk säger ju ändå att det är godare att blanda med saft än med de smaker som man kan köpa till.. :P

Så nu får vi bara hoppas på lite roliga färger! ;D




Ny kategori: Smink

Nej nu..

Nej nu ska jag ta mina nedåtgående mungipor och ställa mig upp och ner så att det ser ut som att jag ler.. :P

Eller så ska jag gå och lägga mig.. Antingen eller.. Har inte riktigt bestämt mig än..

Återkommer väl imorgon om hur det vart.. ;P

Men här kommer bilden jag lovade er! ;) Mer imorgon! :)


Alla valpisar! :D

Mera nytt på djurfronten.. ;P

Jaha vi vart av med massa kycklingar och sånt igår och vad får vi idag då?! :P Joo 4st hundvalpar! :D Är verkligen mkt djur just nu, precis som det ska vara! ;D Då mår vi bra! ;D

Så idag vart det tyvärr inge gröna lund för att Brenda började föda ca 30min innan vi skulle åka.. Och eftersom mamma inte var hemma så var det jag som fick sitta och vaka vid hennes sida.. Lite nervpirrande ja det kan man lungt säga! :P Men det gick bra! :) Valp 1 hann komma innan mamma kom hem.. Sen så kom nr 2.. Och sen tog det ett bra tag! Brenda tog matpaus tom för att mamma kom ner med sin lunch och det var mer intressant än att föda eller ta hand om sina bebbar.. ;P Mat är prio 1! haha! Sen efter ca 2 timmar så kom bebbe nr 3 och sen trodde vi att det skulle ta slut men icke då.. Efter ca 25min så började hon krysta igen, vi trodde det var moderkakan som skulle komma ut lr nått men icke då.. Plopp säger det så ligger det yttligare en valp till! :D Den kom verkligen som en chock! Vi hade ju redan nöjt oss med de 3 som kommit! ;) Var ju så perfekt med 2 tjejer och 1 kille.. :) Men dom ville tydligen jämna ut det så det kom ut en kille till så nu är dom två av varje.. ;)

Riktigt fula är dom också! Och fulare lär dom ju bara bli också.. Och bara det att dom är renrasiga havanaiser!! Åhh man vill ju bara kidnappa dom! Tur att vi får ha dom ett par veckor iaf innan dom ska vidare till sina nya familjer.. :) Kan ju avslöja att den första killen som föddes lever riktigt farligt! Ge mig ett hus på landet och jag snor honom på direkten! Eller ja på direkten efter att Brenda har ammat klart honom och uppfostrat honom lite.. Lr nej jag tar tillbaka det om uppfostran, jag tror jag gör det själv för jag och Brenda tycker inte samma om vissa saker.. Tex; man biter inte den handen som föder en! :P Men det förstås man kanske får skylla sig själv när man matar en gravid hund med kött när andra hundar finns i rummet.. Det bäddar ju för problem.. :P hahaha!

Nu ska jag gå och lägga barnet.. :) Sen ska jag sätta mig och kolla på filmerna jag hyrt! ;) Och om ni är snälla så kanske jag tom slänger upp lite bilder på valparna! ;D

Tjing så länge! :)


Ååå saknar lill prinsen aka Melker!!
Dålig bild i know men så mysigt det ser ut! ;)

Flykten från hönsgården..

Nej jag har faktiskt inte kollat på film. :P Utan här har det varit höns, kyckling och tupp jakt i våran egna hönsgård.. Och dom flyr nu, lr rättare sagt så flyttar dom! :) Nästan alla kycklingar åker. Endast 4 stannar, 3st är för små och där vill vi inte att mamman ska åka iväg och en är ju min kyckling! Min kyckling som jag kläckte fram och som låg mellan mina tuttar en halv dag. :) Så den ska vara kvar såklart! ;)

Allt som allt blev det 10 kycklingar, 2 hönor och 1 tupp. Så nu är dom bara 17st kvar tror jag att jag räknade dom till, men då tror jag att jag inte räkna med kycklingarna.. För det är ju frågan vad det blir av de små. Förhoppningsvis är det bara hönor, men det brukar det tyvärr sällan bli.. Tuppar är det som det blir mest av, så då blir det till att flörta med Martin.. Tråkigt men sant. Man kan inte ha för många tuppar i samma flock om det inte finns tillräckligt med hönor till varje tupp.. Och då måste man ha större yta att ha dom på också..

Men men nog snack om det.. Nu ska jag gå och lägga mig.. Är ju en dag imorgon också och då ska jag, Flisan och Kajsa till grönan! ;)

Så natti natt från mig! :)


Dax att sova..

Jag borde lagt mig för länge sen.. Ooops oops! ;P

Men men bättre sent än aldrig som man brukar säga! :)

Nu ska jag nanna kudde! Natti natt!

Snålt..

Ja det var inte mkt blåbär det fanns inte.. Var rätt så urplockat om man säger så.. Vet inte om vi ska skylla på grannen eller på rådjuren kanske?! :P Vet inte vem som är mest förtjust i blåbär.. :P

Så vi gav upp efter att Elliott vart lite grinig och vi hade gått ett varv i skogen..

Istället kom vi hem och det ringde på dörren och där stod det en tantaloona som skulle köpa höns av mamma så då fick jag den *host host* ärofyllda uppgiften att fånga in 4st höns! Lättare sagt än gjort kan jag ju bara säga! :P Men efter ett tag gick det.. Men nu är jag varm och törstig..

Ska ta mig nått litet att äta och massa att dricka så ska jag sen följa med till stallet tror jag. :) Om jag får för Udden dvs.. ;)

Vad har ni för er i detta härliga väder?! :)


Har ni snott mina blåbär?!

Blåbärsplockning..

Nu ska jag, Adia, Elliott och Udden gå ut i skogen och plocka lite blåbär! :)
Får se hur länge barnen orkar den här gången då.. :) Förra gången var det ju inte dom som klaga utan det var ju Isaac som vart rädd för pissmyrorna.. :P Alex var tuff och "knuffa bort dom".. :P Dom e allt lite roliga dom små barnen! :)

Får hoppas att vi får en liten bunt iaf så vi kanske kan göra blåbärspaj eller nått.. :) Roligt roligt! Då blir det bakning idag också! ;D

På tal om blåbär så hittade jag en sida där man kan köpa dessa fina vykort!
Klicka på bilden för att komma till sidan! :)

God morgon God morgon!

Ja som sagt; sovmorgon vart det! ;P En lång och härlig en också! :P
Vaknade väl ungefär 11.15 men har inte gått upp förrens för typ 10-15min sedan.. Är ju så skönt att ligga och dra sig lite! ;)
Men jag har ju blivit väckt lite under natten.. Elliott har vaknat ett par gånger och vid 5 inatt så ville han gå upp! Nej tack sa både jag och hans pappa! :P Men jag tvinga upp Udden för att göra välling och sen så somna Elliott om en liten stund.. Men jag tror att dom gick upp rätt tidigt iaf..
Elliott verkar piggare idag iaf och det är ju bra det. :)

Och när jag inte har blivit väckt av Elliott så har jag legat och drömt en massa konstiga mardrömmar. Jävla dumma duvhökar är allt jag behöver säga utan att berätta om en massa blod och skit som kom ur katterna.. :/ Sen bara för att jag nämnde en person igår så självklart var jag ju tvungen att drömma om den.. Men jag vart lika arg och irriterad i drömmen som jag har blivit i verkligheten på denna personen.. Hjärnceller = 0! Fast det verkade vara ett stående problem i drömmen att nästan alla som var med var så himla hjärndöda och trots att dom såg att en massa katter låg och led så stod dom bara och kollade och gjorde absolut ingenting! Ahh jag blir ju galen bara jag tänker på det! Jag fick ta tre katter i famnen och skrika på folk att vi måste till veterinären.. Tur att det bara var en dröm iaf! Annars hade jag blivit ännu mera galen! haha! Jaja jag vet att man inte kan bli nått man redan är! :P

Jaha men annars då.. Vad ska man göra idag då?
Udden sa ju att han skulle vara ledig hela helgen och trots att jag inte riktigt fick ihop det så tänkte jag: säger han det så är det väl så".. Nu har han ju iof jobbat där så länge vi varit tillsammans dvs snart 6år (är det väl?! :P) och han har aldrig varit ledig en helg när han har kommit på onsdags kvällen.. Men men han borde väl veta bäst.. Men så var ju icka fallet utan han är ju endast ledig idag och jobbar i helgen.. Så dagen lär väl gå åt att fundera på vad som ska göras i helgen för att nu har vi ingen som tar hand om elliott i helgen.. Och ingen som tar hand om resten av gänget på lördag tills att jag kommer hem.. Och jag som hade tänkt vara hemma och rensa bort en massa skit och ta hem katterna i helgen.. Allt går i stöpet.. :/ Bläää!! Men men vi får lista ut nått. :) Det löser sig väl på nått vis. Jag är inte direkt orolig.. :P

Men nu ska jag stoppa i mig lite frukost. :) Är lite hungrig. ;) Och sugen på thé!! Gott gottigottgott!


Skitgris pillar näsan.. ;P haha!

God natt..

Ska bara kolla klart på Naivy CIS och sen ska jag gå och nanna. :)
Är mega trött.. Fick gå upp alldeles för tidigt med lillpojken i morse.. :P Han borde lätt ha sovit 1-2 timmar till tycker jag.. Men men.. Han fick ju lite sömn mitt på dagen så han fick ta igen sig lite iaf. Och det är ju det som är det viktigaste! :)

Imorgon är det Udden som går upp med barnet så då ska jag passa på att ta mig en liten sovmorgon! :) Fast tror jag ändå ska gå upp vid 9 lr nått för att sen ligga och halvsova på soffan! Det är ju verkligen underskattat att ligga och slumra till i soffan. ;) Hur mysigt som helst! Medans Nickelodeon går i bakgrunden.. :P

På tal om Nickelodeon så gissa vart jag, Kajsa och Flisan ska på söndag?! ;D

Natti natt!

Lite lycka i "eländet"..

Har precis gjort beställningar på lite presentkort! :D
Sammanlagt 750kr tror jag det vart. :) Riktigt nice känns det! Några steg närmre min digitalkamera iaf! ;D
Sen väntar jag även på ett presentkort från
gratismode på 100kr som jag hoppas också kan tas ut där jag tagit ut de andra. För isf är det 850kr närmare en svart liten skönhet! ;D De andra 750kr har jag beställt hem från gratisbio! ;)

Me sooo happy! :P

Klick Klick! ;D

Räkningar i överflöd..

Sitter här och försöker komma ikapp med min ekonomi.. Det funkar inte riktigt så bra.. :/ Måste nog sluta lägga in flera räkningar nu annars kommer jag inte att ha råd att betala min hyra.. Kul.. Ja jätte kul.. Eller inte..

Tänk hur lätt allt kan rasera samman bara för att en person tror nånting som inte stämmer och helt stryper av ens pengar.. Tur att jag inte har kvar den snubben iaf!! Men sedan dess ligger jag efter.. Och det är inte lite heller.. :/ Ge mig jobb nu tack! Gärna ett jobb som direkt ger mig kanske 20.000kr i handen.. (a) Usch nej nu kan man ju få för sig att jag letar ett jobb som jag inte är ute efter.. haha! "Glädjeflicka" är inte ett jobb jag söker! hahaha! ;P Eller jo jag kan göra folk glada men inte genom det sättet! hahahaha!

Nej men det här kommer väl att lösa sig till slut det med men det är ju inge vidare kul just nu.. Inkasso och en massa onödiga påminnelse avgifter som bara gör att det blir ännu dyrare.. Men men jag är optimist. Det kommer att lösa sig en dag! ;) Jag får väl försöka vinna på lotto lr nått! ;)

Trisselotter here I come! hahahaha!

Fast lite får jag skylla mig lite själv också.. Jag hade nog kunnat ha minskat det lite om jag verkligen hade lagt manken till och kanske sålt av lite skit hemma och så.. Men men den dagen kommer väl den med.. ;P Som sagt ska ju lägga ut nagellack på tradera idag bara jag hittar mammas kamera. Det är ju en liten start iaf! hahaha! ;D Alla bäckar små ni vet!

Sjukling..

Är hemma med sjukt barn idag.. Skulle vart iväg på ett möte idag hos pyssologen men jag kan inte lämna Elliott hos Kim(lillebror) när Elliott har 39,7 graders feber.. :/ Går icke för sig! Så det vart snällt att gå upp och ringa återbud.

Just nu tycker jag att det låter som att Elliott har somnat.. Han har legat framför tv:n hela dagen. Gick upp redan vid kvart i åtta i morse så han behöver sova lite! Eller ja rätt mkt nu när han är sjukling. Min lilla pluttenutt! :)

Själv ska jag hälla i mig lite kaffe för det är ju bara onödigt om jag somnar också.. Har jag hört.. (a) haha! :P
Sen ska jag nog fixa lite med att lägga ut lite saker på tradera tror jag.. :) Har tagit med mig helt nya nagellack hemifrån som jag tänkt lägga ut.. Jag använder så sällan nagellack så det är bara onödigt att jag har det ståendes hemma för att det är just det som det kommer att bli; ståendes..

Men först måste jag vakna så att jag vet vad jag gör.. :P

Vad ska ni ha för er idag då? :)

Tjillivippen! :)


Skitgris Elliott innan han klippte sig.. :) Ja jag vet att han ser ut som en tjej! ;P haha!
Men så länge han är glad så är jag glad! ;D


Småttingar..

Jag berättade väl aldrig att det numera kryllar av möss hemma hos mamma va?!

Jodå! Super feta Kantarella har ynglat av sig! Det gjorde hon medans Grisan var här! ;) Dvs den 15 aug klämde hon ut 15st små rosa sprattelungar! :)

Dom har ju nu hunnit bli 10 dagar gamla och är hur söta som helst.. Och dom blir ju bara sötare och sötare för var dag som går! ;)

Tänkte att jag skulle sätta ut lite bilder på dom så att ni också får se! :)

Kantarella med ungar..


Nästan hela gänget.. Två som saknas..


Killarna..


Tjejerna..

Hårfärgen..

Nu äntligen gick det så nu ska ni få se på trollet! ;P
Mamma tyckte det såg mkt bättre ut förut när det var flerfärgat, men jag älskar mitt hår och min färg! :D
Så himla härligt! :D
Bilden ljusar upp färgen en aning.. :) Är lite mörkare och djupare irl. :)

Do the duckface! ;P haha!

Pepparkaksgubbe..



Haha jag älskar när han dansar där i slutet! :D Fan vad bäst!!
Jag ska fanimej gifta mig med Justin Timberlake! Helt klart bäst! ;D'
Och det säger jag inte bara för att jag precis kollat igenom en massa snl klipp med honom på youtube.. (a)
Promise.. haha! ;P

Immigrant Tale..



"Sooo he'll be a girl?!" *hahahahahaaha!*

Love it! :D

NI MÅSTE!!

*HAHAHAHA*

NI MÅSTE KOLLA!!! :D

KLICK KLICK! ;D

"We're the dancers!" hahaha!

Trött..

Har försökt i 2 dagar nu att föra över bilderna från kameran in i datorn men det vill sig icke! Börjar bli riktigt trött nu faktiskt.. *suck* Dumma mammas dator.. :P Vill ju lägga in så att jag kan föra över bilderna på min "minnespinne"! ;P Men datorn och kamerakortet verkar inte vilja sammarbeta.. :/ Dumma dumma dumma!

Men men nån gång bör det väl gå.. Hoppas jag..

Är lite trött i kroppen idag också så lite kaffe känns som ett måste.. ;P Ska nog fixa iordning lite innan vi åker till hästen så att jag inte somnar på vägen.. ;P

Nu kom Elliott och sjunger: "Margareta, tutta klia.." *haha* Undra om han hittat på den själv?! ;P Kanske nån som hjälpt han.. Man vet aldrig.. haha! :P


Jävla Grisan!

Jaha så kommer man på sig själv med att sitta och lyssna på Scotts!
Va fan?!
Hur kom detta till sig?!

"Jag ringer på fredag, så ses vi på lördag.." *sjunger med i refrängen*

Men NEJ! Dumma Grisan!! :P



Störigt..

Sitter här och stör mig över mitt nya skoskav! Det är inte helt normalt.. Det sitter nämligen inte där det bör.. Utan det har lokaliserat sig på framsidan av min fot.. På ett alldeles lagom ställe så att varje gång jag böjer foten så känner jag av det.. Riktigt störigt..
Jag brukar inte ha skoskav(kanske pga att jag sällan köper nya skor?! :P) så detta var väl för att ge igen för förlorad tid?! haha! :P

Sitter och funderar på om det kanske är dax att gå och lägga sig.. Börjar vilja för mkt, vilket man blir väldigt trött av.. haha! ;P

Avslutar med den, bokstavligen talat, sista bilden på mig innan jag färga håret! ;P

Inte världens bästa bild men man ser väl att det är jag iaf.. haha! ;P

Hej då kära kusin!

Nu har min kära kusin vitamin åkt hem igen.. Vi var och lämna henne på arlanda för ca en timme sedan.. Hon borde snart vara hemma. :) Vi kom lite sent in till arlanda så jag tror att Grisan vart lite stressad och skakade lite lätt.. Rädd för att bli lämnad kvar hos oss kanske?! ;P hahaaha! Vem vet! :P Men det tror jag inte.. Eller jag hoppas inte det iaf.. haha! ;P Vi som haft så trevligt.. ;)

Tråkigt när hon åker.. Man känner verkligen att vi borde göra det här lite oftare! :) Men jag hoppas verkligen på en kryssning framöver med lr utan Scotts! ;P hahaha! Så jag hoppas vi ses snart igen! :P Om inte annat så ses vi väl nästa jul iaf.. :P



Nytt hår..

Så fick man äntligen tummen ur och färgade håret! Tack vare Grisele! ;P
Vart en lite brun-röd färg. Mahogny..
Jag är faktiskt riktigt nöjd!

Mamma gnällde dock och tyckte det såg bättre ut innan när det var i typ 3 olika nyanser.. :P Men har vi någonsin påstått att hon har haft smak?! ;P hahaha! Bråk tant!

Men nu är det sovdax! :) Visa bild imorgon om ni är snälla! ;)

Natti natt!

Shopping..

Har nyligen kommit hem från en tripp till Uppsala.. :) Åkte in för att jag skulle till pyssologen.. (ja jag vet att det varken heter lr stavas så men det är mkt roligare att säga pyssologen än psykologen. :P)

Sen efter så tog jag mig en liten tur upp på stan och kollade lite på H&M.. Hade ju 350kr i presentkort som höll på att bränna hål på väskan.. :P haha! Så jag gick för att kolla efter en "cozy"(munktröja) till Elliott men det sluta med att jag kom därifrån med bara saker till Flisan typ.. Och kanske nått till Adia, tror jag.. Och sen en jääääätte super snygg klänning till Liw! Den var inte billig! Så nu jävlar får hon vara snäll annars lär hon aldrig få den! ;P haha! Då går jag och lämnar tillbaka den.. (a) thihi! ;P

Men nu ska jag fixa iordning så att jag får med mig allt när mamma snart kommer och hämtar mig! :) Har en super fet liten Kantarella som ska med också! Henne kan jag inte lämna för tillfället.. :/ Inte bra inte bra..

Men nu ska jag sätta fart! Tjillivippen! :)


Note to myself..

Man ska inte baka kaka med stressade folk i närheten.. :P

Tänkte att nu ska jag få bort kakan fort så jag försökte vända på den varma morotskakan så den gick i två delar.. (a) haha!
Sånt som händer.. :P Bara för att jag slog lite.. haha! :P

Jag får väl göra lite chokladbollar också! ;D thihi! Eller baka dom där kaffemuffinsarna.. Muffins brukar inte gå fel.. ;P

haha bara jag som gör sånt! :P Bara för att det skulle bli bra.. Då går det åt helvete.. Som vanligt.. :P haha!

Tjillivippen!

Bakning pågår..

Här bakas det.. ;)

I förrgår vart det Snoddas (aka Kärleksmums, aka Moccarutor m.m.) och idag har jag bakat Hallonrutor och just nu har jag en morotskaka i ugnen. :) Massa nice!
Nej vänta snoddasen bakade jag i fredags! Det vart det strax efter att jag insåg att våra blåbärsmuffins, som vi gjorde på bären vi plockat, vart misslyckade! Men snoddisarna vart infrysta så bör väl tas fram snart, dom ska användas imorgon. ;) Mamma ska ha möte här hemma så då passar jag på att stilla mitt bakbehov! ;D

Haha bakbehov.. :P Roligt ord! :P

Är sugen på att göra lite chokladbollar också.. Får se hur det blir med det.. Måste duscha också innan jag går och lägger mig.. Och jag är redan trött.. :P Trött och har ont i huvudet..

Nej nu ska jag ut och fortsätta! :) Allt måste ju plockas bort och diskas också.. :( Det tråkiga med det hela! :P
Annars kan man ju försöka lämna till den som först stör sig på det! haha! Men då blir det väl gnäll.. Bäst att plocka bort.. ;P

Tjingeling! :)

Sugen på glass?


Samla poäng till glasscheckar samtidigt som du tävlar om fina priser! ;)
Själv vet jag att jag inte har nån chans på priserna så jag är bara ute efter glassen.. (a) Haha! ;D

Duktig ko!

Händer inte så mkt här just nu.. Sover på dagarna (passar barn kallas det), jobbar lite och sen bär det ut till hästen för att putsa, pussa och spraya äppelcidervinäger..

Idag vart det promenad med lilla tjockis hästen också och tro det eller ej men hon skötte sig galant! Dessa ledarskapsträningarna funkar ju jävulskt bra! Hon blir ju bara bättre och bättre för varje dag! :) Och idag var hon kanon duktig! Följde så snällt med på prommisen utan problem. Stanna inte upp och vägra gå lr så som hon gjort tidigare utan hon lunka på i god takt bakom mig. Och hela tiden bakom mig också, försökte inte gå om lr så heller. Både jag och mamma vart positivt överraskade! ;D Jag lyckades tom att få upp henne i trav en liten bit också! Så allt går som det ska! :)
Nu ska bara mamma fixa iordning våra grejjor så att det kan börjas ridas också! ;P Så slänger vi upp mamma så får jag gå brevid och hålla.. Säkert.. haha! :P

Nu är det natt så nu säger jag: Natti natt! :) Nu ska jag, Ollan och Mollan sova! :) Resten av gänget har redan gått och lagt sig för många timmar sedan.. :P

Tjillivippen! :)

God morgon!

Eller god middag kanske man borde säga..

Kan ju berätta att lördagen gick bra så länge jag var på jobbet men sen när jag kom hem så vart jag en levande mardröm.. :P Vart lite bättre när jag fick i mig lite mat dock för utöver mina 3 timmars sömn så åt jag endast två påsar med minimorötter på jobbet.. Ni kan nog inte ens börja att förstå hur trevlig jag vart.. (a) haha! :P

Nu ska jag snart iväg och jobba igen. Men denna gången har jag sovit lite mera.. ;)

Sen så jag har precis beställt hem ett presentkort på 150kr från
gratiskläder.se :)
Häromdagen beställde jag även hem ett presentkort på 100kr från gratismode.se :)

Sen har jag massa poäng att byta till presentkort på gratisbio.se.. Sitter och funderar på vart jag ska ta ut dom på.. Antingen siba, expert eller onoff.. Allt som allt är det presentkort för 750kr jag kan hämta ut än så länge.. ;) Dom ska gå till min nya systemkamera som jag egentligen ska få av Udden men jag tänkte hjälpa till lite på traven för dom är ju inte direkt billiga.. Jag får lite dåligt samvete när han köper så dyra saker till mig, just därför har han inte fått köpa den tidigare. Han har velat köpa en i ett par månader nu men jag har bara sagt Nej vi väntar tills den kommer på erbjudande! ;P Men om jag fixar presentkort så det blir billigare så kan vi ju låtsas att den är på erbjudande.. (a) haha! :P

Nu ska jag iväg till jobbet! :) Tjingeling! :)

Klick klick! ;D

God morgon!

Sovit ca 3 timmar och nu är det dax att sticka iväg till jobbet!
Det här kommer ju gå bra! ;P haha!

Ikväll vill jag ha taco! Nån som är på?! ;)

Tjingeling!