Dumma mig..

Tänk att jag alltid gör så här!
Dvs sitter uppe alldeles för länge trots att jag är trött! :P
Var helt slut när jag kom hem, hade velat gå och lägga mig på direkten egentligen men det känns ju inte helt smart att gå och lägga sig vid 18-tiden direkt så jag höll mig vaken. Tillät mig inte ens att somna på soffan! Tänkte att jag är uppe till minst 22 iaf..

Ja jag kan ju säga att jag var uppe till minst 22.. Plus lite timmar till.. Haha!

Råkade hitta in på en gammal spelsajt som jag brukade spela på för typ 2 år sedan och såg att dom har ju fått en massa nya spel som måste testas! Och vart hamna jag?! Jo sittandes och spela UNO! Haha! För det har man ju aldrig spelat tidigare.. Haha! :P

Jaja ska stänga ner datorn nu iaf och gå och lägga mig. :) Är ju barnledig så egentligen spelar det väl inte så stor roll om jag är uppe länge nu, kan ju ta sovmorgon hur länge jag vill. Eller ja nästan iaf..

Om inte Kotten väcker mig kl 6 igen som hon gjorde imorse! Helt plötsligt från ingenstans kommer en hund och slickar mig i öronen och över hela ansiktet. Så brukar hon aldrig göra annars. :S Eller jo slickar i ansiktet och så gör hon ju men hon brukar aldrig väcka en när man sover så där på natten. Men allt hade ju sin förklaring när jag vaknar och faktiskt hör en katt pipa! Blubbie var instängd och ville komma ut så hon stod och jama för glatta livet därbakom dörren för ingen nytta. Var ju bara hundarna som hörde henne! Men Kotten var ju iaf snäll och väckte mig så att jag kunde släppa ut henne. :)

Det är ju synd om Blubbie för hade hon kunnat jama som en riktig katt då hade jag säkert vaknat! Vet inte hur många gånger man har blivit väckt av Dida genom åren pga att hon jamat som en dåre. :S Fast Dida stannar iof inte bara vid jamandet utan hon kraffsar som en tok på dörren också så man kan inte undgå att höra henne.

Blubbie däremot kan bara pipa. Ni vet ungefär så där som ens näsa piper när man är jätte täppt! Det är Blubbie när hon jamar! Haha! Hennes mamma var likadan och hennes morbror Tiger likaså! ;P Ja vi har halva släkten här! :P Haha! Fast Tiger är ju egentligen grannens katt och Blubbies mamma Kia finns ju inte vid liv längre tyvärr..

Men nu sitter jag bara och babblar.. Dvs som vanligt när jag ska sova. Då minsann kan tangenterna gå men inte annars! För annars när jag sätter mig ner och ska skriva så försvinner bara allting från huvudet.. Det är inte lätt att vara naturligt blond alla gånger må jag säga! ;P haha!

Nej sängen kallar! Natti natt!


Elliott utslagen på soffan.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback