Hamsterflytt..

I tisdags flyttade 3st av Grisans äldre bebisar och idag flyttade 6st till, en från första kullen och 5 av andra kullen. Så nu av sammanlagt 14 ungar finns det bara 4st kvar. Det är de två blå grabbarna, den svarta grabben och lilla "Skalle Per" som finns kvar.

Klantade mig dock i förrgår när jag flyttade på ungarna, hade ju tänkt behålla Skalle Per hos mamman och flytta över pappan med bebisarna men nu sitter mamma och pappa kvar ihop och Skalle Per sitter hos sina 3 bröder. :/ Och Skalle Per är, trots sitt namn, en liten tjej så hon kommer ju att behöva flytta till eget sen. Än så länge är det ju inga problem att bo ihop med bröderna men om några veckor behöver hon ju eget.

Hade det inte varit för mamma så hade jag skickat med Skalle Per med de andra syskonen idag, men tror inte jag skulle få det för mamma.. (a) Tur att jag har henne att skylla på! :P haha!

Mamma och pappa hamster har ju dock en ny liten bebis dom tar hand om just nu. Som tur är så är det bara en! ;) Har jag tur så blir det inga flera kullar nu. Om det blir en till så är det ju läge att flytta ut pappan för dom kan ju inte få ha hur kul som helst ihop. :P Nån måtta på eländet får det ju vara! :P Haha!


Den svarta och blåa från yngsta kullen. :) Dom har härligare färg irl faktiskt! ;)
Vart skumt iom den konstiga rosa färgen som bakgrund. Vet inte vad jag tänkte på. :P

Halsbränna!

Denna nedrans halsbränna kommer snart att ta kålen på mig!

Jag tål inte att äta nånting men inte nog med det för att när att jag inte har ätit på ett tag då får jag halsbränna pga det också! Så himla drygt och jobbigt! Jag längtar verkligen tills att den här lilla tjockisknoppen har kommit ut så att jag kanske kan få lite paus från halsbrännan ett tag! Så här mkt halsbränna hade jag inte när jag väntade Elliott!

Så jag kan väl förbereda mig på att nästa barn blir ett sånt där barn med hår i hela ansiktet som man får genom den där genetiska defekten som jag inte har nån aning om vad den heter. Men ni fattar nog. :P

Tacka gudarna för Gaviscon! Det är min räddare i nöden!


Envis jävel..

Tror ni inte att det sitter en envis jävel uppe på gardinstången?!
Jo då det gör det minsann!!

Dumma getingjävel dööööööööö!!!!

Kanske dax att sätta upp myggnät överallt så att man kan börja ha lite fönster öppna utan att behöva få en massa ovälkomna gäster! Lasse måste nog ut och spraya lite mera ute under taket!
Vet inte hur många getingbon vi har runt omkring oss just nu. Alldeles för många vet jag att det är iaf!

Stackars hönsen har ett hos sig också. Fast under taket på utsidan så inte inne hos dom som tur är. Men där kan vi ju inte spraya iaf för att då dör ju hönsen och det är ju inge bra. Speciellt inte nu när mamma har köpt nått jävla elsnöre för flera tusen som ska hålla räven borta. Då är det ju dumt att själv ta dö på dom! :P

Sen är frågan om dom inte håller på och bygger ett i Stampes bur också. Tur för Stampe så har vi flyttat honom till en bur där dom inte kan bygga bo i så han är "in safe hands" iaf. :)

Nu har det kommit in en till ful fluga också! Dom bara skrämmer mig genom att få mig att tro att dom är getingar hela tiden! Taskigt tycker jag! :P

Nej nu ska jag sätta mig och softa lite i soffan med en kopp varm oboy innan jag ska nanna. :) Håll tummarna att Elliott inte går upp lika tidigt imorgon som han gjorde idag! Sjukt jobbigt! Han hade inte sovit klart på långa vägar! Det märkte man också på sättet han vakna, det var nämligen ingen sång i morse utan han började gnällgråta från första sekund han vakna. Sen har han varit lite grinig och tjurig under dagen. Värst var han dock under tiden jag jobbade så då fick mamma, Adia och Jesper dras med han! :P Och när dom hämta mig på jobbet så hade Elliott kolat i bilen! Han var knappt kontaktbar. Så som ni kanske förstår så var det lite svårare att få honom att somna när han faktiskt skulle sova för att då hade han ju redan fått sig en snabblur i bilen. Men det gick till slut iaf. :) Han var ju trots allt fortfarande trött.

Men vi hoppas som sagt på bättre lycka imorgon bitti. Då vill vi ha sång! ;) Eller egentligen vill vi ha lugn och ro men vi föredrar väl sången framför gnällgråten iaf! ;P Allt är väl bättre än gnällgråt! Det är bland det värsta jag vet! Och speciellt på morgonen! Sånt orkar jag inte med!

Får se vad vi hittar på för skoj imorgon då. :)


Mee.. Saknar mitt långa hår.. Men det växer väl ut snart igen. :)

Jävla getingar!

Det kryllar av getingar här hemma hos mamma! Speciellt utanför Felicias fönster! Det går inte ens att ha fönstret öppet i 5min utan att det smyger sig in nån fuling!

Öppnade fönstret här för ca 15min och på den korta stunden har det flugit in 4(!) getingar och en störig fluga!

Nu tror jag dock att jag har lyckats ha ihjäl de flesta av dom. Hör inte att det surrar nå mer iaf. Sekunden efter att jag hade stängt fönstret tror ni inte att det går en ful jävel på andra sidan glaset då?! Tur att jag hann stänga innan den också kom in!

Jag tycker faktiskt att getingar borde vara släkt med vampyrer så att dom måste be om lov för att få komma in nånstans annars kan dom inte komma in! Håller ni inte med?! ;P

Nu ska jag smarra vidare på min natt oboy! ;) Tänk vad *harkel* nyttiga vi är! Haha! :P


Tänk om alla getingar kunde vara så där söta!

Sångfågel..

Tydligen så har jag fött fram en liten sångfågel!

Elliott börjar sina mornar med att sjunga och sen sjunger han sig igenom hela dagarna. Det börja bara helt plötsligt med att jag vaknade till Elliotts fina stämma för två dagar sedan och sen har jag fått göra det varje morgon därefter! :P Han sjunger och sjunger.

Är väl iof bättre att han sjunger än att han börjar dagen med att halvgråtandes säga: "Jag vill gå upp mamma!" ;P

Det jobbiga är dock bara att han har ställt in sig på bara EN låt än så länge! :P Och det är "Higher" med Erik Grönvall så varje morgon börjar med; "I am flying. I am flying. I am flying!"

Men ett sångbarn måste ju vara ett glatt barn iaf! För jag tror inte att ledsna barn sjunger från morgon till kväll. ;)

I kväll när jag nattade Elliott så hittade han på en helt egen sång också. Undra vem han har fått det i från. (a) Haha! Min moster kommer skratta när jag berättar det här och påstå att han brås på mig då jag som liten hade en rolig (o)vana att sitta och sjunga i bilen hela vägen ner till deras land. Det var non stop sång i 30 mil det! Det ni! Klå det om ni kan! :P Elliott lär nog försöka iaf! haha! Jag kanske ska börja frukta framtida resor ner till Laholm, för det är väl ändå ca 50 mil det rör sig om då?! :O Haha! Eller så sjunger vi tillsammans! ;D Stackars Udden och bebis däremot men dom får väl haka på i värsta fall! Jag och Elliott lär trivas iaf! ;D Thihi!

Min underbara tokunge! <3

Ratsit.se..

Enligt ratsit så är både jag och Gisele födda på en lördag och Udden och Kim är födda på en fredag. :)
Nödvändigt vetande! ;) Thihi!

Det roligaste är ju ändå att få reda på exakt hur många dagar man levt. Det är ju också så nödvändigt vetande! ;P Thihi!

Själv har jag levt i 9178 dagar och är iom det 25 år och 47 dagar gammal! Det ni! ;)

Grattis Grisan!!

Idag fyller min kära kusin 23år! Tänka sig att hon är så gammal, tror nog att det är dax för rullator snart! ;D Thihi!

Enligt ratsit.se så föddes Gisele på en lördag för exakt 8401 dagar sedan! Det ni! Det är en gammal tant mao! ;P Haha!

Massa Grattis till världens bästa kusin!! Elliott och co hälsar också och grattar massa!! :D


Humör..

Ja akta er för mig idag!

Känner mig lättirriterad och arg. Samtidigt ledsen också.. Massa hormoner som åker upp och ner i en jobbig röra..

Så det är nog bäst att hålla sig på ett lagom avstånd i från mig idag. Tur för Udden att han har åkt hem för att jobba.. (a) Haha! Värre för L som är kvar här! Hon kommer inte att få det lätt.. Tur att hon kan skaka av sig det hela rätt fort igen.

Ska gå och göra nån mat till mig. Blir väl nudlar, är väl det enda som finns hemma som inte behövs lagas så värst mkt. :P Men jag klagar inte; nudlar är gott! ;) Iaf med svampinjon smak! ;)

Ska fixa iordning lite hamsterburar och flytta om lite hamstrar också efter att jag har ätit. Skulle behöva göra rent till några också men det kommer nog inte hända idag. Får göra det på söndag istället. :) Dom dör inte av att vänta i 2 dagar, så skitigt är det inte. Säger vi.. :P Thihi!

Måste fixa iordning med annonserna också och ta bilder på de hamstrar som ska bort. Är mkt lättare att sälja hamster med bild än hamster utan bild. :P

Men först mat! Förhoppningsvis gör det att lite irritation lägger sig iaf.. ;P

Res sugen..

Gud vad jag är sugen på att åka utomlands!!

Vill bara iväg till nått varmt, okej inte för varmt, land och mysa bort dagarna! Har inte varit utomlands sedan Elliott låg i magen och då var vi bara i Tyskland så det räknas inte! :P Visst har väl åkt båten till Finland nån gång lr två också men det räknas inte heller!

Så sist jag var utomlands måste ha varit när jag, mamma, Felicia och Kajsa åkte till Turkiet och hälsade på Anki. Och när var det då? Ja vad kan Felicia ha varit, 5-6år kanske? Och hon fyllde 11 nu i slutet av juni.

Men nu lär det ju inte bli nån resa på ett tag. För vem vill resa med småbarn? Sjukt jobbigt! :P
Fast om nått år kanske. Fast man kanske ska ha ekonomin till det också. ;P Är ju inte bara att sticka iväg om man inte har råd att betala för biljetten. :P Om inte nån vill bjuda dvs? *blink blink*

Nej först ska jag nog koncentrera mig på att ta körkort! Sen blir det till att spara till resa! :)


Trött..

Fy sjutton vad trött jag är. Det märks att man börjar orka mindre och mindre, man känner sig tyngre och tyngre. Förut var det ju inga problem att stå upp i 3-5 timmar i sträck men nu börjar det ta rejält på krafterna. Men som tur är så brukar det inte kännas förrens efteråt. ;)

Idag gick jag ju upp i normal tid också! Något som inte är normalt för mig. :P
Men Lasse jobbade ju och mamma hade jobbat natt så hon var ju tvungen att sova. Fast så mkt sömn fick hon inte. :P Tack vare bråkiga och skrikiga barn! :P

Nu ska jag slappna av och njuta av mitt vatten. Har nog druckit för lite idag, börjar få lite huvudvärk nämligen. Men det går nog över så fort jag lägger huvudet på kudden och somnar. För jag lär somna så fort jag lägger huvudet på kudden! Så himla trött är jag!

Hoppas jag inte behöver gå upp och ta hand om några skitungar imorgon! För sånt orkar jag inte med! :P Ska jobba imorgon och på onsdag också så jag behöver ha lite sovmorgon för att orka med.. Det är inte lätt att vara högdräktig och jobba i denna värmen! ;P

Off to work..

Nu ska jag göra mig iordning för att dra till jobbet. :)

När jag kommer hem ska jag dra fram kameran och fota en massa burar och djur som sen ska ut på annons. :P
Har även lite hamsterburar att göra rent, men dom ska jag nog muta Liw att göra rent.. (a) Haha!

Ikväll kommer Udden också! Massa skoj! Hoppas jag.. :P Så länge han inte är på bråk humör dvs!

Nu ska jag väcka mamma så att vi kommer iväg. Kanske ska äta ett äpple eller nått också så att jag inte blir hungrig på jobbet, har ju bara ätit frukost idag kom jag just på..

Sitter och njuter..


Har helt förälskat mig i denna låt!
Konstigt då jag aldrig riktigt gillat den tidigare. Men föredrar helt klart den i denna variant än den lite mera snabba som Eagle-Eye Cherry sjunger.
Ska jag vara taskig så föredrar jag den nästan ännu mera när dom inte sjunger den live.. (a) Haha! Taskig som jag är! :P

Kommer fortfarande ihåg hur
orginal musikvideon ser ut. :) Nån mer utan att tjuvkika?
Hade en liten hatkärlek till just denna låt. Den är bra men det är så här den ska vara inte mera upptempo! Äntligen har den hittat hem! ;)

Varning för känsliga!!

Tänk vilken trevlig syn jag fick när jag tittade ner i hamsterburen idag.

Skulle kolla till hamsterungarna, vilket jag gjorde häromdagen också, men till min stora förvåning fanns det inga ungar under fluffet så jag tog ner buren och vad får jag då syn på?

Jo i ena hörnet låg alla ungar halvt uppätna och kryllandes av små vita härliga maskar!

Jag har haft hamstrar i typ 6år och har ALDRIG varit med om likmaskar tidigare!! Är nog bland det äckligaste jag sett! Fy sjutton!!

Måste vara värmen!

Samma mamma hade ihjäl sin förra kull också medans jag var borta och var hundvakt så dom fick säkert ligga längre än vad dessa gjorde men då var det ju inte lika varmt ute. Och här i lekrummet är det ju mycket varmare än vad det är ute. Sjukt varmt!

Men det värsta var ju nästan inte likmaskarna utan att pappan gick fram och smaska på både hamsterunge och maskar och såg jätte nöjd ut!!

Fy sjutton säger jag bara!!

Nu får ni som sitter och småäter framför datorn skylla er själva! :P Haha!

Äckligt kryp..


En sån där äcklig liten sak hittade jag i bastun häromdagen! Äckel päckel!
Fast lite söt var den ju ändå men tyvärr tog jag en bit av min Gaviscon karta och delade den på mitten!
Vill inte ha såna äckliga djur krypandes där jag ska vara! Fast jag fick lite dåligt samvete sen efter att jag hade mördat den, men då var det för sent för att göra nått åt det. :P
Får hoppas att den hade haft ett bra liv innan den vart mördad i mammas bastu! ;P

Vill ni läsa mer om äckelkrypet kan ni göra det
HÄR! :)