Tunnhårig?



Haha! Rolig reklam!
Fast jag vette sjutton om jag skulle klassa Fredrik Kempe som tunnhårig?
Nej FLINT är nog mer rätt ord för honom! Haha! :P
Så då är ju frågan om Vollumas hårfibrer fungerar för honom? ;P

God morgon!

Här segar vi oss igenom ännu en morgon.
Sitter just nu och dricker lite kaffe medans William sitter och smälter gröten. Elliott har varit duktig och packat sin väska med övernattningskläder då han ska få sova över hos sin mormor och morfar. Jag och William ska också sova över är det tänkt för jag är bortlovad ikväll så Lasse ska få äran att passa både Elliott och William. Och i och med att det nog kommer att bli rätt sent så är det bättre att Lasse lägger Elliott än att han ska sitta uppe och vänta på oss.

Vad ska vi göra då?! Jo jag, mamma, Kim, Jeanette, Börje, Sara och Christian ska in till Hovet och kolla på Ceasar Millan "The dog whisperer"! Det ska bli sååå kul och spännande!! Jag ser verkligen fram emot det!


Tröttare än tröttast..

Cirka fyra timmar tror jag vi var ute allt som allt. Och jag lovar att vi var nog ute under dagens hetaste timmar! Fy sjutton vad varmt det var! Men vi lyckades rasta tre hundar i alla fall. Men nån miss i planeringen borde det väl ha blivit när Daisy fick mer motion än båda mina hundar?!

Men jag behövde Daisy för att visa mig vart "Pepparn" ligger. Jag kan ärligen säga att hade det inte varit för Daisy så hade jag ALDRIG hittat dit! Vi kom till en liten grusväg som gick in rakt mellan två hus och vägen ledde även till ett hus längre ner så jag var lite rädd för att vi kanske gick in på privat väg men det stod på skylten att det var tillåtet att gå där och Daisy drog verkligen ner mot vägen så jag tänkte att det borde ju inte vara fel. Hon drog inte på hela vägen förutom just ner på den vägen så hon visade rätt tydligt att det var dit vi skulle gå! ;)

Efter att ha gått en stund vart jag däremot tveksam och tvekade lite på Daisy så jag var tvungen att ringa Kim och fråga. :P Men han sa att vi var på helt rätt väg! Han sa även att Daisy brukar vilja gå på den vägen för den var jätte sval och skön så när det är varmt ute så älskar hon att gå där. Sen att den leder bort till en annan sak som hon älskar är nog inget minus. ;P



Daisy hittade en liten pinne i vattnet! Jag vart lite chockad när hon drog upp pinnen då det faktiskt fanns en fortsättning på den där jag trodde den var slut! Haha! :P Därav det fjantiga fnisset genom typ hela filmen! Haha! :P

Ett bekant ansikte!

Den här hunden känner jag minsann igen!
Inte visste jag att Daisy var känd! ;P Haha!

Ut till vattnet?

Ska gå ut med hundarna nu och funderar faktiskt på om vi kanske ska ta oss bort till vattnet där hundarna får bada. Eller ja det är ju bara Malte som kommer att få följa med men endå. :P Han kanske vill bada? Jag vet inte.

I värsta fall får vi väl ta med oss Daisy dit för hon vill bada, det vet jag! Hon är ingen badkruka hon inte! Hon badade ju till och med när isen hade börjat komma på vattnet! Mongo hund! :P Men då fick hon inte bada, taskig jag är va?!

Nej ut ska vi nu i alla fall! Kan inte sitta inne och dega hela dagen!

Ruskigt tråkigt att Molly måste göra det däremot. Känns inge kul att ta alla och gå ut och vara ute medans hon bara får sitta inne och ruttna. Men det är ju för hennes bästa. Hon kommer att få följa med ut snart hon med. På lördag har det gått två veckor och då ska jag nog se till att försöka få uppföljningstid hos veterinären. Dock inte samma veterinär! Dom tyckte ju inte ens att det behövdes någon återbesökstid! Alla andra jag har pratat med har sagt att det måste man ju visst ha! Så nej jag lär inte gå tillbaka till Ultuna för check up'en i alla fall!
Kanske tar mig en tid hos Sara istället, dvs på
Uppsala veterinärmottagning. Dom är bra i alla fall!

Upplands Väsbys veterinärmottagning är inte fy skam dom heller! Men det är lite längre att åka.
Ha dom däremot varit det enda bra alternativet så hade jag helt klart tagit mig den extra åkturen! Lätt för mig att säga då det är mamma som kör! Haha! ;P


Svar till Jessica..



Tack!
Sidan är designad av
Linda Blom.
Min underbara kusin vann den i en tävling hon höll på sin sida för ett bra tag sedan.
Snäll som min kusin är så vann hon den till mig! ;D

Varvar ner..

Sitter här och varvar ner efter en lång men trevlig dag. :)

Dagen började med att väckarklockan ringde kl 7 imorse! Då var det bara att gå upp och väcka barnen och klä på sig för vid 7.45 skulle vi vara klara och hämta upp Malin. Mamma hade nämligen lovat Malin att köra henne till Vreten och då medans hon ändå var i krokarna skulle hon passa på att luncha med mormor och då kunde jag ju inte annat än att följa med så jag packade ner både ungar och hundar och var faktiskt i tid idag! ;) Duktig idiot äta mask! ;P

Så förmiddagen spenderades i sumpan tillsammans med mamma, mormor och kusin Christine. Vi lunchade på Rosina och vi hade båda hundarna med på uteserveringen. Malte var faktiskt duktigare än vad jag hade förväntat mig! Han la sig ner och somnade, precis som han ska! Det var nästan Molly som var värst, och då var hon inte ens jobbig! ;)

William skötte sig också! Han somna så jag fick faktiskt äta i lugn och ro. ;) Elliott var sitt vanliga jag och hade lite för mycket spring i benen men det var ju inget ovanligt så allt var som det ska med andra ord! :P Haha!

Eftermiddagen spenderades däremot hemma med både mina och andras barn! Det vill säga Jesper och Adia kom över! ;) Elliott vill så gärna leka med Jesper och just nu leker dom hur bra som helst så varför inte låta dom leka? Jag har inget emot att ha Jesper här några timmar och idag följde även Adia med vilket alltid är ett plus! Hon är helt underbar den lilla tösen och hon tar så bra hand om William utan att man behöver be henne! Haha! ;P

Så tack vare Adia har jag lyckats gå igenom en hel del med kläder idag! Men trots det så syns det inte att några kläder är borttagna! Haha! Vi kanske har lite för mycket kläder! ;P Fast bättre för mycket än inget alls!

Nu ska jag gå och slänga lite skräp och sen är det sängdax! :)

Natti natt!


Visste du att:

Väldens dyraste tårta bakades i Tokyo.
Den dekorerades med juveler och kostade 873 miljoner kronor!

Foto: Reuters

Klicka på bilden om du vill läsa mer om tårtan. ;)

Elliott kan också!



Elliott kan han också! Haha! ;P

Duktig idiot!

Jag och Kajsa har lärt William att nysa! Haha!

Det roliga är att så fort William ser mig, om jag varit borta några timmar, så blir han jätte glad och "nyser"! Hahaha! Det är jätte kul faktiskt!


Vattenkrig..

Elliott och Jesper har begett sig ut på baksidan och har just nu vattenkrig med varandra. Udden köpte varsin vattenpistol till dom igår så både igår och idag har det varit krig mellan de två. :P

Udden har lite roliga saker för sig så som tex att alla barn ska ha vattenkrig när det är varmt ute och just därför så gick han och köpte varsin pistol till dom små. :) Jag säger inte emot då vattenkrig är nått jag är helt klart för! ;)

Desto blötare barnen blir, desto bättre! Haha! :P

Fast han är ju lite rolig för han skickar ut dom med varsin vattenpistol och sen så får dom inte komma in för att dom är blöta. Haha! Hur tänkte han där? ;P


Bildkälla:
Lekmer.se

Elliott flummar mera..

Jag satte bara igång videon och direkt så börja han snacka en massa goja! Haha!

Han är ju bara för underbar! <3


Elliott flummar..

Elliott är mitt älskade lilla muppbarn! ;P Haha!


Välkommen till familjen!

Ja just det jag har ju glömt bort och skriva om våran nya familjemedlem! ;) Som ni kanske redan förstått så är det självklart en hund som har plussats på i familjen. Det har varit så tomt med bara en hund och saknaden efter Oliver är sjukt stor! Det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom och jag har gråtit alldeles för mycket den sista tiden så därför bestämde jag mig för att försöka hitta någon annan att lägga min energi på och försöka omvända den ledsna energin till en positiv energi istället. Självklart kommer ingen/inget någonsin kunna ersätta Oliver men det är inte tanken heller.

Tanken på en till hund har funnits ett bra tag men jag hade egentligen inte tänkt skaffa någon riktigt nu utan vänta tills att vi flyttar till något större men så fick mamman förfrågan om hon visste någon som kunde ta över en hund som måste omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. Mamma hade väl egentligen inte riktigt tänkt sig att jag skulle nappa utan jag råkade bara sitta i bilen när hon fick samtalet och jag kände direkt att jag vart lite nyfiken.

Jag och mamma bestämde oss för att åka dit och hälsa på hunden. Tajmingen var ju klockren då Molly, som också behövde följa med för att hälsa på honom, löpte. :P Som tur var så är han ju kastrerad men i alla fall. Allt gick jätte bra och jag vart faktiskt lite förälskad!

Dagarna strax efteråt var däremot sjukt jobbiga! Jag föll lite ner i en halvdepression när jag än en gång var tvungen att inse faktum att Oliver faktiskt aldrig kommer att komma tillbaka. Jag lägger det lite på hyllan då det är lite för jobbigt att handskas med. Jag får ta dom känslorna lite pö om pö för att inte helt gå under. Som tur är har jag ju Elliott och William som gör att jag orkar med. Dom är mina solstrålar när det är grått och mulet på himlen! ;)

Men jag bestämde mig i alla fall för att ta hem honom på prov och nu i dagens läge har han nu bott här hemma i två veckor och allt fungerar bättre än bra! Han passar in som hand i handske! Han har vissa olater som måste tränas bort men vissa är redan på väg bort! Han är otroligt lättlärd men det är väl inte så konstigt med tanke på vad han är för ras. ;P

Nej nu vakna William så får fortsätta senare. ;) Här kommer en bild iaf om nån vill gissa ras?! ;P


Malte

Kaffemys..


Hur kommer det sig att alltid när jag tänker att jag ska sätta mig och njuta av lite kaffe så lyckas jag alltid göra äckligt kaffe!?! :S
Däremot när jag bara tänker ta en kaffe i farten så gör jag super gott kaffe som gör att jag önskar att jag kunde stanna och njuta lite av det..
Skärpning!

Fy sjutton..

Vad tråkigt det är att vika tvätt!! Jag döööör snart!!

Okej jag överdrev kanske lite men det känns nästan så! Fint väder ute och jag sitter inne och viker tvätt, känns ju inte som den bästa idéen jag haft men men.
Udden har tagit barnen och "Pipen" och gått iväg till stranden. Han sa till mig att det är bäst att jag stannar hemma och lagar mat och gör fint här hemma! Haha! Han är rolig han! ;P

Men det är väl bäst att jag gör som han säger annars kanske jag får smisk! :O Hahahaha!


Ny frilla? Why not!? Haha! ;P

Planer på att flytta..

Eller kanske inte.. :P


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Är hur trött som helst. Var upp kl 8 för att springa iväg till doktorn fast sen gick jag hem och sov lite i och för sig men endå. :P Har ju varit och storhandlat och då blir man trött. Eller jag blir det i alla fall.

Så nu ska jag bara slänga ner lite mat till hamstrarna och sen är det natti natt för min del! :)

Sov sött!

Storhandla..

Idag har vi varit iväg och storhandlat. Snacka om att det behövdes! Det ekade tomt i både kyl och frys. Nu är däremot frysen så full så att den spottade korv på mig förut när jag öppnade den! Taskigt! :P Haha!

Vi var på Coop forum i boländerna och shoppade för då kunde vi slänga av Udden med alla barnen på Ikea som ligger på andra sidan vägen så medans jag och mamma var och handlade lite mat så kunde dom vara i lekrummet på Ikea och leka av sig lite. :) A win win situation så att säga! ;) Och eftersom man inte får lämna varuhuset när man har barn inne i lekhörnan så lämnade vi Udden med William i sofforna precis utanför lekrummet. :)

Efter shoppingen så åkte vi hem till mamma och då fick Udden passa barnen än en gång medan jag och mamma tog alla hundar och gick ut på promenad. Vart inte så lång promenad för att det körde in en lastbil och skulle hämta träd där vi tänkte gå. Men det vart i alla fall längre än om vi hade gått här hemma. Molly fick dock inte följa med! Hon fick vara hemma hos mamma och passa barnen tillsammans med Udden.


Varit hos hästarna..

Har varit hos hästarna och pussat lite på dom. Felicia och Madde(tror jag hon hette) red på Wony och Trojghurt. Jag måste erkänna att jag vart lite sugen på att rida när jag såg dom. Får se om jag kanske hoppar upp nån dag. Måste bara hitta en pall hög nog för att jag ska kunna komma upp på Troja! :P Hon är ju lite hög hon. Haha! Men jävligt söt må jag säga! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp och iväg till doktorn imorgon kl. 8.15. Tur att man har nära så att man kan gå upp kl 8 och ändå komma i tid. ;) Men man kanske ändå ska försöka lägga sig i tid så att man vaknar när klockan ringer. :)

Natti natt!


Wony och Troja..

Dagens Deal: Lekmer.se..

Dagens deal på Groupon är ett presentkort på Lekmer.se. :)
Ett bra klipp om ni frågar mig! ;)

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! :)

Svullen hund..


Stackars lilla älsklings Mollan!

Hon vart biten på sin högra kind men svullnaden har numera gått ner i halsen och även liten ner på bröstet. Det känns jätte konstigt att klappa där. Hon känns som en liten tjockis! Vet. assistenten sa att svullnaden kommer att gå ner och den kommer även att vandra neråt på henne.

Men svullnaden är inte så farlig. Det läskiga är ju att hon nu måste vara still! Hon får inte gå ut mer än att bara göra sina behov och sen är det raka vägen in igen! Om hon rör på sig för mycket inomhus så måste jag skära ner på ytan hon rör på sig så att hon inte kan röra på sig! Och detta måste jag göra i 2v! Det står två veckor på hemgångspappret men vet. ass. sa att det är helst 4v som dom ska röra på sig så lite.

Och varför det då? Jo för att inte anstränga hjärta och njurar! Det är de inre organen som har tagit mest stryk av bettet och dom behöver vila för att kunna återhämta sig så bra som möjligt. Om hon rör på sig för mycket så kan det ge bestående meen på hjärta, lever och njurar.

Inte speciellt kul. Så även om hon är hemma nu så är oron inte över.

Hämta Molly!

Nu ringde mamma för att berätta att Ultuna hade ringt och vi kan komma och hämta hem Molly nu!! :D

Hon är fortfarande svullen men alla värden är bra och hjärtat låter bra så det skulle vara lugnt att ta hem henne nu! Me so happy!

Nu är bara frågan om vi har råd att lösa ut henne.. Det kostar ju lite att ha henne inne över natten och bara att vi kom in igår på en helg kosta ju 3000kr. Tur att hon är försäkrad! Men i och med att det är söndag idag så går det ju inte att direkt reglera så då får vi snällt punga ut pengarna och sedan vänta på att Agria ska betala ut sin del till oss om några veckor..

Men jag skiter i vilket bara jag får hem min älskling!!

Orolig..

Molly ligger inne på Ultuna djursjukhus med dropp efter att ha blivit biten av en huggormsunge igår! Mamma och Kim åkte in och lämnade henne igår vid 16.30 tror jag klockan var, och hon är kvar än. Hoppas på att dom ska ringa snart och säga att allt är bra med henne!

Jag mår inte så bra just nu med andra ord.. Känns inge kul att sitta här och inte veta nånting. Det blir ju inte direkt bättre av att jag inte är så förtjust i Ultuna och känner att jag inte direkt har så jätte stort förtroende för dom.. Jag går bara runt nu och tror att hon har dött för att dom har glömt bort henne eller nått sånt.. Känns skit!!

Jag vill ha hem min goseflicka nu!!

Vart ju inte bättre av att dom smällde raketer och skit här igår och jag vet att Molly ligger mer eller mindre själv i en bur inne på sjukan och Molly är rädd för smällare och raketer! Hoppas bara att det inte hördes så mycket där eller att hon var lite drogad så att hon inte brydde sig om det!


Min fina lilla flicka! <3