Home sweet home..

Klockan är 23.30 och Elliott ligger redan och sover.. Måste nästan vara rekord.. Han vart tydligen slut av att vara hos mamma och bli attakerad av valparna.. *thihi* Valparna älskar verkligen han.. Dom drar i hans blöja mest hela tiden.. Jätte sött.. *thihi* :D

Känns som att man kanske ska börja packa lite för veckan som väntar.. :) Se till så att allt kommer med, speciellt Elliotts grejjer är viktiga.. :) Mina är inte så jätte viktiga.. :P

Ska väl ta och ge de små kaninkorvarna lite mat.. :) Lite ersättning.. Och kanske lite kraftfoder oxå.. Det tycker dom om.. Sen måste jag ju packa deras grejjer oxå.. :)


Så göra vi när vi..

..diskar våra saker.. Okej sången kanske inte går så men ni förstår säkert.. :P

Står och diskar all skit som det blivit de senaste dagarna.. Har varit för lat för att ta det dag för dag som man borde och SKA! Så nu står man här med disk upp till axlarna och kan inte skylla på nån annan än sitt egna lata jag.. :/
Udden var dock snäll och diska lite igår och förrgår.. Så det är inte så jätte mkt kvar.. Det första lasset jag fick ta var nått Udden hade lagt i igår som han sedan inte orka ta utan vi gick och la oss.. Och det lasset var fyllt med massa olika saker.. Dvs blandad med tallrikar, bestick och knivar.. Själv när jag diskar brukar jag alltid ta bestick för sig, sedan djupa tallrikar för sig, stora tallrikar för sig om d e mkt stora tallrikar annars både små och stora ihop.. :)

Hur gör du när du diskar? Diskar du varje dag, lr har du ibland lat dagar som jag verkar ha haft den senaste veckan.. *suck* (Nu kommer mamma invända och säga att det är det senaste 22 åren.. :P *haha*)

Copyright..

Funderade lite medans jag plocka lite på golvet..

Om jag tar kort på en bild, vems copyright gäller då?? Den som tagit den ursprungliga bilden eller min?? Nån som fattar frågan?? Hur funkar d?? Nån som kan göra mig smartare?

Logiken i det hela säger ju att man inte borde ta kort på nån annans bild.. *thihi* Men om man nu skulle göra det..

Storstädning..

Ja nu har jag precis varit vid Ica och lämnat över Elliott och Oliver till mamma så nu börjar det tråkiga.. :P Städa städa städa.. Fast det är skönt sen när man ser hur fint det blir.. :)

Har ju katterna kvar hemma som kan hjälpa till om jag tycker att det blir för jobbigt.. :P

Ska nog sätta på en kanna kaffe oxå så att jag kan få njuta lite mitt upp i allt ståhej.. ;P För lite grädde har jag kvar.. *thihi* Annars har jag även mjölk jag måste göra av med innan jag flyttar imorgon.. Kan ju inte ha kvar nått som kan bli dåligt.. Vet att jag ändå kommer att komma hem till en illaluktande lägenhet då det är nå fel på rören så om man inte spolar jätte mkt med vatten varje dag så börjar rören spruta upp luft från vattenbrunnen på golvet.. Och bajsrörs luft är ingen trevlig lukt.. Man blir ju illamående för mindre.. :S Jag får väl be Kim att jag sätter igång kranen så länge han är här, varje dag.. Så förhoppningsvis så luktar det inte så mkt..

Men nu ska jag göra en lista på allt som ska göras, och sen är det bara att sätta igång.. :)

Ny dag, Nya tag..

Fy vad jag är trött idag.. Hela kroppen skriker: LÅT MIG FÅ SOVA!!!

Tur att Udden var här i morse. Vi gick alla och la oss runt 23.30 tiden igår. Jag och Udden ville sova men tydligen inte Elliott.. *suck* Han somna väl typ en timme senare, eller om det var 1½.. Udden fick gå upp med honom och gå runt lite.. :P Jag var trött, mina ben värkte efter alla brännässlor igår.. Dom bulta typ.. Inge kul.. Dumma Elliott låg och sparka, rev och drog mig i håret.. Inge kul.. Han ville verkligen inte sova, men han var ändå lite trött.. :/ Jobbigt läge..

Men som sagt; Tur att Udden var här imorse.. Han fick ta Elliott på morgonen och vid 11 när Udden behövde åka hem då kom han in med Elliott och Elliott somna om då, och vi gick upp för ca en timme sedan.. :P Så jag har typ sovit i 13timmar.. :P Det känns skönt.. Känner mig faktiskt rätt utvilad men skulle gärna vilja gå å lägga mig och bara mysa i sängen lite.. Fast Elliott skulle väll bli galen då.. *haha* Han springer runt som en galning på golvet och hittar både det ena och det andra... Man får springa efter och hålla koll så att han inte stoppar allting i munnen.. :P

Men även om jag känner mig lite utvilad så känns mina muskler som om dom vill sova.. Usch d var jobbigt att krypa mellan buskar och snår igår.. Blä Blä Blä.. Jag är inte van med den "träningen".. :PIdag då? Jo idag måste jag diska all disk.. Ta bort allt i kylskåpet som kommer att bli dåligt inom en vecka då jag imorgon åker iväg och ska vara hundvakt en vecka till Olivers föräldrar och deras hundkompisar.. *thihi* Om man inte räknar med Oliver föräldrar som är Ture - Papillon och Märta - Dv.Spets/Chihuahua så är alla andra bara små vavvor.. :D En av valparna kommer även vara kvar där.. :) Massa lattjooo.. :) Och jag får ju ha med mig mina små kaninungar så nu ska det bli party.. :P
Och lillebror är snäll och passar mina katter och hamstrarna, på ett vilkor: Det ska vara lätt att komma in och ut där han måste gå.. Bråkig lillebror man har.. *thihi* :P Så mamma borde nästan komma och passa lillskiten så att jag kan få lite gjort här hemma.. ;P Men mamma har just nu valpköpare där, de nya ägarna till Svante eller Svampe som jag tyckte hon sa.. *haha* Jätte trevliga människor.. :) Jag prata med dom igår.. Pensionärer som bor på landet med stor tomt.. Förtidspensinärer så dom är båda runt 60år, så än har dom väl lite krut i sig förhoppningsvis.. *thihi* :P Annars hade dom även barn som säkert skulle kunna komma och leka lite med honom.. :) Och en katt på 16år hade dom oxå, får bara hoppas att katten och "Svampe" går ihop.. :)

Men nu ska jag väl sätta igång lite lätt.. :) Måste diska det sista, men Udden var så snäll och har diskat det mesta.. Nu den här gången han kom hit så har han varit mkt snällare än de tidigare gångerna.. Eller ja han vart arg på mig när jag vart arg på honom häromdan när han tryckte ner migg fönster och jag sa att hans huvud inte bara var prydnad utan att det var till för att användas oxå.. :P *haha* Jag tyckte det var roligt.. :P

Jag kanske skulle kunna vara lite snällare i vissa lägen, men efter att ha spenderat nån timme, eller TVÅ timmar som Udden sa, med att skriva allt så blir man rätt arg när nån bara kommer och trycker bort det på nån sekund..
Ja jag anser att jag hade rätt att bli arg.. :P


Men nu ska jag få lite krut i brallan och göra nått.. :)

Dumma dumma räv!!

Vakna imorse.. Gick upp och kissa.. Hade tänkt gå å lägga mig och mysa ett tag till i sängen men på nått höger så gick jag iaf upp på övervåningen(är hos mamma) och kollar bara ut en snabbis genom altandörren från köket och ser nått med en stor yvig svans springa förbi med nått i munnen.. Ahhh en RÄV!!!

Skriker på Udden att han måste ta Elliott.. Själv står jag där i bara trosor, helt  bar på överkroppen och ska ut och skrämma bort räven.. Har lite smått panik där jag står och ska välja genom vilken dörr jag ska springa ut ur.. Har tre val.. Väljer iaf stora dörren för den e närmast hönshuset.. Försöker få upp den, men nej det går ju inte för att mamma har ju låst den utifrån och då kan man inte öppna den innifrån.. Starkt jobbar pg.. :S

Tröjan ryckte jag från Udden som satt på toa.. Han fick även ta Elliott, fast han satt på toa.. :P Springer till altandörren som leder ut mot fram sidan, tänker sno mammas skor men kommer på att dom är ju för små, så tillbaka till den stora låste dörren för att hämta mina skor.. Sen ut genom altandörren, springa bort mot hönshuset, vid detta laget så har hundarna fått upp ögonen att nått inte står rätt till så dom börjar skälla ut nånting, dom visste nog inte ens sjävla var dom skällde på.. Sen ut till hönsgården.. Kolla lite snabbt in i hönshuset, där satt 3 rädda små hönor, eller ja små e dom inte men men.. Sen ut och stänga luckan så inte räven ska kunna ta dom.. Sen ut i hagen för att se om det finns några levande i gamla hönshunset, dom måste nämligen gå genom gamla hönshuset för att komma in i nya.. När jag går in i hagen så ser jag en död höna i hagen men går till gamla hönshuset och kollar först.. Inga levande.. Hämtar en spade som jag tar den döda HUVUDLÖSA hönan på och går i väg.. Ville inte att mamma skulle behöva se henne så där död och jävlig.. :P Går in och hämtar en påse att lägga den "lilla" hönan i.. Sen går jag och slänger henne i sopptunnan. Går runt och kollar lite mer i hagar och runt om.. Hittar yttligare 3 döda HUVUDLÖSA hönor.. Usch Usch Usch.. Bara att gå och hämta 3 nya påsar, eller kanske en svart soppsäck?! Går även och kollar dvärghönsen men dom är alla intstängda, även kaninerna ser ut att vara kvar alla.. Så han verkar bara ha kalasat på hönsen.. En har han ju redan fått med sig.. Gick in och prata med Udden och säger att jag hitta 3 levande hönor, pratade med honom innan jag hittade de 3 som var döda.. Gick ut, kolla lite mer, sen så gick jag för att hämta påsar och vem får jag syn på då?? Joo TUPPEN!! Snacka om lycklig.. Mamma har typ blivit av med 3 tuppar på knappt 3mån eller nått sånt.. :/ Så jag vart jätte glad att tuppen var kvar.. Men han är ju så rädd den där tuppen så jag gick för att försöka locka in honom i hönshuset men han gick ut i hagen och försvann.. Jag vet fortfarande inte vart han tagit vägen.. Gick runt och leta lite efter honom men hitta honom inte.. Fick för mig att han gått tillbaka dit jag hittade honom men icke.. Gick bort till de små hönsen och bilen som står där och vad hittar jag vid bilen?? Jo Anabola!! Eller ja jag tror hon heter det iaf.. :) En svart LEVANDE höna!! :D Vart super glad och tror att det ska bli jätte lätt att bara ta henne, men icke.. Hon springer iväg och jag min nöt heade Oliver ute med mig så han får ju syn på henne och jagar henne.. Typ som hon inte redan fått hjärtsnurr 10 varv runt.. *suck* Oliver jagart bort henne så hon försvann puts väck hon med..

Tror det var nu jag gick in och gav Udden yttligare en uppdatering.. Tuppen är funnen och förvunnen igen.. Eller borttappad, kalla det vad ni vill men jag hittar honom iaf inte.. Sen har jag hittat en till levande höna som är nånstans.. Men nu är dom iaf 4 levande hönor, 4 döda och 1 tupp som e spårlöst borta..
Hönan hittade jag rätt fort sen. Hon låg ihopkurad mot en stock. Så den gången var det inga problem att ta henne mer än att hon skrek och SKET på mig.. :O Inte snällt när jag håller på och räddar hennes liv.. :P Men men man får väl ha överseende efter det som hänt.. :)

Jag trodde dom skulle vara 17höns, med tuppen, så jag sa det till Udden.. "Bra jobbat 3 av 17".. Men sen hittade vi ju den 4:de och tuppen.. :) Så då vart det ju 5 av 17..

Men sen fick jag tag på mamma och då kom den lite "gladare" nyheten att dom ska bara var 11st.. Kändes iaf lite bättre att det var 5 levande av 11.. :) Fast känns lite surt iaf.. Dumma räv!!

Har fortfarande inte hittat tuppen som är spårlöst borta.. Mamma sa att han flyger rätt bra så han kan sitta i ett träd, det är inte första gången han varit spårlöst borta.. Får bara hoppas att vi hittar honom innan räven.. :S
Dom 3 döda ligger iaf kvar i hagen, tänkte att om de lätta bytena ligger kvar kanske han skonar tuppen.. Eller så tar han alla fyra.. :/ Vi får hålla tummar och tår att tuppen får vara kvar.. Själv kan jag inte riktigt slappna av förrens han är säker inne i hönshuset.. *grr..*

Men iaf.. Jag gick upp vid typ 10.30 och var ute och jaga/leta höns tills klockan vart ca 12.45.. Sen vart det lite frukost för att sedan gå ner till vägen och vänta på att Felicia skulle komma hem med 13-bussen.. Men vad tror ni inte jag hittar nere vid vägen i snåret där nere?? Jo en till höna!! Jag trodde först hon var död för att hon låg så still, men sen såg jag att huvudet var kvar och ögonen var öppna. Döda höns brukar inte ha ögonen öppna, tråkigt nog vet jag det.. Men innan jag tar henne vill jag vara helt säker i att hon lever, jag har nämligen lite fobi för döda saker, så jag kollar riktigt noga och nog ser jag att hon andas.. Så det blir att ta ett redigt tag, hårt så man inte tappar. Fast jag var nära på att tappa iaf.. Sen när jag väl fått upp henne i famnen så kommer den stora frågan; "Vad ska jag göra nu?" Ska jag stå där med hönan i famnen och vänta på att bussen ska komma, eller ska jag snabbt springa upp med henne till hönshuset? Känns ju som att det snällaste för detta lilla djur är ju att fort få in henne i säkerheten igen.. Så jag går upp och öppnar dörren in till stora huset och skriker till Udden att jag hittat en till höna och att han får gå ner till bussen för att jag måste sätta tillbaka henne i huset.. Udden säger att han behöver gå på toa, så jag blir lite jaha.. Vad ska man göra då? Men jag tänkte att det tar väl lika lång tid för mig att "slänga" in henne i huset som det tar för Udden att ta på sig skorna, och sen måste han ju hitta nått att sätta på nakna Elliott. För det blåser ju kallt ute.. :S

Jag går iaf och sätter in hönan i huset, hon haltar lite, men jag tänkte att jag måste skynda mig ner igen och då ser jag Udden på väg ner med NAKNA Elliott.. Men det är ju bara att skicka in dom igen.. Så kom bussen och Felicia med hennes två kompisar. Sen upp, äta glass, och nu sitter jag här..

Så det har varit en händelserik morgon.. Och jag som bara har shorts med mig har gått ute i blåsten och frysit benen av mig.. Kan ju tillägga att mammas tomt är bara en enda stor BRÄNNESEL hög.. Så mina ben är lite brända och ömma just nu.. Och tuppen är fortfarande inte hittat..

Men nu känns det lite bättre iaf att nästan alla hönor e hittade.. Jag vet iaf att det inte finns flera levande och hitta och då kan jag slappna av lite iaf, men jag kan inte slappna av helt förrens den där dumma tuppen är inne!!

Statistik: 5 levande hönor, 1 död höna i sopptunnan, 3 döda hönor i hagarna, 1 höna sprang räven iväg med och tuppen är nånstans.. Det blir 10 höns och 1 tupp = 11st.. :)

På nått sjukt sätt känns det lite som "rätt åt han" att han bara fått med sig 1 av allihopa. Fast det kanske hade varit bättre om han fått med sig alla, fast då hade vi ju säkert gått och letat och det hade ju varit jobbigare.. Men nu när vi hittat alla och vet vart alla tagit vägen så känns det som att nu kan han få komma och hämta de tre döingar som ligger ute i hagarna utan huvud.. För så kul är det inte att pilla på dom och lägga ner i kassar.. :S

Kan ju även tillägga att den sista hönan jag hittade nere vid vägen, 'även den bajsade på mig.. :S Inge kul.. Nu luktar jag höns bajs.. Önskar att mamma hade kvar sitt badkar för just nu känner jag för ett långt värmande bad!! Så som jag hållt på i buskarna och vid nässlorna.. Inge roligt.. Bara jag skulle kunna få tag på den där dumma tuppen oxå!!!

Håll tummarna att det inte var en skabbräv som var här för vi har redan haft skabb på våra hundar en gång tidigare och det är inge roligt.. :/ Även om jag bara såg honom en snabbis så såg hade en lite väl för vacker svans för att vara skabbis.. En riktigt snygg svans var det.. Skulle passa bra på väggen tror jag.. :P

Udden sa nått om att slå ihjäl räven eller nått och jag sa: "Ja jag skulle vilja ta en häcksax och bara hugga av huvudet på den".. Varav Udden säger: "Jag som trodde du var djurvän".. *haha* Vid såna här tillfällen blir man lite galen, men jag skulle aldrig kunna göra det.. Skulle få värsta paniken.. Plus att det är ju ändå deras natur.. H*n har ju igentligen inte gjort nått fel.. Men jag känner ju mer för min mamma än för räven.. Och mamma blir ju inte glad.. Det var ju inte så länge sen räven var här och tog 8 av 9 av mammas stora kycklingar.. Inge kul, en av dom var min vackra tupp.. :( Jätte social var han.. Men nu e han borta.. Just därför har dvärghönsen inte fått gå ut, för kyllingarna bodde där.. Och så kommer den jäveln och tar de stora.. Taskig stil faktikst.. :P

Mamma fråga ju mig vilka som var kvar.. Mamma har nämligen namn på ALLA stora höns.. För ingen är den andra lik, tillskillnad från dvärgarna som är rätt lika och där bara nåra har namn.. Visst när jag bodde hemma hade jag någorlunda koll på vem som hette vad, men sen har det ju försvunnit några båda för grävling, hök, räv och ålder.. Mest hök faktiskt, vi har inte direkt haft problem med räv tidigare.. Men sen jag flytta har det ju gått bort några och kommit till några så nu har jag inte längre nån koll alls.. För mig ser typ alla likadana ut.. :P
Fast en kommer jag faktiskt ihåg vad hon heter och det är Fiffi.. Och hon fanns kvar!! :) Hon e brun och har toffs på huvudet.. :)


Udden satt precis vid datorn och tryckte ner mitt blogg.se fönster så jag trodde att allt det jag skrivit hade försvunnit men som tur e så har dom ju autosave här.. :D Så då kan jag bli lite glad igen..

Men nu tycker jag faktiskt att det räcker med galenskaper.. Annars pensionerar jag mig.. *aahhhh*
Ska iaf ta en sked med Nutella just nu och denna gång vill jag inte se en hög med valpbajs på golvet.. Nutellan blir inte lika god då.. :S

Får hoppas att jag kan skratta åt denna dag om nån vecka.. Just nu känner jag bara bläääääää...

Chanell..

Tänkte testa och se om detta funkar.. En liten filmsnutt med valparna.. :)

Som förövrigt har fått namnen; Cosmos, Cajal, Chanell och Cous-Cous.. :) Sött va?? ;)

Mamma som pratar.. :P

Pipparkaka..

Nu e Elliott hemma igen.. Och så mkt vart det väl inte gjort.. Vi är båda sega idag.. Men lite har vi gjort, inte bara druckit kaffe.. *thihi* :P

Elliott har hittat en burk med pepparkakor.. D e gott tycker han.. :) Han fick sin första pepparkaka av Tant Grön när vi va på Sigtuna marknaden.. Dom går nämligen runt där hela ligan; Tant Brun, Tant Grön, Tant Gredeline och Farbror Blå.. Och även den lilla pudel hunden oxå.. Vad den nu heter.. Nån som vet?? Hittade även Farbror Polis.. *thihi* Har tagit kort.. Dom kommer väl ut på bilddagboken om några dagar eller så.. :) Får se när jag får tid..

Ska snart åka hem till mamma och vara hundvakt och barnvakt hela dagen där imorgon.. Sen på fredag åker jag hem till Marie-Louise och ska vara hundvakt en vecka.. Jag och Elliott och massa hundar.. :D Även kaninerna får följa med.. :) *haha* Jag fråga om jag fick ha kaninbebisarna med mig dit men jag frågade inte om Oliver.. o.O
*haha* Tookigt.. :P Fast om Oliver är med kommer han nog kissa inne lite.. :/ Eftersom dom har 5(?) hundar.. Eller dom kommer väll ha en liten valp kvar så dom kommer väll vara 6st.. :) Just den valpen jag vill ha kommer dom ha kvar.. *grr..* Perfekt tillfälle att sno den.. :D *thihi*
Jag kommer ta MASSA bilder så ni kan vara lugna.. Bilder kommer att komma upp i bilddagboken sen när jag kommit hem.. :) Har ju även en av Lemons bebisar där.. :) En liten Ruu, normalfärgad LH.. :)

Men nu ska jag se om jag kanske kan få plocka upp lite mer, eller åtminstonde få pussa på kaninerna lite.. Eller kanske ska passa på att mata dom, för sen kommer vi ju åka iväg..


Kaffe med grädde..

Man tager vad man haver.. Har man inge mjölk hemma får man väl ta grädde.. ;P För d hade jag tydligen.. *thihi* :) Sån där 20%-ig grädde.. Köpte d när jag köpte massa Milda extra mat grejjs.. D hade jag dock glömt bort.. *thihi*
Men fy det var ju mkt godare med grädde i kaffet än mjölk.. mums.. Men såna dumheter kan vi inte hålla på med om vi vill gå ner i vikt.. Fast jag dricker så sällan kaffe iaf så.. :P Vill inte att Elliott ska bli så skogstokig så det är bäst att jag håller igen.. *haha* :P

Just nu håller jag och Udden på och städar för fullt.. Eller ja vi har inte hunnit så jätte långt än..*thihi* Mamma är iaf jätte snäll och passar både barn och hund så då slipper vi dom.. :P Allt går så mkt segare då..
Fast vi har ju inte riktigt kommit igång här ändå.. Men vi hade så mysigt vid köksbordet och snacka massa skit över våra kaffen med grädde.. :D Ibland behöver man ha lite ensam tid och bara snacka skit... Det nya roliga samtalsämnet är just nu Björn.. Eller "den där jävla Björn", som han oxå kallas.. *haha* Vilken jävla människa.. Fy fy fy.. Fast jag gillar honom iaf.. *haha* Det var mysigt att bara sitta och snacka lite om ingeting.. :)

Men nu ska vi försöka fixa eld i baken.. Jag ska bara avboka en film och se till att hyran dras imorgon och Udden är just nu hos Kim, för han ringde och ville att nån av oss skulle gå hem till honom och hämta ett nummer som tydligen låg på bordet.. Och lotten föll på Udden så han fick gå.. Han behövde gå på toa oxå så då fick han gå till Kim.. *hahahaha* Säg inget till Kim.. :P *haha*

Nää nu ska jag sätta fart.. Måste ju ta tag i denna dan.. Är ju inte ofta man är barnfri så att man kan ägna hela dan åt att städa.. Vilket verkligen behövs.. Mår så dåligt när det ser ut så här.. :/


Me *heart* Chandler..

Kollar på Vänner.. *haha* Förvånade.. ;P Men gud vad jag ÄLSKAR Chandler!! Varje liten rörelse.. lövlövlövlövlövlöv!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Nää nu ska jag lägga mig i soffan och kolla vidare innan Udden och Elliott kommer tillbaka.. Känns så skönt att vara ensam.. Det händer allt för sällan.. Fast man ska väl inte klaga.. :)

Kanske ska måtta upp lite ersättning och mata bebisarna.. Skulle ju ta och passa på medans Elliott e borta så att man slipper ha nån som klättrar på en och försöker slå ninisarna när man matar dom.. Dumma E!! :P

image82

Många sätt att äta choklad..

Me löööv chocolate.. :D Sitter och knaprar lite Lindh Excellence intensive Orange.. Mmmmm... Gott! :D
Rolig öppning på paketet oxå.. *thihi* Tur att man är lätt road.. :P

Så här sitter man och njuter av lite mörk choklad tillsammans med ett glas Ice coffee.. Kan ju knappast bli bättre.. Eller jo om jag skulle orka städa lite, det skulle helt klart vara bättre.. :) Elliott har precis gått och knoppat, förhoppningsvis sover han så pass länge att jag kan hinna njuta av både choklad och kaffe och även så att jag hinner mata ninisarna lite och sedan plocka upp lite från golvet.. Så att det lite upp plockat ut innan Udden kommer.. Annars blir han så arg.. :S Han e knäpp... :P

Sitter och kollar på Ellen DeGeneres.. Me like it.. :) Jag gillar henne, hon verkar rolig.. :) Och idag hade hon trevliga gäster..


Nää ska väl leta upp nån bra låt och sitter och lyssna på medans jag dricker upp mitt kaffe.. Lite Lionel Richie kanske.. ;)

Bara för att..

..jag är trött och har tråkigt.. Ska snart stödmata kaninisarna lite till.. :) Sen så är det natti natt för mig och Bollen.. :)

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[  ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[  ] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar. (Om man räknar med öronen)
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[X] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan.
[X] Jag gör nästan alltid mina läxor
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[  ] Jag har aprillat någon.      <-- What??
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[  ] Jag är singel
[X] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag saknar någon just nu.
[  ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[  ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än 5 gånger per år.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[X] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande

RANDOM
[ / ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.   (det är väl inte upp till mig att bestämma det.. :S)
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ / ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[X] Jag betalade för min rington.
[ / ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ / ] Jag är bra på matematik
[ / ] Jag tror på spöken.
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[X] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ / ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.Kanske lägger till kommentarer senare.. Vem vet.. :P Orkar inte just nu iaf.. Ska mata ninisarna.. :)

Hmm..

Sitter här och kan inte gå å lägga mig för det känns som att jag har glömt nått.. Kommer verkligen inte på vad det kan vara.. Jätte jobbigt.. Men får väl ta och gå å lägga mig iaf..

Imorgon, nää idag blir det ju ;) ska jag o Elliott åka till Hässelby och lämna kanin, hämta mjölkersättning till kaninungarna och träffa Essan lite.. :) Ska ta 10.53 tåget härifrån så jag kanske borde gå å lägga mig om jag ska orka upp och göra lite saker innan oxå.. :/ Kanske ta med mig lite gröt oxå lr nått.. Ja d får jag se imorgon.. Måste ju kunna bära allt.. Bäst skulle ju vara om man typ kunde ta kaninen i koppel eller nått.. Då har man ju inte en stor transportbur att ta hand om sen.. :S Well well vi får se hur det blir.. :)

Natti natt..

Go Jennie!! :D

Satt precis och skämdes lite för mitt förrförra inlägg om bensinpengar.. Tänkte att jag kanske överreagerar och nu börjar jag komma ner på fötterna igen så då skulle jag inte orka ta den disskutionen.. Men samtidigt ska man ju stå för sina åsikter..

Men nu läste jag precis en kommentar jag fått på "Nu jävlar" inlägget som höll med mig så då vart jag lite glad igen och fick lite POWER!! :D

Så Goooo Jennie!! :D :D :D

Mat mat mat..

Nu har vi nästan precis ätit. Det blev spagetti och köttfärssåsen jag laga häromdan.. Måste ju äta upp den innan den möglar.. :P Jätte gott, tyckte både jag och Elliott.. Elliott åt med hela ansiktet, hela armarna och benen.. Var jätte stökigt runt omkring honom men på golvet var det minnsann rent.. :P Hade en liten Oliver dammsugare där.. *thihi*

Tog massa kort som kommer att komma upp i min bilddagbok senare när jag får tid.. :)

Nu jävlar..

Ja nu vart jag lite full i fan.. Prata precis med en kompis som kom och hälsa på mig igår med två andra kompisar.. Dom var alltså 3 personer som åkte i bilen. Dom åkte samanlagt kanske 12-15mil t/r. Och nu ska den ena personen betala 100kr i besinpengar..
Om det ska vara rättvist så ska ju alla betala lika mkt.. Spelar ju ingen roll 2 av dom är ett par och bilen tillhör dom.. Rätt ska vara rätt.. Och inte kostar det väl 300kr att åka 15mil!?!! Då tycker jag verkligen att dom ska byta bil..
Blev arg för dom påstår att dom är vänner men sen så tycker dom att hon ska betala mer än hälften av resan.. Så himla fel!! Det är inte vänskap, det är snålhet!!

Börja tänka lite.. Och man blir fan inte rik av att vara snäll.. För nu orkar inte kompisen bråka utan kommer snällt betala de här 100kr för hon vet hur det blir annars.. Hon hade inga invändningar, men jag vart fan lite sur.. Taskigt gjort!!

Men som sagt man bli inte rik av att vara snäll.. Vet själv att jag är alldeles för givmild med pengar jag ändå inte har men ändå.. :P Mot vänner är jag absolut inte snål och tycker inte att dom ska vara det tillbaka heller..

Fy, fick nog lite energi efter sömnen med Elliott.. :) Skulle vilja ta itu med allt nu men så mkt energi fick jag inte.. Tänkte att nu f*n ska jag sätta ut annons på barnvagnen, barnstolen, barnkläderna och allt annat som ska ut på annons oxå, men sen kom jag på att jag ska ju inte vara hemma imorgon och det kan man ju förlora lite på.. Bättre att sätta ut den imorgon och hoppas att nån svarar än att man sätter ut dom idag och folk vill komma och kolla imorgon, och eftersom dom inte får det så hittar dom nått annat..
Får bara hoppas jag orkar det imorgon.. :) Ska ju vara i sthlm hela dan.. :) Har dejt med Essan, hoppas jag.. ;) Sen ska jag hem och hämta mjölkersättning hos Louise och kolla på hennes ninisar.. :) Ska bli lattjo.. Och den vackra lilla Nala måste jag ju få pussa på oxå.. :D Hon är bara för fin, iaf på kort.. Nu blir det upp till bevis.. *haha* :D

Fy fy fy fy..

Jag mår inge bra.. Vill bara rulla upp mig i ett hörn i sängen, dra täcket över mig och bara gråta mig själv till sömns.. Allt känns skit just nu.. Allt är skit.. Lägenheten är så jävla skitig, äckligt och bläää *hatar*.. Elliott låter mig inte ens få gå på toaletten själv, fast han är för söt för att bli arg på.. Iaf oftast.. *thihi* :P När hans rivs och snor saker han inte får ha så ser man nog djävulshornen i pannan på honom.. *haha*

Jag är glad att jag har Elliott iaf, utan honom vet jag inte vad jag skulle gjort just nu när jag mår så här dåligt.. Tack vare honom försöker jag hålla skenet upp iaf.. :) Och med det kan man ju även försöka lura sig själv lite oxå..

Nu skriker han.. Han har vaknat.. Ska in och gosa lite med honom så kanske jag börjar må lite bättre iaf.. :)


Finns inget som Elliott pussar som slemmar ner hela ansiktet.. *haha* :D

image81

Orkeslös..

Det är bestämt att jag ska få besök idag.. Sussie och Essan ska komma.. Borde städa; badrummet, vardagsrummet, dammsuga och diska lite men jag orkar verkligen inte.. :S

Elliott har precis gått och lagt sig, själv sitter jag och kollar på Oprah.. Det handlar om bedrägeri, mkt intressant.. Vill se det här sen ska jag se om jag orkar ta itu med livet sen..

Elliott har varit så himla jobbig och krävande den sista veckan.. Först hade han ju feber, fast då var han rätt lugn och okej men efter han var hos sin pappa så har han varit så himla jobbig.. Jag får inte göra nånting.. Och han har inte velat gå och lägga sig på nätterna.. Igår tror jag han gick o la sig vid halv 3 eller nått.. Inge kul!!

Men nu ringde mamma måste hjälpa henne med en sak.. Hej svej..

Nä nu jävlar..

Nu måste det göras nått.. Elliott hittar ju saker överallt att stoppa i munnen.. Mest hår från Oliver... Förstår inte att han frivilligt vill stoppa det i munnen.. :/ Men men.. Men det håret Elliott hittar och stoppar i munnen är inget han varken hittar på golvet eller i soffan utan det tar han direkt från Olivers hud.. :S Stackars liten hund..

Nu måste jag verkligen sätta fart och börja plocka och få iordning.. Men det skulle vara så mkt lättare med lite hjälp.. Men det får man ju ingen.. :/ Kim får komma hit och passa Elliott sen.. Fast det vill han säkert inte, men jag ska försöka hitta på ett sätt att tvinga honom.. Han lånar ju filmer med jämna mellanrum så nu får han låna barnet.. *thihi* :P

Nää ska väll sätta igång så att det blir klart inom det närmaste halvåret.. MAGGI KOM OCH HJÄLP MIG!! Du är ju så duktig.. ;D *blink blink* Fast det blir väl lite långt att åka.. :/ Men jag har citron tårta som jag bjuder på.. ;) Om det finns nån kvar efter att Essan och Sussie kommer på besök imorgon.. Om dom nu kommer.. :/

Synd att jag inte har någon musik på den här datorn eller kopplat in stereon.. Fast det kanske jag kan göra senare, koppla in stereon alltså.. :)

Nu måste jag börja.. Innan Oliver blivit helt hårlös.. :S Skulle behöva köpa en sån där kojja som Maggi shoppat så att Oliver skulle kunna gå in och gömma sig i den.. :) Får se om jag hittar nån billig nånstans.. Annars får jag väl bygga en.. *thihi* Undra hur det skulle se ut.. *haha*


Rescue Me..

Jag har fått en ny last.. "Rescue Me" på 3:an.. Me lööööv!! :D Jag diggar verkligen Denis Leary, han e bäst!! :)

Hans repliker e ju bara för bäst.. De flesta kan jag inte skriva här då han har en tendens att vara lite grov i munnen.. *haha* :P Men vilken otur han har då.. Fy.. Jag skulle inte vilja vara honom för en dag.. Tur att det bara är en serie.. Fast visst finns det säkert folk med samma otur som han.. Stackars människor.. :(

Nu börjar det igen.. Kan inte gå å lägga mig förrens det här har slutat.. Dvs 02.30  :)

Sprängs..

Ensamheten har inte bara fört gott med sig.. Mina bröst håller på och SPRÄNGAS!! Inge kul.. Måste pumpa ut lite.. Eller ja lite och lite är väl understatement.. :P Om jag bara hde ork skulle jag säkert kunna pumpa ut 1L ur varje.. *asg* Nää det var nog lite överdrift... *haha*

Ska pumpa ut lite och sedan ska jag göra rent till både kaniner och hamstrar.. Får hoppas att jag hinner med lite annat oxå innan Udden och Elliott kommer tillbaka. Dom kommer sent i kväll.. Eller ja det beror ju på vem man frågar, för er kanske 21 är sent men för mig e det tidigt.. *thihi* :D

Tänkte försöka göra hallen iaf så att det ser lite fint ut iaf.. :) Sen så måste jag pussas lite med Arthur oxå.. Han e mitt nya lilla pusstroll.. Eller kanske träsktroll?! *thihi* Nån måste ju ta Lemons plats, och det har blivit han nu.. Fast Calottie kommer även han rätt högt upp på listan.. :) Dom är sååå vackra!! :D Och Calottie börjar få värsta pälsen oxå.. Jätte trevligt och mysigt men det trasslar sig lite..
Igentligen borde man ju ha "toalätt" (kattströ) till långhåriga hamstrar just för att spån kan trassla in sig och göra tovor och det är ju inge bra om man vill ställa ut sina hamstrar.. Men jag tycker att Toalätt ströt luktar förfärligt äckligt.. Så här blir det bara spån.. Plus att spån är mkt billigare.. ;P

Men nu ska jag fortsätta pumpa och kolla på Shrek och sen så är det ut och pussa på mina Frankisar, kaninerna.. :) Sen in och väcka hamstrarna, elakt nog.. :P Men jag känner inte riktigt för att ställa mig och städa typ 10 burar kl 21 i natt när dom har vett att gå upp.. :/ Bråkig jag e va?! ;P

Ensam hemma..

Elliott och Udden har åkt hem till Udden och spenderar natten där så jag är alldeles ensam hemma här.. Eller ja ensam och ensam, har ju katterna, hunden och hamstrarna.. Men jag är den enda människan i lägenheten.. Hoppas jag.. Nää usch nu skrämde jag ju mig själv här där jag sitter förhoppningsvis ensam i mörkret.. Behöver jag tillägga att jag är mörkrädd.. Usch då.. Inte bra Inte bra...

Så typiskt att denna natt då jag är helt ensam och skulle kunna sova hur mkt och länge jag vill utan att bli väckt ja då kan jag inte sova.. *suck*

Känner mig konstig i magen oxå.. Inte dålig, utan mer spänd, orolig, ångest.. Ja jag vet inte riktigt vad.. Men har känt så här några dagar nu.. Inge kul.. Vet inte vad det är heller så..

Nu håller nån på med sin vattenflaska inne i hamsterrummet.. Får väl gå in och kolla så att h*n inte tömt hela flaskan på vattnet som dom brukar göra.. Det är två små kottar som är kända här hemma för att bita och tömma flaskan på allt vatten.. Den ena är Calottie och den andra är Icey.. Dumma hamstrar.. :P

Nää ska väll kolla till dom små liven och sedan gå och försöka sova igen.. Hoppas jag kan.. Hoppas inte huvudet går på högvarv som det brukar.. Oftast av den anledningen jag inte kan sova.. För mkt att göra..

Lägger väll in en bild på den troliga boven då..

Mina damer och herrar, jag ger er Ängshöjdens Calottie, en brunörad sobel hane:

image80

En riktig skönhet om jag får säga det själv.. ;)

Feber..

Tog tempen på Elliott runt 22-tiden tror jag.. Hmm.. Har inte så stor koll på tiden idag märker jag.. :/ Men iaf..
Hela 39 grader stannade den på.. Värsta.. Så hög feber har han aldrig haft förut.. Kändes lite läskigt.. Tänk om haft ännu högre tidigare idag.. Usch nu blir jag nojjig.. Vill nästan gå å ta tempen på honom hela tiden..
Detta kan nog bero mkt på det våran förra bvc sköterska sa om att hon trodde att jag inte skulle åka in till sjukhuset om Elliott blev sjuk.. Kan tillägga att det var inte det enda hon sa, och vi har nu bytt till en ny!

Men just pga det så vill jag gå å ta tempen på honom hela tiden för om det blir minsta miligraden mer så vill jag ringa sjukan eller vad som helst.. Allt för att bevisa att jag åker gärna in en gång för mkt än en gång för lite..
Men vilken mamma skulle inte göra det för sina barn?? De flesta friska mammorna åker in så fort dom märker att ens barn börjar bli dåliga!! Cp-tant.. *grr..*

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe vid den här tiden? Jag vet att mamma undrar iaf.. :P (min mamma läser min blogg, det är därför jag inte skriver nå sexrelaterad.. ;P typ som om jag skulle göra det annars.. *haha* Ni får väl leva lite själva oxå.. :P)
Jo men iaf.. Udden gick och la sig med Elliott runt 17-tiden och sov nån timme eller så, som sagt; har inte haft koll på tiden iaf. Sedan gick dom upp och sen har Elliott somnat på Uddens bröst några gånger och blivit arg på mig då jag väckt honom när jag gått in och ut genom dörren. Har nämligen varit duktig och tvättat lite.. :) Blev dock inte så mkt då det vart så sista minuten.. Var och kolla efter tider strax innan kl19 och sista tiden är mellan 17.30-21.00 som tur e kan man tvätta hur länge man vill bara man lägger nått för så att dörren inte går igen för att dörrens låser sig efter kl21 och då kommer ingen in.. :/

Men iaf. Sen så runt kl20 somna han igen och jag trodde han skulle sova hela natten nu.. Men sen runt 12-tiden lr nått så vakna han och det såg inte ut som att han tänkte somna om.. Så vi var vakna ett tag.. Sen la jag mig i soffan med honom brevid så han fick tutta lite så han somna.. Men han sov lite sen vakna, sov lite sen vakna.. Och nu för kanske 1½ timme sedan lr nått så tröttna jag på att ligga på soffan och inte kunna sova själv pga han låg ytters, drog soffbordet mot soffan så att han inte skulle kunna ramla ner om han rulla åt "fel" håll men kunde ändå inte somna, så då gick jag upp.. Hade hört i typ 1 timme att en av hamstrarna höll på med vattenflaskan, vilket hon brukar göra när den är tom.. Hon tömmer den på mindre än en dag, inte av att hon dricker utan att hon biter så att det blir vatten i hela buren.. Funderar nästan på att skaffa vattenskål till henne istället.. :/
Men vi gick iaf upp och börja fixa djuren med mat och vatten.. Tog även upp några av dom och pussa på dom.. :) Lät även Elliott klappa lite, men han har inte riktigt lärt sig att klappa fint men gud vad glad han blir så fort han ser ett djur.. Tyvärr för honom så springer typ alla åt andra håller när han kommer i närheten.. *thihi*

Sen efter att vi hade gjort djuren så ställde jag mig och diska alla bestick som var skitiga.. Eller ja alla är det säkert inte, om jag letar hittar jag säkert fler.. :/ Sen när det var färdigdiskat satte jag mig i soffan igen och hade Elliott i knät, gunga honom lite och han somna.. Konstigt nog, han brukar annars bara somna vid tutten, eller ja iaf hos mig.. :) Så jag gick in och la honom. Trodde att han skulle skrika efter 5min men han har hållt sig lugn så det är nog fritt fram att gå och lägga sig själv nu.. :) Är så drygt när man tror att man lagt honom för natten så lägger man sig själv och precis när man somnat så vaknar han.. INGE KUL!! Därför tänkte jag att jag sätter mig här för en stund och sen går jag in och lägger mig och sover..

Och nu har det gått en stund så nu ska jag sova lite.. ;)


Sjukling..

Ja jag tror Elliott är lite sjuk.. Han somna för natten igår runt 12-tiden.. Han hade somnat nån halvtimme, timme innan men vakna 5min efter jag lagt ner honom i sängen.. Men när jag la ner honom för andra gånger runt 10 över 12 så sov han.. Sen vakna han en gång under natten och en gång på morgonen men vi gick inte upp förrens vid 12.20!!! Vilket är verkligen sovmorgon nu för tiden.. ;P Eller jag 2 timmars sov morgon iaf.. *thihi*

Vi gick upp och bytte blöja och kolla lite på tv och sedan åt vi frukost.. Elliott såg ut som att han var drogat under hela frukosten.. Jätte seg.. Plus att han är jätte varm.. Så jag tror att han har feber.. Men jag har inte kollat än.. Och nu ligger han och sover igen.. Han satt brevid mig i soffan och kolla på tv och lekte med mobilen. Helt plötsligt märker jag att han andas väldigt tungt och då kollar jag på honom och då har han somnat.. :) Min lilla sötkorv.. :)

Vi träffa Engla igår och hon var förskyld och hade kanske vattkoppor så vi får se vad det är för nått lilla killen har nu.. Fast det känns ju konstigt att det ska komma så fort.. Det måste nästan vara nått annat.. För vi träffa henne typ 30min igår kväll vid 20-tiden.. Men men, det kanske är ett turbo virus han fått.. *thihi*

Idag kommer Udden.. Och då MÅSTE vi fixa iordning på lägenheten.. Känns som att mitt liv är "on hold".. Dvs det är lite paus.. Fast ändå inte.. Känns skumt.. Vill inte leva i kaos.. Får hoppas att Elliott inte är så grinig så att jag kan få göra nått oxå.. :) Kan ju inte bara pussa på honom hela tiden.. *thihi*
Men idag måste vi verkligen fixa för imorgon kommer det folk som ska kolla på hamsterungarna.. :/ Sen har jag en till som är intresserad.. Så om jag har tur kanske jag kan bli av med dom nu.. Håll tummarna!! :)

Sådan far, sådan son..

Ja du det hoppas jag verkligen inte.. *haha*

JAG BER OM URSÄKT REDAN NU FÖR STAVNINGEN!! :P

Vi satt precis och åt.. Jag har gjort tonfiskröra med couscous. Varpå Udden frågar: Vad är couscous?
Jag svarar att jag tror det är durumvete eller nått sånt.. Då säer han helt allvarligt: Jag trodde det var sönderklippt ris..
Jag höll på och ramla av stolen.. Sönderklippt ris.. Han tyckte tydligen att det var en jätte bra uppfinning med sönderklippt ris för då "slipper man ju tugga".. *asg*

Men det slutar ju inte där.. Sen frågar han var Buenios Noche betyder.. Då säger jag att Noche betyder ju natt.. Men Buenois, vet jag inte.. Tänker lite till och svarar att Beune, betyder ju tack. Men Buenios vet jag inte..
Då säger han: "jaha istället för tecknat".. *asg*
Jag håller på och dör.. Buenios Noche = Tacknatt istället för tecknat.. *asg*

Han är så himla störd!! Helt allvarligt.. Så påstår han att när Elliott är 17 och sitter hemma med kompisar och kollat på tecknat så kommer han att säga att han kollar på Buenios Noche.. *asg*

Jag hoppas verkligen inte att han tar efter sin far.. Psyket nästa liksom.. :P


Nu ska jag väl rädda Elliott från sin far så att han kan åka hem till sig och jobba lite, så att vi får lite lugn och ro här hemma.. Så vi kan bli lite normala igen.. :)

Juliette Lewis..

Både igår(?) och idag har jag sett Juliette Lewis på tv.. Första gången häromdan var hon med i "My name is Earl" och idag är hon med på nån film på tv3.. Snacka om bra skådis!! Jag gillar henne!! Hon e asaduktig! :D

Har sett den här filmen som går på 3:an förut men kommer inte riktigt ihåg hur den sluta så jag ska nog kolla på den nu.. Borde igentligen diska nu när Elliott sover men filmen drar lite mer i mig.. ;P Får diska sen när Elliott har gått upp.. :)

Nu ska jag kolla på Tiger Ann.. Läckert namn.. *thihi*


Häktet..

Fick precis sms från min mamma: Lillebror sitter i häktet.. :P

Vissa hade lite väl roligt på grönan så dom hamna i fyllecell.. haha.. Han får skylla sig själv.. Han släpps ut kl4 så mamma ska åka till mormor och vara där tills lillebror blir utsläppt.. :)

Dumma dumma människa.. :P

Henrik hade inte velat släppa iväg Kim själv men Christine sa att dom skulle göra det.. Och ca 15min efter dom släppt av honom så vart han "tagen".. Christine sa efteråt att Kim kunde inte riktigt gå utan han snubbla fram.. För mig är det lite svårt hur man kan lämna någon som är så pass full och tro att dom ska klara sig själv.. Christine är ändå våran kusin och Henrik är hennes man och han tänker på Kims bästa men inte våran kusin.. Konstigt.. Blir faktikst lite irriterad på henne.. Jag skulle ALDRIG släppa iväg någon som var så full och förvänta mig att han ska kunna ta sig från sthlm till knivsta helt själv utan att bli rånad eller nått.. :S

Men jag är ju som jag är oxå.. Kommer ihåg när jag var i dalarna med sussie och co och hade värsta föreläsningen om att dom inte var några bra kompisar om dom lät Jonas sova i badrummet där han däckat brevid toastolen.. haha.. Ibland e man rolig.. :P

Helt slut..

Ja usch jag är helt slut.. Har varit på Grönan och kört 5-kamp nästan hela dan med släkten.. Jag kom på 4:de plats och vann en kondom... *asg* Det är ett sånt där gosedjur-kondom, som flörtar.. ;P Fick välja mellan den och en gris.. Eller nää det var nog mellan den och en Lisebergskanin (även d ett gosedjur)...

Men dagen började ju bra.. :P Vakna lite sent, men men.. Gick upp och in i hamster "rummet" och en av burarna är tomma.. Lilla Pallas Athena var inte i sin bur.. :S Men hann knappt börja leta efter henne innan hon kom fram från under hyllan med kinderna fulla med mat.. *haha* Nu förstår jag varför Rascal låg precis utanför den dörren.. :P Kattskrälle.. haha..

Sen så bla bla bla.. Jag orkar verkligen inte skriva om det just nu.. Ögonen håller på å går ihop på mig..

Kan iaf berätta att vi fick först åka in till t-centralen för att lämna en hamster"unge", sedan till Hässelby för att hämta lilla Arthur, sedan hem till Udden och lämna Arthur.. Sen tillbaka till t-centralen för att då ta bussen ut till Grönan.. Tur hade vi så bussen kom precis när vi kommit fram till hållplatsen.. Och när jag ska betala för mig på bussen säger chauffören att dom med barnvagn slipper betala.. Schysst tänkte jag då jag sällan åker buss och faktiskt funderat över det de senaste dagarna.. Men på bussen till Tierp fick jag minsann betala.. :S Men det är ju UL och inte SL.. :P

Sen så har jag haft kändis spotting idag.. thihi Har sett både Melody Club, två tredjedelar av Bodies Without Organs; dvs Martin Rolinski och Alexander Bard.. Sen eftersom det var Sommarkrysset, lr vad d nu heter, på Grönan idag så såg vi även när Måns Zelmerlöw (som jag förövrigt ska gifta mig med *thihi* :P) repeterade inför kvällen.. Själv så åkte vi ju innan Sommarkrysset började.. :)

Men dagen var trotts lite stress och sånt, bra.. :) Jag hade trevligt och det var väl det som var meningen.. ;P

Och så har jag ju fått hem en super söt liten bö sobel bandad herre.. Eller herre och herre, han är ju bara 9v.. :D *thihi*

Men nu ska jag kolla klart på Psycho III och sedan gå å lägga mig.. Så jag orkar leva imorgon oxå.. Lär ju vara öm i benen efter dagens bravader med att gå hit och dit.. :P

Här händer det grejjer..

Ja imorse(om man nu kan kalla kl12 för imorse :P) när jag kolla ut genom fönstret så hade ett av de tre träden här utanför gått sönder.. Dvs det har typ delat sig i två delar.. Den ena delen står snällt kvr medans den andra delen har ramlat ut över lekplatsen.. Får verkligen hoppats att inget barn var där och lekte när det ramla.. :S

Visst att det åska och spöregna ett tag igår men varken jag eller udden märkte att blixten slagit ner.. För det måste väl varit det som hänt?? För blåst har det inte gjort.. Och det har verkligen delat sig på mitten och träd är ju rätt starka i stammen så det ska inte kunna vika sig så där bara.. :S

Men nu är dom här och håller på och (motor)sågar och är här med lastbilar för att frakta bort alla grenar..

Stackars "lilla" träd..

image79


Inte världens bästa bild. Den är tagen från mitt fönster, med lite zoom.. :P

Kelly Clarkson..

Hitta den här bilden på Kelly Clarkson.. Jätte fin bild.. Men det ser inte riktigt ut som henne.. :S


image78

Bilder.. *wiieee*

Ja nu sitter jag vid mammas dator.. Satt och fixade lite bilder på valparna sist jag var här men sen åkte jag ju härifrån utan att jag hann lägga upp dom.. Fast det vart inte så många jag hann fixa.. Får blir till en annan gång..

Förhoppningsvis så hinner vi fixa iordning hemma nu när Udden kommer den här gången.. Orkar inte leva i kaos längre.. Man blir så glömsk av att bo så.. Känns som man har hundra saker att göra som man glömt.. Ja ni förstår säkert.. :P

Annars då? Har varit barnvakt hela dagen idag. Mitt skift slutade för ca 5-10min sedan då mamma och Lasse kom hem.. Har annars passat dom små bråkiga barnen; Felicia (lillasyster), Ellinor och Jennifer(kusinbarn). Dom har varit så bråkiga att jag tom tappa bort dom.. *hahaha* Dom har typ varit ute hela dan och helt plöstligt var dom bara borta.. Men jag ana fort att dom var hemma hos grannen, vilket jag senare fick reda på att dom var så det var ingen större fara.. Finns ju bara grannen och en massa skog häromkring.. Men ska jag vara ärlig så är nog grannarna mer farliga än skogen.. :S

 Dagens rätt: Felix potatismos och Ica kötbullar med (burk)majs, gurka och morot.. En riktig festmåltid mao.. *haha* :P Barnen tyckte det var kalas.. Dom fick själva välja grönsaker till maten så då fick man i dom lite nyttigt iaf.. :) Bättre än resten av måltiden iaf.. *thihi*

Men nu måste jag natta barnet, och mig själv.. Så in med bilderna och sen gå å snarka.. :)

image73

image74                image75

image76

Som ni ser har dom öppnat ögonen nu.. Skickar med en bild på Koblajjan, som mamma så fint kallar henne.. *haha* :P
Är helt kär i deras små trampdynor.. :D

Sen får ni en fin bild på dagens bravader hemma hos mamma.. Elliott satte sig och åt moset som jag ställt ner till hundarna.. Han var jätte nöjd och delade med sig till Kotten.. Som ni ser på bilden så flög maten lite hit och dit.. *haha*

image77

Sovmorgon..

Ja vi gick upp för ca 30min sedan lr nått.. Dvs Elliott sov längre än han brukar..

Det är jag glad för.. *thihi* Kände mig nästan utvilad när jag vakna imorse.. Det har inte hänt på länge.. Men fy vad kissnödig jag var.. *haha* Hade druckit tre stora glad vatten innan jag la mig för att jag hade huvudvärk..


Men nu tror jag det är bajsblöjsbyte på gång.. Nån som vill komma och byta med mig??

Blää..

Jag mår inge bra.. Allt känns jätte jobbigt just nu.. Orkar inte nånting..

Får bara hoppas att det blir bättre snart..
Måste gå och lägga mig.. Elliott somna väl för 1½ timme sedan lr nått.. Han lär vakna tidigt imorgon, trots att han somna så sent..

Ahh jag känner mig så arg.. Varför?? Arg på allt och alla.. Mest arg på Udden..

Kärlek..

Gårdagens tråkigheter är fortfarande inte över.. Har tagit kontakt med Hyresgästföreningen som e helt på min sida.. Så nu gäller det bara att ha kraft att strida mot Knivsta Bostäder.. Dumma idioter.. Kanske man inte får säga.. :P

Men idag glömmer vi det lite.. Är mer inne på hundvalparna.. :) Har varit och pussat på dom massor eftersom jag och Elliott sov över hos mamma för att vara barn och hundvakt, igen.. :P Och inte nog med min lilla Oliver, mammas tre hundar (Astrid är hos Sara) och 4 valpar så har vi även en golden här.. Karlsson heter han.. Jätte fin men stooor.. Jag har alltid velat ha en golden men nu efter dessa små hundar så ångrar jag mig faktiskt.. Dom är lite för stora för min smak, och då är dom ändå inte så jätte stora om man jämnför med andra raser.. Golden är en liten stor ras, lr vad man ska säga.. Men det luktar på ett helt annat sätt med stor hund, och dom dregglar.. Usch.. Det gör inte Oliver.. Han ylar bara när Elliott skriker.. Vilket Elliott gör just nu så jag måste ta honom..

Får fortsätta senare..