God natt! (djursnack)

Ja nu ska jag gå och lägga mig!

Ska bara skriva en lapp till mig själv så att jag inte glömmer att ta med mig hamsterbebisarna till jobbet imorgon! Dom har blivit stora nu vettni! ;P Har ju kommit fem nya!

På tal om nya bebisar så häromdagen (torsdags 22/10) låg det ett par nya små bebisar bland mössen! Jippie tänker ni! Men nej! Vem är pappa?! Jo nån av bröderna/sönerna! Vem är mamma?! Ingen aning! Fan fan fan fan säger jag bara! Men men what to do? Antingen måste jag ta dom nu och göra nått med bebbarna lr så låter jag dom leva.. Smådjur som möss, hamstrar och sånt är ju rätt inavelståliga men endå.. Inte direkt nått man rekomenderar! Och verkligen inget jag hade planerat! Har ju inte blivit av med de 15 tidigare ungarna så det är ju inte riktigt läge att skaffa fler då om man säger då! :P Men men gjort är gjort och jag får skylla mig själv!

Får se hur jag gör.. Men om jag ska ta bort dom lär jag ju göra det typ senast imorgon.. :/ Svårt svårt!

Nu håller hampisarna på och bråkar lite! Tror nog att mamma och pappa börjar bli trötta på sina äldre ungar! Dom har ju trots allt 5st nya att ta hand om!

Men på tal om hamsterbebisarna då! Inte nog med att jag först trodde att dom var 7 för att sen märka att dom var 9, för att sen märka att dom var 7 igen.. Ja bråkigt bråkigt! :P Nu är dom bara 6! En är putsväck! Hittar den ingenstans! :S Helskumt! Den var ju i buren häromdan! Igår kväll var jag inne hos dom sist och då var dom 7 ungar.. Och nu är dom bara 6st! Frågan är ju om en har rymt, och om den har gjort det så överlever den nog inte speciellt länge bland våra katter tyvärr! :P Men varför skulle den rymma nu för.. Helskumt juh!

Men men får hoppas att de 6 som är kvar i dag är kvar tills dom hamnat i buren på jobbet! :P Orkar inte med flera rymlingar! :P

Men nu ska jag gå och nanna! Annars lär jag väl inte komma ihåg hampisbebbarna imorgon! ;)
Ja men jag kanske ska passa på och kolla upp när dom är födda innan jag stänger av datorn! ;P

Tur att jag skriver upp saker här annars hade jag aldrig hållt koll på saker och ting! :P haha!

Natti natt!


Här var dom ju 9st iaf! Så jag såg ju inte i syne iaf! :P

Dumma tv!

Va fan ska dom köra Blade nu när jag måste sova för?! Jävla skit!

Men det är ju fan värt att sitta upp ett par timmar extra enbart för att se, tyvärr.. :P
Jag ska ju upp och jobba imorgon så egentligen behöver jag ju min sömn..
Men frågan är om inte Blade väger tyngst och kommer att vinna den här kampen.. ;P

Jag behöver ju inte gå upp förrens vid 9 imorgon så om jag går och lägger mig direkt vid 2.15 när det slutar, och vi säger att jag somnar kanske vid 2.30-3 så får jag ju åtminstonde 6-6½ timmars sömn och det klarar jag ju mig på! Förförra veckan, tror jag det var, så hade jag ju bara sovit 3! :P

Det är ju fan sååå värt det!!

Jag älskar verkligen Blade filmerna! Ska fan tvinga Udden att kolla igenom hela triologin tillsammans med mig!

Vet inte vad det är men Blade har varit en av favo filmerna sen första gången jag såg första filmen! Sen skadar det ju inte att det är lite snygga killar med i filmerna också! Man ser ju Stephen Dorff i ettan har jag för mig. Och sen har vi ju världens snyggaste Ryan Reinolds i trean! Mums säger jag bara! ;P haha!

Nej nu har säkert reklamen slutat så det är bäst att hitta tillbaka till soffan igen så att jag inte missar en enda stund av det jag nu kommer att stanna upp för! ;P

Wesley Snipes

Jag går och lägger mig!

Så himla trött!
Har typ inte gjort nått idag men endå är jag super trött.. Helt skumt.. :S

Ska skumma igenom lite blogglovin inlägg och sen ska jag gå och däcka!
Hoppas att den mjuka sängen är ledig för mig! ;P

Natti natt på eder alla! ;P


Dida sover sött..

Men va fan!

 

Gissa vad som händer PRECIS när jag börjar läsa den här kommentaren?!

Jo men självklart så kommer han IGEN och börjar göra reklam för sitt jävla album som han nu "ärligen" tycker är så jävla bra! Fuck you har jag lust att skrika! Never att jag kommer att lyssna på den! Haha!

Fan att man kan störa sig på en reklam så jävla mkt då! hahaha!

Fast innerst inne skrattar jag också så ni behöver inte bli oroliga för att jag ska kasta en tomat på honom riktigt än.. Eller jo en tomat skulle nog inte vara så oväntat, men inget hårdare iaf.. (a) Hahahahaha! ;P

Ljuvligt!

Brolle och Sibel!

Vem hade kunnat ana att denna kombo skulle vara klockren och så djävulsk super bra!?!


Dax att nanna!

Nu säger jag och puppsen Natti natt och Tack för idag! :)

Valparna har iof redan gått och lagt sig för ett tag sedan.. ;P

Så jävla bra!

 


Watching tellie..

Sitter och gluttar på Big Brother på Tv400!
Hoppas att det händer nått roligt snart! Håller ju på att dör av tråkighet just nu! :P

Nördey!

Har suttit i hundra timmar och kollat igenom bilder på minneskortet för att sedan välja ut ett par och förminska dom i paint.. Jävla skit jobb! Bajs att inte sitta vid sin egna dator.. Jävla jobbigt att jag kommer ju att behöva göra om allt sen väl hemma också.. :/ Blä blä! Men men.. Jag måste laga min dator innan jag kan göra nått sånt! haha! :P

Men visst är jag snygg i mitt söta diadem?! ;P

Fan nu börjar störa mig rejält på den där jävla Basshunter!! Han stör fan hela jävla tiden i min Spotify! Och fan vilken dålig engelska han har.. :S Eller själva uttalet är värdelöst! Typiskt svenskt uttal.. Wich I hate!

Goa Elliott!

Udden fråga Elliott: "Vad har du gjort på dagis idag då?!"

Elliott svara: "Inget. Jag har bara degat."

Haha goa unge!! :D

Sådan far, sådan son. Båda har skitiga tröjor!
Fast den ena har ju varit på dagis och spillt mat på kläderna men vad är den andras ursäkt?! :P

Kräkbarn!

Elliott kom upp och kräktes på golvet! Jippie.. Not! :P

Har iof redan pratat med Udden och det var redan bestämt att han skulle ringa och sjukanmäla Elliott till dagis imorgon iom att han har feber.. Han är så förskyld och tydligen hade han sagt till Lasse att han hade ont i halsen också så då bestämde vi att han skulle få vara hemma.

Men jag får väl ringa till dagis själv imorgon och säga att det blir inge barn på onsdag heller iom att det är 48tim karens lr vad man ska kalla det för kräkbarn! :P Eller ja kräksjuka i familjen överhuvudtaget faktiskt!

Får se om jag kan hitta nånstans att skicka iväg ett sms till Udden ifrån eller om jag får ringa själv imorgon.. :)

Ska stänga ner nu iaf och gå och lägga mig så att Elliott lägger sig igen också.

Natti natt!

Östersjön here we come! ;D


Yeah!! ;D Fan vad nice det kommer att bli!! Bara se till att boka flyget upp nu då Grisan! ;D
Btw är du nu skyldig mig 389kr! ;P

Dumma..

Fy vad ont i magen jag har.. :S

Bäst att lägga mig ner och somna om igen så att jag slipper känna av det!

Jobbigt att jag tände i hallen. Nu får det fan vara tänkt! Skiter i att spara el idag! :P

Suck..

Tänk att det ska vara så svårt..

Vad besviken jag blir på mig själv!


Måste försöka..

Det är väl bäst att jag försöker få lite sömn nu annars lär jag väl vara mega zombie imorgon! :P

Så nu säger jag God natt! :)

Ligger och lyssnar på Melissa Horn! Så ljuvlig röst och vilka texter!!

Lyssna och njut!


Nähää..

Det verkar inte som att jag kommer att sova i natt..

Inte bra..

Fast nu vart jag ju lite trött bara för att jag skrev det här.. Thihi! :P


Så himla kul! :D

Ja som sagt var ju mamma och jag iväg för att rida på pållarna..

Och hur bra gick det då?! ;P haha! Borsta och gjorde iordning Troja. Stod länge och funderade om jag skulle ta sadeln lr om jag skulle köra barbacka.. Jag hade ställt in mig redan från början på att jag skulle ha sadeln på idag iom att mamma ville ut i skogen. Men väl där så kände jag inte för att ta på sadeln. Det är ju ett sånt jävla bök med först en tjock vojlockliknande sak och sen padden och sen sadeln! Det är ju fan 1dm extra på hästen. Skit jobbigt! Iom det så blir det ju just 1dm högre att hoppa upp på hästen också! Så jag sket i sadeln!

För det är ju där mitt problem ligger! Jag tycker det är skit läskigt att gå på hästen.. Trots att vi har en pall som gör att jag typ bara kan slänga över benet och sätta mig ner så är det nått som händer så att så fort jag är högst upp på pallen så börjar jag skaka och mitt hjärta dunkar så snabbt och hårt så att man kan tro att det ska hoppa ut från kroppen snart.. Jag blir verkligen rädd! Och samtidigt så blir jag så himla arg och frustrerad på mig själv för jag vet att det är ju bara jävla fjanterier! Så himla töntigt! Höll nästan på att börja gråta idag för att jag vart så rädd och samtidigt så arg och besviken på mig själv för att jag låter rädslan ta över!

Men efter ett tag så tog jag mig i kragen och hoppade upp på henne iaf!

Väl uppe är det inga problem alls! Visst hade jag ångat upp mig lite så det tog ett tag innan kroppen lugna sig men jag känner mig lugnare bara jag har suttit på ett par minuter och känner att jag börjar få in balansen.. Sen är det nemas problemas! ;)

Men jävlar vad dom bråka idag då! Både Troja och Wony! Ingen ville gå först och iom det så var det ett helvete att få dom att gå framåt! Att gå bort mot hagen var ju inga problem men att gå åt andra hållet gick inte alls. Dom ville bara inte! Dom backa och höll på och fjanta! Gick in i varandra och höll på!

Men vi hade tur för Anna kom efter ett tag och då fick hon hjälpa lite! ;P Hon gick före oss ut på vägen och då gick Troja efter och Wony gick då snällt efter Trojisen. Men det är ju inte tanken att hon ska gå före hela vägen så efter ett tag så gick hon åt sidan så att vi fick fortsätta gå. Och till en början gick det jätte bra men sen så stanna Troja och då stanna Wony. Drev på som bara den men så fort jag drev på så backa hon. Och ju mera jag drev på desto snabbare backade hon bakåt så flera gånger gick hon rakt in i Wony. Och då började dom igen och hon fjanta som bara den! Efter ett tag gav vi upp och vände och Anna föreslog att vi skulle rida i paddocken istället så vi lyssna på våran "lärare"! ;P haha! Så vi red ner i paddocken och väl där gick det hur bra som helst!

Vi skritta runt i paddocken och Anna var en duktig ridlärare! ;D

Efter ett tag sa hon; "Nu är det dax för lite trav!"

Nej skrek jag på direkten! haha! Jag vill INTE trava barbacka! Inte när jag inte har ridit på så länge och inte riktigt har den där välbehövliga balansen! Men mamma får gärna trava så kan jag fortsätta skritta tänkte jag! ;P Så länge jag slipper! haha!

Men efter ett tag tog jag faktiskt mod till mig och tänkte att nu jävlar får jag inte va så himla mesig! Ramlar jag så ramlar jag, finns i så mkt att göra åt saken! :P Då kan jag visa Liw att man faktiskt inte behöver skrika så mkt när man gör illa sig! haha! Fjant! ;P Vadå kaxig?! hahahaha!

Sagt och gjort. Jag började tänka trav och redan då började hon gå lite snabbare. Hann knappt korta tyglarna ordentligt innan hon stack iväg, 2 travsteg och sen jävlar kom vi upp i galopp! haha! Inte riktigt vad jag hade väntat mig så det var bara att sakta ner till skritt igen! För nån barbacka galopp vill jag inte ha! Speciellt inte när mamma står ivägen! :P haha!

Men fan det var ju fan lite kul juh!! Först bråka som fan när vi försöka skritta ut och sen trav+galopp! Och jag satt kvar!! Det hade jag aldrig trott!!

Så idag är jag fan lite stolt över mig själv! Kanske har bättre balans än vad jag tror! ;P Och sen bara hela den här grejjen att jag inte ens behövde använda skänklarna/fötterna överhuvudtaget utan det räckte att jag tänkte trav så kom hon upp! Sån himla härlig känsla! Jag tänker = Hon gör! Kan ju inte bli bättre! ;D

Idag gjorde hon det mao ännu svårare för mig att kunna tänka mig att lämna tillbaka henne! haha! :P


Och här skulle det ju passa så himla bra med en bild på gosgumman men självklart sitter man vid fel dator! :P

God eftermiddag!

Eller vad ska man säga kl 14? Ni blir väl arga om jag säger God morgon! haha! ;P Men ärligt talat har jag inte varit uppe så länge.. Ca 45min bara.. Så skönt att bara ligga och göra ingenting! Har vaknat ett par gånger men orkade inte röra på mig så jag somna om lite! Myspys på hög nivå! ;P

Varför vakna jag och gick upp då?!
Jo mamma ringde och sa att vi ska ju ut och rida idag! För det har hon bestämmt! Tydligen har jag inte skaffat häst för att den bara ska stå i hagen.. Vad bråkig hon är då! hahahahaha! ;P

Så tydligen var det bara att gå upp och fixa iordning sig för en ridtur! :P

Sitter och ringer till mamma för att säga att hon ska ta mina andra byxor med mig så jag slipper rida i jeans! Men mamma har tydligen redan åkt så Liw svarade och jag prata med henne sen så säger jag; Jaha men kan jag får prata med Udden då?! Då säger hon; "Okej!" Och sen lägger hon på!!

Jävla pucko!!
Ringde upp igen och sa att jag bad ju faktiskt att få prata med Udden då sa hon "jaha jag trodde du sa hej då!"

Ja för "Får jag prata med Udden" och "Hejdå" låter ju sååå lika! :S Eller inte!

Men nu ringde mamma på andra telen så nu måste jag göra mig iordning! :)
Ut på tjocka heezten! ;P

Lördagslyx..

När jag var och handla förut så gjorde jag som jag alltid brukar göra när jag står och väntar på min tur i kön.. Jag stod och kolla på vad den framför har köpt.. ;P Intressant att se vad dom packar upp på bandet.

Jo men vad ser jag förut en massa tråkigt mojs, jo en burk med Löjrom! Min direkta instinkt var ju självklart att kolla efter priset..
Så där står jag och försöker kolla efter pris utan att försöka göra mig till känna för att jag gluttar på gubbens varor.. Självklart la han ju nått framför så att jag inte kan se priset direkt! Dumma gubbe! Men efter lite skruvande hit och dit på mig så såg jag till slut!

Burken var inte speciellt stor, fast sen så använder man väl inte så mkt per rätt man gör.. Han såg ut att göra några småmackor, haha vilka kocktermer jag slänger ur mig! Men det såg ut att kanske vara en dl mer lr mindre.. Nu kanske man inte mäter sånt i dl men det skiter jag i! :P

Och vad kostade då denna "dl" med löjrom?! Joo 215kr!!!

Jag bara shit! Finns det såna som köper sånt på Ica Kniven i KNIVSTA?! :O

Nog för att vi har våra kändisar härifrån nu;
Soran Ismail och Idol-Erik, men jag tror inte ens dom går in på Ica för att köpa löjrom! haha! :P

Men efter den där prisuppgiften var jag ju bara tvungen att se vad den kostar per kg, lr vad man nu mäter det i! :P Och vad kostar det då?! Joo; 1995kr!! Asså shit!! Snacka om att det finns bättre saker att lägga pengarna på! Hur rik jag än blir tänker jag inte köpa löjrom! Inte på Ica iaf! ;P hahahaha!


Håller tummarna hårt!!

Hoppas verkligen på att Egoina vinner Årets blogg!! Det förtjänar hon verkligen! Så mycket skratt och glädje hon skänker folk genom sin blogg!!

Jag rösta Egoina! Vad rösta du?!


Hemma Hemma!

Nu för ovanlighetens skull sitter jag faktiskt hemma hos MIG och skriver! ;D haha!

Kom hem för ca 1,5 tim sedan eller nått och sedan dess har jag gett hamstrarna mat och sen bara suttit och funderat på vad jag ska äta.. (a) Jag är jätte hungrig! :P Ska gå till Ica och köpa nått snabblagat! Orkar inte hålla på och dutta! :P

Eftersom jag är så hungrig lär det nog slinka ner en och annan godbit ner i kassen också.. (a)

Vad har ni andra för er då? :)

Tjipp Tjipp!

Lätt hjärngympa..

Nu kör vi lite lätt hjärngympa för hundarna! :)

Har satt ut tre glas på golvet och lagt godis under två av dom.. Sen är det bara för voffsarna att lista ut hur dom ska få ur godiset.. Oliver fatta poängen direkt trots att Kotten var på och försökte först! Oliver får inte vara med och leka mao! haha! Han bara snor allt godis och dom andra står bara vid sidan om och fattar ingenting och tycker att jag är jätte dum som ger honom allt godis så dom går direkt och tigger hos mig! haha! Smart jobbat! ;P

Får se om jag får till nån bild på det då kommer jag lägga in det här i inlägget! ;P
Är alldeles för lat med att lägga in bilderna på datorn, dom ligger ju bra i minneskorten! haha! :P

Men nu tillbaka till leken! ;D

Adia sa..

Adia sitter och sjunger:

"Torka torka torka bort din sura min"

Haha! Adia säger många roliga saker faktiskt! ;P
Bäst är att rätta henne när hon sjunger fel! Ibland går det bara inte för henne att sjunga rätt! Det är nått som verkligen inte vill ibland! haha!

Elliott skriker nu i bakgrunden: "Jag är superhjält!" haha! ;D
"Jag är också en svamp mamma!" säger han nu! haha!

Jag undrar vad sjutton dom leker egentligen! ;P


Elliott sa..

Elliott fick smaka lite på min kaffe, varpå han säger;
- "Åååå vad maskigt!"

Haha! Mmmm vad maskigt! ;P haha! Jag ska också börja säga maskigt istället för smaskigt!

Elliott har lärt mig många bra ord på sin lilla tid på jorden.. Tex så heter det numera "Lonk" istället för mjölk! "Musit" istället för mysigt!

Ja det finns en hel del bra ord Elliott har lärt mig! ;) Jag får försöka få ihop en ordlista nån dag! ;)

Världens bästa Elliott! ;D


God natt då..

Ja det blir inte många inlägg nu.. :P Ska se om det kanske blir bättre imorgon på min och Elliotts lediga dag! ;) Kanske får ta och få tummen ur och lägga in lite nya bilder från kameran! ;) Och kanske ta lite flera nya bilder på puppsen!

Idag har jag varit på en kurs ang hästfoder! Var väl helt okej. Vart faktiskt lite sugen på att återvända till skolbänken! Men de kurser jag vill gå innehåller väl inte direkt en skolbänk skulle jag tro.. Fast vem vet innan man testat, men dom är inte gratis iaf om vi säger så! ;P

Nu kom Elliott upp så det är väl bäst att släcka ner och gå och nanna! :) Blir sovning i mjuka madrassen inatt! Wiihoo! ;P Igår så låg faktiskt Udden och Elliott tillsammans i den mjuka sängen så jag fick den andra helt för mig själv! Fan vad nice må jag säga! Föredrar faktiskt att sova ensam! Visst kan det vara skönt att ligga brevid nån en liten stund men när jag ska sova vill jag ha min egna plats att bre ut mig på!

Men ska inte bli randig! Måste gå och nanna! ;P (haha mkt roligare att skriva randig än långrandig! ;P)

God natt på eder alla små kycklingar där ute! ;D


Ska se om jag kanske kan ta lite nya bilder på kyllingen imorgon. :)

God natt!

Sitter här och är hur trött som helst men håller fortfarande på att beta mig genom alla blogginlägg.. Är nere på strax under 400 inlägg nu iaf! ;) Jippie för mig! :P haha! Ibland kommer ju vissa inlägg dubbelt också och det är rätt skönt när man ligger efter med så många inlägg! :P Men när man bara har ca 40 olästa inlägg så är det lite störigt kan jag tycka! :P

Sitter och spelar lite Café World på Facebook också.. Vette sjutton varför jag börjat med det för?! Jag är inte direkt den som brukar vara inne på Facebook ofta.. Tycker det är super tråkigt och bara jobbigt om jag ska vara ärlig. Men andra verkar ju ha super kul, och jag må ju erkänna att det är riktigt kul att snoka på folk! ;P haha! Men mer än så är det nog inte..

Nu ska jag bara se till att dom hamburgarna blir klara i Café världen och sen ska jag gå och nanna!
Hoppas att Udden och Elliott ligger i sängen längst in så att jag får den mjuka madrassen helt för mig själv! ;P MOuhaha! Fast Udden sa ju iof att Elliott låg på den madrassen och han brukar inte vakna så jätte mkt om nätterna nu för tiden och OM han nu har vaknat så har ju Udden med all säkerhet gått och lagt sig hos honom då.. Inte som jag som ropar in barnet dit jag ligger om jag ligger i mjuka madrassen och han ligger i den hårda! ;P thihi!

Men sömn vill jag ha nu! Har varit jätte trött idag, kanske för att jag sov för mkt?! Gick upp vid 13.30 nångång.. (a) Haha! Vakna inte ens av att dom andra gick upp i morse.. Snacka om att vara stendöd! Hur trött jag än är så brukar jag alltid vakna när andra går upp. Jag brukar vakna före Udden så fort Elliott bara gnyr minsta lilla. Men inte imorse tydligen.. Lasse hade tom pratat med mig och jag hade tydligen svarat! Bra jobbat! haha!

Natti Natt på er! Ska inte fortsätta snacka i nattmössan! ;P

Dumma dumma dumma!

Här ser ni nån som lär ligga och sova halva dagen imorgon..
INTE bra! Jag har ju faktiskt bättre saker för mig!

Mamma har skrivit en lista med saker jag ska göra.. Tror typ att det står 2 saker på den; Mata kaniner och mata höns! Haha! Det påminner mig förresten att jag bör mata hamstrarna där nere! Skrev jag inte det förut att jag skulle göra det?! Nog dax nu! :P haha!

Och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.. Sova lite iaf! ;) Imorgon blir det en kaffe dag! Får sluta upp att fjanta med mitt thé! ;P haha! Nu behövs starka grejjer! ;P hahaha!

Får se vad som lyckas bli gjort imorgon då! Eller ja idag är det ju faktiskt! ;)

Natti natt på er! Eller rättare sagt; God morgon! ;D

Lösenord..

Har haft lösenord på min blogg ett par timmar nu pga att den inte gjorde som jag ville! Det har ploppat upp och publicerats inlägg som inte var publicerade pga att dom bara var komihåg lappar till mig själv.. :P haha!

Men det med rabarbergrejjen får väl vara kvar.. Det är länge sen jag sökte efter saker att baka med rabarber i! :P

Men nu tror jag väl att allt ska vara tillbaka till det vanliga igen så nu tar jag bort lösenordet! ;)

De flesta av er har säkert inte ens märkt det! haha! :P

Nu ska jag gå och lägga mig!

Kan ju bara tillägga att ÄNTLIGEN har jag kommit ner på 3-siffrigt på bloglovin'! ;) Thihi!

Ska gå ner och ge hamsterbebbarna lite mat nu. :) Dom har blivit riktigt söta faktiskt! ;)

Kategorier..

Vet inte om nån har märkt det men ett par kategorier har försvunnit idag..

Kollade igenom sidan på bloggen iom att jag la in bloglovin' ikonen och fick syn på alla mina jävla kategorier! Vem fan behöver så många kategorier?! :S Helt sjukt ju! Så jag kolla igenom de som jag faktiskt inte ens använder mig av och det har försvunnit säkert 10st om inte mer.. Eller kanske inte men iaf mellan 5-10st. ;P Vissa hade jag bara lagt in 1-2 inlägg i och sen "glömt bort".. Och vissa funka ju bättre i andra kategorier.. Riktigt stört! Ingen behöver så många kategorier..

Fick mig och tänka på varför man har rubriker! :P Varför använda sig av rubriker om man nu har kategorier till varje inlägg?! Nej helt idiotiskt! Så dom fick försvinna..

Varför en helt egen kategori bara för YouTube?! Oftast visar jag musik, och det har jag ju en kategori för eller så visar jag humor klipp, sånt som jag tycker är roligt, och det har jag ju också en kategori för!

Nej dumt dumt dumt! :P haha!

Ska jag nu öppna en Kategori kategori som jag kan lägga detta inlägget i?! ;P haha!

Nej blir nog kanske Random lr nått.. :P haha!

Har ju både Allmänt och Random som jag kan lägga inlägg som inte passar in i de andra kategorierna.. Thihi!

Men va fan..

Har gått igenom en himla massa blogginlägg och ändå är det en jävlarns massa kvar!

Tror det är ca 1219st kvar.. :S Det tar ju aldrig slut! Inge bra när det är saker man vill läsa och sen när man klickar sig vidare och man tycker att det kanske borde stå ett nummer lägre så står det istället två nummer högre! Dvs folk skriver medans jag läser igenom annat! Riktigt ohyffsat om jag får säga det själv! :P

Men just nu ska jag ta en paus från allt bloggläsande och gå och kolla på lite tv istället.. Ugly Betty blir det nu först och sen blir det programmet efter.. Vilket det nu kan vara!? ;P haha!

Okej kan väl erkänna att jag tog en paus i bloggläsandet och tog lite bilder på valparna.. (a)
Har börjat få panik över att dom snart ska flytta! Vill inte! Tycker att dom alltid kan vara så här små och då stanna kvar för alltid! ;P Är jätte kär i lilla brun fläckiga tiken.. Såå sugen! Förut fanns ju alltid chansen att ta en från Brendas nästa kull men nu går det ju inte när hon är kastrerad! Men Anncha kommer ju att sätta ut tikarna på foder så det finns ju säkert chans att sno en av deras valpar i framtiden om man nu skulle vara intresserad av det..

Själv är jag ju mest intresserad av söta lilla mörka killen OCH den fläckiga lilla tösen! Nån som vill köpa båda till mig?! Och sen ge mig ett större hus och bättre inkomst?! ;P haha! Går ju inte att bara köpa valparna till mig, man måste ju fixa det runtom också! :P Går ju inte att bo i en hyrestvåa med 4 hundar, 2 katter, lite hamstrar och möss och sen ett litet barn också.. Känns ju lite överkurs om jag får säga det själv! :P

Men nej sluta distrahera mig nu! Jag ska kolla på tv juh! ;P

Sen kanske jag lägger in lite bilder på puppisarna! ;D

Rabarberpaj.. KOM IHÅG!

Rabarbersmulpaj

Knäckig paj med rabarber

Rabarbercheesecake



Duktig gädda!

Nu har jag varit duktig! ;P haha!
Jag har lagt in en bloglovin' följarskylt helt på egen hand!
Tekniskt värre! haha!

Men nu fattar jag lite hur det funkar att lägga in saker där på sidan! Riktigt smidigt juh! ;)
Kanske jag kan fixa in andra saker också.. Vad jag nu ska ha där! :P haha!

Flera bilder på mig själv kanske.. Varför inte.. hahahhahahahaha! ;P


Beta igenom..



Jag tänkte att jag skulle beta mig igenom lite
bloglovin' inlägg! ;P

Förresten; Är det bara jag som fortfarande knappar in bloggkoll.se var gång jag vill till bloglovin'?! ;P


bloglovin

 


Snö..

Har jag föresten berättat att det har snöat inatt?! Och här hos oss ligger det fortfarande lite snö på backen.. Inte bra inte bra! Detta gjorde att jag inte alls kom upp i morse! :P haha! Jag skyller på det iaf.. :P

Jag vill inte ha snö än! Kan det inte vänta lite till?! Jag har ju inte ens hunnit köpa ny overall till Elliott.. Blä blä inte bra! Men nu i veckan ska jag och Udden ut och spendera alldeles för mycket pengar på lite nya kläder till våran lilla prins! :) Jag har ju bla 550kr i presentkort som jag kan använda på H&M. ;)


Men duktig idiot äta mask!
Jag gick ifrån datorn nu för att ta ett kort på snön för att lägga in i det här inlägget. Samtidigt så tar jag med mig ett glas med lite mat att kasta till hönsen och samtidigt som detta har jag även satt igång stekpannan med lite smör i. Och går då ut och tar ett kort, går sedan vidare och börjar kasta in maten till hönsen. Kommer sen på att ja just det vi har ju fått 2 kycklingar som jag ju kan ta kort på och visa upp! Men först måste jag ju bara ta kort på våran friserade kyckling vi har som vi fick för ett tag sedan. Och under den här tiden så glömmer jag helt bort att pannan står på och medans jag ska ta kort på kycklingarna så märker jag att luckan in till hönshuset är ju stängd! Så det är ju inte så konstigt att det är en massa höns ute! Så det var ju bara att öppna och då glömde jag ju ännu mera bort stekpannan!

Så sen går jag in och då möts jag av värsta rökmolnet! Och fy vilken lukt! Bränt smör! Mums! Eller inte.. :S
Bara att fort gå och sänka pannan och sätta igång fläkten på högsta. Duktigt jobbat idiot!

Till historien hör att för inte så länge sen så gjorde mamma mer lr mindre samma sak bara det att det hann gå så långt att smöret tog eld och brände upp hela fläkten! Den smälte och ramla ner i pannan under! Så mamma fick en ny fläkt igår! Så det är ju duktig av mig att nästintill göra samma sak med den nya fläkten! haha! :P

Men nu korv!

Och ni får bli utan bild i detta inlägget tills vidare.. :P

Tjipp Tjopp!

Sitter här och är massa irriterad på en massa onödiga saker.. Men men man måste väl vara det nångång också..

Har egentligen inte så mycket att säga just nu.. Känner mig sjuk. Mår inge bra.. Huvudvärk så att det räcker och blir över.. Känner mig nedstämd också.. Men men det är såna känslor man måste ha också ibland, för annars skulle man ju aldrig veta när man är glad och inte heller uppskatta den känslan..

Och fy sjutton vad jag stavar helt knasigt just nu! Får gå tillbaka på var och varannat ord känns det som! Vissa ord missar jag säkert att rätta men det får ni ha överseende med! :P haha!

Ska sätta mig och spela lite.. Det brukar alltid få mig på bättre humör.. Annars om det inte hjälper får jag väl gå in och kolla på Thomas Järvheden show som jag spelade in förut. Har ju iof redan sett den men det har ju aldrig hindrat mig tidigare! ;P haha! Love it! ;D

Nu gnäller mamma också.. *suck* Hon gör fan inte annat idag! En riktigt grinkärring! Vet att hon kommer att läsa det här sen men det kan hon fan ha! Gnäll, gnäll, gnäll och mera gnäll! Gå och sov med dig och vakna på rätt sida nästa gång är du snäll! Vi orkar inte med griniga människor idag! Speciellt inte idag faktiskt!

Ska se om jag kanske ska plocka upp kameran lite idag och fota lite hamsterungar och så. ;) Men först; SPELA!! ;D

Ska fan ta mig lite choklad också! Det brukar ju också hjälpa till att pigga upp! ;P haha!

Ångest eller?

Hann knappt mer än att publicera förra inlägget så kröp sig en jobbig känsla in i min kropp.. Hur många känslor som helst på en och samma gång.. Det kliar under huden över hela kroppen. Jag svettas och jag fryser, lr gör jag det?! Nej jag vet inte.. Jag vill gråta men jag har inget att gråta över, lr har jag det?! Nej jag vet inte..

Jag vet inte nånting. Det enda jag vet är att jag har en massa känslor som alla kom nu samtidigt och som jag inte vet vad jag ska göra med.. Panik Panik Panik Panik!

Jag måste sova. Jag kommer inte att kunna sova.. Jag vill inte att morgondagen ska komma! Jag vill inte att världen ska gå vidare, jag vill att allt ska stanna upp just nu och bara vara still i 2-3 dagar lr nått..

Kan inte allt bara upphöra för ett tag?!

Låt mig bara vara! Låt mig krypa under täcket och ligga där ett par dagar.. Låt mig bara få försvinna!

Jag orkar inte mera.. Men vad är det som jag inte orkar?! Nej jag vet inte.. Jag bara orkar ingenting..

Få bort dom här känslorna NU!! Snälla!

Känner för att riva bort huden med en potatisskalare eller nått.. Bort bort bort!!

Fast jag har väl märkt att det här har varit på väg för de senaste dagarna har jag tänkt mer och mer på dumma saker.. Saker jag inte gör längre.. Saker som jag har gjort.. Aldrig mer! Men kroppen vill.. Hjärnan skriker efter det.. Men hjärtat vill INTE! Aldrig i livet! Aldrig mera! Har redan mina ärr, det räcker!

Och nu bröt helvetet lös! Och jag har inte lagt ner Elliott.. :S

Varför kan jag inte bara få vara som alla andra?! Lyckliga och utan problem!?


Kaos!

Natti natt!

Nu ska jag ta mitt jobbiga hår och gå och lägga mig!
Har varit en lång dag fast ändå rätt kul dag. Början var iaf kul! ;) Var på Zoorf mässa och kolla runt på en massa saker och sänkte lite puttar! ;D Haha!

Sen hem till Kim tillsammans med Elliott och Oliver för att mamma fick besök hemma. Sen åkte jag och mamma ut till stallet för att kolla till hästarna. Alla var hela och rena, nja nästan iaf. Och alla var kvar trots att jag hade glömt att stänga staketet på ett ställe.. (a) Ooops! haha! :P Som tur är kan dom typ inte ta sig nånstans där utan det är ner till gödselstacken och sen inte så mkt mer, det är inhängnat hela där också så det var ingen fara! Men snacka om att vara trött! Det var den där jävla bajsskottningen som gjorde det! haha!

Men nu ska jag ta Elliott på axeln (vad stark jag får mig själv att låta! ;P) och gå ner och lägga mig! Får hoppas att Elliott inte somnar så att jag får sova men den sköna madrassen själv! ;P Så får han ligga inne i samma rum som Adia. ;) Mkt skönare att sova ensam än bredvid en bråkig unge! haha! :P

Hmm.. Var det inte idag lilla Noelle fyllde år?! :) Tänk vad tiden går fort! Jag hinner knappt med längre.. Shit dagarna bara flyger förbi.. Fattar inte att vi redan är inne i oktober! Och inte har jag flyttat hem igen heller! haha! Men det är lite på tiden att vi gör det.. Börjar bli tokig av att vara här! Fast samtidigt är det skönt ibland.. Men långt ifrån alltid! :P Men Elliott gillar ju om att vara här, och det är ju det som jag prioriterar! :) Fast han lär väl gilla att vara hemma också bara jag får iordning på torpet och slänger ut en del saker i förråd och så. Ska gå igenom klädsäckarna ute i förrådet också. :)

Men först ska jag sova nu!

Valparna blir ju bara mysigare och mysigare för var dag som går! :D

Störd katt man har!

0-2e275f9a5e0fcecbfa385df8400d1d5c.png

 

Störd katt man har! Han låg i handfatet som vanligt när jag är på toa. Så ville jag tvätta händerna men han vägra flytta på sig så jag satte igång kranen i hopp om att han skulle flytta på sig men nä då vänder han bara på huvudet och börjar dricka ur kranen! Han flytta ju inte alls på sig utan jag fick tillslut knuffa bort honom! :p

 


Här står jag och ser lite galen ut

466279710116244262e161586cb3de51.png

Här står jag och ser lite galen ut! :p Ska snart ut till hästen. :)


Trädet strippar!

748f44e636dad53b1b29d103e03beff8.png

Trädet strippar!


Trött..

Undra hur många av mina inlägg som egentligen börjat med just det ordet; "Trött"!
Tror nog inte att jag ljuger om det är kanske 60% om inte mer! haha! Men men är man trött så är man trött! ;P Kan väl inte jag rå för heller.. ;P haha!

Men idag tycker jag faktiskt att jag har rätt att vara trött, visst gick och la mig lite väl sent igår, sen när jag precis hade somnat så fick jag att mms på min mobil! En bild på min nyaste systerson! Jag har nämligen gått och blivit moster igen! ;D Carry-Ann har nämligen gått och ynglat av sig! ;) Ännu en kille blev det för hennes del, men det visste vi ju redan då vi pratar om tjejen utan tålamod! :P Hon tog reda på det så fort hon bara kunde! :P Och namn var redan bestämt sedan läänge tillbaka! Jacob vart det bestämt! :) Han föddes med akut kejsarsnitt igår nångång.. Haha stenkoll jag har då! ;P Fick som sagt en bild och jag måste säga att han är väldigt lik Ceggy! Stackars barn! ;P haha! Så nu har Isaac och Alexander blivit storebröder! :) Massa kul tror jag att dom tycker att det är! :D

Men det var ju inte det jag skulle skriva om, utan jag skulle ju berätta om varför jag var trött! :P Så inte nog med att jag vart väckt precis efter att jag hade somnat, sen så var det ju upp och gå till jobbet och sen så har jag jobbat 4 timmar med denna förskylningen som ligger och gnager inom mig och som bara gör mig hur seg som helst. Fick verkligen kontroll räkna minsta lilla för att vara säker på att jag gav rätt växel tillbaka!

Sen hem och efter en stund vakna mamma så då var det bara att bege sig ut till hästarna. Troja var btw hur duktig som helst idag! Hon är verkligen super go mitt lilla älgtroll! haha! ;P Hur ska jag kunna ge tillbaka henne?! Nej det lär ju inte gå! Utan det är bara att börja jobba på att våga gå upp på hästen och sen leta jobb så att jag har råd med mitt lilla troll! :) Hon har vissa små saker för sig som jag inte gillar men dom tror jag nog man kan träna bort inom en inte allt för lång framtid. Som tex att hon håller på och skrapar med hoven så fort hon får tråkigt eller att hon vill ha nått. Hon tigger nämligen denna lilla damen! ;P Och inte lite heller! Synd bara för henne att det inte funkar hos mig, utan då kan man bli utan istället!

Sen efter att ha pussat på henne och borstat klart så fick jag order av mamma att gå ut och mocka i hagen! Bara ta med sig en sån där bajskratta och skottkärran och börja skotta! Och fy sjutton vad jobbigt! Fick ont i min rygg efter ett tag! Ingen smickrande position att stå i heller! :P haha! Tog bara det som var närmast sas men lyckades endå fylla hela skottkärran! Kan bero på att vi har hästar som bajsar högar stora som mount everest?! ;P haha!

Så först jobba på jobbet med allt vad det innebär och sen till stallet för att skotta bajs.. Nu e jag segare än segast! Så det är väl bäst att jag går och nannar för imorgon ska jag iväg på en annan rolig sak! Nämligen nån slags mässa för djuraffärer! Hur skoj som helst tror jag att det kommer att bli! ;D

Så det gäller att gå och nanna lite nu. Ska väl kolla min mail först bara. Och försöka att hålla mig från att spela ett spel till.. Får se hur bra det går.. (a) haha! :P

God natt!

Var det nån som sa sova?!

Ja tack! ;P

Ska upp och jobba om några timmar så det är väl bäst att jag lägger mig. Fick ju inte så många timmar igår men jag ska väl erkänna att tv tittandet med Elliott imorse resulterade i några små insomningar till och från som tyvärr väcktes av nåns iskalla tossingar på mina ben! :P Och när jag vakna av en chock så satt nån och asgarva.. Hmm undra vem det kan ha varit! ;P haha! Min lilla älskling! :D

Nej sova sova säng säng säng var det ja! :)

Ska se om jag kan lyckas få med mig kameran ut till stallet imorgon för lite nya bilder! :) Även lite nya bilder på valparna tycker jag borde vara på sin plats eller vad säger ni?! :)

Han är ju bara fööör söt! <3


Armbåge ur led..

Vart lite stressigt igår efter att vi hade varit hos hästarna och försökt rida(en annan historia :P).. Så det vart att jag följde med till stallet för att kolla på Liw när hon red på ridskolan. Allt gick väl bra ända tills att Liw fick för sig att rida utan stigbyglar i traven, nått jag tror att hon har gjort förut ett par gånger men denna gång gick det inge bra. Hon börja glida vänster samtidigt som dom kom till ett hörn så att hästen var tvungen att svänga åt höger. Och det var ingen lyckad kombo så hon gled av och ramla olyckligtvis på armbågen på nått konstigt sätt så den hoppa ur led.

Så i fick åka till akuten för att dom skulle få kolla för vi visste ju inte då vad som hade hänt mer än att hon hade jätte ont! Fy sjutton vad hon skrek! Hon har rätt låg smärttröskel också. Nu ska jag väl inte säga nått då jag aldrig har brutit armen men hon skrek lite mer än vad man kan tycka behövdes.. :P Och många svordommar kom det ur hennes lilla mun!

Men för att göra en lång historia kort så kom vi in vid ungefär 19-tiden lr nått, strax efter kanske, och kom väl in i rummet rätt fort men sen skulle det ju röntgas och sen ner för att fixera den rätt och gipsa och sen upp för att röntga igen.. Men fy sjutton för alla väntetider överallt! Man blir ju galen för mindre! Och jag som bara hade ätit frukost också! Jag tyckte inte det var ett dugg kul att sitta där! :P Fast vem tycker det egentligen?! :P

Klockan 4 kom vi hem efter att ha kört en snabbis förbi McDonalds! :P Tack för öppet dygnet runt! Jag hade för mig att dom hade det där vid fyra mackarna men jag skickade ett sms till 118 100 iaf för att dubbelkolla men dom jävlarna har ju inte koll på nånting! Men jag återkommer om det senare!! Dummingar! ;P

För nu börjar mamma skrika om att vi ska åka.. Ut till stallet för att pussa lite på Troja och Wony! :) Och så Diana och Viking såklart! ;P


3,5 timmes sömn och nu ska jag ta

12d85ce2227cbf3eaba24c4786e02e72.png

3,5 timmes sömn och nu ska jag ta hand om barnet. Mitt humör lär ju vara det bästa. Sjuk och allt. :(


Fan vad trött man blir av att sitt

0-2fd4f1e3cabca15d78bab8a168716143.png

Fan vad trött man blir av att sitta på akuten halva natten! Inget allvarligt! Berättar mer imorgon..


Daisy ligger och steker lite! ;)

0-45f2e61b126e09d30ee508f821bc9951.png

Daisy ligger och steker lite! ;)


Daisy tror att hon är katt! Haha!

0-7c3721879d5388d0db2b966cc6cfab38.png

Daisy tror att hon är katt! Haha! Just nu jagar hon solkatter på väggen! Har aldrig. sett en hund göra det förut!


Jag kom ihåg att hämta barnet från

0-480442e931e67d905da0eb025e494882.png

Jag kom ihåg att hämta barnet från dagis idag igen! Duktig jag är! :p haha!


Tomt..

Jag kommer inte på nått alls att säga..

Är förskyld. Älskar att ligga och sova brevid Daisy! Hon är så mysig! ;)
Passade henne ett tag idag. Är ju jag som är hundpassaren nu igen medans Kim är på jobbet.
Jag ska väl inte klaga men.. :P

Har gått igenom mitt förråd idag! Hade hoppats på att jag skulle kunna ta hit en massa säckar med kläder och gå igenom men mamma var ju tvungen och hämta ut alla sina hundra paket med saker som hon beställt från
Börjes! Så det fanns ju knappt plats med den säcken som det var sagt redan från början att jag skulle ha med mig! Men den kom med! Den plus en till! Och vad jag har fått den där andra säcken ifrån har jag ingen aning! Har precis gått igenom båda säckarna med kläder. Den ena var full med kläder som Elliott haft. Mest kläder i storlek 62-68, låg väl nått i 50 också men jag köpte aldrig nått i den storleken så det är nått han fått lr så så det fanns det inte många av, kan nog räkna dom på ena handen. ;P Fatta typ en svart soppsäck som var fylld till 2/3 med bara kläder i stlk 62-68! Det är ju sjukt! Och ändå har han användt rätt många plagg flera ggr! :P haha! Fett skumt!

Och på tal om skumt! Den här andra säcken.. Shit finns nog inte ens ord för det.. Men vilka HEMSKA kläder!! Typ 95% av kläderna i säcken hamna i slänghögen! Fy bubblan vilka gräsliga kläder! Jag tycker synd om det barn som någonsin behövt ha de kläderna på sig.. :S

Anledningen till att jag går igenom säckarna var för att min syrra fråga om jag hade några barnkläder och då kom jag på soppsäcken ute i förrådet, det är ju nytvättade kläder som är vikta och sen nerlagda i soppsäcken i väntan på bättre tider.. :P Så när jag nämnde det så ville hon självklart ha den för att kolla om det finns nått kul. Frågan är ju dock hur mkt hon kommer att välja ur den. ;) Men jag kommer att vilja ha tillbaka ALLT igen! Ångest ångest över att ens lämna bort sakerna.. :/ Men men man måste väl släppa lite.. Men det finns vissa saker jag absolut inte vill bli av med; Elliotts overall tex som han hade hela sin första vinter bla. :) Nostalgi!

Men shit alltså när jag gick igenom kläderna. Jag kan inte fatta att min stora pojke någonsin har varit så där liten! Det går inte! Man glömmer alldeles för fort! Min älskade lilla bebis är ju en stor pojke nu! Eller ja inte stor nog att sluta med blöja men nått ska man väl ha så man kan ha kvar dom i bebisfacket! haha! :P

Men för att gå tillbaka till säckarna då da. Hade jag skickat med den andra med kläderna som Gud glömde så hade ju syrran helt idiotförklarat mig! haha! Hon skulle ju tro att jag var helt dum i huvudet! hahaha! Nej usch säger jag bara! Och jag brukar inte vara den som är kräsen om man säger så.. Ni har väl sätt min pojkvän?! haha! Nej nu ska jag inte vara elak! Han är en helt underbar person.. På insidan.. Haha! Nej nu är jag för trött! Jag älskar både min stora och min lilla pojke! ;)

Haha nu när ni läst allt det här; Kommer ni ihåg vad jag skrev i början?! (a) hahaha!

Jag är ledsen men..

Asså jag är ledsen men jag måste bara säga det här!!

Bilden i det HÄR inlägget får mig bara att tänka på EN sak! Och den saken gör mig inte speciellt sugen på bullar! haha! Nej fy! Det värsta är att om jag visar Udden så kommer han säkert att tänka på exakt samma sak! haha!
Lika snuskig humor båda två?! ;P haha!

Vem kom egentligen på att ha på creamcheese-glasyr?!

Då får dom skylla sig själva att jag får snuskiga tankar om deras bakverk! haha!
Bakverk är dessutom också ett väldigt roligt ord när man är trött! haha! :P

Hej då!

Nu går jag och dör ett tag.. Inge roligt det här!

Och mamma tror att jag tänker gå upp imorgon.. Det kan hon ju bara glömma!
Orka!

Nej usch mår verkligen inge bra!

Sängen kallar!

Det värsta är ju att jag vet att jag kommer att må ännu sämre imorgon när jag vaknar så jag känner ju verkligen inte för att gå och lägga mig.. Mornarna är ju alltid värst när man är sjukling.. Blä blä blä kräks lite på det!

Nu är alla pengar slut också så nu blir det inga flera vitamin well's för min del heller.. :(
Vad ska jag nu leva på ?! :O

Vatten?! Ohh no..


Haha i sann Bullen andra skriver jag; Hunden på bilden har inget med texten att göra! haha!

Haha!

Festade med tatuerare – vaknade i mardröm



Haha Det
HÄR fick mig på lite bättre humör! ;P haha! Rätt åt han! :P

Blä!

Jag är sjuk!
Tycker att hela världen suger just nu! Har ingen lust att göra nånting!
Vill bara sova och slippa allting runtomkring!

Ta mig härifrån tack!



God natt!

Nu har jag kollat klart på SNL. Har svarat på mail också om mössen, hoppas dom vill ha så att jag blir av med några.. (a) Ska nog sätta ut en annons på bara killarna också! Jävligaste är ju att jag kärat ner i mig en av dom.. Men han ska INTE stanna!! (försöker intala mig själv ;P) Jag har hans pappa, det får räcka! ;)

Imorgon ska jag fixa in alla bilderna på dom i datorn och skicka iväg och fixa iordning nytt till annonserna kanske.. Inte blocket annonsen dock, för det kostar juh! :P

Ska försöka få ihop nått så att jag kan sätta upp på Fäboden också!

Imorgon måste jag även ringa Eva om hamsterbebbar. :)

Tur att jag skriver upp det här annars lär jag glömma! :P Känner mig sjukt tung i huvudet och jag tror faktiskt att det har att göra med att jag spenderat dagen bland hö, halm och 16 möss! Och så valparna också! Förskylning plus saker jag faktiskt är lite överkänslig mot är ingen bra idé! Det blir bara värre.. :P Just därför tänker jag inte sova inne hos valparna i natt! Utan jag går ner och hoppas på en ledig säng där nere! Hoppas på den Felicias nya madrass! ;) Den är så himla skön att ligga i! Vill ha!

Utöver det vet jag inte riktigt vad som händer imorgon, ev ut till stallet för att rida lite tillsammans med Flisan! :) Men det återstår att se, vi har ju fortfarande problemet hur jag ska komma upp på hästen! haha! :P

Måste fixa med överföringen också! Och hyran! Och ansökan! Och överklagan!
Och ja det finns en del saker att göra mao! ;)

Men nu måste jag sova! Är helt slut efter en dag med massa folk här! :P


Moulin Rouge..

Plötsligt fick jag ett stort sug efter att se Moulin Rouge för typ hundrade gången!
Den glir aldrig dålig! ;D


Flocken..

Här har ni nu hela våran lilla flock! :)

Troja - Nordsvensk bruks

Wony - Islandshäst/Irish Cob

Viking - Fjording/Halvblod

Diana - Shetlands ponny


Sak jag har sett framemot nr 2!

Jag har skaffat häst!! :D

Eller nja hon är inte min riktigt än utan jag ska ha henne på foder tom den 1 maj och sen får vi se vad som händer! ;D Jag fick först erbjudande att köpa henne men då jag inte riktigt har 17.000kr att hosta upp bara sådär så var det ju ingen rolig idé. :P Men så var det faktiskt ägaren själv som föreslog att jag kunde få ha henne på foder till en början och sen får vi se hur det blir. Jag har tre saker att välja på sedan och det första är då köp direkt den 1 maj, den andra är att köpa henne senare på hösten och den tredje är ju då att helt lämna tillbaka henne.. Så vi får se hur det blir! Nu har jag ju verkligen tid att känna efter hur det är att ha häst! Den här hästen är ju inte så liten heller så hon kräver ju en hel del mat så nu får jag ju se om jag verkligen har råd att ge henne mat! haha! :P I värsta fall får hon väl livnära sig på snö och grenar i vinter! haha! :P Nej men sånt löser sig alltid! ;) Jag är en optimist! haha! :P

Det här är btw Troja! Dvs samma häst som jag red på när mamma och Flisan test red Wony så det här är ju en gammal flockkompis till Wony! :) Så tror ni nån vart glad i hagen idag när hon fick syn på vem som kom?! ;D Wony är en väldigt cool och super lugn häst, det är inte mkt som får henne att reagera men ni skulle sett henne idag! Så himla glad hon blev när hon fick syn på Troja! Vad roligt det var att se! Och Troja verkade inte för ledsen över att se Wony heller för den delen! ;) Det var bara Viking som var lite grinig och ville ha Wony för sig själv så han var lite grinig på Troja en tag men sen märkte han att det inte var nån idé! haha! För Wony gick efter Troja iaf och vart nästan sur tillbaka på Viking! :P

Men nej nu får jag berätta mer imorgon, om det finns mer att berätta! ;P För nu måste jag sova! Det är jobb imorgon! ;) Men jag tror ingen kan inse hur glad jag är just nu! ;D Det är frågan om jag kommer att kunna sova i natt! ;P Eller jo så klart jag kommer göra det, jag gick ju trots allt upp kl 6 imorse! Fast sen så sov jag ju iof i bilen, och sen sov jag en stund hemma för att sen gå upp en kort stund för att sen somna om yttligare en gång! haha! Nu är det fjärde gången gilt eller nått! ;P Får se om jag får sova för valparna! :)

Kanske jag ska berätta om mitt hysteriska utbrott jag fick på Liw idag också?! Eller nej det är kanske inte intressant.. Haha! Fy fan vad ARG jag var! Jag bokstavligen talat SKAKADE av ilskhet! Men först ska jag sova! :)

Troja!

7d7392ab98d040d8e3293b8281e8b474.png

Troja!


Gud vad det pirrar i magen! Jag är

41313615ea142493b34cd429fd9f1909.png

Gud vad det pirrar i magen! Jag är glad, förväntansfull, nervös, superglad, ja en massa känslor går genom kroppen just nu! Men det här kommer att gå bra! Allt kommer att bli så bra! Ja om lasse slutar köra som en galning dvs! Haha! Nej han kör så lungt så! Vi har ju dyrbar last! Mig såklart! Haha! Vad jag är rolig idag! Jag har fått kaffe! Det förklarar allt! Haha! ;P


God morgon! Tror ni nån är trött n

0dd0174fe43fe1a27f8bc71464621779.png

God morgon! Tror ni nån är trött när klockan ringer och man är helt säker på att det är nått fel och att man har råkat sätta klockan på 4! :p Och tror ni man blir besviken när man kollar på klockan och inser att så inte är fallet?!


Fy sjutton vad trött jag är! Borde

0-28cb487d2d2304158fc7f8be62926d7b.png

Fy sjutton vad trött jag är! Borde ha sovit för länge sen! Här ser ni nån som lär sova i bilen både dit och hem! Och sen lär hon nog vila en stund efter att hon kommit hem också! Haha! ;P


Underbar dag!

Idag är jag glad! Vilken underbar kväll! Morgondagen har inte heller varit helt fel! Fy sjutton vad jag saknar mina katter har jag märkt nu! Kanske dax att flytta hem snart?! ;P haha! Men mys mys mys! Och dom blir ju så glada av att se mig också! :D Och att ligga i sängen och bara sova brevid Daisy är ju också super mysigt! ;D Och sen ut och gå lite för att sen gå hem och lägga sig i sängen igen! haha! Kim's säng är ju bara för skön! Men inte konstigt det för det är ju MINA madrasser han har fått låna! ;P Haha! Våran 1.80 säng! Jag tyckte den tog för mkt plats i våran tvåa så Kim låna madrasserna och har den i sin etta! haha! Han bör själv med sin stora hund och jag delar min säng med Udden, Elliott och två hundar! haha! Så logiskt! haha! Eller inte.. :P haha!

Sen tåget in till sthlm och hem till mormor. Åt en tonfisksallad som smaka sådär.. :/ Tror nog att jag hade för mkt citron i.. (a) haha! Lätt hänt!

Sen tog vi bilen in till stan och parkera bara ett stenkast från Skandia biografen. Jag tänkte direkt när jag hörde att vi skulle ta bilen in och parkera inne i stan att "jaha nu kommer vi att komma upp i de 150kr det egentligen skulle kosta" men inte då! Det kostade oss en tia extra per person! 10kr iom tullarna och sen kosta parkeringen 30kr! Super nice! ;D Så det vart ändå billigare än vad alla andra betalat! :P MOUHAHAHA! ;P

Och snäll som jag är så var detta min födelsedagspresent till Jeanette! :) Snäll jag är som bjussar på 65kr! ;P haha! Nej här pratar vi inte pengar utan det var upplevelsen jag bjussade på! Och fy bubblan vad skoj det var!! :D

Jag hade ju ställt in mig på att det BARA skulle vara Jonas Gardell på scenen iom att det inte stod några andra men tänk så fel jag hade då! När vi kommer dit så ser vi att det står ett namn till och vems namn var inte det om inte min favorit; Kristoffer Appelqvist!!! :D Fy sjutton vad kul!! Där har ni anledningen till att jag är så glad! ;D

Och inte nog med det så kom även Özz Nujen upp på scenen och körde en kort stund också! Ååå me löve!! Fy nu är jag så jävla sugen på att gå alla resterande gånger! Fatta hur djävla kul det skulle vara! Jag skulle tom kunna tänka mig att gå ensam! Jag är inte den som är den! ;P haha!

Sen så var det en tjej med också som var super rolig! Gud vad jag skrattade!! Men självklart har jag helt glömt bort vad hon hette! Karin nånting tror jag?! Fast jag och namn, nää det funkar inte alltid! Haha! Inte när det gäller att komma ihåg efter bara en gång då man samtidigt fått höra en massa annat! Nej funkar inte.. ;P
Men jag måste f*n hitta henne! För hon var guld! :D Inte så vanligt med svenska kvinnliga komiker, inte så vanligt med kvinnliga komiker överhuvudtaget.. :P Så det är alltid kul när man ser några bra! ;)

Men nej nu ska jag inte sitta här och babbla! Bilen går vid 6.30 imorgon och då gäller det att vara vaken! Får inte missa den! Sak jag sett framemot nr 2 kommer ju imorgon! Och både igår och idag så har det börjat pirra i magen! Jag tror inte riktigt att jag har fattat det än.. Kommer nog ta ett par dagar! Men fy sjutton vad roligt!! Ååå vad jag längtar tills imorgon!! :D :D :D :D Eller ja om 5 timmar rättare sagt! ;P Eller jag längtar väl inte till själva startandet av resan utan mera mellanlandningen och sen när vi väl är "hemma" igen! ;D Wiiee!! :D

Ja jag är super glad idag! Idag har verkligen varit en bra dag!
Och bara en sak till; Jag älskar Jonas Gardell och Kristoffer Appelqvist! :D

Kolla bara in denna! Jag kissar på mig! ;P haha!

Spola fram till 6.00! LOVE IT!!


Jag är glad! Så fort jag kommer ti

159e07edbcc396734a7b0ee840b9d699.png

Jag är glad! Så fort jag kommer till en dator så ska jag berätta varför! ;)


Gissa vart jag är! ;)

0-158be4236e621b689cc577f44742f993.png

Gissa vart jag är! ;)


Off to Stockholmia!

Sitter här med nytvättat hår och kollar på klockan.. Tåget går om 11 min så det är nog dax för mig att börja springa! ;) Måste ju hinna med att köpa biljett också!

Tjillivippen på er!! :D

Äntligen den 1:a!! :D

Barnvakt idag igen! Vi ligger och

0-3e8673104a86736f0491affe0ec8f35a.png

Barnvakt idag igen! Vi ligger och myser och försöker få internet att fungera!


Sak jag har sett framemot nr 1!

Imorgon ska jag, mormor, Jeanette och min moster Lise gå och se Jonas Gardell på Scandia biografen i Sthlm!
Det ska bli så himla roligt! Jag har länge velat se honom live och imorgon ska det äntligen bli verklighet! :D Fan vad nice! ;D Klockan 19 börjar det och sen håller det på i 2 timmar. :)

Ska åka in lite tidigare för att möta upp mormor och äta med henne hade jag tänkt! :) Inte ofta man har lite ensam tid med sin mormor så nu ska jag passa på! ;) Kanske att Vivi följer med också, beror väl på vart vi hamnar! ;) Själv hade jag ju velat äta på Taco bar men det lär det ju inte bli utan vi stannar väl i Sumpan tills att vi åker in alla fyra tillsammans. :) Well well det återstår att se. :)

Får se om Elliott följer med på tåget in för att sen få åka tåget tillbaka med sin pappa! :P
Det löser sig. ;) Om han inget säger så får Lasse ta honom men om han vill följa med så får han väl göra det. Bara mysigt med lite sällskap. Är ju så tråkigt att sitta och dega på tåget i ca 40min! :P

Men nu ska jag gå och nanna så att jag orkar upp imorgon! :D

Sak nr 2 jag sett framemot kommer upp redan på fredag! ;D Såå himla sköjj!! :D :D :D
Sak nr 3 får ni dock vänta lite på.. Händer inte förrens om ca 1mån.. :/ Tråkigt men som man brukar säga; Den som väntar på nått gott! ;D Bara roligheter än så länge! ;P haha!

Äntligen kastrerad..

Så nu äntligen är Brenda kastrerad och förhoppningsvis slutar alla "problem" med henne nu! :) Inge mera kiss i soffan! Jippie! ;P Fast jobbigt nu när man märker att hon är lite nere pga att hon har ont men bättre det!

Men man blir ju lite arg! Mamma bad dom som gjorde operationen att berätta hur livmodern såg ut och dom sa att ALLA FYRA(!) livmödrar(livmodrar? vad fan heter det?) satt kvar! Eller ja iaf delar av dom. Och dom lossna inte ens när dom ryckte lite i dom så hon skulle ju aldrig bli bra med enbart pencillin utan det var operation som krävdes!

Och här har vi sprungit och dom har tagit röntgen bilder och ultraljudat magen och ändå har dom inte sett det där!? Himla dåligt tycker jag! Här har hon gått och lidit helt i onödan ett bra dag! Visst kan jag förstå att dom inte hade opererat om dom hade märkt det första gången vi var inne, dvs 3 dagar efter förlossningen men de andra 3 ggr vi varit inne då?! Varför har dom inte sett det tidigare?!

Och sen så verkar ju typ alla vara helt omedvetna om hurvida dom brukar blöda så där långt efter och om det är normalt eller inte att dom inte har stängt sig efter 4v.. Nej dom ska ha en stor känga ris alla vi varit hos! Iof är ju det en av dom som vi var hos idag så mest är det Ultuna jag vill slänga en lastbil med ris på! Riktigt dåligt! Och folk snackar om att dom ska vara så bra hit och dit.. Nej vårat besök i måndags var långt ifrån det bästa jag varit på.. :/ Visst personalen var jätte trevlig men kunniga? Nja jag vet inte det.. Inte om just den här saken.. :/

Men nu längtar vi bara tills att allt ska läka bra och fint så att Brenda kan få bli sig själv igen! :)

Kan ju säga att jag ångrar ju inte att Brenda fått valparna utan jag kan enbart (bortsett från hela sjukdomshistorien efteråt) säga att det varit en bra grej! Pga detta har jag fått lära känna Brenda! Hon har inte gillat mig tidigare men sedan jag hjälpte henne med förlossningen och var med och även har varit mkt med henne efteråt så har hon fått en helt annan tillit till mig. Riktigt kul faktiskt! Nu kanske jag inte längre får säga att hon är psykiskt störd men jobbig kan jag nog fortsätta mig att hålla till för att det är hon! haha! :P Och visst det bästa psyket har hon inte heller men hon är mkt goare än vad jag har gett henne cred för tidigare! :)

Så inget ont som inte har nått gott med sig! ;)


(bättre bild kommer om jag kommer ihåg..)