Valpar..

Jo men vet ni?!
Jag har varit hos en bekant idag! Hon hade valpar!! Jag vart helt bebissjuk! Så bebissjuk som man bara kan bli! ;P haha!
En liten mini Oliver skulle inte sitta helt fel.. Men vart ska jag få plats med den? I en av hamsterburarna kanske? thihi!
Fast jag har mer och mer börjat fundera över det här med hamstrarna! Dom vill ju ändå inte göra några ungar dom tråkiga jävlarna..

Så vet ni?! Jag har faktiskt gått och skaffat mig ett par möss också.. Thihi! :D Ska försöka hitta min batteriladdare till kameran så ska jag visa mina nya små älsklingar för er! :) Har ju haft en massa hamstrar som gått bort nu så det är inte så att det blivit flera burar eller så utan där det en gång varit hamstrar sitter det nu små supersöta muslingar! Me love!
Man kanske ska gå över och börja avla på dom istället.. Thihi! För man kan ju inte bara ha ett djur som sällskap.. Nej det går ju inte.. *ironisk*

Men tillbaka till valparna! :) Vilka små sötnosar! Små renrasiga små Chihuahuor! 2st; en hona och en hane! Honan valde mig direkt! Hon kom direkt fram och började pussa på mig och sen la hon sig i min famn och låg där hela tiden! :) Hanen la sig sen också brevid sin syster PÅ mig. :P Men först efter att han hade hälsat på alla och sen efter ett tag gick han och la sig i mammas knä istället.. :) Så söta små läckerbitar! Jag som annars inte är så förtjust i fawn färgade hundar men dessa två var ju enna riktiga sötingar! Pojken tror jag måste vara Blue Fawn för att han var alldeles blå om magen! Honan var också lite blå men hon var inte lika mörk i sin färg på resten av kroppen så jag tror nog att hon kan vara en vanlig fawn sas.. :) Men jag ska väl inget säga egentligen då jag inte är så haj på det hela med hundfärger! haha!

Kom igen när vi ska prata hamsterfärger! Det är min grejj! ;) Gärna genetik då också! :P Nu ska jag försöka sätta mig in i musgenetik också! :) Så om jag ger mig in på avel där så ska jag åtminstonde göra "rätta" parningar sas.. :) Inte mixa en massa färger hejvilt. Blir nog aldrig nått bra av det.. Och sen bara hela grejjen att ha bra avelsmaterial! Annars kan det bli helt fel.. :) Konstiga färger som ingen har nån aning om vad det är.. Fast det är ju på såna sätt man får fram nya färger också.. Fast då ska man nog vara lite mera medveten om vad man håller på med genetiskt också! Tycker iaf jag! :)


Lilla Melker, halvbror till valparna jag träffa idag! :)

Pysselsugen..

Mina fingrar kliar! Jag vill göra nånting! Sitter just nu här med en massa smink som jag beställde igår och fick hem idag. ;) Gud vad det spritter i fingrarna.. Har målat lite på handen för att testa färgerna lite.. ;) Eller jätte fint blått hjärta vart det.. Thihi!

Har så många ideer men inga pengar att utföra dom med.. *visslar vackert*
Fyfy men det får man väl försöka fixa! :)
Vill så mycket men kan så lite?! Eller.. Jag kanske kan mer än vad jag tror! ;P
Vi får hoppas på det..

Iaf tänkte bara visa att jag lever.. haha! :P


Sweet..



...Love...

God morgon!

Uppe med tuppen och fryser lite! :P
Snart går skjutsen till jobbet så det är väl bäst att man klär på sig och går ut. :)
Men var ju bara tvungen att logga in och säga God morgon först! ;)

Sitter och lyssnar på lite morgon musik.. Denna dagen är det Katy Perry med "Mannequin" som gäller! :)

Lyssna och njut! :)


Nostalgi..





Nu löper känslorna amok! :P *haha*

Sitter och läser lite.. Och vad jag har läst mig till så har Taylor hela 4 barn! Isaac har 2 barn och Zac har 1.. :)
Zac stackars barn har dock fått, enligt mig, ett hemskt namn: John Ira Shepherd med Shepherd som tilltalsnamn! Nej fy stackars lilla fårherde! :P haha! :P Men Taylors senaste barns namn är ju inte det läckraste heller: Viggo Moriah..

Men det är inte så konstigt att dom skaffar många barn när dom själva kommer från en stor familj där dom är hela 7st barn i Hanson familjen.. ;) Så Taylor lär väl skaffa ett par till.. Vem vet dom kanske får ett helt fotbollslag! haha! :P

Varm i kroppen..



Jag blir alldeles varm i kroppen av att höra Taylors röst! Underbara minnen och underbara känslor! Alla kommer tillbaka! :) Tänkt att få vara typ 12 igen! ;P haha! Eller kanske inte.. :P Men glad blir jag av hans röst! :)

Blir nog lite "
weird" också innan jag går och nanna.. Jobb om 7 timmar juh! ;P Måste hinna sova lite först.. :)

Mannequin..



Vi fortsätter väl på samma tema.. ;P Jag har ändå inge vettigare att säga.. haha! :P

Thinking of you..



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...

Dumma dator..

Mammas dator och hennes internet och jag, vi kommer inte riktigt överrens kan jag ju säga! Den går med inte på att jag har två fönster uppe samtidigt med aktivitet på båda sidorna.. Dvs det är ett spel på ena sidan och sen så är det youtube på andra med ljuv musik.. Datorn ville inte alls vara med på det.. Dumma fula dator! Eller jag kanske ska passa mig för vad jag skriver annars kanske den lägger av helt.. Fina snälla dator.. *host host* Hoppas den inte förstår sig på ironi.. :P

Så det var bara att stänga ner spelet då.. För jag sitter hellre och har musik igång.. ;) Jag har helt fått dille på Katy Perrys "Thinking of you"! Den är ju bara för himla underbar! SItter och lyssnar på olika Live versioner just nu.. :) Underbart!! Love it! ;D Jag bara älskar hennes röst! Så himla bra! :)

Sen är hon ju fin att titta på också! Jag älskar hennes kläder! Lr de flesta iaf.. ;P

Trött och hostar..


Ligger i sängen och vägrar gå upp! Haha! :p nej men jag är fortfarande sjuk och hur trött som helst av att ha legat och hostat halva natten så min kropp är inte utvilad och redo att gå upp än så det blir till att ligga kvar en stund till. Har bara varit uppe och hållt i mig lite hostmedicin och sånt. Nu ska jag sova lite mera. Om jag kan dvs. :p man vet aldrig.. Fast det borde inte vara några problem. Haha! :p

Sjukling.. IGEN!

Vakna upp i morse med värsta huvudvärken.. :(
Jag håller nog på att bli förkyld.. Igen! Suck!
Jag tål fan inte att vara ute! haha! Det är alltid när jag varit mkt ute som jag blir sjuk. När jag håller mig inne med mina egna baciller så håller jag mig frisk.. :P Så frisk luft är bara skit! haha! :P Säger vi.. ;P

Usch.. Huvudet känns jätte tungt just nu.. Trevligt att bli sjuk just när jag planerat så mkt inför morgondagen.. Vi får se hur det hela slutar..

Känner mig alldeles stel i nacken också.. Värdelöst! :P

Jag e gammal och sjuk idag mao.. :P


Funderar på att skaffa lugg..

Gott..

Det smakade gott med lite mat i magen! :)
Taco.. Mmm... Mums!! :D
Elliott tyckte också att det var gott! ;) Han åt både upp det på sin tallrik och även det på min.. :P haha! Jag fråga om han ville ha mera: "Nej" svarade han och tog sin sked och tog en stor tugga av min mat! haha! Han e ju bara för härlig! :)

Trevligt med lite sällskap också, plus att eftersom vi åt hos Kim så slapp vi ju disken också! haha! :P
Det är väl det som var det bästa.. haha :P

Elliott hade jätte kul med Kim och Martin.. :) Speciellt med Martin.. :) När vi skulle gå sa Martin till Elliott: "Jag kommer att sakna dig!" Då sa Elliott: "Jag sakna dig också!" Tror ni Martin hade världens största leende på läpparna då lr?! ;P Martin som sa så sent som igår till mig att han kommer att komma och kidnappa Elliott snart.. :P Han tycker verkligen om Elliott! :) Roligt! :) Elliott verkar tycka om sin Martin också.. ;P

Nej nu ska jag fixa nått att dricka, lite thé kanske, och sen luta mig tillbaka i soffan och bara mysa med katterna! :) Lugn och ro! Myspys! :) Hoppas det är nått bra på tv! :)


Ledsen Bebis-Elliott och jag.. :)

Taco!!

Nu har jag och Elliott precis varit och handlat mat tillsammans med Martin!
Det ska bli Taco!! :D Jippie! Det började med att jag och Elliott skulle gå och handla tacosaker men så ringde jag och skulle skälla ut Kim för att han hade bitit upp Elliotts strumpor.. :P Elliott sa det! :P Och så svarade Martin och då sa han att han tänkte gå till Ica och kanske handla nå mat och då sa jag att vi är redan på väg. :) Och på den vägen vart det..

Är bara hemma en snabbis för att lämna in mina två paket jag hämtat ut och så vagnen som vi hade med oss för att slippa bära.. :P Sen ska jag hämta hundarna också så att dom slipper sitta här och dega själva.. :) Dom får följa med och bråka lite med Daisy och Astrid.. :)

Elliott gick direkt hem till Kim tillsammans med Martin så det är väl bäst att jag sätter lite fart innan dom ringer efter mig.. ;P thihi! :P

Tjillivippen! :)


Astrid..

Påskäggsjakt..

Sitter hos mamma och här har vi nyss tjuvstartat på påskäggsjakten. :P Engla och Elliott kommer ju inte vara här på lördag så därför tjuvstartade vi några dagar tidigare.. :)

Jag fick äran att gömma påskäggen och sen skriva rim för letandet.. :)

Nu ska vi se om ni kan lista ut vart sakerna gömdes?! ;P

Felicias ägg: "När jag till skolan ska gå, jag tar min ________ och iväg jag går.."

Kajsas ägg: "Jackan på och skorna också, bara slänga på ______ så är jag redo att gå.."

Adias ägg: "Kissnödig jag ofta blir. Ojj toapappret är slut, vart letar jag då?"

Liw: "Om du dig en film tänkt se, då du dig hit bege.."

Och sist och faktiskt minst; Småttingarna (Elliott och Engla): "Magen kurrar, maten står på spisen. Jag tar mig ett mellanmål för att lugna lilla grisen.."

Den sista vart inte så bra.. haha! :P Barnen skrek i alla håll och kanter så man kan ju inte direkt tänka.. Hade nog kunnat göra den mkt bättre men men.. :P Det är dom som är dom små grisarna så igentligen borde det ju stå nått mer likt: Magen kurrar och maten står på spisen. Mamma tar fram ett mellanmål för att lugna lilla grisen.. :P Eller nått sånt.. Men men.. :P

Så vart skulle ni leta om ni fick dessa rim? :P


Såna här ägg fick de stora barnen medans de små fick nått annat..

Repeat..



Så himla bra!! Fast jag kan inte kolla på videon för att då börjar jag bara gråta! :O Inte bra det! :P

Står stilla..

Här händer det inte speciellt mkt just nu.. Eller jo det beror ju på hur man menar.. :P
Har iaf varken ork lr tid att sitta vid datorn.. Sitter mest och drömmer om framtiden om dagarna..
Vill vill vill vill att allt ska slå in men troligtvis lär det väl inte göra det, som vanligt mao..

Men nu ska jag sova.. Får se om jag får nån plats i sängen i natt då.. :P thihi
Inte lätt att sova hos mamma.. :P Fast hon har det värre; hon har 5 hundar i sin säng! Plus en snarkande gubbe också! Det slipper jag iaf! Iaf för i natt! haha! ;P

Natti natt på eder alla! :)


Kotten sover iaf i mammas säng.. Mammagris som hon e! :P

Men jag då?!


Och vart hade dom tänkt att jag skulle få plats då? Dumma hundar! Haha! :p

God morgon!

Jaha då har man letat sig upp från sängen då.. Kan ju säga att det är inte utan lite protest.. :P Hade gärnat sovit 17 timmar till.. Är helt super trött!! Drömde i natt att jag fick sån där jävlarns muskelsammandragning i benet i natt, och det gjorde ont som sjutton som det alltid gör. Och sen när jag gick ur sängen så hade jag så där lite halvsvårt att gå precis som jag brukar ha efter att jag haft muskelsammandragningar i benet så jag måste ha haft det och haft jätte ont men ändå inte vaknat.. :S Är man trött då eller är man trött? haha! Fortsätter att drömma och jag drömde ju att jag verkligen hade ont och jag drömde att jag kunde ju inte skrika för att Elliott låg ju och sov.. Så jag vet inte om det var nått mellanting där mellan vaket och dröm tillstånd.. :P

Nu ska jag lägga mig och kolla på Nalle Puh på tv:n och försöka att inte somna.. Måste nog fixa iordning lite kaffe till mig annars lär jag ju däcka.. haha! :P

Tjillivippen!


Molly är en riktig tröttfis! :P

God natt!

Kom hem från utställningen vid ca 20.30, gick förbi Ica och handla hem lite mat som jag snabbt slängde i mig och strax efter det så kom Elliott hem.. Efter att Elliott kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på "2½ men" och "Jag vet vad du gjorde förra lördagen".. Men jag vet inte hur länge jag hann kolla på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" innan jag stendäcka sittandes i soffan.. Snacka om att vara trött!! Och trött är jag fortfarande så nu ska jag dricka lite och sen däcka i sängen..

Natti natt!


Jag och Mulle.. :)

God morgon!

Nu har zoombien letat sig upp..
Ska fixa iordning sig och sen ska hon åka iväg..
Känner egentligen inte alls för att åka iväg idag.. Men det har väl väl att göra med sömnbristen.. :P Fy sjutton!
Hoppas att man får hem och sova gärnet sen bara.. ;)

Nej nu ska jag lägga på ett kol.. :)

Vad ska ni ha för er idag då?


Gucciz Donna Karen

Kanske dax att sova..

Nu tror jag nog att jag har suttit uppe lite väl länge.. Speciellt när klockan ringer 7!
Har jag tur kan jag ta en sovmorgon till kl 8.. Men då måste jag ju stressa sen.. Jooobbigt!!
Jaja ingen idée att sitta här längre utan sängen kallar..

Det här verkar ju bli en bra helg.. Natten till fredag sov jag 3 timmar och nu blir det också 3-4 timmars sömn.. Dvs lika mkt sömn på två nätter som man bör sova en natt!

Bäst att jag skriver upp allt som ska med annars lär jag väl glömma hälften.. :S

Well well det blir mkt kaffe imorgon mao! ;P Kaffe och fikabröd, dvs kaffe + socker! :P

Natti natt!

Mys Rascal! <3

Hemma igen..

Usch vad jag har ont i magen just nu..
Ska bort på hamsterutställning imorgon och ska hålla i lotteriet men allt som skulle ha fixats har inte fixats.. :( Så jag känner verkligen inte för att åka dit.. Blää jätte jobbigt när saker och ting inte känns klara.. Och sen är det bara värdelöst skit på tv också! :P haha!

Har massa saker att göra så jag bör väl sätta igång.. Vissa saker kan jag göra framför tv:n så det är väl bara att sätta igång en film eller nått. :) Får hoppas att jag har nån bra film i närheten.. ;P
Annars får jag väl fortsätta att kolla på Troja.. Men den har jag ju sett tidigare.. Tråk..

Nej nu ska jag sätta igång.. Ska ta fram mitt godis också så att jag håller mig vaken.. ;P thihi!

Tjingeling!


Jag tror att jag råkat stanna i solariet för länge.. ;P Fast jag tycker jag vart riktigt snygg faktiskt! ;)
Lite avis på folk som e så mörka och fina i huden! :) Kolla bara på Rihanna! Hur snygg är inte hon?!

Hemma hos mamma..

Japps nu sitter man hemma hos mamma igen. :)
Elliott springer runt och leker med Adia..
Själv har jag precis pratat med mormor. :) Ska ju åka och kolla på hennes teater ikväll. Ska bli kul! :)
Mormor är så duktig! Är riktigt stolt över min mormor faktiskt! Men säg inte det till henne för att då börjar hon bara gråta! ;P haha! :P Syrran är där och säljer fika också så det ska bli riktigt gott.. Hemmagjorda bullar! nam nam!

"Lugna favoriter" hörs utifrån köket just nu! Först sa dom det på radion och sen så härmade Elliott dom på radion! ;P haha! Han är mkt för att härmas! Men det har han ju varit ett tag nu. :) Han snackar så himla mycket nu! Och man förstår ju det mesta faktiskt! Det är vissa få saker man inte fattar.. Men då är det bara att säga "jaja" så blir alla glada och nöjda.. haha! :P

På tal om nått helt annat så fångade jag in den lösa kaninen idag! ;) Får se om mamma tycker att den ska sitta kvar i buren lr om hon tycker att vi ska släppa ut den igen.. Det bästa hade ju varit om vi hade kunnat kastrera Ceasar och så skulle han och lilla flickan kunna bo ihop.. Är ju inte så bra att sätta ihop dom innan han är kastrerad då han är hennes pappa.. Som jag sa till mormor: "Då blir det en massa äckel inavelsungar!" haha! :P Men det är ju sant juh! Nu e jag ju inte så kunnig på just kaninavel men jag tror att kaniner är rätt känsliga för inavel, fast det är väl de flesta djur.. Skulle väl ev vara smågnagarna så som hamstrar, möss, råttor och liknande som är lite mera tåliga men jag tror inga djurslag mår bra av för mkt inavel.. För det är ju inte endast de bra generna du dubblar utan även alla dåliga gener..

Nej nu ska jag sluta tänka på inavel och kolla om det är nått bra på tv istället.. Lägga mig på soffan och försöka att inte somna! Lycka till säger jag ju bara! Haha! :P


Charlie (gul), Herkules (blå) och Kia (svart/vit) ligger och slappar..

Shopping..

Mamma och jag åkte in till Uppsala idag för att handla present till Lasse och lite sånt.. :) Vi åkte ut till kappahl, lindex, dressman och apoteket vid Coop forum i Boländerna. :) Jag sprang först in på apoteket och inhandla frontline sprayen som jag tänkt köpa ett par dagar nu men inte kommit iväg och gjort ännu.. :P Så imorgon ska alla hamstrar sprayas.. Puhh.. :P

Sen gick vi in på KappAhl och kolla. Dom hade ju massa bra erbjudanden idag. :) 100kr rabatt på jeans och 25% rabatt på hela köpet och sen hade dom även 50kr rabatt på alla barnbyxor strlk 86-122. :) Så allt som allt tjänade vi över 400kr! ;) Eller som jag så fint sa: Jag tjänade 400kr men Udden förlorade 1000kr! haha! :P Men jag köpte faktiskt saker till honom och min byxa och min tröja som jag köpte till mig själv ska han få tillbaka pengar för. :) Det sätts upp på skulden.. haha! :P Sen kläderna jag köpte till Elliott delar vi på. :) Här kommer lite bilder på lite av det jag köpte:


Klicka på bilderna för att komma till KappAhl sidor. :)

De fodrade jeansen var med blå linning och inte regnbågslinning som synes på bilden. :) Och Musse Pigg tröjan köpte jag en blå variant av. :) Elliott vart jätte glad och ville sätta på sig den direkt när han fick syn på den! :) Byxorna jag köpte till mig själv var av en lite mörkare nyans än tillsynes på bilden. Jag var i behov av nya jeans då jag haft sönder mina andra.. haha! Jag har ju bara ETT annat par! Jag har aldrig varit en jeans människa men sen så skaffade jag mina förra och dom är perfekt att ha på jobbet så dom har blivit mina jobbarbyxor. Men förrförra gången jag jobbade så råkade jag böja mig ner för fort så dom gick sönder på insidan av låret! :O Bara spräcktes upp! haha! Taskigt läge! Men när jag står upp så syns det inte som tur är! haha! Eller jag hoppas inte att det syns iaf! haha! Annars bjuder jag på det! ;) Uddens byxor orkar jag inte leta efter en liknande variant.. ;P

Jag är iaf jätte nöjd med dagens inköp.. ;) Efter KappAhl besöket så gick vi in en snabbis på Coop för att handla lite mat, för det är väl oftast det som man brukar göra där.. ;P Men inte jag! haha! Jag har hittat en ny hobby vid namn: BÖCKER!! haha! Jag har fått dille på böcker! Dom har ju så mkt bra priser nu när det är 50% rabatt på bokreapriset. ;) Riktigt kalas! :) Har hittat en massa skoj! Mest böcker till Elliott faktiskt men idag hittade jag även lite roligt till mig också. :) Och två dassböcker till Udden! Han spenderar ju fan halva dan inne på toa så nått roligt måsta han ju få roa sig med där inne.. Hmm har jag berättat att jag funderar på att måla om badrummet rosa?! haha! :P Det skulle nog gillas tror jag.. haha!
Men tillbaka till mina böcker! ;) Jag köpte en bok till Elliott, såklart, en Nalle Puh sagostunds bok. :) Och till mig själv så köpte jag en ungdomsbok; "Bh:ar, bröllop & Besvärjelser" och sedan en "Lär dig sy" bok! :) Ska bli spännande om jag kan lära mig att sy.. ;P Sen så var jag ju tvungen att kolla lite på kläderna och där hittade jag en tröja och sen ett par byxor som jag ska göra om till shorts.. Förstår ni hur "Lär dig sy" boken kommer bra till hands nu?! ;) Sen hade dom även ett par fula skor på rea så jag köpte ett par fula skor till Elliott för 69kr! Helt överkomligt! ;) Helt fula var dom väl inte, dom var väl helt okej. :) Och jag vet ju att Elliott passar ju i allt så hur fula dom än är så kommer dom bli snygga på honom! ;) hehe!

Nu ska jag stänga ner datorn och varva ner lite för att sen kunna sova. :) Imorgon så ska jag och mamma åka och gå på teater! :) Ska bli rooligt! Ska se om jag kan hitta kameraladdarn så att man kanske kan bjuda på lite nya bilder snart. :)
Men nu ska jag kolla klart på "Medium".. :)

Natti natt!
           

Up and away..

Nu ska jag slänga på mig kläderna för att sedan ta min stela nacke och åka in till uppsala! :)
Nu är det shopping som står på schemat! ;P Lasse fyller ju gammal idag så man måste ju inhandla present!
Sen har jag en sak på apoteket som jag måste köpa!

Men först måste vi klä på oss! ;P thihi!


Visst e jag snygg som apa! ;D

Korv stroganoff..

Mmmm mat.. Gott!
Det var godare än vad det ser ut att vara..
Kunde tyvärr inte ta bild med blixt för att då såg maten ut som om den redan varit nere en vända.. *haha*

Elliott tar en tugga och sen säger han: "Slut i rutan!"
Sen tar han en ny och säger samma sak.. *hahaha*
Han gjorde så typ 5ggr. ;P

Dax för mat kanske..

Är det nu jag ska lura er med vad jag ska göra för mat kanske? Säga att jag ska göra spagetti och körrfärssås när jag igentligen tänker göra korvstroganoff.. Eller ska jag verkligen göra korvstroganoff? Nää ni kan inte vara säkra.. Vem vet jag kanske lurar er! :O Jävla idiot lögn isf! haha! :P

Det jobbigaste är ju att efter "april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill" så kommer det ju yttligare en lurifaxdag! Nämligen "maj maj måne jag kan lura dig till skåne"! Fast det förståss jag har inget emot att åka till skåne så lura på ni! ;P haha!

Nu ska jag iaf gå och laga lite korvstroganoff.. Tro på't om ni vill, annars strunta i't.. ;P



Gravid..

Ännu en som är "gravid".. haha!  :P

Det är den tredje idag.. Kan vi tjejer inte hitta på nått bättre än att lura folk att vi är gravida?!
(haha jag höll på och skriva dräktiga :P för mkt djurprat på sistonde? Jo jag tror det! haha! :P)

Babyboom idag tydligen.. :P Undra hur många till man ska få läsa om som är gravida idag.. :S haha!
Ingen idée att jag försöker lura Udden med det.. Fast det förståss man vet ju aldrig om han håller koll på att det är 1 april idag?! Han brukar inte ha koll på sånt.. Men om han blivit lurad av sina arbetskamrater så kan ju dom ha avslöjat dagen för honom.. Bråkigt! :P

Jag tycker det är lite jobbigt att man ska luras just denna dagen.. Jag luras alla andra dagar istället.. ;P

Party ikväll?

Fick precis ett sms om att jag står med på 1000apor's partylista ikväll..
Nedrans att det ska vara mitt i veckan och Udden inte får sluta tidigare..
Annars hade jag gärna gått dit. :) Parta lite.. ;) thihi!
Udden fick också ett sms om att han var välkommen. Konstigt nog! haha! :P
Kan ju aldrig vara jag som satt upp honom på listan?! haha!

Men men det kommer flera ggr! ;) Flera ggr som inte är på den 1 april så att man kan vara säker på att allt ligger rätt till sas.. haha! :P Nu ångrar jag att jag inte satte upp Linda på listan ist.. Vi hade nog kunnat ha ruskigt kul ihop! ;) Om nu hon hade velat följa med.. När jag klicka in mobilnr så satt jag faktiskt och funderade länge på om jag skulle knappa in Linda också men eftersom jag inte vet vilket av hennes mobilnr som hon använder sig av så vart det inget.. Och hon vill ju inte svara på msn då heller så då kunde jag inte fråga henne.. Men som sagt; Det kommer flera ggr! ;) Då ska jag nog bjuda med Linda istället för tråk-Udden! haha! :P

Nej nog pratat om party, Back to reality! Dax att fixa iordning disken kanske.. :) Plocka ur och i diskmaskinen.. Nån som vill komma och hjälpa till? :)

Roliga aprilskämt!

Man har inte hunnit vara vaken många timmar innan man överröses av bra och mindre bra aprilskämt. Vissa är ju så genomskinliga så det nästan blir tråkigt.. Sen finns det de som man tvivlar lite över; "Är det verkligen sant? Det kan va sant?"
Vet inte hur många bloggare som är gravida just idag! haha! :P Man kanske ska bli det själv också? haha!

Än finns det ju även tid att hitta flera.. Men jag ska dela med mig lite av de som fick mig att dra lite på smilgroparna idag! :)

Gratisgodis.se försöker lura sina medlemmar att dom nu ska börja köra runt en godisbuss! Det tror jag inte ett dugg på! haha! :P Vem skulle få äran att köra runt den då? Tror inte att dom skulle tjäna ett dugg på det, men det var en rolig tanke! ;) Alla medlemmar som loggar in får dock en liten godisgåva! ;) Så glöm inte att logga in för att få eran gåva! :)

Varsågod alla gifta! Äntligen kan ni börja dejta utan att nån får reda på det! haha! Denna är ju bland de bästa! ;P


Hahahahahaha!! Citatet är ju det bästa! Kungen förtvivlad!! :O Än en gång spelar vi på att kungen är en idiot! haha! Och nu kan han inte simma heller! :O haha! Det kanske hör tillsammans med dyslexin; alla med läs och skrivsvårigheter kan inte simma.. Så nu vet ni det.. Jag måste bara berätta det för lillebror och mamma också och alla andra simkunniga dyslexiker jag känner.. :P hahahhaah!

Vilket är det bästa aprilskämt ni hört idag?! :)

Sömnbrist..

Jag kan inte somna!! Ahhh jag blir galen!
Sov ca 3 timmar natten till idag/igår, vad man nu ska säga.. Förra natten helt enkelt och ändå kan jag inte sova!
Det är ju verkligen blää!! Och nu börjar jag bli hungrig också, och det hjälper ju inte direkt när man ska sova.. :S

Well well ska väl gå in och försöka igen iaf..

Klockan ringer 7 iaf! Då ska vi upp och ringa till dagis och säga att vi inte kommer idag heller. Elliott har varit jätte lös i magen hela dagen idag. Det har bara runnit rakt igenom honom så han får vara hemma idag..
Jag har inte mått så bra heller så jag undrar vad sjutton det är vi har ätit idag som gjort våra små magar ledsna.. Ja Elliotts mage är liten iaf.. :P haha! :P

Jag måste ringa och få tid hos den där Kerstin igen också.. Måste fixa det här nu!
Fort innan dom gör något dumt.. :P

God nattersch!


God natt säger även Bacon, Signe och Alice som säkert ligger och sover sött sedan många timmar tillbaka! ;P