Stallet..



Idag har man varit i stallet typ halva dan.. :) Var en massa tävlingar och själv hade man anmält sig som frivillig att hjälpa till.. Roligt en av de få lördagar man faktiskt kunde ha fått vara ledig.. Vad ska man hitta på nästa lördag då man också är ledig då så att man inte får sovmorgon då heller?! haha! :P
Men jag klagar inte.. Jag trivs super bra i stallet! ;) Mys Pys!

Ska iväg till stallet imorgon också.. :) Då är det Hästens dag ute på Lagga.. :) Så är man frivillig och ska stå i cafét igen! ;) Massa trevligt! :P Jag är ju kassavan så det passar ju så bra så bra! haha! ;P

Så det är väl bäst att jag går och nannar nu så att jag orkar iväg imorgon! :)

Kan ju tillägga att hamstern på bilden har ingenting med texten att göra! haha! :P Typ som att ni inte redan fattat det.. Eller ni kanske trodde att det var det nya fölet som finns i stallet?! haha! ;P

Hundvakt..


jag och daisy planerade att gå på långpromenad men vi råka somna istället. Haha! :p men än är det ju inte för sent för det! ;) vi ska ut nu så fort hon fått sin kvällsmat. :)

Stockholm nästa..


Sitter just nu på tåget mot sthlm. Ska in och hämta lite hamstrar och möss. ;) mysigt!

Lunch!


Sitter på jobbet och avnjuter min lunch! :) Stannade på statoil och köpte mig en sallad som jag tyckte lät spännande: Grillad kyckling med chillimarinerad pasta, blandade grönsaker, ananas och mango- & currydressing! Den var faktiskt mycket godare än vad jag trodde att den skulle vara! :) Den får helt klart tummen upp! Mycket väl godkänd! ;)

Nej nu är det väl bäst att jag sätter fart och börjar jobba! :)

God natt!


Nu är det dax att sova! Jag är jätte trött! Har jobbat hela dan så jag e lite trött nu. :p så jag säger väl god natt nu! :) Natti natt!

En till då..



På sidan står det: "New big talent from norway, plays the violin, the piano and sings."
Upplagt för ett år sedan! ;)

I'm yours..



Får andra vara besatta så får väl jag också vara det! ;P thihi! Men jag lovar det tar slut snart! haha!

Rätt låt vann!!


Jag säger bara en sak! ;D

I'M IN LOVE WITH ALEXANDER RYBAK!! ;P

Duktiga!



Nu har jag och Oliver varit ute och plockat gräs och maskrosor till både höns och kaniner! Så nu är alla glada och nöjda! :)

Jag har varit på marknad också så humöret är på topp synd bara att man inte hade lite mera pengar så att man skulle kunna köpt lite mera. Men jag är nöjd med det jag köpte iaf! ;) Elliott fick 2 saker och mamma fick 2 saker, fast mammas två saker funkar bara som par. :p För vem vill gå med bara en sko? :p haha!

God morgon!

Här sitter jag och gör frukost/matsäck för dagen. :)
Skulle gärna ha sovit ett par timmar till.. :P

Off to work.. :P


Prutt får hålla ställningarna hemma medans jag jobbar.. :)

Trött..

Trött trött trött trött!
Ja jag är trött och törstig!
Ska nog klunka några glas vatten och sen ska jag lägga mig och soooova!
Fy vad skönt det ska bli!
Fick knappt sova nått i natt för att jag var arg och hade en son som sparkade mig i ryggen! Bråkig unge! :P

Nej nu ska jag gå och nanna! Upp och jobba imorgon!

Natti natt!


Oliver säger också god natt!

Taco!

Ja här ska göras taco! Me starving! And in the mood for some taco!! Nom Nom! :D

Var precis och handla taco grejjer.. Handlade även lite snacks inför morgonens jobbstund.. :P En färdig burk med melon och jordgubbs skivor. :) Melonerna är super goda! Står att det ska vara 3 olika meloner men det ser ut att vara EN sort.. :P Smakar mer lr mindre som EN sort också! :P Men det är en god sort! ;D thihi! :P Jordgubbarna fick jag dock inte smaka förra gången för att dom åt Elliott upp! Eller nej en gav han till sin pappa, men de resterande 2 åt han upp själv! :P

Sen köpte jag även två stycken smoothisar.. :P Eller Smuttisar som jag kallar dom. (ja från och med nu då da! haha! :P)
En smuttis med hallon/blåbär och en med jordgubb/banan. Ska bli spännande att se om dom är goda! :) 100% fruit skulle det vara iaf.. Inga tillsatser.. ;)

Så om det inte vore för att jag köpte mig en liiiten liiiten godispåse också så hade man nästan kunnat tro att jag var lite nyttig! thihi! ;P Men godispåsen är ju tills idag och det nyttiga spar vi ju tills imorgon så imorgon kan vi ju försöka vara nyttiga.. Nej det spricker ju för att jag ska äta leverpastej på frukostmackan! :P Mouhaha! ;P Men halvnyttig då! Thihi!

Nej nu ska jag börja med min taco! ;D Nam Nam!


Meducin..

Haha det här med medicinen gick ju bra.. Har tagit från tisdags tagit 3 tabletter.. Jag borde ha tagit 6st.. Jag är sååå duktig! haha! :P Kanske borde skärpa mig..

Minne fiskpinne! :P Inge bra!

Sen har jag slarvat bort min plånbok! Riktigt tråååkigt! Nu kan jag ju inte handla upp mina sista 55kr jag har på kontot! :P

Well well..
Elliott har åkt till sin morfar nu iaf.. :) Han har sprungit med skorna på inomhus hela dagen och sagt att han vill "åka hem" så han vart super glad när morfar Lasse kom! :) Hundarna vart bara glada att få komma ut som vanligt! :P Molly skulle kunna vara ute hela dagarna långa i det här sköna vädret! Oliver också för den delen! Han letar upp en solplats ute i värmen och lägger sig och sover.. :) Det är såna här dagar man önskar att man hade en egen tomt att släppa ut både ungar och galna hundar på så dom får springa lite fritt.. :) Springa av sig lite.. :) Det behöver dom verkligen! Speciellt Elliott och Molly! haha! :P

Nu ska jag fortsätta leta efter min plånbok.. :P


Bebis Mollo.. :)

Ajj..

Jag har öroninflamation..
Men bara i ena örat.. :/
Dumma vänsta öra! Kan inte du gå och hoppa från nån bro snart?! ;P

Värst var det var livat här på bloggen då.. Får väl försöka skräpa mig eller nått.. ;)

Men nu ska jag ta mitt onda öra och min onda hals och lägga mig på soffan en stund. :)


Haha! :P

Jävla skit!

Mitt internet funkar inte. :( Jag tror att det är själva nätverkskortet som är paj. Jobbigt jobbigt! Har inga pengar att köpa nytt heller. Blä! Sitter och deppar och dricker gammal mjölk. Haha! :-D gott sa påven? Haha. Skulle skriva räven men mobilen tyckte att jag skulle skriva påven! Haha! :p nu ska jag snart gå och hämta Elliott! Vi ska till uppsala med hans mormor. ;) Tjingeling!

God morgon!

God morgon alla trötta! Här sitter jag och väntar på skjutsen till jobbet.. Mår dock lite illa och har huvudvärk men jag hoppas att det ska gå över så fort jag fått i mig lite frukost.. ;) Brukar göra det så håll tummarna! ;)

Vad ska ni hitta på idag då ni få som faktiskt läser min väldigt sparsamt uppdaterade blogg?! ;P



Latte art!

Nu ni mina kära vänner så ska ni få göra mig en tjänst! ;P haha!
Ni ska få gå in
HÄR och rösta på min fula Latte konst så att jag kan få vinna en massa kaffe! ;P haha
Eller så går ni helt enkelt in och gör eran egen latte konst! :)
Det är faktiskt roligt! Men det roligaste är att du samtidigt kan skicka en "espressomaskin" till en kompis samtidigt som du tävlar! :) Med detta innebär att personen får en provpåse med kaffe och en vacker sked som ni själva väljer ut! :)

Så gå in och ha lite skoj och skicka presenter till varandra! :)

Detta är min fula "Bird fo Freedom"..



Rösta på den så blir jag jätte glad! ;D Tvinga även era vänner att rösta på den! ;)

Såklart denna måste hamna i Konst kategorin! haha! ;P Borttagen kategori! :P