På tåget..



Här sitter jag på tåget ner till Göteborg.. Vi(jag, Udden, Elliott och Adia) är på väg ner för att hälsa på släkten i Laholm så i gbg blir det ett till byte och yttligare ca 1,5 timmes resa.. Jätte kul.. :P Fast tiden går rätt fort iaf.. :) Har redan gått en timme.. Tiden går fort när man har roligt.. ;P haha! :)

Inget varar förevigt..


Haha jag måste bara säga som Liw brukar säga: ÄGD!!! hahahaha!

Så rätt du tänkt men fel det blev..


Underbart! ;P Tjuvlyssnat.se är ju helt klart bäst! I nästa inlägg kommer min all time favorit! ;D

Lost?



Undra vem det är som är lost egentligen?! ;P haha!

Du fattas oss..

Idag vart familjen en medlem mindre.. Vår älskade katt Charlie var tvungen att lämna detta liv pga en idiot till bilist!!

Charlie är född här hemma och har alltså bott här hela sitt liv!
Han vart stulen ifrån oss alldeles för tidigt!
Han hann knappt ens bli 6år..

Det var jag som övertalade mamma att vi skulle behålla Charlie men allt eftersom tiden gick så blev Charlie mer och mer mammas katt så det är mamma som tar detta hårdast! Charlie älskade mamma! Så fort hon gick förbi honom så slog han henne med tassen för att försöka få tag på henne och få en puss. Såg jätte roligt ut! Han var såå go, mot mamma! ;)
Oss andra var han inte så förtjust i.. Han var rätt skygg mot de flesta förutom mamma, henne ville han bara pussa på hela tiden! Han hade verkligen hittat sin favorit här i livet!

Det som nästan känns jobbigast är ju att han och Kasper var ju som helan och halvan. Dom älskade verkligen varandra och låg allt för ofta tätt ihop! Så jag lider med Kasper just nu! Hans bästa kompis finns inte längre i livet!

Taskigt som jag är så tänker jag säga så här: Varför kunde det inte varit grannens katt för?! Dom bryr sig inte ens om sina djur! Dom har den inställningen att om ett djur dör så skaffar man bara ett nytt, ingen större fara.. Varför måste det alltid vara vi som råkar ut?! Nej nu får det vara nog!

Och vet ni vad grannflickan på 6år säger då när Lasse kommer upp med Charlie som var alldeles blodig och hade inälvorna utanför?!
-Ska ni inte visa den för Elliott?!

Ungen e ju fan DUM I HUVUDET!!! Jag tror inte ens att Lasse ville att Felicia skulle se men grannungen tycker att vi ska visa Elliott som är 2år gammal! Det är ju nått som inte står helt rätt till i det huvudet!! Men det visste vi ju redan! :P

Kasper och Charlie.. Charlie är den hel gula..

Facebook versionen..



Haha underbart! Jag ska nog börja sjunga så istället.. Eller nej jag håller mig nog till My medioker face.. ;P haha!

Euroshoppers apelsinjuice..


Rekomenderas INTE!! Den smakar skit!
Fast har man inget annat hemma så går den väl ner iaf.. :P

Cupcakes möbler..

Eller vad sägs om detta vardagsrumsbordet istället... ;)


Passar ju perfekt med denna stol! ;D haha!


Jag tror jag tar två cupcake stolar och ett läckert bord! Självklart blir det i denna ljuvliga RÅÅSA färg! ;D haha!
Du hittar även dessa på Jellio's hemsida! Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna! ;)

Ett tips för korta!

Ställ er framför ett vardagsrumsbord så kan ni låtsas att ni är en jätte! haha!

Funkar kalas! *asg*


Ett sånt här vardagsrumsbord skulle jag inte tacka nej till! ;D
Vill du också ha en?! Då hittar du en
HÄR! ;)

Segt..

Här sitter jag och försöker peppa mig själv till att börja ta itu med lägenheten.. Är hemma för att jag har tänkt storstäda och sortera kläder och göra allt sånt som man egentligen inte orkar eller vill göra.. :P haha!
Hoppade tom över att åka till stallet pga att jag gärna vill hinna med allt så att jag kan åka hem nångång också.. Men jag stannar nog tills imorgon för katternas skull.. Men jag saknar min lilla Elliott-gris! Men han har det bra med sin morfar! :)

Funderar på om jag ska gå och köpa lite frukost.. Har inget ätbart hemma.. Behöver nog lite energi om jag ska orka städa.. ;P Det ligger väldigt långt inne idag.. haha! I värsta fall lägger jag mig väl ner och sover en stund till och är sen uppe mer lr mindre hela natten istället.. Det funkar ju det med.. Bara jag lägger mig så att jag får lite sömn och vaknar lagom till jobbet imorgon.. Annars är det ju inte speciellt lyckat! :P

Ang resan så bär den av till Laholm av alla ställen! haha! ;P Ska dit och träffa släkten lite hade vi tänkt! :) Jag, Udden, Elliott och sen tänkte vi ta med Adia också.. Får mamma och Lasse lite semester och Adia får komma med och göra nått i sommar.. Vart ju inge ridläger för henne i sommar då hon haft sönder sin nya hjälm! Då får man skylla sig själv när man gör dumma saker som man vet att man inte får göra!

Nej nu ska jag nog klä på mig och knata iväg till Ica och handla nått gott och ätbart till min kurrande mage! En burk kattmat kommer nog att få följa med också, katterna vill ha! ;) Köpte ju en men den glömde jag hos mamma så nu blir hennes katter glada! Speciellt Dida! Skrik katten! :P haha!

Tjing så länge! Nu kommer Rascal och kelar så nu kan jag knappt skriva längre! :P


Städa nu mamma! ;P

Stallet..

Nu bär det av till stallet.. Ska dit och flytta Wony. Hennes kompisar ska nämligen iväg på "semester" i ca 2mån då deras matte ska få liten snorunge! ;P haha! Eller bebis som det också kallas! *thihi* Så under den tiden ska Wony få stå tillsammans med två andra hästar..

Bäst att jag går nu innan mamma blir galen.. Hon har vaknat på fel sida idag.. (a) haha! :P


Resa planerad..

Nu så var biljetten bokad! :)

Roligt det ska bli! ;)

Nu ska jag ut och bada med Elliott!
Ha det skönt i sommarvärmen!

Tjingeling!

Hmm..

Jag logga in här för att skriva nått men så råka jag gå in på en annan sida under tiden och nu har jag glömt bort vad jag skulle skriva.. Hmm..

Well well kan inte ha varit viktigt så det är väl bara för mig att säga God natt! ;)



Björnen sover..

Nu har jag lagt Elliott för natten.. Han har varit jätte trött nästan hela dagen, men tydligen så vaknade han i natt runt 3 och var jätte ledsen och konstigt nog vaknade inte jag! Jag som alltid brukar vakna! Mycket konstigt! Men Lasse vakna och tog ner honom igen.. Det var väl då han kom in och väckte mig och la sig brevid mig och myste. :) Och somna om igen..

Sitter och funderar lite på om man kanske ska sätta igång nån film eller så.. Var faktiskt och köpte 4 filmer häromdagen, eller jag och jag det är fortfarande mamma som har betalat.. (a) thihi! :P Finns nog nån där som Udden inte vill se så den kan jag ju se på.. Fixa iordning lite vattenmelon och smaska på också! Det är ju bara fööör gott!! Tror jag redan smällt i mig 3st vattenmeloner denna sommaren och flera lär det väl bli om jag får bestämma! ;P Jag skulle säkert kunna enbart äta vattenmelon under en hel sommar! Men man kanske borde komplitera med vitaminer lr så vid sidan om då.. ;P

Varför är det aldrig nått bra på tv när man har tråkigt för?! :P Men jaja jag får väl fixa min melon och gå och sätta mig i soffan och smaska bäst jag kan! ;P Tänker inte bjuda nån heller för den delen! hahaha! :P Tji fick ni! :P

På tal om vattenmelon: KOLLA IN DENNA BILDEN!!
(tänkte vara duktig och inte sno! :P)

Prommis..


Vi har varit ute på prommis jag och Wony! ;) Mamma, Felicia och Diana var också med.. :) Felicia red på Diana. Så vi säger att hon fuska lite.. :P Vi gick i rätt rask takt.. När jag promenixar så ska det gå fort annars tappar man ju lite lusten och orken om man bara så gå och sega.. Me don't like! :P Nej ska man gå så ska det gå fort! Så när jag ändå gick lite fort och Wony verka vara lite på hugget så prövade vi på att trava en bit.. Vart dock ingen lång bit då min kondis är skrattretande! :P Men det ska vi nog också råda bot på! ;)

Vi var ute ganska exakt en timme.. Precis som igår. :) Så det är massa onödig motion som jag fått! :P
Men det var ju skönt att det var lagom varmt idag iaf! Trots att det låg lite åska i luften så var det inte så där kvavt som det ibland kan vara.. :)

När vi kom till stallet så fick alla barnen och det gå av och träffa Wony för första gången.. Varken Elliott, Adia eller Liw har ju träffat henne än. Inte Lasse heller för den delen! Så dom fick komma av och hälsa lite innan dom åkte vidare till Liws tandläkare.. Sen åkte dom så bara jag, mamma och Flisan var kvar i stallet.

Men vet ni vad det första Elliott säger när han ser mig när dom kom för att hämta oss?!
- "Jag vill också rida hästen!" kläcker han ur sig! ;P

Han satt hela vägen hem (mer lr mindre) och tjata om att han skulle rida hästen han också! Vi fråga om han ville rida Lukas eller Diana, för förut när han tjatat om att rida på hästen så brukar han nämna Lukas (en häst i Lagga stallet) men Nej han skulle inte rida dom utan han skulle rida på "egen häst"! haha! "Nej jag rida egen häst!" sa han! haha! Han är ju bara för go! ;D Vi ska nog kunna göra en ridkille av honom lätt! ;D Dax att börja rida på ridskola snart kanske.. ;P thihi!

Häst o hoj..

Nu bär det av till hästarna igen! ;)
Ut på promenad idag igen.. Precis som igår.. Blir väl jag som får gå snabbt igen.. :P Lite jobbigt men roligt med lite hästkrafter brevid sig! ;) Men man märker att hon inte riktigt är van att gå på promenader.. :P Hon e inte riktigt så duktig som hon borde.. Men det lär hon sig nog snart! ;P thihi!

Ni som vill se flera bilder kan ju gå in och glutta i min
bilddagbok! :)

Tjillivippen!



Natti natt...

Nu är det dax att släcka ner för idag.. Eller rättare sagt för igår.. Är bara lite sent ute.. ;P

Påminn mig att jag måste fylla i dom där papprena innan jag åker imorgon! Det är viktigt!
Ska bort på möte imorgon och då måste jag ha papprena med mig! Mycket viktigt!

Men nu lockar sängen! Vi hade jätte mycket att göra på jobbet idag så jag är mega trötter.. Och ändå har jag inte gått och lagt mig än.. Nån som vill förklara hur det funkar?! ;P

Äsch..

Natti natt på er!! :)


Om hon bara visste!

HUR RÄTT HON HAR!!


Klicka på bilden för att komma direkt till inlägget! ;P

Värdelöst!

Internet här hemma hos mamma är ju verkligen hur värdelöst som helst! Kommer och går som det själv behagar! Me donät like! ;P

Vet ni vad jag och Udden gjorde i lördags då?
Vi gick faktiskt på bio! Jag hade tänkt att vi först skulle gå på kinaresturangen och sen gå på den tidigare bion, men mamma och jag åkte för att lämna saker i stallet och där var ju både Nemak-Malin och Carina och co så mamma börja ju snacka och när hon väl börjar så slutar hon ju aldrig! ;P Så jag kan ju säga att det vart inge tid för nån kinaresturang iaf! Men Udden var ju super hungrig så vi gick och testa en annan resturang med lite mera snabbmat sas.. ;) Jalla heter den och ligger precis vid stora torget. Och dom hade faktiskt god mat! Jag åt kebabtallrik och Udden tog gyrostallrik och båda vart mätta och belåtna!

Och sen när vi hade ätit upp var det bara att bege sig till bion. Det vart lite att slänga i sig maten men allt för fort gick det ju inte! ;)

Bio då.. Jo vi gick och kollade på "Drag me to hell" och jag kan tyvärr inte säga att jag rekomenderar den. :P Udden tyckte den var bra men jag gillade den inte riktigt.. Tycker faktiskt att filmer ska sluta bra och jag gillade inte slutet på denna filmen! :P Sen det där med katten också var ett stort minus poäng för min del! Och jag hade faktiskt förväntat mig en skräckfilm och det tycker jag faktiskt inte riktigt att den är.. Det ända som är "läskigt" är ju att den har såna överraskningsmoment som gör att man kan skrika till men utöver det så var de läskiga bitarna mer åt det komiska hållet.. Så det var en liten besvikelse.. Filmen i sig var det väl inga större fel på MEN det var inte vad jag hade förväntat mig! Jag hade ju velat bli skraj och det vart jag inte.. Jag skrattade mer än vad jag bet på naglarna om man säger så.. Så det blir ingen tummen upp för min del.. En tumme åt sidan blir det.. :P

Nu har vi fått storfrämmande.. Folk med konstig dialekt.. Skåuwningar! ;P thihi! :P Härlig dialekt! ;D


Vad jobbigt..

Vad jobbigt det egentligen är med olika lösenord till olika sidor.. Förstår inte varför jag ska bråka så.. Fast det är ju inte så smart att ha samma till alla sidor heller.. Och ännu mera osmart att berätta för folk att man kanske har samma.. Så om jag ändrar på vissa ställen så lär ni aldrig få reda på det.. ;P Fast funderar på att ändra till de längre av mina 3 lösen på alla sidor.. Men så länge jag kan hålla isär dom så får det väl gå.. Orkar inte hålla på och bråka och ändra och fixa.. Jobbigt juh! ;P

Nej jag tänkte väl börja bege mig ner till sängs nu.. Klockan har gått alldeles för fort denna natten! Och jag som hade tänkt att jag skulle gå upp med Elliott och Udden imorgon bitti.. Det lär nog inte hända.. Men längre än 12 får jag inte sova iaf! Egentligen borde jag inte sova längre än till 10 men då lär jag inte orka jobba sen.. ;P Eller orka och orka.. Det är inte orken jag är rädd för utan mera att jag ska bli helt seg i huvudet och räkna fel i kassan och ge fel växel tillbaka.. Rädd för att det ska bli fel i kassan helt enkelt.. Det skulle inte kännas bra! Några gånger har det hänt att det saknats 100kr i kassan och det är det värsta jag vet.. Det har dock bara hänt EN gång när jag och Gerd jobbat tillsammans och hon anklaga inte mig eller nånting utan hon sa att det kan lika gärna vara hon som gett för mkt tillbaka men att vi båda ska vara extra noga när vi ger massa hundringar tillbaka för det är mest troligen då det hänt. Det är ju så lätt att det blir fel när man ska ge tillbaka en massa hundringar! :P Fast sen har det hänt 2-3 ggr när jag, gerd och susanne har jobbat.. Anklagar ingen men tycker det är konstigt.. ;P Vet dock att nån av gångerna så har jag varit lite osäker om jag kanske gett nån kund lite för mkt tillbaka.. Så nu för tiden så är jag alltid extra noga med att räkna hundringarna 2-3ggr innan jag ger tillbaka dom..

Men däremot har det hänt mer än en gång att jag har glömt bort att ge tillbaka några hundringar tillbaka.. Typ folk som handlar för 164kr och räcker fram en 500-lapp så ställer man sig och räknar från 164 upp till 200 och sen räcker man fram pengarna.. Men då ni! Då har kunderna ögonen med sig och ropar till! Det är aldrig nån av de som fått hundra kronor tillbaka som sagt nått! Konstigt! Väldigt konstigt! ;P

Fast jag måste säga att för det mesta har vi väldigt snälla kunder på jobbet! Vissa kommer in och säger: "Jag glömde betala för kloklippningen förra gången så den ska jag betala nu!".. Är flera gånger sånt har hänt faktiskt. Och folk kan kommentera om att dom råka få 20kr för mkt tillbaka lr så och massa såna här saker. :) De flesta lägger till att dom gillar ju den här affären och vill gärna komma tillbaka så därför är dom ärliga! Och sånt gillas! Sånt gillas jätte mycket må jag säga! Även om det inte är jag personligen som får dessa pengarna så gläds jag av folks välvilja! För det är ju faktiskt ett par medmänniskor som förlorar pengar om det är så att dom snor saker lr inte säger till när dom fått för mkt pengar tillbaka osv..

Jag tror vi alla har varit med om att man kanske har fått lite för mkt tillbaka från nått stort klädföretag eller stor matkedja och då tänkt att äsch jag behöver pengarna bättre än dom och dom har ju redan så mkt pengar.. Men hur fel e inte det?!

Men nej det är alldeles för sent för att vi ska göra ett sånt här inlägg som jag märker att det håller på att bli! haha! Jag skulle ju sova och istället sitter jag här och babblar! ;P Solen har ju börjat gå upp! Bäst att jag går och lägger mig! Jag sitter ju tom här och fryser! Är ju svinkallt här just nu! Lite skillnad från hur det varit de senaste dagarna! ;P

Men nej sova var det ju! Natti natt!


Wony..


Då var man hästägare då! :D
Idag har jag och mamma varit iväg och hämtat hem våran nya häst! :D
Hon heter Wony och är en Irish cob blandat med isläning. :) 9år gammal och helt underbar! ;D
På bilden är hon nyligen hemkommen till sitt nya hem och får hälsa lite på sina nya kompisar Diana och Viking. :) Vi släppte ihop dom sen utan några problem! Viking vart helt kär och höll på och fjanta sig och gjorde glädjeskutt och hade sig medans Diana inte ens orkade bry sig.. Hon gick i sin egen takt och tänkte på annat och hälsa knappt ens på henne! haha! Roligt att se! :)

Nu ska vi försöka sova.. ;) Blir att åka till stallet imorgon och pussa på nykomlingen! :)
Mamma har varit och kollat henne igen nu på kvällen och allt är fortfarande lungt. Hon passade in perfekt hos Diana och Viking! Riktigt kul! Vi var lite oroliga faktiskt.. Fast Malin som äger Diana och Viking sa att det kommer inte att vara några problem. Men tom hon vart förvånad över hur lätt det faktiskt gick! Hon hade åtminstonde väntat sig att Diana skulle vara lite små sur över att nån kom och ska sno henne kille men icke då! :) Så det var riktigt kul att det gick så himla bra! :D

God natt!

Då var det väl dax att även låta denna dagen somna in.. Eller det har den väl redan gjort för snart 50min sedan.. Men ni fattar nog vad jag menar! ;P

Ja just det.. Glass! Jag köpte trollerimix till barnen (blääää) och så vart det ett par småpaket till oss andra; ett litet paket glassbåtar till mamma, ett paket smack lakrits till moi, ett paket nått de luxe och ett paket mormors mini till lasse.. :P
Nått för hela familjen med andra ord! thihi! ;P Smakade de där de luxe glassarna och bläää! Inge gott! Så jag håller mig not till smacken och mormors mini glassar! ;) thihi! Så kan dom andra smaska isglassar! :P
Var tvungen att lägga en lapp i frysen om att ingen ska sno glassen dock.. Lite smådrygt om jag får säga det själv, men vi har ju annars en som går och snor saker! Hon frågar inte ens utan tar bara utan en tanke på att det kanske kan finnas andra som vill ha utan det är bara JAG JAG JAG JAG när det gäller henne! Jag blir galen! Men men räkna till 10! haha! :P

Nu ska jag sova och se om min Yoggi Yalla finns kvar imorgon.. Det vet man ju inte heller.. Kanske bäst att skriva namn på den, eller gömma den annars ligger den nog i riskzonen för att hamna i nån annans mage.. :/ Fast jag lär ju inte gilla den iaf så.. haha! :P

Natti natt på eder alla! ;)


Nu slappar vi som Kasper! ;)