Hämta barn på dagis. CHECK! ;)

28ff0137afccaefbc4878539a9a25031.png

Hämta barn på dagis. CHECK! ;)


Det är ett snällt barn vi passar i

5fca649d292526c2cfea583e9687b92a.png

Det är ett snällt barn vi passar idag! ;)


Så mysigt vi har det! Har precis v

0-111c97babbe0ba669db6260717d1f1a2.png

Så mysigt vi har det! Har precis varit ute med hundarna så nu när jag kom in ville Prutt ha lite uppmärksamhet! :) Och gos med Prutt säger man aldrig nej till. :p


Sen kom nästa gos! Världens bästa

0ba962a5a0fda77944e3c228b5b5c21f.png

Sen kom nästa gos! Världens bästa katter!


Vi ligger och myser! Eller ja vi g

0-59fd9c2c0a332db00a16d5c16457378e.png

Vi ligger och myser! Eller ja vi gjorde tills att daisy skrämde honom! Därför han ser lite sur ut på bilden! :p


Tack för idag! Slut för idag!

Nej nu är jag super trött! Måste upp tidigt imorgon för att åka till veterinären för femte gången med mamma hunden Brenda.. :/ Fast denna gången ska dom kastrera henne! Äntligen säger vi bara! Kanske vi äntligen kan få slut på kissandet i soffan.. Inatt hade hon tom hoppat upp i sängen inne i "hennes" rum och bajsat i sängen! (Ja samma säng som du ska få sova i när du kommer hit Grisan! ;P haha!) Rackarns trevligt! Eller inte..

Så idag har mamma pratat med veterinären på Mälarkliniken och kommit fram till att vi ska dit imorgon då da. Eller ja idag blir det ju.. :P Planen var ju annars från Ultunas sida att vi ska ringa tillbaka till dom på måndag, men det kan dom ju glömma.. :P Efter att hon har gått på 2 pencillin kurer och inget har hjälpt, hon blir inte bättre och iom att vi har varit med om det här tidigare med en annan hund som också fick gå med det jätte länge på kur efter kur innan hon kastrerades så har mamma och jag varit ännu mera på men ibland känns det inte som att dom har velat lyssna.. Jävla läkarsyndrom!

Men nej nu ska jag inte sitta och reta upp mig på det här igen det löser sig ju imorgon! ;) Och nu ska jag ju sova! :)

Två saker till då innan jag går; Oliver kommer att följa med till vetten imorgon då han har massa sårskorpor på insidan av sitt ena ben pga att han kliar sig (tuggar sig) där så han får följa med för diagnos! :)

Och dumma hamsterungarna är bara 7 nu igen.. :( Men men 7 är bättre än inga och mandarinen är kvar och det är ju taskigt nog det viktigaste..

Men nu är det natti natt för idag! :)

Byxbeklädd blått baktill..

Ååå jag älskar det här!! Hela den här sketchen är helt underbar!!

Jag och Udden brukar citera den lite då och då.. ;P haha!


Say what?!

Va?!

Vadå smygreklam?! :p haha! Vad det

4d3b62791dc3abf036339a38385d403b.png

Vadå smygreklam?! :p haha! Vad det än är så är det gott iaf! ;) Sponsring tack! ;D


Veterinären..

Idag har vi varit och veterinären för fjärde gången med Brenda och dom hittar inget fel.. Tydligen är det normalt att livmodern inte har dragit ihop sig på fyra veckor och att dom fortfarande blöder.. Fast ändå kan dom inte förstå vad det beror på och dom säger inte att det är normalt MEN dom gör knappt nått åt det mer än att sätta henne på pencillin som inte hjälper.. :/ Värst var det ju i fredags när vi åkte in! Jag blir bara arg så fort jag tänker på det! Vi ringer in och säger att hon blöder igen och då säger hon i telefonen att visst kan vi vänta nån dag med att åka in men vi bör nog inte vänta tills på måndag så jag och mamma åker in, för det är ju billigare att åka en fredag ef än helg! Och när vi kommer in, vad gör dom?! Jo dom tar ett blodprov och sen så röntgar hon magen. Efteråt säger hon att hon har ju inte kunskapen att se om det är nått på röntgen bilderna mer än om livmodern är förstorad då da och det visste vi ju redan att den inte var.. :/ Och sen så ger hon oss en ny tid på måndag.. Kunde vi lika gärna ha fått vänta till måndag då? Bara onödigt att släpa på Brenda och valpar till och från vetten hela tiden!

Fy jag blir irriterad! Dom vill inte göra nått pga att valparna är så små och att det har gått så kort tid.. Men 4v är väl inte kort tid när hon har haft problemet mer lr mindre hela tiden under denna tid! Nej arg är ordet!

Nu ska vi låta henne fortsätta på pencillinen 5 dagar extra och sen ska vi ringa på måndag för att uppdatera läget sas. Ska fan ringa och säga att hon är apatisk lr nått så att dom får arslet ur vagnen nån gång! Dumma veterinärer!

Tydligen är det meningen att en hund ska springa och kissa i soffan i 4v på raken. Det är fullt normalt för en hund som ALDRIG gjort så tidigare.. Ahh! Jag blir galen snart.. Eller jag kanske redan är lite galen.. (a) haha! :P

Nu ska jag lägga mig och vila ca 30min för sen måste jag åka iväg till jobbet. :)
Tjing så länge! :)


Valparna mår bra iaf! :)

Ja jag måste ju berätta att den här gången fick inte valparna vara med utan dom fick snällt stanna kvar hemma utan mamma. Dom har ju lite smått börjat intressera sig för vanlig mat så vi tänkte att dom klarar sig utan mamma ett tag, dom låg och sov under hela tiden iaf så. ;) Men så fort vi kom hem så sprang Brenda raka vägen in till valparna och väckte dom för att dom skulle dia! Så himla sött! Dumma hon bara som la sig på fel sida så den bruna hade svårt att hitta en tutte. Brenda är nämligen lite lätt missbildad och har bara 3 tuttar på ena sidan medans hon har 4st på andra sidan.. :P Och hon la sig med de 3 tuttarna uppåt sas och det är inte lätt att komma under dom där fettklumparna! ;P haha! Men hon måste hittat en till slut för att hon var mätt och belåten sen iaf! :)


Bruna tiken..

Jobb09!Ses vi där?! :)

Elliott..

Han är ju bara för söt min lilla blöjunge! ;P Senaste modet! Vilka hakar på?! ;P

Små har blivit stora..

Fick en kommentar av min kära kusin som trodde att de nya små familjemedlemmarna var samma pipisar som när hon var här för ca 5v sedan.. ;P Ja nu skämmer vi ut henne! haha! :P Nej dom pipsarna som var när hon var här var ju möss och såg ut så här!

Och idag (lr ja igår) ser dom ut så här:Några av dom iaf.. ;) Lite större än sist eller vad säger du Grisan?! ;D

Sötast är ju denna;


Dvärgingar..

Nu börjar dom små liven få färg och börjar bli lite söta! :) Ser dock tyvärr ut som att det blir 8st agouti och bara 1 mandarin! Taskigt värre kan jag tycka! Men jag hoppas att dom får en kull till snart med kanske några flera mandisar! ;P Detta ger mig bara ännu mera anledning till att skaffa en sapphire hane till min andra mandarin hona. Henne vet jag ju bär på sapphire så då om det inte blir mandarin så blir det åtminstonde sapphire! Och ni som kan dvärghamster färger måste ju erkänna att det blå (sapphire) är mycket finare än de bruna (agouti)! ;)

Pratade med Gerd också idag och sa att hon har första tjing på hur många hon vill ha ur kullen så hon tingade hela kullen! :) Får se sen om hon verkligen tar kullen, har hon sagt det så gör hon ju det så det är inte det jag menar men jag brukar kunna vara rätt duktig på att prata och säga saker som: Men är det inte dumt att ta nio stycken i samma ålder och färg.. (a) Och sånt.. haha! :P Och om dom får en ny kull innan dessa är leveransklara så lär jag väl ännu mera "övertala" henne till att vänta på nästa kull iaf.. haha! Typiskt mig, tänker på alla andra i första hand! haha!

Men nej nu skulle jag ju inte sitta här och babbla utan jag skulle ju bara visa upp dom små som börjar bli söta nu för att sen säga natti natt och gå och lägga mig! :) Så..

Natti natt! ;D

Dom är väl allt bra fula dom små v

-63d727f752b391688c67a158df776f1.png

Dom är väl allt bra fula dom små valparna! ;P Kolla in den bruna lilla tiken som ligger på rygg och sover. :) Min favo valde att lägga sig på de två flickorna! Haha! :p


Här är lekrummet säger Elliott! :p

0-6ce771a5f8872a646b2c9e92ecbbfa67.png

Här är lekrummet säger Elliott! :p


Gott med mat! Apelsin är verkligen

0-652c0a493bb36e88ced92917263bb331.png

Gott med mat! Apelsin är verkligen smaskens! Knäpp häst! :p


Jag kan inte röra på mig. Har två

43a9f6f0060886ff11f44268f927f4bc.png

Jag kan inte röra på mig. Har två feta katter på mig! :p Tjockis Bettan och Tjockis Hercules. :p


God morgon! Astrid är trött och vä

318cebf4d3f0d8018796a85136cb6dd2.png

God morgon! Astrid är trött och vägrar gå upp! Haha!


God natt!

Nu går jag och lägger mig. Måste ju ta hand om barnet imorgon. ;P Man är rätt bortskämd med att ha honom på dagis på mornarna. Men jag klagar inte! Jag tycker om att ha honom hemma! Speciellt på fredagar, det är liksom våran dag. Våran dag då det är bara jag och han! :) Jag kommer faktiskt att sakna lediga fredagar när jag börjar jobba. Egentligen skulle jag vilja hitta ett jobb som jag bara behöver jobba på på tis-tors så att jag både kan ha kvar lediga fredagar med Elliott plus att jag kan fortsätta jobba på Fäboden på måndagar och lördagar! :) Det skulle ju verkligen vara det ultimata! Men finns det verkligen ett sånt jobb man bara jobbar tre dagar men endå får lön så att man klarar sig?! ;P Skulle väl inte tro det, så det är väl där skon klämmer.. Jag kommer att få offra både fredagar och måndagar. Men då får vi väl göra nån annan dag till våran och kanske njuta lite extra när man är hemma och är sjuk.. (a) haha! Ja för man njuter ju så mkt om man kanske har huggande huvudvärk eller är kräksjuk! haha! :P

Nej men jag skulle gå och lägga mig sa vi va?! ;P Får se vad vi hittar på imorgon då. Baka blir det inte då jag och Flisan gjorde slut på sista sockret, lr lite finns kvar men säkert inte ens 1dl.. :/ Vi får väl leka eller springa runt och fotografera en massa.. (a) FÖDELSEDAGSPRESENT!!!!! :D :D :D

Nu ska jag gå och lägga mig!

Natti natt!


Världens bästa Elliotta! :D

Spotify..

Så då har man skaffat spotify på Flisans dator också! :)

Kan hon sitta och lyssna på Abba så mkt hon vill! ;D

Nu är det bara Liw och Adia som inte har på sina datorer. Men Adia sitter ändå inte vid datorn så mycket och Liw har inget internet för tillfället då hon har haft sönder sitt nätverkskort.. Duktigt jobbat! ;P Men hon har ju musik på sin dator iaf och Flisan och Adia har ju samma rum så dom kan ju lyssna tillsammans! :)

Nej nu är det slut på det roliga! Städa och baka var det ju som skulle göras! En av dom sakerna är ju iof roliga, den andra inte lika rolig..

Jävla getingar! Flisan har 2(!) st på sitt rum just nu.. :S Vart sjutton kom dom ifrån?! :S
Den ena är vid fönstret så den går nog fort och smidigt att släppa ut men den andra cirkulerar vid lampan! Får hoppas att den drar sig till fönstret så fort jag släcker lampan! Håll tummarna!


God morgon!

Eller man kanske ska säga God lunch?! ;P

Tittar bara in lite snabbt för att skriva ut receptet på morotskaka som jag fått av min kära
kusinvitamin! :)
Mamma ska få främmande ikväll så jag tänkte att jag skulle baka lite åt dom då. Och den morotskakan kan aldrig slå fel! ;D Super god! Nästan lite för god! Inte bra.. (a) ;P

Sen ska jag väl hjälpa till att städa lite också. Ta bort lite kläder som kanske eventuellt är mina och Elliotts som kanske ligger där dom inte ska ligga.. Eller nej det tror vi inte va?! Så klart jag lägger allt precis där det ska ligga! :P haha! Har ni hört nått annat är det bara ont förtal! ;P hahaha!

Nej jag ska väl sätta fart nu när jag fått tag på det kära receptet! :)
Hmm undra om syrran fick receptet nångång och om hon testat det.. Jag får ringa och höra med henne sen ikväll.. :)

Nej nu ska jag gå och göra lite nytta.. Har redan gjort lite nytta! ;) Har städat på mitt sätt! Dvs flytta saker från ett ställe till ett annat, denna gång vart det mormors rum! haha! Lite sådär tillfällig städning kan man väl kalla det.. (a) Stora otympliga saker så som kattmatssäck, hundmatssäck och en sadelställning med sadel på. Det ska väl inte behöva stå framme heller?! Nej och därför ställde jag in det där man kan stänga och faktiskt låsa efter sig.. (a) hahaha! Får bara inte hoppas att dom vill in och kolla på valparna.. För det får dom inte plats till att göra. haha!

Och på tal om valparna.. Fy sjutton vad ruskigt fula dom är just nu! Hemskt fula! Jag lååååvar! ;P

Kolla bara på min favorit:

Denna bild är även en ledtråd till vad jag fick i födelsedagspresent,
kan ju tillägga att det är inget levande. ;P

Måste gå och lägga mig!

Nej nu har jag fastnat vid onödiga saker när jag egentligen borde sova! Ajabaja på mig! Inte bra!

Bäst att jag skyndar ner i säng annars lär jag vara alldeles för trött imorgon. Inte för att jag har nått speciellt att göra då men endå.. ;P

Var nått jag tänkte på men jag har glömt det nu.. Har ju suttit här och varit trött i snart 3 timmar.. (a) haha! :P

Nej nu säger jag:

God natt!
:)


Jag och älskade Mulle Meck..

Är lite glad och trött..

Jag är lite glad! :) Jag har nämligen fått nått som jag velat ha väldigt länge! ;D En försenad födelsedagspresent..

Kan ni gissa vad?! ;D

Och inte nog med det så är det en till sak som kommer att hända inom en snar framtid som gör mig jävligt glad! ;D

Så sammanlagt har jag just nu 3 super roliga saker att se framemot den närmsta tiden! Wiihooo!!

Glad tandlös liten Adia! :)


Nytt, fräscht och GRATIS!

Här surfar man runt lite och vad får man se?! Jo SuperGratis har ju helt förändrat utssende och till det bättre om jag får säga det själv! :D Riktigt snyggt och användarvänligt må jag säga att det är! :D

Dom har lagt till en sak som jag tycker är lite rolig; nämligen att man får välja en produkt man vill spara till (går att ändra när man vill) och sen så finns det en liten tabell som visar hur långt du har kommit i ditt poängsamlande! Riktigt kul faktiskt! Det är nog det jag gillar bäst med det nya SuperGratis! :D Den lilla räknaren/tabellen kan du även lägga in på din blogg om du vill! ;)

Saker man kan samla till är: Tialott, 2 trisslotter, SF biobiljett, Masterpiece (mascara), Armani Code, Hypnôse parfym, iPod Shuffle, Xbox 360, Nintendo Wii, Playstation 3 och SuperPresentkort à 100kr, 250kr eller 500kr!

Så vad väntar ni på?! Bli medlemmar och börja samla till just eran pryl!Take our shirts off..

Haha låter ju fan som han! :P Matt Damon imiterar Matthew McConaughey!


Jim Carrey..

Haha!


Favorit i repris!

Mia Rose


Elliott hungrig..

Jag hör att Elliott håller på i köket så jag går dit och vad får jag se?!

Jo Elliott håller på och tar fram flingor!
Han ser mig och säger: "Jag ska äta kräm!"

Och då tar jag mig en till titt och vad ligger på golvet strax bakom honom?!
Joo en skål med kräm!

Han har alltså helt själv öppnat kylskåpet och tagit fram kräm och hällt i en skål och tagit fram en sked! Och nu ville han ha flingor också!

Han är duktig min lilla pojke! :)
Han går inte ens och frågar utan han går bara och tar! hahaha! :P

Fast det ultimata är väl egentligen att han ska fråga men vad sjutton är man hungrig så får man väl ta sig lite mat! ;P
Själv ska jag koka lite ris och värma fiskbullar! Nam nam säger jag! ;P

Snuttisnutt..

Musiken tog slut.. Det vart alldeles tyst i rummet..

Och vad är det jag hör?!

Pip pip pip pip piiip!

Jooo bebishamstrarna ligger och snuttar!! :D

Låter så himla gulligt! ;D

Men än är dom inte söta! Dom e små och fula! Och rosa! Har man inte ögonen med sig kan man nästan ta dom för Hubba Bubba.. Tror dock inte det skulle vara så gott men jag ska inget säga förrens jag testat.. Fast jag tror jag avstår om jag ska vara ärlig.. Tror inte att det är ett dugg gott.. :/ :P

God nattersch!

Nu har man precis suttit och kollat på "Allt eller inget" tillsammans med nästan hela familjen.. ;P Det är för övrigt mammas favorit film. :P För er som inte visste, dvs alla som läser här.. haha!

Elliott vakna mot slutet och han är fortfarande uppe.. Han hade gjort nr 2 i brallan så det var bara att byta och se glad ut. ;P Jag ser förövrigt alltid glad ut när jag byter blöja, speciellt när det har runnit ner på benen. ;P hahaha! To much info?! ;P

Nej nu ska jag ta Elliott i hand och gå ner och lägga mig och honom också då för den delen.. ;P Han vart precis ledsen för att jag tog ifrån honom mina bokmärken!

Shit jag är verkligen super trött! Pratar mera osammanhängande än vanligt!

Imorgon ska vi nog baka.. På tal om osammanhängande alltså.. ;P haha!

Nej nu säger vi god natt för idag och hoppas på en bättre dag imorgon! Eller ja inte för att den här dagen har varit dålig men vi önskar oss en piggare dag. Fast jag har iof inte varit trött förrens nu.. :/ Jaja vi önskar väl oss en dag imorgon då! haha! Vi nöjer oss med det.. Ska inte förvirra er mer. ;P

Natti natt på eder alla änder! :P

Pang pang datorn dog..

Mammas dator verkar ha gett upp.. Den startade förut men nu verkar den inte vilja längre.. Skärmen svartnar bara.. Så frågan är om det bara är skärmen eller om det kanske är grafikkortet lr nått annat tekniskt som håller på att dö ut.. Hoppas att det är nått billigt lätt fixat ändå.. Så rik mamma har jag inte.. ;P

Så nu sitter jag vid lillasysters dator. Bortskämda här vettni, alla ungar har egna datorer! ;P Men Liw har fått sin från soc och Adia har fått sin från sin mamma. Men Adia är ju bara 5år så hon får inte sitta så mkt vid datorn. Det är bättre att hon springer och leker och använder huvudet och kroppen än att bara sitta och slötitta på en dator!

Och på tal om nått helt annat så har det kommit hamsterungar idag! :D Dvärgisar! 7st närmare bestämt! Det är Maja och Hugo som är de stolta föräldrarna! :) Riktigt fula och rosa är dom små liven så inget att visa än, men sen när dom blir större och sötare då kan ni få se! :) Dvs ungefär i samband med att jag kommer att sälja dom. :P Ska höra med Gerd om hon kanske är intresserad. Jag hade faktiskt tänkt höra med henne om hon ville ha Maja eftersom jag fick tillbaka en av mina ungar som jag sålt dig för några månader sedan. Men det är frågan nu.. ;P Fast det lutar nog åt att jag kommer att ge henne henne iaf. Lr så har jag två som ynglar av sig och tjänar storkovan varje gång jag säljer ungarna.. Ja för 7x50kr är ju sååå mycket! Och det är ju inte ens säkert att det blir 7st nästa gång! :P Ja som ni märker är jag på god väg att tjäna in mina 17.000kr! haha! Eller inte! ;P haha!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och dricka lite thé tror jag. Bara sitta och slötitta lite.. :)

Vad har ni för er denna lördagskvällen då? :)
För det är väl fortfarande lördag? Vadå borta i kolan.. ;P

Först jobb och sen agility med voffsarna. Helt död.. :P


17.000kr


Nån som känner sig glad och snäll idag? Nån som känner att dom vill ge mig 17.000kr? Då skulle jag bli super glad! ;D Ni skulle göra mig för evigt tacksam!

Nån som har att låna ut? ;) Jag kan tänka mig att betala tillbaka 100kr i månaden i alldeles för många månader! ;D

Nån?

Nähää.. Trodde väl det.. Blir till att söka jobb och försöka få ihop pengarna tills nästa vecka.. Undra vad det blir för jobb för mig då?! ;P hahahahaahaha! Nej tack, icke "glädjeflicka"! :P

Ser ut att bli Subway eller Dax för mig! hahaha!

Men lika glad är jag för det men gladast är nog räven! ;P
Åååå jag vill!!!!

Smink TÄVLING!


Jag är med och tävlar om mineralsmink hos Saos! Håll tummarna för mig! :)
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! :)

Rik..

Idag känner jag mig lite rik så jag ska nog handla lite galgar..

Vem sjutton spenderar nästintill 500 spänn på 4(!) galgar?! :S Det är och kommer alltid att vara en gåta för mig.. Jag skiter fullständigt i hur bra dom är. Inga galgar är värda 110kr/st.. :S

Skulle du kunna tänka dig att köpa 4 galgar för 500kr?
Isf kan jag nog leta upp några riktigt bra i min garderog och sälja! ;D

Morgondusch! Haha!

205ea023242e8840149569383641e608.png

Morgondusch! Haha!


Idag får tröttis Astrid hälsa god

0-36ba0e61aed38f51868e02ff84ab48f3.png

Idag får tröttis Astrid hälsa god morgon! ;)


Godnatt önskar bebbarna! :)

0-2bbe836814353636c5dd1c1e6c8265f8.png

Godnatt önskar bebbarna! :)


Ruskigt God om man får säga det sj

0-2c1592387c0db168332bdca53d19a2a6.png

Ruskigt God om man får säga det själv! ;) 7 tummar upp!


Får det lov att vara en bit äppelp

0-5c07af9715a62e91b634d5063a9d411a.png

Får det lov att vara en bit äppelpaj? Äpplena har jag och Adia plockat idag i vårans trädgård! :)


Vilken söt son man har! Haha! :p

1a2cfd6abc9ef089165cfc9518e499c9.png

Vilken söt son man har! Haha! :p


Får det lov att vara lite plommon?

7390473d837ee494944e8279b7cf4044.png

Får det lov att vara lite plommon? ;)


Nästa valp full lärd! :p

0-38780499d28fcc41c9ed8afa8da8be6c.png

Nästa valp full lärd! :p


Nu är han full lärd! Nu kan han up

0-389ebfe6e2c0172ef0497b54fbaefc23.png

Nu är han full lärd! Nu kan han upp med tassarna! Säger vi. :p haha!


Upp med tassarna!

4f28d6a8dbd402695212bc31871097ec.png

Upp med tassarna!


Han är ju bara för söt!

0-65dffd2300201735e940127d5f0b38c6.png

Han är ju bara för söt!


Dom blir bara fulare och fulare. :

0-35615e66096b5447ac5926cf8f1b940e.png

Dom blir bara fulare och fulare. :p


Jag hitta Nemo! Han ser dock lite

0-396eb90421bae857a7d26a4174c18619.png

Jag hitta Nemo! Han ser dock lite halvgalen ut! :p Kanske varit utanför vattnet för länge. Bäst att bada honom när vi kommer hem. :p


Inne på Hööks. En sån där tatuerin

-f6f20f234771bd53f50507651d81dd9.png

Inne på Hööks. En sån där tatuering ska man ju ha. ;):p


Besiktiga bilen..

730aecbee6332a9b334f738f20aaf1ea.png

Besiktiga bilen..


Dagens morgonlugg. Snugging som El

30a03b66ee847ea22720bcdd3f9ff95f.png

Dagens morgonlugg. Snugging som Elliott skulle sagt. :)


Nu e vi hos tottisen. :)

0-58db49fe3480b5515a6fe79ccddc428e.png

Nu e vi hos tottisen. :)


Ser ni vad det står? ;) Första att

0-1c99b3b4ff5ae4ce8c31284538129893.png

Ser ni vad det står? ;) Första att gissa rätt kan få en länk! Generös jag är som delar med mig av mina 15 läsare! Haha! ;)


Det är kallt ute idag..

14c781a338344b2d1fba827da98c2670.png

Det är kallt ute idag..


God morgon! Nu e vi på väg till da

25489ee6a6f089cefdb5831b14734cb8.png

God morgon! Nu e vi på väg till dagis för att lämna Elliott. Sen får vi se vart dagens äventyr tar oss. :)


Kommer ni ihåg?

Solid HarmonieJag och mina kompisar dansade faktiskt till denna låten i en av alla våra kabarer i skolan! Så en gång i tiden kunde jag hela den där dansen i början. :P Sen efter att man inte ser nå mer dans så hittade Sara på en fin liten dans vi gjorde. :) Riktigt skoj faktiskt! :D


All Saints


Steps


Memory Lane here I come..

(haha sätt igång alla samtidigt så låter det jätte bra! Jag låååvar! ;P hahaha!)

Förändra hela din kropp..

Förändra hela din kropp med lite bantning.. :P haha!

Inte nog med att du får smalare mage, du får även mindre och rundare rumpa och även tuttarna krymper. Ja kort och gott: Hela din kropp förändras så att det inte längre ser ut som du! För att inte tala om hur mycket håret växer på endast 2 mån! ;P

Haha! Dom måste skoja! Vill dom tro att man inte ska se att det är två helt olika människor på bilderna?! Men det står ju i annonsen att hon bara har tappat fettet på magen så vi måste väl tro på det.. Eller nått! haha!


Jag och kotten ligger och kollar p

069cefc90b72044a59f18d15e23321b7.png

Jag och kotten ligger och kollar på tv. Supernatural är det som avnjuts. ;):p


Grattis Blomman du vann tävlingen

559f43496954f504b282add151a72555.png

 

Grattis Blomman du vann tävlingen dagens konstigaste sovställning! :p

 


God morgon!

Nu har jag masat mig upp ur sängen.. Bättre sent än aldrig.. ;P

Har några saker på listan som ska göras idag.. Första saken är att ta lite kort på valparna. Andra saken är att baka! Jag ska baka mini muffins! Eller mini cupcakes! ;P Ev kanske några stora också med äppelsmak.. Eller så gör jag äppelpaj. Mamma har ju en massa äppelträd här på tomten så man kanske ska göra nått av det istället för att bara kasta in dom till hönsen hela tiden.. ;P haha!

Men nu ska jag äta lite frukost. Är jätte hungrig! :P

Trött, seg och halvdöd..

Nu är jag helt slut i hela kroppen. Ska gå och lägga mig en stund. Hade tänkt göra det precis när jag kom hem men var tvungen att fixa en sak på datorn först.. Sjutton om vi inte skulle komma med den här gången! ;P

Men nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen ska jag åka iväg till hästen!

Är hungrig. Hade hoppats på lunch när jag kom hem men icke då.. Och jag orkar inte göra nått så jag får väl vänta till middagen.. Har iaf fått i mig en macka idag.. :P Bättre än inget.. Sen jobbat 5 timmar på det.. Kul.. :P Trött? Ja kan man lungt säga.. Ingen energi kvar..

Nu ropar sängen.. Hör ni?! ;P

Trött och sjuk?

Jag känner mig inge vidare.. Frågan är hur jag ska orka mig upp imorgon.. :S Imorse när jag vakna kände jag mig inge vidare bra.. Det som känns är huvudet, halsen har börjat nu också och så öronen också.. Och så känner jag mig trött och seg. Men det är väl inget ovanligt.. ;P thihi!

Men dom säger ju att svin kan inte få svininfluensan så det lär ju inte vara det då.. ;P hahaha!

Ska bara kolla klart på "Flight 93" så ska jag sova sen.. Känner mig lite lätt febrig faktiskt.. Inte bra!

Men usch nu blir det sorgligt på tv så snart kommer jag att börja gråta.. haha! Ja jag är en liten mes! ;P

Natti natt på er! :)


SpetteBettan..

Hej och Hej då.. :P

Nu ska jag iväg till hästen.. :)

Känner att jag håller på och blir sjuk.. Inge kul men det är väl nått var och varannan människa är just nu.. :/ Blä blä för det.. Funderar på om jag ska säga ifrån mig jobbet imorgon.. Men samtidigt vill jag jobba.. Men jag vet inte om jag orkar.. :/ Bra fråga det där.. Tycker dock det är jobbigt att säga ifrån jobbet.. Jag vill ju jobba.. Men dumt att smitta ner andra om jag nu håller på och blir sjuk. Folk är ju så nojiga nu iaf med svinis som springer runt och smittar ner folk.. :P

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. :P Utan nu är det dax att klä på sig. ;P Har skrivit ut en massa recept som jag kanske ska försöka mig på sen också.. :) Har ju både plommon och massa äpplen hemma hos mamma så vi får se vad det kan tänkas bli av det. ;) Plommonen är ju riktigt goda faktiskt! Fast jag är lite osäker på bakverk med plommon i.. Men men man måste väl testa innan man säger att det är äckligt.. ;P

Men nu måste jag klä på mig och åka till hästen. :) Tjingeling så länge!

Nu e vi hos tottisen igen. :)

-c3d6169ee17c006959d4ef3a7047e11.png

Nu e vi hos tottisen igen. :)


Idol..

Nu ska jag sätta mig och kolla på Idol! Jag hoppas på massa skratt och en del rysningar! ;) Så härligt när det kommer in folk som man inte tror kommer att vara några bra o så öppnar dom käften och man tappar bara hakan! Så himla härligt! :D

Några flera som ska glutta på Idol? :)

Arbete..

Haha jag har satt Liw i arbete! ;P Jag ropade ut henne och satte ett redskap i hennes händer och sa: "Här! Jobba!" och så visade jag hur man skulle göra.. ;P Hon protesterade inte utan hon gjorde snällt det jag sa åt henne att göra och hon står väl fortfarande där ute och håller på.. ;) Jag ska snart gå ut och göra henne sällskap! Måste bara kolla igenom bloglovin' först.. Tvångstanke! ;P

Jag har druckit Burn och kaffe så jag har myror i kroppen just nu! Men det är bara bra.. Då får jag äntligen tummen ur! Annars sitter jag mest bara för att jag inte orkar.. Och shit vad jag skriver fort just nu.. :P Haha! Jag är inte van att dricka energidricka och det märks.. ;P Jag blir alldeles hyper.. Eller inte alldeles men jag får lite mera energi än vanligt iaf.. Men det är ju bara bra för att annars har jag alldeles för lite energi.. Och speciellt nu efter helgen så har jag varit alldeles för seg.. Inte bra men inte ett dugg konstigt om man tänker efter.. ;P

Men nu ska jag ut och jobba lite innan energin försvinner.. :)

Tjing så länge!

Burn! Förvaras kallt. Dricks i mör

-5506ea52eda9e3fed11f158a2065814.png

Burn! Förvaras kallt. Dricks i mörker. Bäst före: gryningen. Denna produkt är inte lämplig för personer under 14år, gravida, personer överkänsliga mot koffein - eller för den som går tidigt till sängs.


Jag och max tar en välbehövlig pau

420a09c1bf2bb0d2836fce369a16cedd.png

Jag och max tar en välbehövlig paus i soffan nu innan vi måste hämta Elliott! ;)


Max satte sig i mitt knä. Utan att

0-70b0eb1af5284f7aa0e704ee667eeb5e.png

Max satte sig i mitt knä. Utan att fråga! Taskig mört! :p


Gissa vart jag är!? :p

565974bfab00703a2ae0022e7b33a36c.png

Gissa vart jag är!? :p


Följa john.. :p

0-2e8ea13876a69d0de29997a01fdc26.png

Följa john.. :p


God morgon! Nu är det dax att åka

244a8e1930d3327327df04efe3f251ba.png

God morgon! Nu är det dax att åka till dagis. Det är tydligen jätte roligt enligt Elliott! Haha! :p


Sitter och har tråkigt i pausen..

699e846d4e87cb630777b0843c458a3b.png

Sitter och har tråkigt i pausen..


Sitter och kollar på Big Brother o

5e958381a296dceeefa50886322e2dcf.png

Sitter och kollar på Big Brother och ser snygg ut! Haha!


Tror ni jag är kissnödig nu eller?

484f850b8b22e9a22547df2eb7739046.png

Tror ni jag är kissnödig nu eller?! :p haha!


Roast på Berns!

Ståuppkomedi! Det är fan därför man lever! Jag har alltid älskat ståupp! Kom ihåg när jag var liten och satt och kollade på Norra Brunn("släng dig i brunnen")! Så himla bäst! Janne Bylund, Babben Larsson, Peter Wahlbeck, Anna-Lena Brundin, Adde Malmberg, Lennie Norman ja dom är alldeles för många för att rabbla upp! Men ack så älskade hela högen! ;)

Roast på Berns är helt klart nått jag kommer att sitta uppe varje måndag och glo på! Bara minnet inte sviker som vanligt! ;P Helt klart ett program i min stil! :D

Men vem var bäst i kväll då?! Jag tror nog alla håller med mig när jag säger; Björn såklart! ;D Vi delar humor helt klart! Så det vart en hel del skratt ikväll!

Nej jag ska väl inte sitta här och babbla för det är ju jag som måste gå upp med barnet imorgon. Dagis imorgon också! Får se vad jag ska hitta på medans lillskiten e på dagis då. :) Men först sömn! Är helt slut!

Natti natt!


Yes äntligen! Jag har laddat med m

0-7d691c18c8de9b8aed4d8cdcd194208e.png

Yes äntligen! Jag har laddat med massa vatten! Gissa vad jag kollar på!? ;) Kul att se Erik Haag! Det var länge sen! :)


God morgon! Jag och Bettan ligger

0-47d40d2778ebec06af04fd16a7369d3e.png

God morgon! Jag och Bettan ligger i soffan och myser. :) Skönt att vara ensam hemma! Man behöver lite lugn efter den här helgen! :p


God natt! Jag kommer att sova som

757fb55ce59b92c8eb686aef1e38cd6a.png

God natt! Jag kommer att sova som en nackad höna men jag kommer att vakna som en filmstjärna; dvs sminkad och klar! Haha! :p


Visst ser han farlig ut min djävul

0-4b5edc3c3dc39439e5fab95afea10916.png

Visst ser han farlig ut min djävulshund! ;):p


Oliver vågar inte gå in i sovrumme

0-1e78037f4aa8517960b57c79d95ca416.png

Oliver vågar inte gå in i sovrummet själv så jag måste bära in honom och sätta honom på sängen. Som tack får jag en puss! ;) Och ja Oliver är en farlig jävulshund! Haha! :p


Man tager vad man haver sa Oliver

0-29f582dfd3b64f51fab293d18df60247.png

Man tager vad man haver sa Oliver och tog blöjpåsen till säng.


Försöker igen..

Nu ska jag gå och lägga mig.. På riktigt den här gången! ;P
Vart fast framför datorn läsandes alla nedrans blogginlägg som samlats på bloglovin', vissa var ju roligare än andra.. :P

Men nu är jag bara trött och har ont i huvudet och nu börjar jag må lite illa också.. Inte bra det.. :/ Men det är nog bara för att jag är trött, för som jag har spritat mina händer idag borde jag inte ha blivit sjuk iaf! haha! Fast det förstås det kan ju legat i sen tidigare, vem vet..

Nu ska jag tvinga i mig själv ett stort glas vatten och sen ska jag dö en stund.. Jag börjar leva imorgon igen. ;P Och jag har fan ihjäl Brenda om hon ska hålla på likadant i natt som hon gjorde igår! Då jävlar! Då slänger jag ut henne! På riktigt! Eller nej det lär jag säkert inte ens orka.. haha! Jaja jag tänker hota henne med det iaf så kanske hon skärper sig.. ;P Man kan ju hoppas iaf..

Nej sängen kallar.. Ska bli så jävla skönt att lägga sig!! Varför har jag inte gjort det tidigare?! Blä blä!

Natti natt på eder alla! :)

Trötteri tröttera..

Efter två dagars promenixande runt på diverse nöjesgrejjer så är jag lagom slut.. :P

Roligt att mobilbloggandet funkar iaf! Då lär det bli mera uppdatering här på bloggen iaf! ;) Är ju oftast när jag är ute och gör saker som jag kommer på att "det här borde jag blogga om".. ;P haha!

Men gud vad snabbt helgen har gått men samtidigt så känns det som att det har gått en hel vecka.. Går inte riktigt ihop men så är det! ;P Och imorgon går allt tillbaka till det gamla vanliga igen. :) Elliott ska på dagis, nått han tjatat om hela helgen! Och jag ska jobba.. :) Udden ska åka hem för att han ska jobba på tisdag, börjar kl 6 på morgonen, grattis till honom! ;P haha!

Men det är ju just bara jobb imorgon och sen är det ledigt tills på lördag. :) Men det är bäst att jag sätter mig och degar lite i soffan så att man känner att man gör nån nytta! hahaha! :P Nej det gick inte heller ihop! ;P

Men soffan kallar iaf och mamma gnäller om dator! ;P

Så nu får ni ett inlägg utan bild för en gång skull den här helgen! ;P

Tudelu!

Lasse vann choklad! Om jag är snäl

0-4aef9619f99a6bdd4ff954830119258e.png

Lasse vann choklad! Om jag är snäll kanske jag kan få en bit eller två. Synd bara att jag aldrig är snäll. :p haha!


Jag måste ju ändå säga att gröna l

39506255dc338aa5822ce4e34f114022.png

Jag måste ju ändå säga att gröna lund är bäst när kusinen är med! :) Känn dig saknad!


trött och sliten! Haha! :p

2ebb0d644069005b5146b943515e5852.png

trött och sliten! Haha! :p


Snart hemma. Jag är super trött! K

0-1617f8566fb0ab204295f42c5ce4f47c.png

Snart hemma. Jag är super trött! Kanske inte så konstigt. :p vart ju väckt av valparna flera gånger i natt. Dumma valpar! :p eller rättare sagt: dumma brenda som inte gick till dom på direkten så jag var tvungen att vakna och säga till henne!


Snygg på grönan! Haha!

7905d49a0d856985cbcf1417ccc2bfb1.png

Snygg på grönan! Haha!


Jag sket i läpparna! Inte bokstavl

0-675e7eef8d2e49d12383b15637f315d7.png

Jag sket i läpparna! Inte bokstavligen talat för det är bara äckligt! :p Jag fryser om mitt huvud! Smart att tvätta håret 3 sek innan man gick ut. Speciellt när man har långt och jobbigt hår som jag! Jaja skyll sig själv ärtis!


Visst är det snyggt! Haha!

30c7ed73c689c06721d655afaeba9ac1.png

Visst är det snyggt! Haha!


Dagens look!

0-6c3731e66de6083339f0c192c2970dda.png

Dagens look!


Nu drar vi igen!

3e1fe9bea6417fd929ce79472d67581f.png

Nu drar vi igen!


Det blir en tidig kväll idag! Om j

0-4dcbf544274f42d7d0e5639417c2de.png

Det blir en tidig kväll idag! Om jag ska orka valsa runt på grönan imorgon så behöver jag min skönhetssömn! Annars lär jag vara ett monster! :p haha! Så sant som det var sagt! ;)


Nu är vi på väg hem. Fy den här bi

0-20dcb8118018ce845b6738787a124cfb.png

Nu är vi på väg hem. Fy den här bilden vart lite läskig tycker jag nog. :s han ser lite halvt död ut. :s inge bra!


Den var tydligen god! :)

0-59a4346521f85bdd5cfe351545ddd5cc.png

Den var tydligen god! :)


Det var jag inte ensam om! ;) haha

0bc4d7bc943ae8c71c12c7c39fe8ba0a.png

Det var jag inte ensam om! ;) haha!


Själv föredrar jag denna! :-D

0-20ebd1bf2775bc9570730051fce01fd9.png

Själv föredrar jag denna! :-D


Sånt här måste man tydligen också

0-75411a06d35892e5c4ca0268c9365c9b.png

Sånt här måste man tydligen också ha på tivolin. Äckligt säger jag. Mums säger resten av gänget jag är med. :p


Idag testar vi nya saker! Mjukglas

0-2d1b85205827c65874aa5c1e0368f6be.png

Idag testar vi nya saker! Mjukglass i kaffet är sak nr2! Sak nr 1 stod udden för och det var att hångla med en kamel! Haha! :p


mat för 3 pers: 148kr! Helt sjukt!

0-4643ae57135a918aa1a57492f6c80ff6.png

mat för 3 pers: 148kr! Helt sjukt! 15kr för en liten festis. :s


kamel! Den där raggade på min pojk

0-774da7b40782430652921fc6531a1c3c.png

kamel! Den där raggade på min pojkvän!


kossor :)

04d0a9e5ed01e6ccb312eafc7157d73e.png

kossor :)


sitter på bussen nu! Udden håller

0fb5f2cf7f562d32ebe7718007c9a005.png

sitter på bussen nu! Udden håller på och laddar ner hamsterdance låten till mig! Då blir jag glad! Haha! :p


Mobilbloggning..

Wiieehuuu det funka! ;D
Bra då kan jag sitta och mobilblogga imorgon om jag får tråkigt på furuvik! :)
Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp imorgon! Annars lär det väl bli att jag stannar hemma.. Inte bra.. :P haha!

Men först ska jag lägga alla kameror på laddning så att vi kan ta lite bilder imorgon! :) Tråkigt nog tror jag dock att min kameraladdare är hemma i förrådet.. :( Men men vi har ju mamma och Flisans kameror så vi borde väl klara oss, eller?! :)

Så natti natt på er! :)

Blomman säger godnatt! :)

Testar om det funkar. :)

0-56db49eb0f31a4f63d29016982fc381b.png

Testar om det funkar. :)


Wony..

Nu bär det av till lilla tjocka hästen! :)


Arg!!

Vissa människor är ju bara så jävla dumma i huvudet!!
Så jävla iq befriade så hälften vore nog!!

Aaaaahhhhh!!! Jag blir galen!! Det är som att tala med en vägg!!

ARG!!


Mat..

Ja man kanske skulle göra iordning lite lunch! Shit vad tiden har gått idag! Alldeles för fort!

Funderar på om man ska göra lite "äggnudlar".. Dvs nudlar+ägg.. :P Lätt och gott! :) Först kokar man nudlarna enligt beskrivning på baksidan (ja 3min nudlar) och sen slänger man dom i stekpannan och kläcker 1-3 ägg i pannan och rör runt.. :) Nu när vi har bacon hemma så ska jag nog ha i lite sånt också.. Jag är inte jätte förtjust i bacon men till ägg funkar det bra!

Idag har mina presentkort från
Gratisbio kommit också! ;D 700kr!
Eller ja det är ju mammas presentkort som jag fixat åt henne och kommer därför sno dom! :P
Sen så bör det ligga ett par till hemma hos mig också.. :) Både från gratisbio och från gratismode! :)

På tal om gratismode så hade jag ju beställt 100kr i presentkort från dom men så hade dom fått så mkt klagomål om deras nya inlösningsgrej så dom gick tillbaka till sitt gamla och iom det så vart min beställning markulerad så då gjorde jag istället så att jag sket i att beställa 100kr igen. Istället väntade jag tills att jag fått ihop 850 poäng så att jag kunde beställa 300kr i presentkort istället! :) Perfekt säger jag bara!! :D

Går ju hur lätt som helst det här! ;D Snart har jag den efterlängtade kameran i min hand! :D


God morgon..

Eller god middag kanske är bättre? Eller rättare sagt god lunch men det finns det ju inget som heter mer än om ens lunch faktiskt är god.. :P God förmiddag kanske passar bättre? :P Äsch jag säger god morgon helt enkelt, för hade det inte varit för att Elliott är vaken så hade jag faktiskt sovit nu. ;P Varför gå upp tidigt när man inte behöver? :P haha!

Jag lär ju behöva gå upp tidigt både imorgon och på söndag då vi har fullspäckat schema hela helgen.. Bara roligheter hela helgen! ;) Först imorgon blir det Furuvik och på söndag blir det grönan. Massa skoj mao! Elliott lär väl vara utpumpad lagom till att han ska till dagis på måndag igen.. :P

På tal om dagis så var det faktiskt det första han nämnde imorse! "Jag vill till dagis!" sa han! Men tyvärr för honom så är han ledig på fredagar! Det är ju så med barn till arbetslösa föräldrar; dom får bara gå 15 timmar i veckan.. Men då jag jobbar på måndagar så får han dispans den dagen så de 15 timmarna är delade på tis, ons och tors. Så han går på dagis mån-tors. Och fredagar är lediga! Själv tycker jag att det är jätte skönt med lediga fredagar och ha honom hemma! ;) Det är så mysigt att dega på morgonen utan att behöva stressa iväg till dagis.. :P Fast det var skönare förut när Elliott faktiskt sov längre på mornarna.. Nu går han ju upp innan 8 så nu spelar det egentligen ingen roll längre.. Nästan skönare att gå iväg med honom så att man kan gå hem och vila lite sen.. haha! :P Dålig mamma man är som ibland behöver sin sömn! hahaha!

Jaha vad ska man göra idag då.. Ingen aning faktiskt.. Det kliar i fingrarna men jag har inte så mkt att göra här hemma.. Fast säg inte det till mamma för att då tycker hon väl att jag ska städa hela huset! :P haha! Och det är inte sånt kli jag har i mina fingrar! haha! Sen så har jag ju faktiskt redan städat lite (med betoning på lite)! Idag dammsög jag vardagsrummet! Vart trött på de stora dammråttorna som flög runt så fort man kom i lite snabbare fart än vanligt och iförrgår så rensade jag i en av lådorna i köket.. Som sagt; jag har gjort LITE! haha! :P

Nu ska jag nog gå och lägga mig på soffan och kolla på "Peter Pan" tillsammans med Elliott.. :)
Ska bara fixa en kopp kaffe först så att jag inte somnar när jag ligger där och myser under täcket brevid Ellis! :)

Vad har ni andra för er idag då?

Väntar

Sitter hemma och väntar på att mamma ska komma och hämta oss.. Eller jag sitter här och väntar medans Elliott är uppe hos Kim.. :P Jag skulle bara gå ner för att hämta lite mat till mina katter, som fortfarande är uppe hos Kim sedan Laholm resan.. :P Och sen släcka ner dator och alla andra lampor som jag lämna på när jag gick hemifrån förra gången..

Nu ska jag fortsätta leta efter mitt legg medans jag väntar på att mamma ska komma..

Nu ringer det! På tal om trollen! ;P

Dagis nästa..

Dax att gå och hämta snorungen tror jag.. ;P
Sen ska jag lämna honom hos Kim för att sen gå hem och fortsätta plocka lite.. Har inte hittat dom där rackarns skruvarna än.. Inte mitt pass heller för den delen.. :/ Sugit! Ja verkligen!

Men men först hämta min lilla prins och sen tillbaka till problemen igen! ;P thihi! Kanske ska ta nått att äta på vägen också.. Har ju inte ätit nått än.. :P Börjar kännas i magen.. :P

Men tudelu så länge! ;)


Jag och lill prutten! :) Vad liten han har varit! ;O

Hemma..

Nu sitter jag hemma.. Ska leta upp lite skruvar och skit (och mitt pass!) medans jag väntar på att Elliott ska sluta på dagis.. Sen ska vi gå och hämta ut Brendas recept tror jag, och ett paket på Ica om jag hittar mitt pass! Annars funkar det icke! Jag måste verkligen ta mig i kragen och fixa ett nytt leg så att jag slipper gå runt med mitt pass som jag slarvar bort med jämna mellanrum då jag lägger ut den utanför väskan och sen glömmer bort vart jag lägger den.. ;P haha!

Nej ska väl börja göra lite nytta snart.. Fast jag sitter faktiskt och smygstädar medans jag kollar på tv.. ;) Har lite skit runt vardagsrumsbordet som det bara är att plocka upp och slänga i den svarta soppsäcken som jag nu ställt upp precis brevid mina fötter.. ;P

Sitter och är hungrig! Kanske borde gå och fixa nått att äta.. Men jag har väl inget ätbart hemma.. :/ Nackdelen med att inte ha bott hemma på ett tag! ;P Fast jag tror att jag har glass! haha! Nyttig frukost! :P

Nej nytta var det ja! ;P

Vad har ni för er då? :)

Dax att nanna kudde..

Nu har jag kollat igenom alla inläggen som fanns på bloglovin' så nu ska jag gå och nanna.. :) Pussa lite på valparna måste jag ju göra innan jag går och nannar också! ;) Dom är ju bara fööör söta!!

Dom har faktiskt fått åka ut på äventyr idag! Vi var tvugna att åka iväg till veterinären med mor och barn idag.. Brenda har nämligen fortfarande gröna slemmiga flytningar, lr vad man ska kalla det för, så vi vart lite oroliga att sista moderkakan kanske inte kommit ut.. Tog även tempen på henne och den låg på 39,3. Så vi åkte iväg till Upplands Väsby veterinärmottagning för att kolla upp henne. Hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite.. Och efter som mamma åkte iväg så måste ju puppsen också följa med! Dom kan ju inte vara ensamma hemma, det är dom alldeles för små för.. ;P Så jag och Lasse fick åka iväg med dom då mamma jobbar inatt och behövde sova. Men det funka ju bra utan mamma också.. Jag gjorde som jag brukar; Jag sa till Lasse: gör så, gör si, gå och sätt dig där, lägg valparna så osv! haha! Funka ju kanon! :P haha! Men för att göra en lång historia kort så var det inga större fel på Brenda mer än att hon behöver antibiotika i 10 dagar nu. Och så fick hon lite dropp också.. Veterinären var lite orolig att hon var så tunn och det sa jag att det är vi med men hon har aldrig varit nån tjockis utan hon har alltid varit åt det smalare hållet (tänk om man hade sån tur själv ;P) så hon sa att ja hon kanske bara är en sån hund. Men Brenda äter ju som en häst och valparna växer som dom ska så det är nog ingen fara.. :)

Det enda vi ska hålla koll på nu är ju utifall Brenda eller nån av valparna blir hängiga, då ska vi åka in på direkten! Men det gör man väl oavsett om man varit in tidigare lr inte?! Det tycker jag iaf! Hellre det säkra före det osäkra! Man vill ju inte behöva ångra sig senare och tänka; Tänk om jag hade gjort si och så.. Nej bäst att göra det man tänkt från början så slipper man ångra sig.. :)

Men nu ska jag gå och pussa på de små liven och sen gå och nanna! :)

Natti natt!Brenda med valparna.. :)

Shopping..

Nej det vart ingen Hello Kitty väska! :P Vi gick bara till H&M och shoppade lite och sen åt vi på kinan och sen åkte vi hem igen.. Vi fick Kim med oss in också. :) Det var ju trevligt, han vart våran bärhjälp! hahaha! Är ju bra att han bär när det är jag och Udden som har handlat! haha! Men det är väl så det är när man är rik; Man har bärhjälp! haha!

Vart ett par byxor, tror det vart 5 par faktiskt.. :) 2 par
mjukisar, 2 par jeans och ett par byxor som jag tyckte var super snygga! ;) Sen vart det ett 2 pack långärmade tröjor, och sen en lite tjockare tröja. :)

Den tjockare tröjan såg jag men gick först förbi den då jag tyckte att den var lite väl dyr.. :P Ja jag är snål.. :P haha! Eller rättare sagt ekonomisk, vill gärna ha mer för pengarna.. ;P Men sen när vi gick förbi den igen så kunde jag inte låta bli, jag sa till Kim; "Den här kommer Elliott att gilla!", sen så ropade jag på Elliott och visade tröjan och han vart såklart storförtjust! ;) Han krama tröjan och sa: "Jag älskar den här!" Ärligt talat så sa han faktiskt det! haha! Han är lite väl dramatisk ibland! ;P haha! Han kramade även och sa att han älskade den allra första tröjan jag visade, men det var Hello Kitty på den så den fick han inte för pappa! :P haha! Hans pappa är lite bråkig! ;P

Hittade även lite andra tröjor och sånt som jag gilla.. :) Blir nog att uppdatera Elliotts garderob lite bara vi flyttar hem igen och slänger ut allt gammalt han inte längre kan ha som just nu ligger och tar plats i hans byrå! :P

Hela kalaset hade slutat på 1132,50kr men jeansen var det ju 50kr rabatt per par på så då vart det 100kr billigare och sen så hade jag en 50kr rabattkupong i plånboken också! ;) Så den slutliga summan hamna på 982,50kr. :) Jag tycker helt klart att vi fick mycket för pengarna! :) Vi köpte ju även ett par hängslen utifall att byxorna vi köpte råkar bli för stora.. Jag tog ju trots allt 104 i nästan alla par.. Var väl nått jag tog 98 i.. Och det är ju 98 han har nu men bättre att köpa nått som han kan ha lite längre, förutsatt att han kan ha dom nu förstås, annars blir det ju inte så mkt längre.. haha! :P

Men nu ska jag sluta babbla H&M och shopping och sätta mig och glo på lite Big Brother innan jag går och nanna. :) För imorgon blir det ingen sovmorgon för att bussen hem går vid 07.30 tror jag.. :P Så bäst att gå upp om man vill hinna med! Om jag inte går upp så missar jag mitt möte.. Inte bra! :P Måste upp och ringa lite samtal innan mötet också! ;P Men först lite Big Brother! ;)

Hello Kitty väska..

Sitter hemma hos lillebror och väntar på tåget.. Vi ska åka in till Uppsala och shoppa kläder till lillkillen..
Jag frågade honom nyss om han ville följa med in och handla kläder och då sa han: "Nej, jag vill handla Hello Kitty... Väska!" hahaha! Vadå mammas pojke! ;P haha!

Hello Kitty och hästar är det som gäller! ;P Haha! Fast Spindelmannen och Batman är bäst dom med så jag tror inte att Udden behöver vara orolig.. ;P Jag är inte orolig iaf! ;P

Nej nu ska vi börja knata iväg tror jag.. SKa förbi NicePrice här i Knivsta först innan vi tar tåget tror jag.. SKa höra med mannen i familjen först!

Haha! Måste ju bara berätta om en sak först!

Udden och Elliott kom ner för att öppna porten till mig och när vi precis har öppnat så kommer det en gammal gubbe och ska gå ut samtidigt som vi går in.. Och vad tror ni Elliott kläcker ut sig då?! Jo:
"Titta en gammal tant!"

Hahahaha! Jag börja asgarva så jag knappt kunde gå upp för trappan! haha! Var inte alls beredd på det där! hahaha! Men fy sjutton vad roligt!! Tur att Kim har toa precis innanför dörren! ;P hahaha!

Nej nu ska vi göra nyttigheter.. Dvs shoppa! ;P hahaha!

Tudelu!

God natt!

Nu ger jag upp för idag.. Har precis suttit i ett x antal timmar för att kolla igenom alla inlägg på min bloglovin'.. Var ca 800 inlägg lr nått.. Blir lätt så när man inte tittat på ett par dagar.. :P SÅ nu är det verkligen dax att gå in och lägga sig..

Ska försöka att inte pilla nått på valparna innan jag går och lägger mig.. Men det är ju så svårt när man sover i samma rum.. (a) Dom är ju bara fööör söta!! Speciellt min lilla gnällspik! :)

Bjuder på en till bild av småttingarna innan jag går för att nanna kudde! :)

Alla puppsen..

Dom ligger varannan kille, varannan tjej.. :) Med början av den svart/vita killen till vänster.. :)


I'm in love..


Hur söta är inte som här på en skala?! Jag tycker dom är super balla!! :D
Hade helt klart ägt ett par om det inte vore för att jag är så jävla bredfotad!

Klicka på skon för att komma till säljesstället! ;)

Skönt..

Nordea skötte sig bra! ;) Hyran har dragits som den skulle! Och det står att den är betald redan den 31/8 så det är ju riktigt bra det.. ;)

Men jag tror jag vart sjuk av all den där förvirringen! :P Har ont i huvudet och är "tjock" i näsan och upp i huvudet.. Förskylning; ja jag tror det! Suck på det! Är helt slut i kroppen! Eller helt är jag inte men just nu känns det så.. Ska nog lägga mig på soffan och kolla på nån dålig film så att jag får tjuvsova lite.. ;P
Sen är det ju så underbart att samtidigt som jag är sjuk så har jag "röda veckan" också.. Riktigt kul! Inte alls.. Men men man får göra det bästa av situationen! ;P

Nu ska jag leta upp nån film.. Eller så ska jag hitta på nått annat roligt men icke krävande sak att göra.. Fast jag stör mig lite på dammråttorna bakom dörren här hos mamma så ev att jag tar en väldigt kort sväng med dammsugaren.. Men inte mer än 3 sek isf.. :P

Men först ska jag dricka upp mitt thé!

Men nu är det väl bäst att jag ger mamma datorn innan hon får spuckjuck på mig! ;P

Tudelu!!!


Min lilla favorit! Gnällspiken! ;D