Pling Plong..

Vaknade precis av att det ringde på dörren. Det tog ett tag innan man fattade om man drömde eller om det var på riktigt. Direkt blir man ju rätt orolig och undrar vad som hänt!

Men vem där när man tittar genom titthålet?! Jo Martin som låst in sin mobil och laddare uppe hos lillebror och måste låna nyckel.

Klant! Tur för honom att barnen inte vaknade i alla fall!


Osmart..

Varför fastnar man alltid vid nån film eller nått när man tänkt somna någorlunda lagom i tid?!

Den här gången var det nån kinesisk film på femman som låste in mig. Men nu är den slut så ska försöka somna, känns inte som att det kommer att vara nått större problem! ;)


Färdig bäddat..

Nu har jag bäddat på soffan till mig. Udden har båda killarna bredvid sig i sängen så det finns ingen plats för mig men jag klagar inte för jag får ju hela soffan för mig själv! ;D

Nu får vi bara hoppas att hamstrarna är tysta annars lär jag nog ha några hamstrar mindre imorgon! Grrr..


Slut i rutan..

Nu är jag trött! Har gjort lite nytta här hemma. Plockat upp Williams leksaker som ligger över precis HELA lägenheten! Han har även varit och lekt med mina hamsterboxar och locken till dom. Häromdagen satt han med sked och öste ut spån ur en box som jag råkat lämna framme efter att den nya lilla svarta dvärghonan hittat hit. Så det var ju bara att ta fram dammsugaren och fixa till, snabbt och gjort! Det är nästan värre med alla dessa leksaker som ligger en här och en där för man får minsann en bra magträning av att böja sig upp och ner efter alla dessa leksaker!

Har även försökt samla ihop kläderna någorlunda. Jag förstår inte vart alla dessa kläder kommer ifrån?! Jag skulle behöva nästan en hel vecka för att bara sortera och tvätta upp allt känns det som! Eller kanske anställa nån som gör det åt mig. Nån som känner sig manad?! Skicka en offert eller vad det nu heter så ska vi se vad vi kan komma överrens om! ;)

Slängde även ut sommarvagnen i förrådet! Nu är det slut på att springa runt med den fina klarblåa sommarvagnen utan nu är det höst och vintervagnen som gäller! Emmaljungan har nu fått tagit Carenans plats! Så vi går från sommar klarblå till höstigt mörkblått istället!

Hade velat ta fram dammsugaren och kört några varv också men det blir det inte av när alla sover. Det är ju trots allt mitt i natten, det får man ju inte glömma! ;)


Williamsson i sommarvagnen! ;)
Äter glass för första gången för det var hans födelsedag! :)

Torsdag kl. 16.00

Idag har vi varit i Uppsala på äventyr! Vi skulle in och köpa en hel hög med filmer och medans vi väntade plockade William en blomma till mig, sen vände han sig om och sprang iväg! ;)


God morgon!

Jag är trött! Konstigt va?! Nej inte ett dugg skulle jag vilja påstå! Somnade väl efter 4 nångång och sen upp kl 8 för att komma iväg i tid till dagis. Nu har vi varit och lämnat Elliott på dagis och nu sitter jag här och William sitter och leker på golvet. Barnkanalen är på så jag sitter och smygkollar på tvn också. ;P

Ska snart försöka få William att sova lite "middag" så att jag också kan få ta mig en lur! Jag lär behöva det om jag inte ska somna på tåget in till Uppsala senare idag! ;P Thihi!

Men nu måste jag ha nått att dricka! Är jätte törstig!


Ojj klockan stack iväg..

Det kanske är dags att gå och lägga sig! Nej inte ens kanske utan det är det verkligen!
Tiden flyger iväg när man gör absolut ingenting! ;)

Tack för mig! God natt och adjö för idag!


Yes! Finders keepers!

Haha! Typ som om jag skulle ge bort hyresavin nu när jag hittat den?! Haha! Dum rubrik! ;P

Ja jag hittade den! Och självklart låg den på det stället jag redan letat på säkert 2-3 gånger MINST! Jag trodde inte att den låg bland dom papprena men tydligen så gjorde den det!

Skönt att den är hittat nu i alla fall! Och även inlagd! Den tillsammans med en del andra räkningar! Skönt skönt skönt! Blir så nojig då dom numera har noll tolerans på försenade hyror! Så det gäller att vara duktig! ;) Och jag gör mitt bästa! ;)

Nej nu ska jag ta mig en kopp thé eller nått känner mig lite hungrig.. Lovar att det är all den här extra motionen jag fått genom att leta hyresavi! Thihi! ;P

Men fick en paus när jag var tvungen att trösta Elliott som drömde en mardröm! Min älskade lilla prins! Han ligger nu i min säng brevid William, så det finns ingen plats kvar till mig. :P Han har även ficklampan på iphonen på! Så hoppas att han kan somna om snart, han behöver sin sömn!


Slarver..

Jag har lagt min hyresavi på ett alldeles för bra ställe! Ett sånt där ställe så att jag nu inte alls har någon aning om vart den kan vara. Sjukt jobbigt måste jag säga!

Bäst att leta tills att man hittar tror jag! Annars blir det att skicka iväg ett mail och be om OCR nr och sånt skit. Kanske bäst att göra det på en gång för om jag gör det så lär jag väl hitta brevet! ;P

Nej fortsätt att leta var det ja! *suckar*


Sömnlös i Knivsta..

William vakna nu och tror att han får gå upp! Kan någon berätta för honom att det är mitt i natten och endast mammor får vara vakna vid den här tiden!? ;)

Just nu klättrar han på mitt huvud..

Så tråkigt att bilden vart suddig!


Testar nya appen..

Ja man måste ju testa och känna lite på den nya appen! Som jag har längtat! Det har ju länge funnits en blogg.no app men ingen .se app! Finally måste jag säga!

Nu får vi väl bara hoppas att den inte autorättar lika bra som iphonen gör.

Man vill ju inte gå i gothia fällan liksom.. ;P Haha!


OBS Det är inte hunden på bilden som skrivit brevet.. Ojj menar texten! ;P


Kollar på idol..

Ja jag tänker inte sitta och ursäkta mig för att jag inte har bloggat på ett tag för då lär vi inte ha annat än ursäkter i bloggen! ;P haha! Här går det upp och ner men jag hoppas att nu när den nya EFTERLÄNGTADE blogg.se appen har kommit så ska det banne mig bli fart på tanten! Haha! ;D Är ju oftast så att när jag har inspiration för ett inlägg så är det "on the go" helt enkelt och när jag väl kommit till datorn så har all info försvunnit från huvudet! Sjukt bråkigt!

Men vidare till idol då! Fick rysningar nu när Amanda sjöng! Fattar inte vad Pelle snacka om! Håller helt enkelt inte med! Men sen så har jag inte följt idol speciellt mycket heller så jag kanske inte har lika mycket att säga till om heller men jag gillade dagens framförande! Jag tyckte det passade henne och hon tog verkligen för sig på scenen! God job!


Partaj!



Sitter och kollar på reprisen från förra veckan av PARTAJ!
Och yes vilket underbart program helt i min smak!
Och med en av mina svenska favoriter: Omid Khansari!!!

Måste även säga att i detta avsnitt så överraskar Alexandra Rapaport!
Hon är inte bara snygg, hon har humor också! ;D

Ja nu vet jag vad jag kommer att göra varje söndag kväll! ;)

Elektropop!

Är jag den ända som fastnat för denna underbara låt av den underbara ryssen Oleg?! :D
Sitter gärna och elektropoppar med i låten! Sjunger med så gott jag bara kan på min alldeles egna duktiga ryska dialekt, låter väl sådär i och för sig! Men om man sjunger låter på stockholms dialekt så får låten en helt annan dimention. Har inte riktigt bestämt mig om det blir bättre eller sämre!? Ni får testa er fram själva! ;) Thihi!


Oleg - "Elektropop"

Rikspresentkort beställt!

Nu har jag precis skickat iväg en beställning på ett presentkort à 250kr på pointshop.se
Det är rätt lätt att samla ihop poäng där. Det här är mitt andra presentkort à 250kr som jag beställer därifrån, har tidigare även beställt hem ett presentkort på H&M à 100kr.
På pointshop kan man även blogga ihop sina poäng, med hjälp av bloggningen kan man fixa ihop poängen riktigt snabbt. Men även utan bloggningen går det relativt snabbt om man är med i vissa tävlingar nån gång ibland. Man kan även göra så kallad procentshopping, dvs när du ska handla på tex Nelly.com så istället för att gå direkt in på nelly.com så går du istället först in på pointshop.se för att sedan klicka på deras länk till Nelly.com och då som tack få en viss procent tillbaka i poäng. På så vis kan man väldigt lätt komma upp i poäng. :)

Det finns många olika och roliga saker man kan byta ut sina poäng till. Själv gillar jag rikspresentkorten. ;)




PointShop.se

Scary movie?

Fastna framför tvn. Det var en skräckfilm vid namn "Hush little baby". Den var lite obehaglig för den handlade lite om en bebis som mamman inte riktigt trodde den var som den borde vara. Och bebisen skrek rätt mycket i filmen och är det nått jag inte tål sedan jag blev mamma själv är det barn som skriker så där hjärteskärande! Det gör verkligen ont i hjärtat av att höra!
Sen gillar jag inte att se filmer där det händer dumma saker med barnen! Jag får en klump i magen när jag ser sånt! Jag kan inte ta det längre! Innan jag vart mamma själv så kunde jag se nästan vad som helst men nu för tiden går det bara inte!

Men den här filmen var ju bara konstig. Manusförfattaren måste ju vara lite störd. :S Jag fattade inte alls slutet måste jag säga! Den var helt störd! Och i slutet ändrade den ju helt mammans uppfattning som hela filmen byggde på. What?! Nej den får bara minuspoäng! Okej ett pluspoäng för en söt bebis kan dom få men då är jag snäll! ;P


Blogg VS Glogg?

Hade en disskution med min älskade pojkvän häromdagen. Han skulle minsann starta en glogg!

"En glogg?" sa jag frågande och han svarade "Ja en glogg; En logg för grabbar!" som om det vore det mest självklara i hela världen! Haha!

Tydligen, enligt honom, är en blogg en logg för brudar; dvs Brudlogg = B-logg.
En glogg är en logg för grabbar; dvs Grabblogg = G-logg!

Nu fick ni lära er nått nytt va?! ;P haha!


En lugn dag..

Det var en riktigt lugn dag på jobbet idag! Var nog inte ens 10 kunder sammanlagt tror jag. Men desto mer tid för mig och Anna att prata, både hon och jag är bra på det så vi hade inga problem med att fördriva tiden. ;)
Sen så fick jag även lite tid att försöka tämja våran lilla illbatting till guldhamster vi har inne för försäljning nu också. Han är inte så farlig som han ser ut! Haha! ;P

Efter jobbet fick jag skjuts ner till bussen. Bussen in till Knivsta hade jag precis missat med ca 5min så jag tog bussen in till Uppsala istället för att sedan kunna ta upptåget hem till knivsta igen men när jag ändå var inne i uppsala tänkte jag att jag kunde passa på att ta nått och äta och vad var jag sugen på?! Jo kinamat!! Så jag gick och satte mig på kina resturangen helt själv och åt! Det hade jag ALDRIG vågat för ett par år sedan så jag känner mig rätt stolt över mig själv idag. Kände att jag skiter i vad folk tycker om att jag sitter där själv och äter, bara jag är glad och det var jag! ;) Thihi! Gott var det! Mycket godare än micro lasagnen jag hade som väntade här hemma! :P Man blir även mättare längre på riktig mat istället för denna värdelösa micro mat!

Och inte ställer man sig och lagar mat till en själv när barnen inte är hemma. Jag gör inte det i alla fall. Udden åkte nämligen hem till Hässelby med båda killarna idag och kommer tillbaka på torsdag igen så jag är ensam hemma ett par dagar nu. Skönt! Men jag kommer sakna mina småttingar, men jag ska jobba varje dag så jag har att fördriva tiden med! ;)

Kinesiska fyra små rätter! Gott gotti gott gott!

Skärpning!

Nu ska vi skärpa oss! Nu ska vi bli bättre på att uppdatera!

Skulle dock vilja ha en hel omstylning på bloggen! Nån som kan hjälpa?! ;)

Nu ska jag gå och ta mig en powernap innan jobbet!

Ska se om jag lyckats skärpa mig, isf blir det ett inlägg eller två när jag kommit hem ikväll.