Det ska börjas i tid..

I torsdags så började William med att göra lite läten medans han grät. Det vill säga att han började "mabapapa" sig lite men bara medans han grät! Dagen efter, dvs i fredags, så började han med att låta och snacka en massa även i glatt tillstånd! :) Och nu snackar han mest hela tiden känns det som! ;P haha! "Mamamamama" eller "bababababa" eller "papapapa". Det låter så gullig! :)

Jag berättade för mamma varpå hon sa att: "Ja men han kommer säkert att börja prata tidigare än Elliott men krypa senare."

Men William var inte riktigt nöjd med det hans mormor sa så idag har han börjat förflytta sig framåt när han ligger på mage! Dvs börjat krypa lite!! Han vänder också gärna håll och istället för att dra sig rakt fram så har han helt plötsligt vänt helt om och drar sig åt andra hållet! ;) Ja för krypa kan man väl inte helt kalla det för än utan han gör en kombination av att dra sig och hjälpa till med benen. :)

Det roliga är att i måndag när vi var på bvc och mätte och vägde så kollade honom ju igenom honom och sa att det kommer nog dröja ett tag innan han börjar krypa för han har ju inte fattat hela grejjen med att ta benen under sig.

Men tji fick hon! Han visade henne också att hon hade fel fel fel! haha! ;P

Han är så söt min lilla kille! ;) Han är precis som sin mamma; Han gillar inte att folk säger åt honom hur han är! ;P Haha!

Vakna igen..

Lill nussen ville inte alls sova! :P Han vakna precis igen. Bråkigt litet barn. ;P Fast om jag tar honom och går in i sängen och lägger mig så brukar han somna om igen om bara några minuter eller så. :) Han är väldigt snällt barn som oftast gör som man säger. ;) Det enda jobbiga med honom är att han inte brukar vilja sova längre än till 11 på mornarna.. Bråkigt litet barn! Då ligger han och skriker för att han vill att jag ska gå upp och prata med honom! Så bråkig var inte Elliott som liten! ;P Haha!


Natti natti nussarna!

Nu sover båda mina små nussar! :) Elliott har sovit ett par timmar medans den andra nussen somna nyss. Men han låg i i och för sig och sov när första nussen gick och la sig. ;P Han somna när vi var ute med Daisy och sen fick han ligga kvar och sova i vagnen medans vi åt och så. Sen somna han om igen efter en liten slurk med mat.

Jag ska också gå och lägga mig snart. Elliott lär vakna rätt tidigt imorgon tyvärr. :P Och imorgon bär det av till sthlm för att uträtta lite ärenden. Bara roliga ärenden hoppas jag! Det roligaste av ärendena är att vi ska gå på Bromma Zoomarknad! Jag ÄLSKAR att gå i djuraffärer! Kanske därför jag trivs så bra på mitt jobb?! ;P Haha!

Sen ska vi väll stanna nånstans och fika för imorgon fyller nämligen Adia år! Hela 7år! Hon blir gammal nu lilla tanten! ;D Haha!

Men nu ska jag fortsätta kolla på The Big Bang Theory. I Loooove Sheldon!! <3

Ut med hunden..

Klockan tre hade jag planerat att vi skulle ut med Daisy igen!


Vi har fortfarande inte kommit iväg..

Snabba gänget och jag! SUCK!!!



Jag skyller på Udden! :P Han har förstört min vecka genom att jobba två dagar extra! Både jag och Elliott vart besvikna, Elliott vart nog mest besviken! Istället för att få 5 dagar med sin pappa så fick han bara 3 dagar. Och istället för att han skulle jobba 5 dagar i rad så jobbar han nu 7(!) dagar i rad! Men men vissa prioriterar jobb framför familjen och så lär det väl alltid vara.. :(

Fast i Uddens försvar så måste jag väl säga att han jobbar ju för att han tror att vi behöver pengarna så han jobbar ju för familjens skull.. Blir lite konstigt det där men han tror väl att han gör det bästa för familjen genom att förse oss med pengar när det vi egentligen bara vill ha är tid med honom! Pengarna räcker gott och väl! Man kan ju inte göra av med pengar som inte finns. ;)

Är det bara jag?

Har precis lagt in en massa räkningar som ska dras från mitt konto imorgon och jag måste säga att alltid när jag sitter och knappar in räkningarna på datorn så mår jag jätte bra! Kan väl tyckas vara konstigt att man blir glad över att betala räkningar men det blir jag! Jag tycker det är jätte kul! Trots att jag oftast inte brukar ha några pengar kvar efter att räkningarna dras. :P Haha! Men det känns bra i hela kroppen när alla räkningar är dragna!

Är det bara jag som är så knäpp och känner så?! ;P Thihi!


Fisken klar..

Då var fisken klar och Prutt äter som om han aldrig fått mat förut! Han bara slänger i sig fisken! Får hoppas att han inte så fort så att han kräks sen för sånt orkar jag inte med.. :/ Jag har haft turen att få katter som inte kräks speciellt ofta så det vore ju onödigt för dom att börja med såna dumheter nu. ;P

Elliott snodde sig en liten portion också. Han tyckte det var jätte gott! Fast det kändes lite skumt att ge alska pollack till honom för i mina ögon är alaska pollack kattmat! :P Haha! Jag har förstört mig själv. ;P Men han tyckte det var jätte gott och vill nu ha nudlar med alaska pollack i. ;) Det är väl bara att lyda och ge ungen fisk! Haha!


Och där försvann allt..

Det är nått jinxat med min blogg!!
Jag kan ha hur mycket material som helst i huvudet men så fort jag sätter mig ner och loggar in på blogg.se så försvinner allt! Hur sjukt som helst!!

Fast det kan ju också bero på min "amningsskalle"! Det är inte ens kul hur himla dåligt minne jag har just nu! Jag måste skriva upp ALLT!! Det är en STOOOOR skillnad från hur det annars brukar vara! Sjukt jobbigt!

Jag får börja skriva upp på lappar det jag ska blogga om först. :P Typ som en dagbok.. Haha! Skumt! ;P

Dagen idag..

Har inte direkt nått inplanerat idag. Just nu sitter Elliott och kollar på "Turtles" på tv:n medans WillePillePäronPung ligger och leker på soffan och jag sitter här och dricker kaffe och kokar fisk till katterna. ;)

Har fått dille på fisk! Måste äta mera fisk här hemma! Det är ju bara ett problem.. Jag gillar ju inte fisk! :S Men jag tänkte att det kanske är dax att lära sig laga fisk så att det inte smakar fisk. ;P
Var och handla häromdagen och då när jag stod och kollade bland den frysta fisken så fick jag syn på Alaska Pollack, nått som jag tidigare nästan alltid köpte till mina katter men som dom inte har fått på typ 2år eller nått så nu kände jag att jag var tvungen att slå till! :) Det har dom förtjänat! ;)

När dom var små och kom hit så levde dom på alska pollack dränkt i modersmjölkersättning. :) Dom var så söta när dom satt där och snutta! För först tog dom tag i en bit fisk och snuttade i sig mjölken genom fiskbiten och sen efter att mjölken var slut så började dom äta på fisken! :) Dom var så smååå då och nu är dom änna fetknoppar! ;D Haha!

Nej nu skriker lillfisen så jag ska väl gå och kolla vad han vill. :) Han kanske också vill ha lite kaffe, det återstår att se! ;P Haha!

Daniel Paris! <3

Såg precis ett klipp från när han var med på "Vakna med the Voice" och jag har bara en sak att säga:

Jag ÄLSKAR Daniel Paris!!!

Vilken underbar människa! :D Helt klart min slags människa! ;D



LOVLEY! ;D

Idé spruta!

Idag kommer det nog komma en massa inlägg på rad som handlar om totalt random saker! ;P Haha! Känner för att blogga idag så för en gång skull ska jag inte hindra mig själv. Har nämligen en tendens att göra det när jag inte har bloggat på ett tag. Tycker det är så drygt och jobbigt med folk som först inte bloggar på flera veckor och sen kommer ut med 100 inlägg på en och samma dag för att sen inte blogga på några veckor igen.. :P

Men idag skiter jag i det! Jag tänker vara precis så dryg som jag vill! Får påminna mig själv om att jag faktiskt bloggar för egen del och inte för de 7 pers som läser min blogg! ;P Haha!


Vänt på dygnet?

Okej då, kanske lite då.. :P

Men det jobbiga är att när jag är vaken om nätterna så hinner jag tänka alldeles för mycket...

Så det är väl bäst att ta lillskit med sig och gå in i sängen och lägga sig. Hade egentligen tänkt sova på soffan i natt då den konstigt nog verkar funka bättre för min rygg men jag är rädd att jag inte kommer lyckas stänga av tv:n om jag ligger kvar.. :P Och om tv:n är igång så lär jag aldrig lyckas somna. :P Thihi!

Natti natt!

GAAHHH!!!




Jag hatar när jag inte kan somna..






Koka över..

Ja bara för att jag skrev att jag skulle kolla så kokade det precis över! Haha! Jag hann knappt ens publicera inlägget! Haha! Roligt roligt!

Tur att jag är lättroad! Haha! ;P

Mat på spisen..

Nu har jag skalat potatis, skurit den i bitar och lagt i kastrullen så nu står dom på spisen och kokar. Ska bli potatismos av dom små potatistärningarna. ;) Potatismos och prinskorv blir det till mat ikväll. :) Köpte prinskorv billigt på ica igår för att det var kort datum, dom går ut imorgon. Så då rättar vi magen efter plånboken. ;P Thihi!

Så nu har jag tagit en liten paus från kokandet och satt mig här för att kolla lite facebook och sånt. Jag sitter även och smygkollar på "Fem myror är fler än fyra elefanter" som jag satt igång till Elliott. :) Mamma beställde lite filmer från Homeenter för nån vecka sedan och då passade jag på att köpa alla tre "Fem myror" filmerna hem till Elliott. Eller ja jag skyller på honom i alla fall! Haha! :P Alla som känner mig förstår att det egentligen är jag som vill ha filmerna! haha!

Sen så köpte jag faktiskt hem de senaste två Harry Potter filmerna också! Fy skam på mig som faktiskt inte har sett dom än! Inte bra! Men jag tänkte att jag kanske ska ta mig lite tid och glo igenom alla filmer i helgen men bara om Elliott och Udden åker hem till honom för det är ju inte direkt några filmer som Elliott bör se. Då lär han ju ännu mindre vilja sova! :P

Nu ska jag kolla till potatisen så att den inte kokar över. :) Kanske dax att lägga i prinskorvarna i pannan också. :)

Hemma igen..

Nu är jag äntligen hemma igen efter en natt hemma hos mamma. ;) Dagen igår började med att vi åkte och hämtade hem Astrid igen, mer info om det senare, och sen iväg in till Uppsala veterinärmottagning för att vaccinera hela hundgänget! :) Dom fick även kolla på Mollys knöl på magen men den knölen jag syftade på var tydligen bara fett och vävnad som ska vara där. :P Jag som trodde det var hennes ljumskbråck men tydligen inte. :P Men däremot hade hon ljumskbråck på andra sidan som jag inte hade nån aning om! Så "slutet gott" iaf. ;P

Nu kanske ni tycker jag är konstig som tycker att det är bra att hon har ljumskbråck men i och med det så blir Molly nu äntligen MIN hund! Jag har ju tills nu bara haft henne på foder men i och med bråcket så ska man ju helst inte ta flera kullar på henne så då blir hon automatiskt min hund! :D Fast jag kom på igår att det är ju inte bara "fun and games" för nu måste ju jag stå för försäkringen! :P Nått som tidigare har betalats av ägaren. Men men så mycket blir det ju inte för en hund. :) Jag har ju redan 4 katter jag betalar för. ;P Konstigt då jag bara har 2. :P Haha! Två hemma i alla fall, men jag har ju även två hemma hos mamma. ;) Jag betalar för Betty Boop, aka Bettan, och för Kasper. :)

Men det var ju inte det jag skulle babbla om. :P Haha! Jag skulle ju skryta om hur duktig jag är, eller nått sånt! Haha! :P

Efter veterinär besöket åkte vi hem till mamma och efter maten så åkte mamma, Felicia och Johanna iväg till stallet för att rida och jag var hemma med resterande barn och vad händer?! Jo jag får värsta rycket och börjar städa tvättstugan! Städa? Jag? Nej det låter alldeles för skumt! Haha! De senaste gångerna har jag faktiskt fått städryck hemma hos mamma. Jag tar väl igen allt som jag inte städa när jag bodde där! Haha! Men jag hann inte hela tvättstugen men jag hittade diskbänken där ute iaf! ;) Jag lyckades fylla en hel svart sopsäck med pant också! Och en extrastor sopsäck full med skit också! :P Jag och så lyckades jag få Liw att städa sitt rum också, fast jag skulle väl inte påstå att det är klart direkt. :/ Det är mycket mer som behöver göras.. Får se om jag och mamma kanske drar in till Uppsala och köper den där garderoben på Jysk till henne. Mamma skulle ju ändå in och tanka bilen..

Men nej nu ska jag sätta igång kaffebryggaren och sen ska jag försöka få ett städryck här hemma också. ;P Lättare sagt än gjort! Haha!


Alldeles för mycket..

Elliott har fortfarande inte somnat. Jätte kul!

Jag ska gå och lägga mig brevid honom för att se om han kanske kan lyckas somna då. Han har vägrat somna den senaste tiden så idag har jag försökt vara så snäll som möjligt runt nattningen men det här är ju bara löjligt!

Jag tänkte dra upp honom kl 8 imorgon iaf för det bästa sättet att vända tillbaka på dygnet är ju inte att försöka gå och lägga sig tidigare utan att gå upp tidigare så att man blir trött lagom till kvällen. Men fy vilken dag morgondagen kommer att bli. Inte ett dugg rolig tror jag. Men men det får man ju ta. Jag kan inte ha honom liggandes i sängen från ca 19.30-0.30 och bara skrika för att han vägrar att sova! Det funkar inte! Han kan vara hur trött som helst men vägrar att somna. Skit jobbigt! Och man blir ju bara argare och argare på honom och han blir ju bara jobbigare och skriker dumma saker. "Snorunge" är favoritordet just nu! Tror tyvärr att han lärt sig det ordet från mig.. (a) Så jag får väl skylla mig själv. :P

Men nu ska jag försöka natta honom och sen sätta klockan. Både han och jag kommer ju vara supertrevliga imorgon! Lillkillen sover ju på dan så honom är det ju inga problem med. ;)

Natti natt och önska mig lycka till imorgon! ;)

Årets första inlägg..

I detta inlägg kanske det skulle passa bäst att berätta om mina nyårslöften men det tänker jag faktiskt inte göra! :P Mouhahaha! ;P

Jag tänkte bara berätta att jag just nu sitter och dricker upp mitt kalla kaffe i väntan på att Elliott ska komma hem. :) Han har sovit över hos sin mormor och morfar i helgen. Jag och William sov över fredag till lördag för att igår var vi iväg på husdjursmässan i kista tillsammans med mamma, Felicia, Johanna, Kajsa och Engla så vi var 8 pers. Jag, mamma och 6 barn! ;) Thihi! Det gick jätte bra förutom att Elliott var lite bråkig på grund av brist på sömn! När han höll på som värst och bråka om en ballong så kom det faktiskt fram en främmande kvinna och sa åt honom att sluta för att han förstör ju faktiskt för alla som är där när han håller på och skriker och fjantar! Okej hon sa inte fjantar men ni förstår vad jag menar. ;P

Men ni ska inte tro att det fick Elliott att lugna sig. Han sket väl fulla f*n i vad hon sa. :P Han är inte direkt den som är blyg så det kvitta att hon ens kom fram. Men man får väl tacka för försöket iaf. Man hade ju hoppats att det skulle gjort nån skillnad men men.. Bättre lycka nästa gång lilla tant! ;P Haha!

Bortsett från Elliotts små "tantrums" så var det himla trevligt måste jag säga. :) Träffade en himla massa trevligt folk också! ;) Träffade på Essan också! Det var trevligt! Var alldeles för länge sen! :)

Ojj nu knacka det på dörren! Det är säkert Elliott! :D