Segt..

Här sitter jag och försöker peppa mig själv till att börja ta itu med lägenheten.. Är hemma för att jag har tänkt storstäda och sortera kläder och göra allt sånt som man egentligen inte orkar eller vill göra.. :P haha!
Hoppade tom över att åka till stallet pga att jag gärna vill hinna med allt så att jag kan åka hem nångång också.. Men jag stannar nog tills imorgon för katternas skull.. Men jag saknar min lilla Elliott-gris! Men han har det bra med sin morfar! :)

Funderar på om jag ska gå och köpa lite frukost.. Har inget ätbart hemma.. Behöver nog lite energi om jag ska orka städa.. ;P Det ligger väldigt långt inne idag.. haha! I värsta fall lägger jag mig väl ner och sover en stund till och är sen uppe mer lr mindre hela natten istället.. Det funkar ju det med.. Bara jag lägger mig så att jag får lite sömn och vaknar lagom till jobbet imorgon.. Annars är det ju inte speciellt lyckat! :P

Ang resan så bär den av till Laholm av alla ställen! haha! ;P Ska dit och träffa släkten lite hade vi tänkt! :) Jag, Udden, Elliott och sen tänkte vi ta med Adia också.. Får mamma och Lasse lite semester och Adia får komma med och göra nått i sommar.. Vart ju inge ridläger för henne i sommar då hon haft sönder sin nya hjälm! Då får man skylla sig själv när man gör dumma saker som man vet att man inte får göra!

Nej nu ska jag nog klä på mig och knata iväg till Ica och handla nått gott och ätbart till min kurrande mage! En burk kattmat kommer nog att få följa med också, katterna vill ha! ;) Köpte ju en men den glömde jag hos mamma så nu blir hennes katter glada! Speciellt Dida! Skrik katten! :P haha!

Tjing så länge! Nu kommer Rascal och kelar så nu kan jag knappt skriva längre! :P


Städa nu mamma! ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback