Slut i rutan..

Nu är jag trött! Har gjort lite nytta här hemma. Plockat upp Williams leksaker som ligger över precis HELA lägenheten! Han har även varit och lekt med mina hamsterboxar och locken till dom. Häromdagen satt han med sked och öste ut spån ur en box som jag råkat lämna framme efter att den nya lilla svarta dvärghonan hittat hit. Så det var ju bara att ta fram dammsugaren och fixa till, snabbt och gjort! Det är nästan värre med alla dessa leksaker som ligger en här och en där för man får minsann en bra magträning av att böja sig upp och ner efter alla dessa leksaker!

Har även försökt samla ihop kläderna någorlunda. Jag förstår inte vart alla dessa kläder kommer ifrån?! Jag skulle behöva nästan en hel vecka för att bara sortera och tvätta upp allt känns det som! Eller kanske anställa nån som gör det åt mig. Nån som känner sig manad?! Skicka en offert eller vad det nu heter så ska vi se vad vi kan komma överrens om! ;)

Slängde även ut sommarvagnen i förrådet! Nu är det slut på att springa runt med den fina klarblåa sommarvagnen utan nu är det höst och vintervagnen som gäller! Emmaljungan har nu fått tagit Carenans plats! Så vi går från sommar klarblå till höstigt mörkblått istället!

Hade velat ta fram dammsugaren och kört några varv också men det blir det inte av när alla sover. Det är ju trots allt mitt i natten, det får man ju inte glömma! ;)


Williamsson i sommarvagnen! ;)
Äter glass för första gången för det var hans födelsedag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback