Storhandla..

Idag har vi varit iväg och storhandlat. Snacka om att det behövdes! Det ekade tomt i både kyl och frys. Nu är däremot frysen så full så att den spottade korv på mig förut när jag öppnade den! Taskigt! :P Haha!

Vi var på Coop forum i boländerna och shoppade för då kunde vi slänga av Udden med alla barnen på Ikea som ligger på andra sidan vägen så medans jag och mamma var och handlade lite mat så kunde dom vara i lekrummet på Ikea och leka av sig lite. :) A win win situation så att säga! ;) Och eftersom man inte får lämna varuhuset när man har barn inne i lekhörnan så lämnade vi Udden med William i sofforna precis utanför lekrummet. :)

Efter shoppingen så åkte vi hem till mamma och då fick Udden passa barnen än en gång medan jag och mamma tog alla hundar och gick ut på promenad. Vart inte så lång promenad för att det körde in en lastbil och skulle hämta träd där vi tänkte gå. Men det vart i alla fall längre än om vi hade gått här hemma. Molly fick dock inte följa med! Hon fick vara hemma hos mamma och passa barnen tillsammans med Udden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback