Irriterad!

Idag känner jag mig irriterad! Och det blir ju inte direkt bättre av att Elliott håller på och bråkar med mig precis hela tiden! Han sitter och tjafsar om småsaker som inte har nån betydelse! Jag blir tokig!!

Men den största anledningen till varför jag är irriterad är ju på grund av Udden! Han har mage att klaga över att det är stökigt här hemma men vad gör han om dagarna när han är här?! Absolut ingeting!! Han har varit vaken hela natten idag och vad har han gjort?! Absolut ingenting! Han har inte ens plockat bort efter sig själv utan det har jag fått göra!

Visst han har rätt att tycka det är stökigt och jag begär inte att han ska städa upp efter mig men när han inte ens plockar upp efter sig själv! Nej då tycker jag inte att man har rätt att klaga!! Jag har dessutom lagat mat till honom varenda jävla dag den här veckan och han har inte ens erbjudit sin hjälp med att skära grönsaker eller nånting.

Nej jag känner mig måttligt irriterad just nu! Och det är väl just det som Elliott känner av så då måste han bråka om precis allting! Det är så att man känner att man bara vill slå till honom! Men så får man ju inte göra! ;P

Ska försöka ta lite frisk luft och lugna ner mig lite.. :)

Ska väl försöka sätta Elliott i nått slags "arbete" också så att han har nånstans att rikta sin energi mot istället för att jag måste få ta hand om den.. Tror nog det behövs en tvfri dag idag för hans skull. Han har massa energi som han behöver utlopp för märks det! Jag kanske ska bjuda honom på lite kaffe?! ;P Haha!

Eller så jagar jag honom i hela lägenheten! Fast då finns det väl störst risk för att jag blir trött istället för honom! Haha! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback