Tjockis..

Idag har vi haft hembesök av en tantaloona från bvc. Dom gör ju alltid så att första besöket görs hemma av nån konstig anledning. Jag som inte gillar att ha besök från folk som jobbar för kommunen.. Men den här tantaloonan var faktiskt helt okej! Trevlig och vettig verka hon. :) Får hoppas att det håller i sig. ;P Thihi!

Hon kom och informerade om en massa bra saker. Visste väl det mesta men bra med en liten påminnelse. :) Vissa saker och ting ändrar sig ju med åren så det som var "inne" att göra med Elliott kanske inte alls är det som är "inne" just nu så då är det bra med en liten genomgång så man vet vad man ska göra nu för tiden. Tänk att vissa saker kan faktiskt ändras på så kort som knappt 4år.

Som sagt så var hon jätte trevlig och vi satt nog och pratade i mer lr mindre en timme. Och i slutet av timmen så var det ju då dax för vägningen. Dom har ju med sig en våg för att ta en "start" vikt så att säga.. Och tror ni jag vart lite förvånad när jag ser vad vågen stannar på?! Han hade nästan gått upp 1kg sen senaste vägningen!! Helt sjukt! Fortsätter han så här så kommer han ju att bli en liten knubbis! :O Haha! Mamma brukar säga att barn inte kan bli tjocka på bröstmjölk men jag tror nog att William har tänkt motbevisa henne! Haha!

Så nu väger alltså William 4340g. Fick ju dock ingen längd idag men det blir det ju nästa gång. :)

Det är skönt att han inte har några problem alls med vikten och maten. Det hade varit riktigt jobbigt. Jag är ju väldigt lyckligt lottad som har så mycket mjölk som jag har. Som sagt så är vi kossor i min släkt! Haha! Iaf på mammas sida. Det är skönt att slippa hålla på med ersättning och flaskor och grejjer. Räcker väl att Elliott fortfarande dricker sin nattvälling. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback