Test: Vilken typ av hundägare är du?

Dina svar i hundägar testet visar på att du är:

Den kärleksfulla hundägaren


Du är verkligen en person som älskar din hund över allt annat. Din hund kan skatta sig lycklig att den har dig till ägare eftersom du är en person som alltid sätter hunden först.

Har du familj är hunden naturligtvis en stor del av den. Alla i familjen hjälps åt att gå ut med hunden och när ni åker semester så följer hunden med eller så ser ni till att den lämnas till någon som känner den väl så att ni vet att den har det riktigt bra medans ni är borta.

Du engagerar dig även mycket i din hunds hälsa och det är viktigt för dig att din hund får bra näringsrik hundmat. Men ibland när den är extra söt får den vara med och äta lite av din middag också.

Din hund har också den stora turen att få vara med en massa roliga saker som andra hundar kanske inte får. Den har kanske till och med fått en egen födelsedagsfest eller ett eget fotoalbum på facebook.



Stämmer rätt bra det. ;) Thihi! Speciellt biten om när hunden är extra söt! Haha! Tur för Molly att hon alltid är extra söt så att hon får en liten bit extra! Haha! ;P Dom har däremot aldrig fått en egen födelsedagsfest plus att dom har inget eget fotoalbum på facebook men det är mest för att jag inte vill lägga ut en massa bilder på facebook! :P


Kommentarer
Postat av: Elina

Hej! :) jag såg lite bilder på dina hamster kular och tyckte dom va jätte fina! Undrar vad du gör med dom om du säljer dom till zoo affärerna eller om du säljer privat? :) är väldigt intreserad av att köpa en svart hamster :D Skriv gärna tillbacks! kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback