Jävla klant!

Idag gjorde jag nått så totalt idiotiskt som jag tror att bara jag lyckas med! Haha! Hur blond får man bli?! haha!

Gick för att hämta Elliott från dagis, hade Daisy med mig som vanligt. Daisy hitta en pinne som hon börja leka med och först sa jag att "nej du, du får minsann bära på din pinne själv" men sen iom att jag är en mes så gav jag efter och tog pinnen och kasta i väg den.

Ungefär i samma sekund som jag såg vart den landa så ångra jag mig. Varför kasta jag så långt? Men men jag får väl börja springa då för att kopplet kommer inte att räcka till insåg jag rätt fort. I samma sekund som jag tar fart för att börja springa så rycks jag omkull av 39kg rottweiler!

Hur dum får man bli?! Haha!

Jag brukar ju alltid se till att inte kasta så långt så att jag behöver flytta på mig. Och varför släppte jag inte bara kopplet för istället för att hålla kvar i det så att jag hamna med en jävla kraft rakt ner i asfalten mitt på skolgården. :S Som tur var så var det inte rast. :P Förhoppningsvis så var det inte många som såg hur klantig jag var! :P

Ramla med en väldans kraft så att luften slogs ur mig. Var tvungen att ligga kvar ett tag innan jag kunde gå upp igen. Daisy hann komma tillbaka överlycklig med pinnen i munnen och ville att jag skulle kasta igen, vilket jag faktiskt gjorde strax efter att jag lyckats ta mig upp på benen igen.. Dock hamna den typ bara vid mina fötter den gången! Haha! Tror nog jag skämdes mer för det än för första gången! Haha! För hade jag sett nån göra så; dvs först kasta alldeles för långt och bli omkulldragen för att sedan bara typ "tappa" pinnen framför benen så hade jag skrattat ihjäl mig! Haha! Lite skadeglädje får man väl tåla.. ;P haha!

Men iaf.. Nu sitter jag här med en jävla värk i armen, ryggen och ev nått revben. Nått är det iaf som gör ont när jag andas. Har redan börjat få ett hyfsat snyggt blåmärke på armen. Och nedsatt funktion kan man nog också säga. Kan knappt ens hålla i ett glas med handen för att armen inte orkar. :S Gör ont när jag försöker höja armen ovanför axeln också. Inte bra, inte bra. Men det borde väl gå över om nån dag eller två, förhoppningsvis. Bara det går över innan lördag så är jag nöjd!

Jag har ju bara mig själv att skylla! Hur klantig får man bli?! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback