Räkningar..

Nu har jag precis betalat lite räkningar så nu slipper man det ett litet tag framöver. ;)

Det bästa är ju att jag faktiskt har liiite pengar kvar trots att jag hade flera räkningar än jag räknat med. Fast en räkning ska faktiskt mamma få.. (a) Thihi... Har inte riktigt råd med hela den summan just nu så då får hon ta den så får jag föra över månadsvis till henne istället. Egentligen skulle jag ju fixa så att jag kunde få den på autogiro varje månad men det har glömts bort i all hast. Men mamma betalar så gärna katternas försäkring åt mig ett litet tag. ;) Tur att man har en snäll mamma! :P Thihi! Två av katterna på min försäkring är ju faktiskt hennes! Eller ja en iaf.. :P Bettan kan man väl disskutera om. ;) Det var ju jag som ville behålla henne men hon bor ju hemma hos mamma.

Men men nu ska jag inte sitta och bubbla massa skit. Var mest bara inne för att kolla mail och betala räkningarna då da. Har inte kunnat vara inne på ett par dagar.

Nu ska jag flytta hamstrar tydligen.. Sova fick jag göra förut när jag försökte lägga barnet som vägra somna, men jag lyckades somna iaf då. :P


Saknar Elliotts långa hår..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback