Hundvakt..

Sitter just nu helt ensam i ett hus ute på landet..
Udden och Elliott är iväg på studentfirande och jag sitter här utan byxor med dörren öppen och fryser! Det sista kanske jag får skylla mig själv för. :P Haha! Byxorna ligger ju trots allt på stolen här brevid. :P Men det är ju ingen idé att ta på sig dom när man ändå planerar att krypa ner i sängs igen och glutta lite tv. ;)

Ska väl erkänna att jag ljög om hela ensamheten. :P Jag är ju faktiskt inte ensam, jag har ju 6st hundar till sällskap! 6st små söta goa hundar! :) Fyra chihuahuor, en chihuahua/Dv. spets (pomerian) och en papillon. De två sistnämnda är faktiskt min älskade Olivers mamma och pappa! :) Det är så roligt att se hur lik han är dom till personligheten trots att han bara spenderade sina första 7v tillsammans med dom! Och utseendemässigt har han ju samma ansikte som sin mamma! Sååå lika! Det är sjukt!

Jag har varit hundvakt till det här gänget förut också, två gånger tror jag faktiskt att det är. Förra gången var för ca 2år sedan eller nått, Elliott måste ha varit runt 1½ år tror jag. Den gången var det dock lite flera hundar här då dom hade 3st valpar, en av valparna har dom kvar men hon är ju vuxen nu. :) Sen har dom skaffat en annan hund och Kalle är omplacerad så lite annat gäng är det men i det stora hela ändå samma. :P Olivers mamma Märta var dock inte här förra gången för att hon bodde just då hos ett par släktingar till dom som äger hundarna och jag minns än idag att jag saknade min lilla Oliver nått fruktansvärt! Han är ju som min andra hälft den där hunden, både på gott och ont, så det känns ju verkligen när man är ifrån honom. Men den här gången, hemskt nog, saknar jag inte honom alls lika mycket för att det känns som att jag har honom här iom att hans mamma är så lik honom till både utseende och beteende! Självklart saknar jag min Oliver men inte alls lika fruktansvärt som förra gången!

Det kommer faktiskt vara sorgligt att åka härifrån. Jag tycker det är super mysigt här hemma både i huset och med alla hundar så jag kommer att sakna hundarna och huset när jag åker. Visst kan jag komma hit och hälsa på hundarna mer lr mindre när som men det vet jag ju redan nu att det inte blir av. Jag kan nog räkna på min ena hand de gånger jag har varit här sedan sist jag var hundvakt. Men jag får väl hålla tummarna att dom vill åka bort snart igen! Haha! ;P

Tog hit min kamera för ett par dagar sedan men jag hade tydligen glömt att ladda batteriet så än har det inte blivit några bilder tråkigt nog. Förra gången tog jag MASSA bilder och den här gången då jag faktiskt har en bättre kamera att komma med så har det inte blivit en enda bild mer än en mobilbild på mig och Skorpan. :P Men nu har jag laddat batteriet så nu gäller det att komma igång för att imorgon natt så kommer dom hem igen så om jag vill ha några bilder gäller det att jag börjar blixtra så fort som möjligt! :P
Måste ju åtminstonde få in minst en bra bild på varje hund! Och speciellt på Olivers mamma och pappa! Pappa Ture är ju 16år nu så det gäller nog att passa på faktiskt! Visst han är pigg piggelin men man vet ju aldrig när drt är dax. Just nu ligger han dock i sängen, trodde jag! :P Gick precis och kolla men det gjorde han inte alls för där låg bara Märta, Skorpan och Alice! Ture låg ute i solen och toksov. Det märks att han är gammal för att han hör inte alls så bra längre, lr så har han skaffat sig en slänga av selektiv hörsel fast det verkar ju alla hundar här ligga inne med mer lr mindre! Haha! Beror väl på vad man vill. :P Vill man att Alice ska sluta jaga katten så är hon helt plötsligt döv men ropar man på henne och vill att hon ska komma annars så kommer hon som skjuten ur en kanon! :) Så det beror väl helt på om dom tror att man ska ge dom nått gott eller inte! Haha!

När jag såg Ture ligga där ute så gick jag iaf in och hämta kameran men då rörde jag ju på mig så då vart ju alla hundar intresserade av vad jag höll på med så då vakna alla och när jag satte mig ner på knä för att ta kort på Ture så var Skorpan så snäll att hon gick och väckte Ture genom att slicka honom i ansiktet! :P
Men jag tänkte att då får jag väl ta lite fina vaken bilder på honom istället men då hade jag Signe som hoppade på mig och ville att jag skulle kela med henne! Haha!

Det är inte lätt med såna här översociala och glada hundar! haha! Men det är ju precis så det ska vara! ;D Thihi!

Nu ska jag gå och lägga mig under täcket och kolla om det är nått bra på tv. :) Lägga mig och mysa med gänget! :) Får se om jag får en Alice under täcket som vanligt. Haha!

Alice påminner mig jätte mycket om en gammal kompis. Hon har långa spinkiga ben och är en liten "goofeboll" så när jag ser henne så tänker jag bara på Micke! Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback