Hamsterflytt..

I tisdags flyttade 3st av Grisans äldre bebisar och idag flyttade 6st till, en från första kullen och 5 av andra kullen. Så nu av sammanlagt 14 ungar finns det bara 4st kvar. Det är de två blå grabbarna, den svarta grabben och lilla "Skalle Per" som finns kvar.

Klantade mig dock i förrgår när jag flyttade på ungarna, hade ju tänkt behålla Skalle Per hos mamman och flytta över pappan med bebisarna men nu sitter mamma och pappa kvar ihop och Skalle Per sitter hos sina 3 bröder. :/ Och Skalle Per är, trots sitt namn, en liten tjej så hon kommer ju att behöva flytta till eget sen. Än så länge är det ju inga problem att bo ihop med bröderna men om några veckor behöver hon ju eget.

Hade det inte varit för mamma så hade jag skickat med Skalle Per med de andra syskonen idag, men tror inte jag skulle få det för mamma.. (a) Tur att jag har henne att skylla på! :P haha!

Mamma och pappa hamster har ju dock en ny liten bebis dom tar hand om just nu. Som tur är så är det bara en! ;) Har jag tur så blir det inga flera kullar nu. Om det blir en till så är det ju läge att flytta ut pappan för dom kan ju inte få ha hur kul som helst ihop. :P Nån måtta på eländet får det ju vara! :P Haha!


Den svarta och blåa från yngsta kullen. :) Dom har härligare färg irl faktiskt! ;)
Vart skumt iom den konstiga rosa färgen som bakgrund. Vet inte vad jag tänkte på. :P

Kommentarer
Postat av: Grisan

Vad gör du med mina barn??? =/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback