Klantarsle!

Känner mig lite kissenödig (jaja mer info än vad ni ville ha men men det kan inte hjälpas just nu ;P Haha!) så jag går till toan och öppnar toalocket och vad får jag se? Jo Elliott har lagt lite väl mycket papper i toan men jag tänkte att det var väl inte farligare än vad han brukar slänga i toan så jag spolar!

Ojj ojj ojj ojj! Det borde jag inte ha gjort! Vattnet stiger, stiger och stiger så jag får lite panik och hugger efter toaborsten och lägger ifrån mig mobilen på en tidning på tvättmaskinen. Tyvärr så var inte tidningen helt rak utan det låg saker under den så mobilen börjar glida ner och åker rakt ner i toan!

Jippie! Verkligen! Och då har ju jag redan börjat försöka få bort lite papper så vattnet är så där härligt grumligt i och med allt papper så man ser bara nått som lyser nere i toastolen! Haha!

Så det var bara att försöka få upp mobilen med hjälp av toaborsten. Usch! Ner med handen i toan! Usch! Jag vet ett stycke mobil som ska saneras nu iaf! :P Haha! Om den ens tänker fortsätta att funka dvs. :P Den ligger just nu på torkning så håll tummarna att den funkar imorgon när jag plockar ihop den igen! ;)

I värsta fall har jag min 3mobil som det just nu finns ett 3kontantkort i så jag får väl fylla på den om jag måste. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback