Host Host..

Usch vad ont det gör i hjärtat av att höra hur Elliott ligger inne i sängen och hostar! Man kan nästan höra hur ont det gör! Jag bara väntar på att han ska vakna och gråta för att han har så ont i halsen! :( Fy! Och man kan inte göra nånting.. Usch Usch Usch!

Ska gå till apoteket imorgon och höra om det finns nått att ge honom. Nått annat än bisolvon som inte funkar i det här läget. Tror inte det är slemhosta han har utan rethosta. Skulle ju vara skönt att få veta att han kan få sova utan hosta imorgon natt. Men sådan tur lär vi väl inte ha.

Måste ju ändå dra ut honom utomhus imorgon. Det lär ju svida i halsen på honom nu när det är så kallt! :( Men jag har inget val. Det är ju ingen annan som kan gå ut med dom stackars hundarna imorgon. Så det gäller att klä på honom ordentligt! Ja inte bara honom utan den lilla också för den delen! Honom får jag väl lägga nån filt över så att han slipper andas in den svinkalla luften. :S Mamma nämnde nått om att små bebisar inte ska vistas ute när det är under ett visst antal grader. Men hur många minusgrader visste hon dock inte.. Men som sagt vad ska man göra när man har hund och måste gå ut? Jag orkar inte ha hundar som kissar inne! :/

Kommentarer
Postat av: Rebecca

kikar in :)

Postat av: elmo

@)-`-,---



Halloj! Vart hade du valt att åka om du vann 40 000 att resa för? Kommentera gärna mitt blogginlägg med ditt svar.



Vill du att det blir verklighet kan du tävla på http://goo.gl/Ho7RY



Kolla gärna videon på min blogg! Och du... du får gärna "gilla" min blogg med! :D

2010-12-02 @ 01:56:55
URL: http://hurmanvinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback