Natti natt!

Nu ska jag ta mitt jobbiga hår och gå och lägga mig!
Har varit en lång dag fast ändå rätt kul dag. Början var iaf kul! ;) Var på Zoorf mässa och kolla runt på en massa saker och sänkte lite puttar! ;D Haha!

Sen hem till Kim tillsammans med Elliott och Oliver för att mamma fick besök hemma. Sen åkte jag och mamma ut till stallet för att kolla till hästarna. Alla var hela och rena, nja nästan iaf. Och alla var kvar trots att jag hade glömt att stänga staketet på ett ställe.. (a) Ooops! haha! :P Som tur är kan dom typ inte ta sig nånstans där utan det är ner till gödselstacken och sen inte så mkt mer, det är inhängnat hela där också så det var ingen fara! Men snacka om att vara trött! Det var den där jävla bajsskottningen som gjorde det! haha!

Men nu ska jag ta Elliott på axeln (vad stark jag får mig själv att låta! ;P) och gå ner och lägga mig! Får hoppas att Elliott inte somnar så att jag får sova men den sköna madrassen själv! ;P Så får han ligga inne i samma rum som Adia. ;) Mkt skönare att sova ensam än bredvid en bråkig unge! haha! :P

Hmm.. Var det inte idag lilla Noelle fyllde år?! :) Tänk vad tiden går fort! Jag hinner knappt med längre.. Shit dagarna bara flyger förbi.. Fattar inte att vi redan är inne i oktober! Och inte har jag flyttat hem igen heller! haha! Men det är lite på tiden att vi gör det.. Börjar bli tokig av att vara här! Fast samtidigt är det skönt ibland.. Men långt ifrån alltid! :P Men Elliott gillar ju om att vara här, och det är ju det som jag prioriterar! :) Fast han lär väl gilla att vara hemma också bara jag får iordning på torpet och slänger ut en del saker i förråd och så. Ska gå igenom klädsäckarna ute i förrådet också. :)

Men först ska jag sova nu!

Valparna blir ju bara mysigare och mysigare för var dag som går! :D

Kommentarer
Postat av: { M A M A L I C I O U S . O R G }

Hej! Ledsen att jag varit så "OFF" senaste tiden. Nu har jag äntligen fixat den nya bloggen (halvfärdig) , Adressen är Mamalicious.org (JAG ÄR TIIILLBAAAAKAAAA!!!!!) Puss&Kram

2009-10-12 @ 01:03:16
URL: http://mamalicious.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback