God natt!

Sitter här och är hur trött som helst men håller fortfarande på att beta mig genom alla blogginlägg.. Är nere på strax under 400 inlägg nu iaf! ;) Jippie för mig! :P haha! Ibland kommer ju vissa inlägg dubbelt också och det är rätt skönt när man ligger efter med så många inlägg! :P Men när man bara har ca 40 olästa inlägg så är det lite störigt kan jag tycka! :P

Sitter och spelar lite Café World på Facebook också.. Vette sjutton varför jag börjat med det för?! Jag är inte direkt den som brukar vara inne på Facebook ofta.. Tycker det är super tråkigt och bara jobbigt om jag ska vara ärlig. Men andra verkar ju ha super kul, och jag må ju erkänna att det är riktigt kul att snoka på folk! ;P haha! Men mer än så är det nog inte..

Nu ska jag bara se till att dom hamburgarna blir klara i Café världen och sen ska jag gå och nanna!
Hoppas att Udden och Elliott ligger i sängen längst in så att jag får den mjuka madrassen helt för mig själv! ;P MOuhaha! Fast Udden sa ju iof att Elliott låg på den madrassen och han brukar inte vakna så jätte mkt om nätterna nu för tiden och OM han nu har vaknat så har ju Udden med all säkerhet gått och lagt sig hos honom då.. Inte som jag som ropar in barnet dit jag ligger om jag ligger i mjuka madrassen och han ligger i den hårda! ;P thihi!

Men sömn vill jag ha nu! Har varit jätte trött idag, kanske för att jag sov för mkt?! Gick upp vid 13.30 nångång.. (a) Haha! Vakna inte ens av att dom andra gick upp i morse.. Snacka om att vara stendöd! Hur trött jag än är så brukar jag alltid vakna när andra går upp. Jag brukar vakna före Udden så fort Elliott bara gnyr minsta lilla. Men inte imorse tydligen.. Lasse hade tom pratat med mig och jag hade tydligen svarat! Bra jobbat! haha!

Natti Natt på er! Ska inte fortsätta snacka i nattmössan! ;P

Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Härligt, då blir fredagar som en förlängning på helgen ju :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback