Kan inte..

Jag har inte kunnat somna än..
Det är inte för att jag inte är trött för att det är jag! Jag är jätte trött! Men det är för mycket tankar som går runt och runt och runt..
Har ju däremot haft trevliga program som sällskap under natten.. :P Molly och Oliver håller mig också sällskap.. ;) Om typ 1 timme kommer Elliott och Udden att gå upp.. Jag hade tänkt gå upp och mysa med dom.. Men det kan dom ju glömma! :P Jag ska ta min snuttefilt och flytta mig direkt in till sovrummet för att sova vidare! Inte ens kaffe kan bota en sömnbrist på så här många timmar.. Jag är glad att Udden är här nu! Annars vet jag inte vad jag skulle göra.. Eller jo det vet jag ju. :P Jag skulle inte försöka sova längre utan börja hälla i mig lite kaffe och sedan ta upp Elliott och fixa iväg honom till dagis och efter det skulle jag gå hem och snarka gärnet tills att det var dax att hämta hem lill prinsen igen.. :)

Nu är jag ju helt slut efter en hel natt med bråkiga tankar. "Hur ska jag göra nu". "Hur blir det då".. Osv osv.. :P
Nu måste jag somna! Orkar ju inte ens sitta upp för att skriva det här!
Varför kan man inte vrida tillbaka tiden? Det skulle vara jätte händigt just nu..
Udden blir väl ledsen nu när det inte blir nå Upplands Väsby.. Men bara jag får sova till 10 så kan jag nog klara mig att åka iväg dit en sväng sen.. :) Man kan om man bara vill! Allt hänger på viljan.. Om endå det stämde.. :P

Jag säger väl god natt igen trots att de flesta av er nog är på väg upp just nu! :P

Jag har en bråkig katt här brevid mig som försöker sno min tofs för att springa iväg och leka med! Det kan han ju glömma! :P Jag vill ha min tofs!! Bråkkatt! *haha*
Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag nog ge den till honom iaf inom typ 5min.. Djuren går ju endå först.. Ja iaf när det går mellan mig och dom.. :P Annars är ordningen som följer: Elliott, djuren och sen jag.. *haha* Deras begär går ju självklart före mina egna! Precis som det ska vara!!

Gud vad sugen jag vart på kaffe just nu!! Mmm...
Det blir det inget av än iaf.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback