Ensam med flufftuss..

Elliott åkte för ett tag sen hem till sin mormor och morfar. Han tog Molly med sig också så nu är det bara jag och Oliver kvar hemma av oss som faktiskt brukar gå utanför dörren.. :P Hamstrarna och katterna räknas inte in där då dom inte får gå utanför dörren! Då blir matte arg! :P

Jag tror Oliver tycker att det är väldans mysigt med endast han och mig hemma.. :) Just like in the old days! ;)
Fast som han och Molly har börjat bete sig de sedan igår så vet man inte om han kanske börjar sakna henne också.. :P Dom två har börjat svansa alldeles för mkt efter varandra nu när hon börjar gå in i slutet i löpet.. Börjar bli parningsklar mao.. Min lilla flufftuss har ju inte riktigt fattat att han är kastrerad så han hoppar ju på och parar sig med tjejerna iaf och fastnar i dom! Riktigt jobbigt faktiskt! Så jag bestämde mig för att istället för att skicka över problemet till mamma som ska sova imorgon så delar jag på dom.. Kim får passa Oliver imorgon när jag jobbar. Så kan jag och Ollis mysa framför tv:n ikväll tillsammans bara vi två.. Är ju inte så ofta det bara är vi två hemma ensamma längre.. Ibland så men alldeles för sällan..
Man har lite dåligt samvete gentemot "storebror" Oliver som nu förtiden hela tiden får dela sin tid med "småsyskonen".. Men han verkar inte klaga. :) Han tar den tid han vill ha, precis som katterna! :)

Nu ska jag fixa några korvar tror jag, lite middag.. :)


Kommentarer
Postat av: membeel

MEn det är ju lungt! Jag ska ju kidnappa han så han är min min min :D moahahhahahah!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback