Förvirrad..

Hmm.. Nu hänger jag inte riktigt med.. La in min hyresräkning igår så att den skulle dras idag men inga pengar har dragits.. Men det står att räkningen är betald.. :/ Jag hänger inte alls med.. :S

Jag loggade in på nordea för att skjuta på 2 räkningar för att om dom dras så kommer pengarna inte räcka till hyran och hyran är prio ett.. De andra två kommer att bli försenade ett par dagar men så får det bli men hyran kan inte bli det. Så eftersom jag såg på min mobil att hyran inte hade dragits idag så gick jag in för att skjuta yttligare en dag på de andra två, för jag hade bara skjutit upp dom tills den 1/9. Men när jag loggar in så finns det inga kommande räkningar.. :S Allting är borta! Riktigt skumt..

Så jag satte mig och skrev in hyran igen för att betala den imorgon då.. Men jag tyckte det var väldigt konstigt att både den och de andra två räkningarna hade försvunnit.. Dom kan ju inte bara försvinna.. :S Men efter typ 30min letande så hittade jag dom i historiken! Dom var markerade med "betald".. Väldigt konstigt då INGA pengar har dragits! Men detta innebär väl att allt kommer att dras imorgon. Jag hoppas bara då att hyran dras först! Den är ju ändå den som är registrerad att dras först för den skulle ju dragits redan idag och dom andra imorgon..

Som sagt jag är väldigt förvirrad och undrar hur detta kommer att sluta.. Hoppas verkligen att det är hyran som dras först annars blir jag galen!!


Vad håller ni på med?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback