Dö lite..

Just nu känner jag bara för att "dö" lite.. Menar självklart inte bokstavligen utan mer som att bara försvinna ett tag.. Vill kunna sitta hemma och bara fixa och dona i hemmet och slippa alla dessa tvång.. Det börjar krypa i kroppen på mig nu.. Det är just det här som soc inte förstår.. Dom tror att det bara är att skicka ut folk i arbete.. Jag har försökt förklara för dom tidigare hur jag fungerar och att det är för mkt att tvinga mig till jobb i 6(!) dagar i veckan.. Eller ja 5 dagar för dom och sedan 2 dagar för mitt riktiga jobb.. Jag känner bara hur jag sparkar bakut! Det här går inte! Det är för mkt! Jag klarar inte av det här.. Hur mkt jag än vill..

Frågan är bara om jag vågar säga det till dom.. :/

Jag sitter och skakar lite här pga att jag vet att jag måste dit imorgon, i övermorgon, dagen efter det och även dagen efter det.. Det är vid dessa tillfällen då jag blir "sjuk".. Idag försov jag ju mig utan att ringa dit och säga att jag inte kommer.. Det är nog därför jag inte kan sova nu.. Sitter och försöker hitta på en bra ursäkt som dom kan godta.. Jag och mina lögner..

Kommentarer
Postat av: Linda

Du klarar det här gumman! Stryrkande kramar!!

Postat av: Linda

Jag måste tillägga att jag beundrar dig så mycket.. på dne här fronten har du utvecklas mer än mig.. du har blivit min förebild! Tack vare dig har jag fått sug att jag också vill jobba! Tack! :)

2008-09-16 @ 00:57:10
URL: http://loserangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback