Hamsterporr!

Japps nu har det varit lite porr på vardagsrumsbordet igen.. ;P
Denna gång var det Madigan och Cheesecake som stod för underhållningen.
Båda är mina egen uppfödda. Cheesecake kommer från min första kull med de avelsdjuren jag började om med. :) En riktig liten goding.. ;) Så denna kullen är lite extra spännande och rolig för mig då det är första gången jag sätter ihop två djur som jag själv fött upp! :D Så det ska bli riktigt spännande med utfallet i denna kullen! :)

Roligt också att det är en enbart rostbaserad kull, dvs det kan endast komma färger så som: rost, rö rost, choklad, champagne, sobel bö, koppar, caramell och rö caramell.. Tror inte jag missat nån färg nu. :) Bortsett från choklad och champagne så är detta bara färger jag vill hålla på med. :) Dessa kan komma med lr utan umb. Med eller utan band och med eller utan satin! :) Förhoppningsvis dyker det även upp nån rex eller två! :D Sååå spännande!! :D Håll nu tummarna för att parningen tagit! Annars blir jag ledsen!

Cheesecake koppar


Madigan rost umb bandad rex satin (SM-08 BIS Rex/satin)

Hon är inte riktigt så där lockig i vanliga fall men är man tvungen att ta sig ett bad för att man är en liten grisunge så kan det bli så där.. ;) Trevlig som sitter med ryggen emot också.. :P Hade tyvärr ingen bättre bild om ni inte vill se bebis bild på henne men det har jag väl redan tråkat ut er med.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback