Tävlingsreklam..

Förut tävlade jag massor här på bloggen men nu har jag lite tappat lusten.. Lite beror på att jag tröttnar eftersom jag aldrig vinner och sen nu senast när jag vann så har jag inte fått det jag vann än.. :/ Och det var en alla hjärtans dag tävling.. Dvs det var ett tag sedan.. Jag mailade och frågade personen som stod för vinsten (inte på dennes blogg jag tävlade dock) och då sas det att alla priser var iväg skickade och att min vinst då mest troligen kommit bort med posten.. Och det är väl inte helt osannorlikt om man tänker på hur mkt denna person skickar iväg per dag.. Nån gång måste väl nått försvinna.. Men så bara nån vecka efter att jag hade mailat och varit jätte trevlig och frågat om detta så kom det upp ett inlägg på dennes blogg som handla om just priser som kommit bort med posten och personen lovade att ersätta alla som varit trevliga och då mailade jag henne och sa att jag precis läst det där och frågade om det gällde mig oxå och det har personen inte ens svarat på.. *suck* Man kan väl vara ärlig och säga nej isf om hon nu inte vill skicka saken igen..

Men det var ju inte alls det här som det här inlägget skulle handla om utan jag skulle ju säga att om man kollar bland mina kommentarer så kan man ibland hitta nån som gör reklam för en tävling som hålls på deras blogg. Så är man tävlingssugen så kan man hålla lite koll bland kommentarerna.. Jag godkänner alla tävlingsreklams kommentarer då jag tycker det är roligt med tävlingar och vill att flera ska få chansen att tävla men som sagt så har jag själv lagt det på is lite..


Kan ju även tillägga att det som var det tråkiga med vinsten var ju att jag hade tänkt ge saken till min kusin då även hon föll för den lilla saken.. Den skulle passa perfekt på hennes lilla mage! *haha* ;P

Kommentarer
Postat av: Toge

jag har inte fått mina skor heller...buhuuu


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback