Trött..

Idag är ingen bra dag.. Känner mig irriterad och grinig.. Och det blir ju inte bättre av att ha en liten valp som springer och kissar inne plus två vuxna hundar som kissar inne, inte för att dom är jätte kissnödiga utan endast för att valpen kissat inne.. *suck*

Sen har Daisy en sån här super rolig dag där hon biter i ALLT hon får tag på.. Det räcker inte med att hon tuggat sönder alla sladdar till mina högtalare utan nu ska hon ge sig på alla Elliott leksaker oxå.. Trots att det ligger hundra tuggben över hela lägenheten.. *suck*

Igår sa jag även åt Kim att Daisy måste ha bajsat när hon kommer på morgonen men hade hon gjort det imorse?! Nej så klart inte.. Och då kom han ändå så att han satt här i typ 15min innan han gick till tåget.. Ahh jag blir galen!

Allt går åt helvete.. Jag tappa smöret på backen, skulle hämta ny smörkniv och när jag ska lägga fram den på bordet så på nått sätt så kastar jag iväg den över halva lägenheten istället.. VA?! Hur gick det till.. Såna här saker händer ju endast då man inte har nån lust och allt redan är bajs!! Varför kan sånt aldrig hända på en bra dag så att man kan skratta åt det istället?!

Funderar allvarligt på om jag kanske ska gå och lägga mig och sova middag med Ellis sen när han ska sova.. Orka vara vaken i detta kaoset..

I helgen åker iaf Cookie hem så då blir det en mindre till nästa vecka.. Och just över helgen jobbar ju inte Kim så då slipper vi Daisy, fast han ska väl vara här och spela Uddens spel så jag lär väl inte slippa honom ändå.. Men lite hoppas jag..
Ser så fram emot när alla åkt hem så att det bara kan bli jag, Elliott och Oliver igen.. Mycket lugnare och skönare så.. :)

Kommentarer
Postat av: Lullan

urs.. inge kul när allt går åt h*lvete.. hoppas att allt löser sig..

2008-01-04 @ 14:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback