Kan inte sova..

Jag höll Elliott vaken till typ halv tolv eller nått just för att han skulle sova hela natten och än så länge har det gått bra.. :) Visst har han vaknat till och skrikit och velat ha tutte nån gång men inte velat gå upp utan bara tutta o sova vidare, så han kommer förhoppningsvis gå upp i bra tid imorgon och sedan gå och lägga sig i bra tid.. :)

Men jag då?! Kan jag sova?! Nej så klart inte.. Så jag lär vara trött imorgon.. Och grinig.. Jag hoppas att Kim fortfarande är sjuk så jag slipper Daisy iaf.. :P Annars lär jag bli galen..

Jag hoppas även att Udden sa fel och att han kommer idag istället för imorgon.. Han brukar komma på torsdagar.. Har jag för mig.. Hoppas Hoppas.. Jag hade ju inte tänkt att Elliott skulle sova nån middagslur imorgon.. :/ Så då kan ju inte jag gå å lägga mig.. I värsta fall får jag ringa hit Kim.. Om han inte jobbar..

Nää usch tvi och blää för att inte kunna sova!! Har alldeles för många saker i huvudet.. :( Inte tråkiga saker men bara saker jag undrar och funderar på om jag ska fråga om eller om jag helt enkelt ska försöka lista ut själv.. Såna däringa hamsterfrågor you know.. ;P

Har ju en kull nu på 5 killar och 4 tjejer. Super söta, som alltid.. ;) Men jag kan inte komma på några namn.. Det ska vara efter nått tema. Hade först tänkt ha Thé tema men det finns inga fina namn bland thé sorterna förutom Earl Grey, och det kan ju inte alla heta.. :/ Det blir att fundera vidare på..

Här kommer lite bilder på sötkottarna iaf.. :)


(Klickbara bilder)

Det finns 3 av den på första bilden (2 honor, 1 hane), 1 på andra bilden, 2 på tredje bilden (1 hane, 1 hona), 1 på fjärde bilden och 2 av den på femte och sista bilden (hanar).. Sammanlagt 9st. Dom på de tre sista bilderna är satin, dvs dom har blänkande päls.. :)

Kommentarer
Postat av: Annika

usch vad jobbigt! jag har ju inget jag vet att jag måste göra i morgon så för mig är det ju ok att nattsudda...japp du får pimpla kaffe non stop i morgon

Postat av: Annika

tur det hehehe
alltså jag e skitpigg! jag ocj Manne sitter här och lyssnar på Queen o tjötar skit. vi lär inte gå och lägga oss före 8 idag tror jag!

2008-01-10 @ 05:16:56
URL: http://ysolla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback