God natt!!

Nää nu måste jag försöka att sova.. Ska lägga mig på soffan då min mage inte mår så bra.. :/ Vill inte störa Udden.. Han ska ju upp och jobba imorgon.. Så imorgon måste jag vara frisk nog att ta hand om Elliott igen..
Tur att han kommer tillbaka på fredag igen.. ;P Dvs han är borta lite mer än 24 timmar.. ;P Sen är han här hela helgen och åker hem på måndag igen och kommer tillbaka till nästa helg igen! :D

Nu pratar Prutt med mig så nu ska jag lägga mig och kela med honom lite.. :) Han är sååå mysig när Daisy inte är här men när hon är här så ser man honom inte... Jag ska försöka komma ihåg att fråga mamma efter en kattlåda med tak som jag kan sätta in i sovrummet så att han kan vara där om dagarna i lugn och ro utan den där Daisy klumpen! Och in med lite extra lyxig mat.. Allt för att skämma bort min lilla guldkatt! :)

image407
Han kommer och knuffar sitt huvud mot mig så att jag "tvingas" pussa honom på huvudet.. ;)

image408
Min sötnos!!

I skrivandes stund har han lagt sig på musmattan så det är lite svårt att flytta pekaren plus att han ligger och trycker på knapparna på musen så han förstör!! Men jag älskar honom endå!! Mammas lilla pälskling!! :)

Nu när jag flyttar på musen så tror han det är en leksak så han försöker fånga den.. Knäppis!! *thihi* ;P

Nu ska vi sova.. :) Men först en bild på hur han ligger just nu.. Som jag försökt förklara.. ;P

image409

Kommentarer
Postat av: Estelle

ohh vilka gröna ögon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback