God morgon..

God och God.. Jag mår skit.. Elliott sov inte alls bra i natt.. Vilket resulterade i att jag inte har sovit nå bra.. Så jag känner mig inge utvilad alls plus att min förskylning är typ tio gånger värre än igår.. Helt orkeslös.. Helt värdelöst..

Sen så får jag bråka med Udden för att ens ska komma hit och hjälpa mig.. *grr..* Det här skulle vara första gången på jätte länge som han skulle få vara hemma på sin singeldag, lr rättare sagt han fick välja själv och då valde han att vara hemma trots att han vet att jag är sjuk och inte riktigt orkar med vare sig mig själv eller Elliott..
Men men..

Nu är han på väg hit iaf.. Känns lite som jag tvingat honom och han inte riktigt vill men gör det bara för att han måste.. Och ja han måste för att jag orkar inte ens göra välling till barnet!! Så det är ju inte för min skull han ska komma utan för barnets skull!

Men han är på väg nu iaf.. Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att han hinner med 11.10 tåget!! Då är han här vid 11.40 ungefär.. Ju tidigare desto bättre.. ;P

Får hoppas att jag mår bättre bara jag får sova lite.. Jag vill bara att det ska bli måndag så jag vet att Udden kommer hit och ska stanna några dagar.. Idag kommer han ju bara för dagen.. Han måste åka hem igen vid 18-tiden.. :/ Då blir jag ensam igen.. Och om Elliott inte ska sova nått då kommer jag dö.. Hela helgen själv..

Men som mamma brukar säga: Så är det att ha barn.. :P

Kommentarer
Postat av: Annika

japp jag håller med...men jag gillar inte att ärmarna är så vida där bara...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback