Det ser mörkt ut..

I natt gick det en propp oxå.. Så nu har jag inge lyse i varken kök, badrum eller hall.. Även hamsterrummet är mörkt.. Men dom sover ju ändå så dom går det ingen nöd på.. :P
Det enda som funkar i köket är väl kyl och frys och spisen.. Inga uttag lr nått.. Fast det är ju konstigt för att micron funka juh.. :/ *hmm..* Well well lamporna funkar inte..

Vilken minskat städ och plock lust man får när man inte ser nånting.. Nu har jag iof öppen planlösning öch det ska jag väl vara glad för, för det innebär att lampan i vardagsrummet lyser även in i köket så det lyser upp lite.. :)

Men det värsta av allt är ju att jag har absolut inga proppar att byta med.. :S Som tur e lillebror i Uppsala och handlar så han får snällt köpa till mig.. *thihi* Han har inge val.. Annars blir det inge mat.. Och jag som tänkt bjuda på taco.. ;)

Med städlusten försvann även matlagningslusten.. Ser ju som sagt inget.. Så jag och Elliott tog oss precis en varsin macka.. :) Så fort Kim kommer med proppen ska jag göra iordning en tidig middag/sen lunch.. :)

Elliott verkar inte alls störas av att det är mörkt överallt.. :) Det bekommer väl inte honom nått.. *haha*

Men det som jag igentligen skulle berätta utan att gå in på att det ser så mörkt ut är ju världens sötaste Elliott!

Jag frågade om han ville ha en macka och då babbla han nått som ingen vet vad det va, och då sa jag helt på automatik; Det heter "Ja tack".. Och vad säger ungen då?!?! JA TACK!! :D Såå himlans sött!! :D Min son är duktig och väluppfostrad!! *haha* :D

Kommentarer
Postat av: Lullan

ååhh bjussar du på taco? :) mumma gott.. men hoppas kimpa kommer me nya proppar snart då.. haha när ja läste om detta så kom ja o tänkte på den där gången när ja bodde i min första lägenhet o proppen gick..du o linda va me då.. o allt va becksvart... gaaah!! minns du?

Postat av: Annika

åhvad gott! tacos! jag är så himmla hungrig men jag orkar inte göra nått...

2008-01-10 @ 01:04:12
URL: http://ysolla.blogg.se
Postat av: Annika

hahaha ja visst var den? värst vad du är uppe sent?

2008-01-10 @ 05:00:19
URL: http://ysolla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback