Vet ni vad?!

Jo just det.. Tom mamma vart chockad.. ;P För några månader sedan så köpte jag lite kläder på H&M (online of course) och eftersom jag har rätt dåligt med byxor så passade jag på att klicka hem ett par byxor men eftersom jag inte är helt säker på min storlek så var jag ju tvungen att köpa 2 storlekar av samma byxor. Jag tänkte att jag får ju skicka tillbaka det ena paret, men som vanligt så har det tagit några veckor innan jag ens testat dessa byxor.. Kan säga att jag fick hem paketet innan jul och först idag testade jag byxorna så det är nog lite för sent att skicka tillbaka byxorna.. Men men jag får lägga ut dom på Tradera och hålla tummarna att jag får tillbaka lite av pengarna iaf.. ;)

Men nu till grejjen som alla kommer att bli chockad av, lr ja alla som känner mig iaf..

Jag har köpt ett par JEANS!! ;P *haha*

Dom som känner mig vet att jag har typ bara ägt ett par jeans i hela mitt liv, dom jeansen var "ärvegods" av min syrras pojkvän och dom använde jag säkert nån månad innan jag insåg att jeans inte är nått för mig..

Nej just det jag har ju faktiskt ägt 2 par jeans kom jag nu på.. För några år sedan bodde jag på ett ungdomshem med min kompis Linda och där köpte hon ett par jeans som hon sedan gjorde om med hål och pins och skrev på med rosa penna och dessa fick jag låna en gång och sen så när jag skulle ge tillbaka dom efter typ några veckor(lr kanske rom månader) så sa hon att jag kunde få dom.. Men tyvärr passar dom inte längre.. :/ Plus att det är inte riktigt min stil längre.. Men dom var sköna.. Det var stretch jeans så dom var rätt sköna..

Och nu så är jag ägare till mitt tredje par.. Eller ja fyra med den som ligger där inne med fel storlek.. ;P Men dom ska ju vidare bara jag får arslet ur vagnen.. ;P

(Intressenivå på detta inlägg: minus sju av tio.. Tror jag.. *haha*)

Kommentarer
Postat av: Gisele

Va?!?! Jeans?!?!
Har du ägt jeans innan?
Är jag så glömsk eller har jag aldrig sett dig i ett par??

Jag gör som Nalle Puh! *tänk, tänk, tänk*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback