Trött..

Nu e jag trötter.. Massa trötter.. Jag åkte iväg med mamma, mormor och Felicia in till Uppsala för att kolla på ryggsäck till Flisan.. Vi åkte till Gränby och kollade i alla affärer men det är ju inte "säsong" för att ha trasiga ryggor tydligen för att typ inga affärer hade.. :/ Stackars Flisan.. BR Leksaker sa att dom har bara när det är "säsong" dvs vid skolstart och sånt.. Så det är enda gången man får byta eller ha sönder ryggan annars får man gå i sin trasiga ryggsäck.. Värdelöst..

Vi var även förbi Coop ute i boländerna och kollade läget och sen åkte vi förbi Fäboden för att Gerd tyckte det skulle vara bra om jag kom föbi och gick igenom lite men det slutade med att jag stannade och jobbade 2 timmar.. *thihi* En jätte bra dag att börja på då det var väldigt lugnt.. :) Jag fick lära mig kassan och även vart lite saker och ting fanns.. :)

Men det var ju igentligen inte planerat utan det vart lite när jag endå var där så kunde jag ju stanna.. :) Får se hur det blir efter lördag om d blir nå mer.. Det lät ju som det skulle kunna bli nått men det är ju just det där med att ta sig dit som är svårt. Jag är ju helt beroende av skjuts.. :(


Sen när jag kom hem hann jag inte göra mkt innan det ringde på dörren och då kom Marie-Louise och barnen som skulle köpa hamster.. Så då var det bara att plocka fram dom och visa.. :) Det var lilla rost satin hanen som flyttade. Hon hade bestämt sig för en hane så det var inte så mkt att välja på.. *thihi* ;P

Nu måste jag göra rent en av burarna så att hon ungarna kan flytta över till den istället så får mamma Jussan hamna nån annanstans istället..

Jag är så j*vla trött att jag vet knappt fram eller bak.. Riktigt jobbigt..
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag har bara ätit 2 croissanter och en äppel/kanel muffins så jag är lite hungrig.. Hoppas maten blir klar snart.. Man vill ju inte ha vad som helst heller utan potatis är jag sugen på! Sen får vi se vad det blir till potatisen.. *thihi* :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback