Hemskt!

Mamma ringde förut idag och var alldeles lättad när jag svara.. Hon skulle bara ringa och höra så att allt var okej med oss.. Tydligen har det hänt en olycka vid Ica här i Knivsta.. En kvinna som blivit överkörd av en lastbil läste jag senare..

Ni kan läsa mer
HÄR!

Mammas jobbarkompis hade tydligen gått förbi en stund efter att det hade hänt och hon hade tydligen sagt att antingen var det ett djur eller en väldigt platt människa.. :S Hon sa även nått om att personen var tvungen att skrapas bort från backen.. :O Vet dock inte om det stämmer.. Fick även höra andra smaskiga detaljer men inget som ni ska behöva läsa.. Fy jag sitter här och mår illa av hela händelsen.. Känns så himla overkligt.. Vet inte om jag ska tro på det eller inte..
En del av mig vill gå till Ica och kolla läget, visst det lär ju inte finnas nått kvar av varken människan lr nått då detta hände för 6 timmar sedan men endå, medans en annan del av mig vill aldrig mer gå ut..

Nej usch jag ryser..



Kommentarer
Postat av: Johanna

jo de är fint med. Men vet inte om de är min grej att ha de på fransarna :)

Postat av: Johanna

usch vad hemskt jo då kan jag förstå din mamma

2008-08-05 @ 17:39:08
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Angelica

HALLÅ nej.. det där lät inte alls kul.. shit vad äckligt..

2008-08-05 @ 18:12:03
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Johanna

oki jag tyckte att de gick att göra de

2008-08-05 @ 18:43:55
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Men fy vad hemskt och framför allt tragiskt. Var en liknande sak i centrala Stockholm för ca ett år sedan. I en korsning blev en ung kvinna på cykel påkörd av en sopil. Ursäkta detaljerna, men de spolade bort resterna av henne. Fruktansvärt!

2008-08-05 @ 19:09:38
URL: http://mathildanordlander.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback