Nu har dom kommit!! :D

Var inne och kollade till hamstrarna och kollade lite extra på tjockis Qaramell och vad ser jag där? Jo är det inte liiite blod där på spånen?! Joo det tror jag minsann..
Som tur va hade jag med mig lite ärtor och majs så jag lyckades locka ut henne från sitt bo och nog låg det några små rosa knyten där.. :D Jag gissar väl på runt 10st lr nått, hann inte räkna så mkt förrens hon var tillbaka i sitt lilla bo.. :) En såg tyvärr ut att vara lite tillplattad, dvs död.. Men dom andra små rörde på sig och hade sig..

Sååå kul!! ÄNTLIGEN en kull där det kan komma brunörad sobel!! Det här har jag längtat efter sedan jag började med mina hamstrar... :D Nu får vi bara hålla tummarna att det kommer en liten bö sobel, eller kanske en liten caramell till mig.. *thihi* :D Ååå så kul!! Och låt dom vara fint typade oxå med fina breda huvuden, bra päls och allt sånt.. Och en liten rex skulle inte heller sitta fel.. *thihi*

Nää nu går jag för långt fram.. Får glädjas åt att dom är här först och sedan får man hålla tummarna att Qaramell är en bra mamma och tar hand om dom så att dom inte "går åt"..

Varför ska det ta så lång tid innan färgerna börjar visa sig helt?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback